[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS ذوب آهن/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVS ذوب آهن/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط antiros » يکشنبه نوامبر 20, 2011 2:18 pm

اونا رو ول کنید ...

سایت ما با اونا یه فرق اساسی داره که سایت ما , بزرگترین سایت ورزشی حاشیه دریا همیشه کاسپین . پس به قوانین احترام بزارید و از توهین کردن تو سایتمون خودداری کنید بچه ها.
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط amirabarar » يکشنبه نوامبر 20, 2011 3:02 pm

همه باهم به سمت ورزشگاه عضدی....ورزشگاه باید پرشه.به امید خدا ذوب آهنو تو جهنم عضدی ذوب میکنیم /23/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه نوامبر 20, 2011 3:06 pm

[quote:ddd23a2233="antiros"]:roll:
منم کلاس دارم !! ولی استادم خییییلی شاخه , منم دو کارتم :? :?
ولی این همه مدت ورزشگاه نرفتم نمی تونم بازم صبر کنم , احتمالا کلاس می پیچونم :wink:[/quote:ddd23a2233]
کلاس چيه آخه آبرار :wink: .من از شنبه تا پنجشنبه کلاش دارم((جز 4 شنبه)) ولي به عشق داماش از نور ميام رشت واسه اينکه:
اين داماش منه،دوسش دارم خيلي زياد/قهرماني بهش مياد/قهرماني بهش مياد
به اميد برد هاي پياپي داماش :)
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 3:11 pm

[quote:a9c9d2221d="abarar1989"][quote:a9c9d2221d="antiros"]:roll:
منم کلاس دارم !! ولی استادم خییییلی شاخه , منم دو کارتم :? :?
ولی این همه مدت ورزشگاه نرفتم نمی تونم بازم صبر کنم , احتمالا کلاس می پیچونم :wink:[/quote:a9c9d2221d]
کلاس چيه آخه آبرار :wink: .من از شنبه تا پنجشنبه کلاش دارم((جز 4 شنبه)) ولي به عشق داماش از نور ميام رشت واسه اينکه:
اين داماش منه،دوسش دارم خيلي زياد/قهرماني بهش مياد/قهرماني بهش مياد
به اميد برد هاي پياپي داماش :)[/quote:a9c9d2221d]
منم به خاطر این بازی شلمچه نرفتم با بسیجیا :lol:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » يکشنبه نوامبر 20, 2011 3:41 pm

888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:33 pm

[quote:cb9472d587="antiros"]اگر بخوایم اعتراض کنیم باید شعار دو طرف بدون فحاشی بدیم .
وگرنه ما تو چند بازی تو پشت دروازه اعتراض می کردیم ولی اعتراضمون جلب توجه نمی کرد مثلا می گفتیم وهابي ضد رشتي /23/ /23/ /23/ وهابي ضد رشتي /23/ , ولی صدامون به هیچ جا نرسید فکر کنم .
تو تبریز به اون مرد داراگا (عادل ) اعتراض کردند , اعتراضشون دو طرف بود که جلب توجه کرد.[/quote:cb9472d587]

داراگا (عادل ) :lol: :D :lol: خیللللللللی باحاااااااااال گفتی ، دمت گرم :wink:
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:34 pm

[quote:d3d852ccab="aryanrecord"][quote:d3d852ccab="zxzx"]یکی ازدوستام آدرس سایت هواداران ملوان رو بهم داد رفتم تو سایت فقط اعصابم داغون شد فقط داران به رشتیها توهین میکنند آخه هیشکی نیست بگه آخه دهات انزلی یه چراغ قرمز نداره کل انزلی دوتا محله رشت نمیشه بعد * زیادی میخورن خودشونو با رشت مقایسه میکنند /14/[/quote:d3d852ccab]
5دقیقه باباهاشون واسه تربیتشون وقت نذاشتن انگار نه انگار اینارو کاشتن :lol:[/quote:d3d852ccab]

خب پس چی که ! غیب گفتی ؟ باباهه نمیتونه هی بره اون کشور و همش بیاد بندر بوووووووووووووق .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط aryanrecord » يکشنبه نوامبر 20, 2011 4:37 pm

[quote:5af4ac2d0e="miladcivil"][quote:5af4ac2d0e="aryanrecord"][quote:5af4ac2d0e="zxzx"]یکی ازدوستام آدرس سایت هواداران ملوان رو بهم داد رفتم تو سایت فقط اعصابم داغون شد فقط داران به رشتیها توهین میکنند آخه هیشکی نیست بگه آخه دهات انزلی یه چراغ قرمز نداره کل انزلی دوتا محله رشت نمیشه بعد * زیادی میخورن خودشونو با رشت مقایسه میکنند /14/[/quote:5af4ac2d0e]
5دقیقه باباهاشون واسه تربیتشون وقت نذاشتن انگار نه انگار اینارو کاشتن :lol:[/quote:5af4ac2d0e]

خب پس چی که ! غیب گفتی ؟ باباهه نمیتونه هی بره اون کشور و همش بیاد بندر بوووووووووووووق .[/quote:5af4ac2d0e]
:lol: :lol: :lol: :lol:
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط antiros » يکشنبه نوامبر 20, 2011 5:08 pm

[quote:4ea05a48a6="888"]http://varzeshi.net/idA.php?vi=02-90.8.29.jpg
صحبتای عابدینی[/quote:4ea05a48a6] تو این مصاحبه عابدینی تو یه قسمت حرفاش میگه که بخشی از حسابها باز شده .
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » يکشنبه نوامبر 20, 2011 5:39 pm

[quote:fe23570a93="antiros"]پس بچه ها یادتون به >>> وهابی حیا کن //// شهر مارو رها کن<<< باشه . اینو تو ورزشگاه حتما باید پیاده بکنیم چون من خودم دیگه حالم از کارایه این مرده بهم می خوره . این موضوع رو باید جدی بگیریم .
از همینجا هماهنگ شدنمون رو شروع کنیم . ما که پشت دروازه میشینیم , بچه هایی هم که رو به رو می شینینند حواسشون به این شعار باشه .[/quote:fe23570a93]
من و برادرم و دو سه نفر دیگه همیشه روبرو جایگاهیم ولی بهتره بچه های دیگه سایت هم که میان رو بروی جایگاه با رفیقاشون که عضو سایت نیستند هماهنگ کنند تاشعار یکپارچه بشه یه دو سه بار که بگیم همه تماشاچی ها هماهنگ میشن
/11/
در ضمن امروز جلوی صاحب کارم اینقدر بهانه آوردم و این قدر خودم رو زدم به موش مردگی تا بالا خره بهم برای سه شنبه مرخصی داااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااد /11/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » يکشنبه نوامبر 20, 2011 5:44 pm

بچه ها عجب عکسی از عضدی ادیت کردند.تو صفحه اصلی رو میگم. هر کی تا حالا ندیده باشه فکر می کنه نوکمپه. دمتون گرم
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط behrad » يکشنبه نوامبر 20, 2011 6:59 pm

وهابی حیا کن......از شهر ما فرار کن /23/
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » يکشنبه نوامبر 20, 2011 7:01 pm

[size=18:dc408c3ed9]قاسمپور:با محمدي مشکل شخصي ندارم [/size:dc408c3ed9]

"ابراهيم قاسمپور" با داماش گيلان در هفته هاي گذشته نتايج خوبي کسب کرده و جايگاه مطلوبي در جدول بدست آورده اما قصد دارد با شکست دادن ذوب آهن در شهر رشت موقعيت بهتري در جدول بدست آورد.

حرفهاي قاسمپور در گفتگو با ايپنا، را در ذيل مي خوانيد:

*در مورد پيروزي پر گل تيمتان مقابل مس سرچشمه صحبت مي کنيد؟

- ما دنبال پيروزي در اين بازي خارج از خانه بوديم اما فکر نمي کرديم با 4 گل پيروز شويم. در مجموع بازي خوبي بود و برديم اما اين بازي 2 نيمه متفاوت داشت. نيمه اول به دليل اختلاف سطح خوب نبوديم اما در نيمه‌دوم و با گذشت زمان به مراتب بهتر شديم و موقعيتهاي بيشتري بدست آورديم. ناگفته نماند که مس سرچشمه هم موقعيتهاي بيشتري بدست آورديم. ناگفته نماند که مس سرچشمه هم موقعيت داشت اما تيم ما از فرصتها بهتر استفاده کرد و به گل رسيديم.

*عملکرد حريف را چطور ارزيابي مي کنيد؟

- تيمي که 4 گل مي خورد يعني خيلي خوب نيست اما اين دليل نمي شود که مس سرچشمه خيلي بد باشد. آنها خيلي بد هم نبودند اما در خط دفاعي مشکل داشتند چون آقاي شرفي دستش بسته است و به بازيکنان بيشتري نياز دارد تا تيم را جمع کند.

*کار اصغر شرفي را در اين مدت چطور ديديد؟

- من بازيهاي آنها را دنبال نمي کنم تا در اين مورد نظر بدهم اما آقاي شرفي سالها کار کرده و تجربه بالايي دارد و دوره‌هاي مربيگري زيادي هم ديده است و توانايي‌هاي بالاي دارد اما مربي خوب ابزار همه مي خواهد که آن ابزار الان در دسترس آقاي شرفي نيست.

*بازي بعدي شما با ذوب آهن در شهر رشت است، در مورد اين ديدار چه نظري داريد؟

- هر بازي شرايط خاص خودش را دارد و بازي به بازي شرايط متفاوت است. ذوب آهن در خانه شکست سنگيني مقابل صنعت نفت خورده و در مجموع نتايج خوبي در اين فصل گرفته اما دليل بر بد بودن آنها نيست چون ذوب آهن تيم خيلي خوبي دارد و تجربه بالايي دارند اما يک سري مشکلات دارند. به نظر من بازي سختي براي هر 2 تيم است اما قصد داريم از ميزباني استفاده کنيم و نتيجه بگيريم.

*پيروزي در اين ديدار چقدر برايتان اهميت دارد؟

- همه بازيها مهم است نه براي ما بلکه براي همه تيمها مهم است. ما جايگاه نسبتا بدي در جدول نداريم اما مي خواهيم هم جايگاهمان را تثبيت کنيم و هم جايگاه بهتري در جدول بدست آوريم.

*شايعاتي وجود داشت مبني بر اينکه شما با محمد محمدي مشکل داريد، اين مسائل را تأييد مي کنيد؟

- شايعات در فوتبال ايران هميشه هست و زياد است. محمدي 10 روز مرخصي داشت و به دليل مشکلات شخصي اش به آمريکا رفته بود. در چند بازي گذشته محمدي شرايط خوبي نداشت و هرکس در تمرينات خوب باشد، در بازيها از او استفاده مي کنيم. محمدي در بازي با مس سرچشمه خيلي خوب کار کرد. ما مشکل شخصي با ايشان نداشتيم و ملاک کار ما تمرينات تيم است.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط 888 » يکشنبه نوامبر 20, 2011 7:18 pm

دروازه بان تيم فوتبال داماش عنوان کرد دليل اينکه چند هفته در ترکيب اين تيم قرار نگرفته بود مصدوميت نيست و مشکلاتي دارد.

گفتگو با"محمد محمدي" را در ادامه بخوانيد:

*از برد پر گل مقابل مس سرچشمه مصاحبه را شروع کن.

- گلي که در دقايق ابتدايي زديم خيلي به ما کمک کرد تا به اين برد پر گل دست يابيم. برنامه ما اين بود که در يک سوم دفاعي جمع شويم و روي ضد حملات به گل برسيم. خوشبختانه با نتيجه اي قابل قبول به رشت بازگشتيم.

*حريف را چطور ديديد؟

- تيم خوبي است که به نظرم جايگاه آنها انتهاي جدول نيست. اين تيم بايد در نيم فصل چند بازيکن جديد به خدمت گيرد تا نقاط ضعفي که دارد، برطرف شود.

*به نظر مي‌آيد کانديداي اصلي سقوط است؟

- چنين فکري نکنيد. در برق شيراز با شرفي کار کرده ام او کار خودش را بلد است و مطمئن باشيد مس سرچشمه را در ليگ برتر نگه مي دارد. در نيم فصل دوم آنها از شرايط به مراتب بهتري برخوردار خواهند شد.

*در اين بازي پنالتي مهاجم باتجربه اي به نام سامره را هم گرفتي؟

- هميشه گفته ام در ضربه پنالتي 50 درصد شانس براي پنالتي زن است و 50 درصد شانس براي دروازه بان به شمار مي رود. من گلر کم تجربه اي نيستم و با استفاده از آن پنالتي را گرفتم.

*اگر روند فعلي داماش ادامه داشته باشد فکر مي کنيد اين تيم در ميان 4 تيم بالاي جدول قرار گيرد؟

- نبايد سطح توقعات را بيش از اندازه بالا برد. داماش تازه به ليگ برتر آمده و هدف ما اين است که جايگاه مناسبي را در جدول بدست آوريم. بايد منطقي فکر کرد.

*چند هفته بازي نکردي؛ دليلش چه بود؟

- يک سري مشکلات وجود داردکه به همين دليل نتوانستم بازي کنم.

*يعني بحث مصدوميت تو صحت نداشت؟

- گفتم مشکلاتي هست که درباره آن با مهندس عابديني صحبت کردم و در تلاش هستيم تا هرچه زودتر به پايان برسد. هر زمان هم کادر فني صلاح بداند در خدمت تيم هستم.

*بازي اين هفته با ذوب آهن را چطور مي بيني؟

- آنها بازي هفته قبل را با شکست پشت سر گذاشته اند و براي اعاده حيثيت به مصاف ما مي آيند. اين بازي براي ما حکم 6 امتياز را دارد زيرا در جدول به هم چسبيده هستيم و بايد با بردي که بدست مي آوريم از آنها بالاتر قرار گيريم. حريف تيم دست و پا بسته اي نيست و ابراهيم زاده از مربيان کاربلد فوتبال ايران است.

*و به عنوان آخرين سوال چه تيمهايي را مدعي قهرماني ليگ يازدهم مي داني؟

- صحبت در اين باره زود است. در نيم فصل دوم شرايط اصلي تيمها مشخص مي شود و آن زمان مي توان در اين باره اظهارنظر کرد.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط pedram_1367 » يکشنبه نوامبر 20, 2011 7:53 pm

[quote:3d3b313a30="antiros"]اگر بخوایم اعتراض کنیم باید شعار دو طرف بدون فحاشی بدیم .

وگرنه ما تو چند بازی تو پشت دروازه اعتراض می کردیم ولی اعتراضمون جلب توجه نمی کرد مثلا می گفتیم وهابي ضد رشتي /23/ /23/ /23/ وهابي ضد رشتي /23/ , ولی صدامون به هیچ جا نرسید فکر کنم .
تو تبریز به اون مرد داراگا (عادل ) اعتراض کردند , اعتراضشون دو طرف بود که جلب توجه کرد.[/quote:3d3b313a30]

ما همیشه زیر عکس آقا می شینیم !!! بهتر شعار هایی که می خوایم بدیم یکم ریتمیک تر باشه ... مثلا شما از پشت دروازه بگین ننگ ما ننگ ما ..... ما هم میگیم صدا و سیمای ما ... یا شما : وهابی حیا کن ... ما : رشتی ها رو رها کن ... شما : عادل بی عدالت ...... ما : خجالت خجالت ... شما : وهابی بوشو به خانه ... ما : تی مار ترا دوخاااانه ...
به نظر من بهتره چندین دفعه قبل شروع بازی و موقع گرم کردن هم تمرین کنیم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان