[quote:ea59462e8c="monfared"]به نام خدا
ان کامنت از کلوب هوادارن ملوان اوسادم.ظاهرا گزارش پوربخش خیلی اشن دم سر بمنسته.بیدینید خوشانه ره چی سر هم بوکودید!
[color=olive:ea59462e8c]انزلی همیشه جوانهای با استعداد داشته و داره، ای کاش یه جوری می شد دوستانی که علاقه به گزارشگری دارن خودشونو به کانون هواداران (که مجهول الوجوده) معرفی کنن و با همکاری باشگاه به صدا سیما معرفی بشن، فکرشو بکنین یه گزارشگر انزلیچی چقدر می تونه جذابیت بازی رو برای بینندگان تلوزیون بالا ببره…
من گزارش بازی رو نشنیدم ولی اینجور که دوستان در مورد پور بخشی کامنت گذاشتن مشخصه حسابی با اعصاب انزلیچیها بازی شده و امیدوارم این گستاخی بی جواب نمونه…[/color:ea59462e8c]
انصافا پور بخشه گوزارش خبه و جانبداری نوکونه از هیچ تیمی.اشن خاییدی اینه فر تمام بازی اشن تیم جه تمجید بوکونه و اشن درددلانه بگه.
چون بوگوفته پنالتی نبو اشن دم سر بمانسته.خودشان مین هم بعضی گیدی پنالتی نوبو!
یا ایته بخانید:
[color=orange:ea59462e8c]جمله شرم آور گزارشگر شکبه باران بعد از اعلام پنالتی:
“قبل از اینکه برخورد صورت بگیره دغاغله خودشو زمین انداخته بود. پنالتی نبود! ملوان شانس آورد که داور این توپو براش پنالتی گرفت!!!!”
واقعا هیچی نمیشه گفت از این نوع گزارش! این شازده ظاهرا مسئول روابط عمومی هیات فوتبال گیلان هم هست و کنار همه سفره هاشون نشسته!!![/color:ea59462e8c]
کارشناس داوری بعد بازی هم اونه نظر ان بو.
بیدینیم 90 چی گه.اشن خوشان پاره کوندریدی.
اتو هم اطلاع رسانی کونیدی:
[color=red:ea59462e8c]شماره پیامک برنامه با ورزش ۳۰۰۰۰۱۳۱
لطفا مراتب انزجار خود از گزارشگران شبکه باران در دشمنی آشکار با ملوان را اعلام نمایید.[/color:ea59462e8c]
طرفداران داماش هم خوشانه نظر بیگید از سامانه ی پیامکی ره، ونالید اشان خو چرت حرفانه چو تاوادید.
پوربخش خب گوزارش کونه و به نظرم از ان باید حمایت بوکونیم.
ورزشگاه اگر وهابی ره اعتراض کونیدی از پوربخش حمایت بوکنید.
ضمنا!
جغلان هر کی خوش صدا ایسه و تنه بازی گوزارش بوکونه بشه خوره صدا و سیما معرفی بوکونه!!![/quote:ea59462e8c]
جالبه ... من اصلا سایتی به نام ملوان و هوادارهاش رو به رسمیت نمی شناسم که برم توش و اعصاب خودمو داغون کنم ؛ خودمن رو عشقه ....
درباره گزارشگر ها هم که ماشاالله این دوتا ( پوربخش و وهابی ) اینقدر از بازیکنان و طرز بازی و تیم ملوان تعریف کردند که آدم شک میکنه وقتی بازی رو میبینه ... بعضی از این تعاریف :
پویا نزهتی بازیکنی هست که تمام تیم ها روش حساب باز می کنن !!!!!
حرکات عالی بازیکنان ملوان
تماشاگران پرشور انزلی ( تماشاگرانی که تو بارون 1000 تا هم نمی شن !!!! )
...