[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - معاوضه محمد محمدی با معمارزاده

معاوضه محمد محمدی با معمارزاده

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

با معاوضه محمدی با معمارزاده موافقید

بله
30
64%
خیر
17
36%

کل آرا : 47

پستتوسط armin5 » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 4:14 pm

بابا چرا این قدر بی انصافید. تو همین بازی با مس سرچشمه چند تا توپ خوب گرفت. حالا اگه بر عکس می شد و نمی گرفت همه به فحش می گرفتندش.درسته که نسبت به قبل نمایش ضعیف تری داشته ولی انصاف نیست که این طور در موردش احساسی صحبت بشه.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 4:28 pm

من معتقدم اگه محمدی به هر دلیلی که میخواد بره ما به جای خرید معمار زاده اگه به فراهانی و لایقی فر بیشتر توجه کنیم بهتره یا اگه می خوان دروازه بان بخرن بهتره فروزان یا نظرمحمدی خریداری بشه .نظر من اینه اگه توی تیممون هر چه بیشتر بازیکن بومی داشته باشیم بهتره بچه ها بیشتر از این یکدل میشن.وقتی مجید جلالی با افتخار میگه :" تنها تیم لیگ برتری که از یازده بازیکن فیکس نه نفر بومی هستند فقط فولاد خوزستانه." ما چرا به بومی هامون کمتر میدون بدیم مگه ما از بقیه چی کم داریم؟
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 5:54 pm

احساسی؟
فکر میکنم نظرت قبل منو بخونید همه میفهمید که اصلا آدم احساسی نیستم .و دلیل دارم برای این حرفام .
کسی که توی فصل نقل انتقال ها پیشنهاد داماش رو نگه داشت و به دلیل سفر به آمریکا تاکید میکنم سفر به آمریکا باید با وکیلش قرارداد ببندیم و دوباره وسط بازیها باز میره معلومه که این آدمها واین تیم این شهر واسش ارزش نداره .
کسی که توی اس اس ضربه دروازه رو پاس گل تبدیل میکرد الان از گشادی یا نمیزنه یا اگه هم بزنه منظریه میزنه یا فرهنگ.
بعضی چیزها نمیشه اثبات کرد اما میگم .دقیقا بازیش برای داماش مثل بازی یه 25 ساله میمونه که داره گل کوچیک بازی میکنه با بچه هخای 13 12 ساله .شکم سیری و شل .من عابدینی بودم محمدی رو برای تنبیه با علی چیلاورت عوض میکردم .هم علی رشت باشه چون با لایه هایی که محمدی خورد یا سوتی که داد علی ما بهتر هستش.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Saeeed » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 5:55 pm

بچه ها به نظر من ما باید تا وقتی کسی پیراهن داماش رو می پوشه تشویقش کنیم و پشتش باشیم.اینقدر احساسی و بچه گانه برخورد نکنیم(قصد جسارت به دوستان رو ندارم) اما یادتون میاد تا چند هفته ی اول می گفتیم محمد غلامی بد بازی می کنه یا به آلوز چی می گفتیم؟؟ اما الان می گیم حقه غلامیه تیم ملی باشه و واقعآ آلوز یه وزنه شده تو دفاعمون...
نماد کاربر
Saeeed
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه ژوئن 25, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 6:10 pm

محمدی به اندازه ی ی بازیکن درجه یک پول گرفته باید عملکردش خیلی بهتر کنه توی ی بازی ها ی گل هایی میخوره ادم نمیدونه چی بگه فقط حسرتش برای ما هوادارها مونده توی استقلال با تعصب تر بازی میکرد تا داماش من با معاوضه با معمارزاده موافق نیستم هر دوی اینها توی ی سطح هستند
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 6:17 pm

چرا باید پشتش باشیم ؟من مشکلم تشویق بیخوده.ما میتونیم تشویق نکنیم تا وقتی از تیم رفت نگه توی رشت بازی رو نمیفهمن.این آدم چه واکنشی انجام داده یا کاری کرده که اینقدر تشویق شده ؟این حرفام احساسی نیست اون تشویق احساسی هستش که تا یه توپ میگیره بیخود به اوج میبریمش .دروازبان درجه 3 هم همین کاری میکرده واسه ما که محمدی کرده اما انگار بوفون اومده که تند تند تشویقش میکنیم .
این مشکل رو با تشویق مهدوی کیا دارم من بازی با ذوب دقت کردم اصلا نه میتونست توی استارت ها برسه نه میتونست 2تا پاس بده تنها کاره مفیدش اوت دستی پرت کرد همـــــــــــــــــــــــــــــــــِن.بعد بچه های کنارم میگفتن بگید روبرو آماده باش تا بگیم اسطوره آسیا .آخــــــــــــــــــه چرا آبره ؟چون تهرانیه؟چون هامبورگ بوده ؟آقا من تا حالا نشنیدم یه بازی تشویق 2طرفه مهدوی بگیره یا آبشک رو درست تشویق بشه .حالا کاری ندارم که افشین تشویق نمیشه افشه حاجتی ابراهیمی اصلا نمیشه.
محمدی هم همین حکم رو داره این گل هایی که خوریم توی اون دقایق با تراکتور که هر 2تا گل محمدی مقصر بود یا گلی که با فولاد خوریم که باز مقصر همین آقا بود و باید بگم بازی با سایپا هم مقصر چندتا گل محمدی بود بقیه سوتی هاش که با شانس رفت اوت یا به تیرک رو کاری ندارم .
اگه علی چیلاورت بود دهانمون به فحش باز بود و اشک علی رو در میاردیم .آبــــــــــــــــــــرار بخدا اینا میرن و کسی توی خاطراتش از نمیگه رشت و رشتی و تنها کسی که باری ما میمونه همین بومی ها هستن که چه پاس همدان باشن یا منچستر با لهجه رشتی از ما حمایت میکنن.
بازم میگم من نمیگم محمدی رو هووووو کنیم من میگم تشویق نکنید این رو نه تنها اینو هر غیر بومی رو .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 6:49 pm

بنظر کن معاوضه خیلی خوبیه.البته به شرطی که پرسپولیس یه مبلغی رو هم نقدا پرداخت کنه چون حداقل محمدی 200/300 مبلغ قراردادش از معمارزاده بیشتره.واقعا جالبه کسی که حتی در طول فصل اندازه ی یه دروازبان 100 میلیونی هم واسه ما مفید نبوده حالا نازو نوزم میکنه!!!!دیگه بالاتر از سیاهی رنگی نیست که.معمارزاده هرچقدرم بد باشه دیگه عملکردش ضعیف تر از محمدی نمیشه.با گذشتن 13 هفته مشخص شد که ما تو دروازه مشکل داریم و چنین تغییری میتونه مفیذ باشه.معمارزاده هم مطمعن برای اینکه خودشو ثابت کنه بیشتر تلاش میکنه و عین محمدی شکم سیر تمرین نمیکن و بازی نمیکنه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 10:05 pm

[quote:a1c8add45e="MEHRDAD"]من نظرات رو خوندم و متاسفانه اکثرش رو کاملا احساسی دونستم. دوستان چرا شما با چهارتا خط یک منبع خبری (حالا هر منبع خبری که باشه... چه خبرگزاری چه وابسته) اینقدر تحت تاثیر قرار می گیرید؟!؟
کی گفته محمدی از زندگیش تو رشت ناراضیه؟! شما حرف هیچ روزنامه و خبرگزاری ای رو باور نکنید و مطمئن باشید هیشکی جز خود ما طرفدارا و مسئولین داماش دوست ندارند سر به تن داماش باشه...
اصلا مشکل محمدی و قضیه جداییش به این مسائل بر نمی گرده! نه مالی و نه ناراضی بودن از شرایطش توی رشت و یا جو و یا از اینجور مسائل و... که شما گاها حتی به فحشش گرفتید. مشکلش یه مسئله دیگست که فعلا فکر می کنم نگم بهتره.[/quote:a1c8add45e]

این نظر قبلیم رو برای آبرار مهیار نقل قول کردم که معمولا نظرات صفحه قبل رو نمی خونه :wink:
مهیار و دوستان دیگه که انتقاد می کنند حرف من یکی این هست که کسی نمی گه انتقاد از عملکرد البته در چاچوب نشه اما انتقادی که شده بود و تعدادی از بچه ها با لحن های خاص کامنت نوشتن به خاطر خبری بود که از یک خبرگزاری کپی پیست شده بود اون هم یک خبرگزاری وابسته که بدتر. یکبار اون خبر و این کامنت من رو بخونید که چی گفتم...
اصلا بحث ناز کردن نیست، و بحث مشکل داشتن با رشت یا ناراضی بودن شرایط هم اینطور که من شنیدم نیست...راستش من هم قبلا فکر می کردم گهگداری بی جهت کم تمرین می کنه ولی الان فکر کنم این به خاطر همون مشکلش باشه.

اما نظرم در این مورد شاید احساسی باشه اما دوست دارم اگر محمدی قرار شد بره دروازه بان دیگه ای جذب نشه ولی خب مربیان به هر حال دلشون می خواد که یه دروازه بان باتجربه رو به جای یه دروازه بان با تجربه بیارند که در شرایط حساس و در کوران مسابقات که ممکنه برای یک دروازه بان مشکل پیش بیاد جایگزینش مطمئن باشه و باید حق داد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 10:11 pm

[quote:10e0127ef2="armin5"]بابا چرا این قدر بی انصافید. تو همین بازی با مس سرچشمه چند تا توپ خوب گرفت. حالا اگه بر عکس می شد و نمی گرفت همه به فحش می گرفتندش.درسته که نسبت به قبل نمایش ضعیف تری داشته ولی انصاف نیست که این طور در موردش احساسی صحبت بشه.[/quote:10e0127ef2]

دوست عزیزم ما هرچی میکشیم از این انصافمون هست ! محمدی انقدر بازیهای برده مارو تبدیل به مساوی و یا باخت کرده که اگه هر بازی 10 تا پنالتی هم بگیره حالا حالاها بی حساب نمیشیم.به نظرم اگه محمدی با این قیمت گرون قراره گل بخوره ، بهتره نیم فصل قراردادش فسخ بشه و ایم گلها رو یگ دورازه با ن رشتی مثل حامد طباطبایی یا لایقی فر و یا یه دروازه بان جوان مثل فراهانی بخوره که شاید سرمایه دروازه بانی ما برای فصول بعد بشه.
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 11:18 pm

مهرداد جان من نظرات رو کامل خوندم و این نظر رو دادم.در مورد نظر من حرف بزن .توی این شکی نیست که تو به تیم نزدیکتری و آگاه تر اما من نظرم بالاست و دقیق بخون .

من حالم تاکید میکنم حالم بهم میخوره از کسی که میان ورزشگاه حمایت بیخود میکنن .به دین به خدا به نا خدا به کشتی به هر چیزی که میپرستین توی استادیوم با هر حرکتی جوگیر ماجرا نشین.اگه لایه نخورد و جمع کردن محمدی و اوت دستی پرت کردن مهدوی کیا تشویق داره دریب مهدوی تکلر آبشک غیرت افشین بازی حاجتی و استقامت علی خان چرا هیچی حتی دست زدن هم نداره ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 24, 2011 11:37 pm

[quote:db3e49ab1f="mahyarmaya"]مهرداد جان من نظرات رو کامل خوندم و این نظر رو دادم.در مورد نظر من حرف بزن .توی این شکی نیست که تو به تیم نزدیکتری و آگاه تر اما من نظرم بالاست و دقیق بخون .

من حالم تاکید میکنم حالم بهم میخوره از کسی که میان ورزشگاه حمایت بیخود میکنن .به دین به خدا به نا خدا به کشتی به هر چیزی که میپرستین توی استادیوم با هر حرکتی جوگیر ماجرا نشین.اگه لایه نخورد و جمع کردن محمدی و اوت دستی پرت کردن مهدوی کیا تشویق داره دریب مهدوی تکلر آبشک غیرت افشین بازی حاجتی و استقامت علی خان چرا هیچی حتی دست زدن هم نداره ؟[/quote:db3e49ab1f]

من به نظرات فنی مخصوصا اگر در چارچوب قوانین و اخلاق باشه کاری ندارم بلکه من در مورد این خبر و کامنت های پشت اون انتقاد داشتم که چرا شما (منظورم شمای نوعی هست ) به خبرهای خبرگزاری ها و یا روزنامه توجه می کنید و فکر می کنم چون یه رسانه اند باید حرفشون رو قبول کرد؟!

خودت می دونی من با حرفت در مورد تشویق ها موافقم و نه به خاطر بحث بومی و غیر بومی بلکه به خاطر خوب بودنشون معتقدم باید تشویق بشند و به خاطر تعصبشون بیشتر ولی با این هم مخالفم که غیربومی ها تشویق نشند چرا که دارند برای این شهر تلاش و بازی می کنند و اون غیر بومی که مستحقش هست باید مثل یک بومی تشویق بشه و حتی اگر فوق ستاره بود گاهی بیش از حد تا انگیزش مثل یک بومی برای تیم شهرم کارایی داشته باشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه نوامبر 25, 2011 3:54 am

محمدی اصلا آماده نیست 8O چند تا بازی مقصر اصلی باخت ما محمدی بود ! من به این چیزا کار ندارم ای کاش علی نمی رفت...
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه نوامبر 25, 2011 10:02 am

مهرداد عزیز من چسزی که میبینم و یا حسم میگه انتقال میدم نه جوگیر میشم نه احساسی.
من میگم مهدوی کیا اوفت کرده داغون شده اما این محمدی خوبه و میتونه خوب باشه اما شکم سیری بازی میکنه .من از این بابت تاسف میخورم .
در مورد تشویقات هم ما همیشه غریبه پرست بودیم .من باید افراطی باشم تا به متعادل برسیم .به این بدجور اعتقاد دارم.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Hamed9 » جمعه نوامبر 25, 2011 10:38 am

بازیکنان بومی و غیر بومی هستند که داماش گیلان رو تشکیل میدن،بچه ها برای چی وقتی تیم خوب هست و داره نتیجه میگیره بی خودی خودمون حاشیه ایجاد کنیم ؟
نماد کاربر
Hamed9
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه نوامبر 24, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه نوامبر 25, 2011 10:49 am

آقا این محمدی ها ( محمد و فرزاد ) مال هر کی که می خواد ... بیاین و ببرین تازه تو این شبهای عزیز کلی هم دعاتون می کنم ... علی آقا ! آقایی رو نمی خوای ؟؟ خوبه ها ... اینم ببر که تیمتون واسه قهرمانی ( جانه ان ) آماده بشه ... میثاق بیاد از محمدی بهره و مفیدتر ... ولی اگر هم نشد ما با فراهانی به عنوان دروازه باد اول ، طباطبایی ( درصورتی که قرارداد ببندند باهاش ) و لایقی فر مشکلی نداریم ... من بارها گفتم و عقیده ام هم همینه که اگه قراره ما گل بخوریم و اونم لایی باشه ؛ بهتره بازیکن بومی و جوانمون بخوره که تجربه کسب کنه و در آینده واسه ما کارایی داشته باشه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان