مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط The_King_of_rasht » دوشنبه نوامبر 21, 2011 6:57 pm
درسته پشت بازیکن خودمون رو نباید خالی کنیم و باید کمکش کنیم ولی لایی خوردن یه گلر از مشکل شخصی نیست از مشکل فنی هست
ولی خداوکیلی اگه توی داربی گیلان توی دروازه ما بود اون ضربه ایستگاهی رو که اول بازی اونها زدند و فراهانی با چالاکی گرفت اگه محمدی بود صد در صد گل خورده بود شک ندارم امیدوارم مشکلاتش زودتر حل بشه و باز امیدوارم هر گلری که بهتره توی دروازه قرار بگیره
ما باز میگردیم
-

The_King_of_rasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am
توسط armin_punisher6 » سه شنبه نوامبر 22, 2011 8:58 am
وای دیشب 90 دیدم دم محمدی گرم خیلی خوب کار کرد.واقعا حال کردم چند تا از شوت های شاخ اونا رو گرفت.فکر کنم داره به روزای اوجش بر میگرده.
ولی هنوز به رای گزینه سوم که دادم پایبندم.
-

armin_punisher6
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am
-
توسط 888 » سه شنبه نوامبر 22, 2011 9:49 am
محمدي: اختلافي با قاسمپور ندارم/ مشكلاتم را گفتم و حالا باشگاه در موردم تصميم ميگيرد
من يكسري مشكلات شخصي دارم كه آنها را به آقاي عابديني گفتم و قرار شد باشگاه در مورد من تصميم بگيرد. برخلاف شايعاتي كه مطرح شده است، من با هيچ تيمي مذاكره نكردهام
سايت گل ـ محمد محمدي دروازهبان داماش گيلان قصد جدايي از اين تيم را دارد و شايد در نيم فصل ليگ برتر راهي تيم ديگري شود. محمدي در گفتوگو با خبرنگار سايت گل در مورد اين موضوع كه چه زماني جدايياش قطعي خواهد شد ميگويد:« من فعلا صحبت خاصي ندارم و همه چيز در نيم فصل مشخص خواهد شد. در مورد من باشگاه تصميم ميگيرد و فعلا بايد منتظر بمانم.»
او ادامه ميدهد:« من يكسري مشكلات شخصي دارم كه آنها را به آقاي عابديني گفتم و قرار شد باشگاه در مورد من تصميم بگيرد. برخلاف شايعاتي كه مطرح شده است، من با هيچ تيمي مذاكره نكردهام و همه چيز در اين مورد به باشگاه داماش مربوط ميشود.»
از محمدي ميپرسيم كه آيا اختلاف شما با ابراهيم قاسمپور صحت دارد كه او درجواب ميگويد:« نه تنها با قاسمپور بلكه با هيچ كس ديگري در داماش اختلاف ندارم و همانطور كه گفتم يكسري مشكلات وجود دارد كه آنها را به مديرعامل باشگاه انتقال دادم.»
-
888
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان