[quote:a1c8add45e="MEHRDAD"]من نظرات رو خوندم و متاسفانه اکثرش رو کاملا احساسی دونستم. دوستان چرا شما با چهارتا خط یک منبع خبری (حالا هر منبع خبری که باشه... چه خبرگزاری چه وابسته) اینقدر تحت تاثیر قرار می گیرید؟!؟
کی گفته محمدی از زندگیش تو رشت ناراضیه؟! شما حرف هیچ روزنامه و خبرگزاری ای رو باور نکنید و مطمئن باشید هیشکی جز خود ما طرفدارا و مسئولین داماش دوست ندارند سر به تن داماش باشه...
اصلا مشکل محمدی و قضیه جداییش به این مسائل بر نمی گرده! نه مالی و نه ناراضی بودن از شرایطش توی رشت و یا جو و یا از اینجور مسائل و... که شما گاها حتی به فحشش گرفتید. مشکلش یه مسئله دیگست که فعلا فکر می کنم نگم بهتره.[/quote:a1c8add45e]
این نظر قبلیم رو برای آبرار مهیار نقل قول کردم که معمولا نظرات صفحه قبل رو نمی خونه
مهیار و دوستان دیگه که انتقاد می کنند حرف من یکی این هست که کسی نمی گه انتقاد از عملکرد البته در چاچوب نشه اما انتقادی که شده بود و تعدادی از بچه ها با لحن های خاص کامنت نوشتن به خاطر خبری بود که از یک خبرگزاری کپی پیست شده بود اون هم یک خبرگزاری وابسته که بدتر. یکبار اون خبر و این کامنت من رو بخونید که چی گفتم...
اصلا بحث ناز کردن نیست، و بحث مشکل داشتن با رشت یا ناراضی بودن شرایط هم اینطور که من شنیدم نیست...راستش من هم قبلا فکر می کردم گهگداری بی جهت کم تمرین می کنه ولی الان فکر کنم این به خاطر همون مشکلش باشه.
اما نظرم در این مورد شاید احساسی باشه اما دوست دارم اگر محمدی قرار شد بره دروازه بان دیگه ای جذب نشه ولی خب مربیان به هر حال دلشون می خواد که یه دروازه بان باتجربه رو به جای یه دروازه بان با تجربه بیارند که در شرایط حساس و در کوران مسابقات که ممکنه برای یک دروازه بان مشکل پیش بیاد جایگزینش مطمئن باشه و باید حق داد.