[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - مصاحبه ای متفاوت با کاپیتان محمد رضا مهدوی

مصاحبه ای متفاوت با کاپیتان محمد رضا مهدوی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

مصاحبه ای متفاوت با کاپیتان محمد رضا مهدوی

پستتوسط 888 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 6:56 pm

[size=24:86717c9db1]زهرابی در حق من خوبی نکرد
[color=green:86717c9db1]درگیری تماشاگرا رشت وانزلی حالاحالا ها حل شدنی نیست[/color:86717c9db1]
[color=brown:86717c9db1]ازما که گذشت ابشک می تواند به تیم ملی دعوت شود[/color:86717c9db1]
[/size:86717c9db1]
---------------------------------
[color=blue:86717c9db1]بیوگرافی کامل؟[/color:86717c9db1]
محمرضا مهدوي متولد27دي ماه سال1359امسال31ساله مي شوم
[color=darkblue:86717c9db1]فوتبالتان راازکجا شروع کرديد؟[/color:86717c9db1]
من فوتبالم راا ز خودرشت شروع کردم. اولين تيمي که دران بازي کردم تيم صنعت گيلان بود دررده نونهالان که ان تيم فکرکنم تعطيل شده است وبه نام سبحان گيلان تغيييرنام داده.بعدازصنعت گيلان دررده نوجوانان به تيم سپيدرود رشت امدم.دوسال درتيم نوجوانان سپيدرود بودم .دوسال هم درتيم جوانان سپيدرودبودم بعدازان به خاطر خدمت سربازي به تيم فجر گيلان رفتم که بعد ازان هم در تيم پگاه گيلان- داماش- استيل اذين ودر حال حاضر که در داماش هستم.
[color=blue:86717c9db1]مربيانتان چه کساني بودند؟[/color:86717c9db1]
ازپايه اقايان امير فرحسيني- شهرام رنجبر-سعيد بشيري واقاي مرغوب براي من زحمت زيادي کشيدندولي در فوتبال حرفه اي که به عنوان يک بازيکن حرفه اي فوتبال بازي کردم مديون اقاي يشيج هستم.يعني ايشان کسي بود که به من اعتماد کرد وگذاشت که من بازي کنم فکرکنم اگر مربي ديگري بود به من بازي نمي داد .اينگونه شد که من با تيم استفلال شهرداري رشت قرارداد داشتم که در دوراني که من درخدمت سربازي بودم تيم را به پگاه واگذار کردند وقتي که من بعد از سربازي به تيم پگاه امدم کسي مرا نمي شناخت چون مدير عامل وهمه عوض شدند ومن مجبورشدم که تست بدهم.من هم24 سال داشتم واقاي يشيج مراقبول کردندوناجي من شدندومن فوتبالم رامديون اوهستم.
[color=darkblue:86717c9db1]مربيانتان بعدازاينکه فوتبال را حرفه اي دنبال کرديد چه کساني بودند؟[/color:86717c9db1]
اقايان مجيد جهانپور-يشيج-خدابيامرزناصرحجازي-اصغرشرفي-وينگو-دينورزاده -دست نشان وحميداستيلي وحالاهم قاي قاسمپور مربيم مي باشندومربيان هم دريک مقطعي اقاي ناظمي هم براي چندبازي سرمربي مابودندواقاي هرندي هم ان موقع که امده بودم استقلال رشت خيلي به من روحيه مي دادند ومرا تشويق مي کردند براي بازي کردن وانگيزه خوبي به من ميدادند.خدابيامرزد اقاي زهرابي مي خواستند سربازي مرابخرندکه من دوسال باانهادرتيم استقلال رشت تمرين کردم.تنهاکساني که دران مقطع به من روحيه مي دادند اقايان ناظمي وهرندي بودند.
[color=blue:86717c9db1]دردوران کودکي در کدام محله بزرگ شديد؟[/color:86717c9db1]
من بزرگ شده محله اب وبرق مي باشم ولي اصليت پدرپسيخانی مي باشدکه انجا محله اي است به نام بيجار کنارولي محله مادري ام اب و برق ميباشد وازکودکي تاامسال هم انجابودم که امسال محل سکونتم راعوض کردم.
[color=darkblue:86717c9db1]چه خاطراتي ازدوران نوجواني داري؟[/color:86717c9db1]
خاطره که زيادداشتم هر سال ماه رمضان تيم داشتيم ودرجام رمضان شرکت مي کرديم تاباتيم استقلال جوان قهرمان مسابقات سالني شديم که مربيمان هم اقاي سعيد بشيزي بودند.درجام جوان هم شرکت مي کرديم.يادش به خير در پارک شهرمسابقاتي برگزار مي شد به نام جام پار ک شهر که از همه جا تيم مي دادند واقعا انگيزه خوبي داشتيم واقعا اينها خاطرات به ياد ماندني براي من مي باشد.
[color=blue:86717c9db1]پست اصلي تن کجاست؟[/color:86717c9db1]
من اولين جايي که بازي مي کردم فوروارد بود که بعدازان کم کم امدم عقب تر زمان اقاي شهرام رنجبر هافبک راست بازي مي کردم درنوجوانان هافبک چپ هم بازي کردم ولي هافبک نفوذي رابيشتر دوست دارم.
[color=darkblue:86717c9db1]دردوران کودکي ونوجواني اهل درس خواندن بوديد؟[/color:86717c9db1]
درس که مي خواندم امادردوران نوجوان عشق به فوتبال نگذاشت درسم راادامه دهم وفقط تا ديپلم ادامه دادم.
دردوران نوجواني بيشترطرفدارکدام تيم بوديد؟
من قبل ازاينکه حرفه اي فوتبال بازي کنم بيشتر بازي هاي پرسپوليس رادنبال مي کردم وبين تيم هاي اروپايي هم ريا وبارسلونا رادوست دارم.
[color=blue:86717c9db1]شماگفتيدبه پرسپوليس علاقه مند بوديد.چندسال پيش صحبت هايي مطرح بود که پرسپوليس شما را مي خواهد چرانرفتيد؟[/color:86717c9db1]
به هر حال صحبت هايي مطرح بود وبه گوش من هم مي رسيد همان سالي که به استيل اذين رفتم ازچندتيم خوب پبشنهادداشتم همان سال اقاي خدادعزيزي بامن صحبت کردند که به استفلال اهواز بروم حتي فولاد اهواز. من دوسال پياپي از ذوب اهن پيشنهاد داشتم اي کاش به جاي انکه به استيل اذين بروم به ذوب اهن مي رفتم هم پيشرفت بيشري مي کردم وهم به جاهايي که درفوتبال نرسيدم مي رسيدم.
[color=darkblue:86717c9db1]به غيرشماکسي در خانواده تان ورزشکار هست؟[/color:86717c9db1]
برادرمن الان در تيم دخانيات گيلان بازي مي کند که چندسال ازمن کوچکتر است وبرادرديگر من هم دوسال خدمت خود را درفجرگيلان بازي کرد ولي ادامه نداد.
[color=blue:86717c9db1]دردوران کودکي دوست داشتيد چه کاره شوي ؟[/color:86717c9db1]
من زياد به اين قضيه فکرنمي کردم ولي اکثرا همه دوست داشتند دکتر ياخلبان شوند ولي من دوست داشتم فوتباليست شوم ودران رشد کنم.
[color=darkblue:86717c9db1]شمادريک دوره در تيم استقلال رشت شاگرد حجازي بوديدچه چيزي درباره ناصر خان داريد که به ما بگوييد؟[/color:86717c9db1]

خدا ناصرخان را بيامرزد سال اول ايستاد فکر کرد مي توانم بازي کنم که سرباز بودم ونتوانستم بازي کنم.رفتندوسال دوم امدندووقتي سرتمرين مراديدند گفتند محمد رضا صورت تپل شده است ابگوشت خوردي درسربازي که به توساخته که من هيچ وقت يادم نمي رود.به او گفتم نه ناصر خان هنوز اموزشي هم نرفتم واصلاکارسربازي ام درست نشده فکر مي کرد ند که براي سال دوم مي توانم بازي کنم که اينگونه نشد
[color=blue:86717c9db1]اخلاق ناصرخان چطور بود چون الان که نيستندهمه دربارهاش حرف مي زنند وان زمان که بودند خيلي ها اورا نمي ديدند؟[/color:86717c9db1]
متاسفانه ما هميشه اينگونه هستيم.تاوقتي که زنده هستيم قدرهم را نمي دانيم.
[color=darkblue:86717c9db1]فوتبالتان را مديون چه کساني هستيد؟[/color:86717c9db1]
کسي که باعث شد من رشد کنم ودرليگ برتر بازي کنم اقاي يشيج بودند چون دران مقطع کسي نبود که به يک جوان بازي بدهد من24سال داشتم ولي سابقه بازي درليگ1و2رانداشتم وکسي نبودبه من اعتماد کند وبازي بدهدامايک مربي خارجي خيلي راحت امدوبه من بازي داد.يسيج يک سال تيم را نگه داشت وبراي سال دوم که امددرجلسه معارفه همه بازيکنان راباخانواده دعوت کرد وتنها کسي که دعوت نکرد من بودم.من يکسال باتيم تمرين مي کردم اماهيچکس روي من حساب نمي کردچون انقدربايکن داشتندکه به بازيکني که سابقه بازي درجايي را ندارد بازي نرسدکه بعدازظهرانروزشهرام حميدي بامن تماس گرفت وگفت بعدازظهربياتمرين.وقتي يشيج مراديد دادوفريادزد که چراصبح درمعارفه شرکت نکردي من به يشيج گفتم اصلاکسي روي من حساب نمي کند.کسي به من اطلاع نمي دهدکه بيايم تمرين. که يشيج همانجا اقاي هدايتي را صدا کردوگفت اگرامروزبااو قرداد نبنديد من اينجا نمي مانم وميروم.تاالان هم براي من پيش نيامده که يک مربي انگونه از من دفاع کندواقعااشک درچشمانم پرشده بودومن همان سال 24بازي درليگ برتر انجم دادم واتفاقا تيم ما خوب نتيجه نمي گرفت وهي مربي تعويض مي شد واقاي يسيج رفتند واقاي شرفي امدند که ماخودمان هم متوجه نشديم چرااصغرشرفي رفت.ماداشتيم درسپيدرودتمرين مي کرديم وبرف هم زيادبودکه فرداي انروزاقاي غفور جهاني که ان زمان کمک مربي بودند امدندوگفتند ازامروزيک مربي اماني که اقاي کراس بودند مي ايندکه واقعا بهترن مربي بودند که با او کار کردم.
[color=blue:86717c9db1]چه خاطره اي از محروم زهرابي داريد؟[/color:86717c9db1]
من ازاقاي زهرابي خاطره خاصي ندارم فقط مي توان بگويم درحق من خوبي نکرد چون واقعا من رادوسال معطل کردوباعث شدمن درفوتبال پيشرفت نکنم.الان خيلي بازيکنان جوان هستند که راحت به تيم بزرگسالان مي ايند وقدر تيم بزرگسالان را نميدانند واصلا برايشان مهم نيست خيلي بيخيال تمرن مي کنند واصلا انگيزه اي ندارند.من ان موقع 10برابرجواناني که تمرين مي کنند تمرين مي کردم اما کسي اصلا نگاه هم نمي کرد.ولي اقاي زهرابي خدا بيامرزدش2سال به من قول ميداد فردا کارت رادرست مي کنم که من هي به ايشان ميگفتم به من گفتند ول کن اقامانبايد سربازي جواني رابخريم چون ان زمان مي توانستند سربازي رابخرند.
[color=darkblue:86717c9db1]شمايکسال در استيل اذين بازي کرديد ودوباره به داماش برگشتيد چطور شد رفتيدوبرگشتيد؟[/color:86717c9db1]
چون اون سال تيم ما سقوط کرده بود ومن پيشنهادات زيادي داشتم دوست نداشتم درليگ1بازي کنم.چندسال قبل هم2الي 3سال درليگ1بازي کرده بودم وتيم امده بود بالا وديگر دوست نداشتم ليگ1بازي کنم چون بازيکني که مي خواهدرشد کند بايد مدام ليگ برتر بازيکند چون شرايط ليگ برتر باليگ1خيلي فرق دارد.مردم ليگ1رابايک ديدگاه ديگر نگاه ميکنند .خيلي ها فکر ميکنند چون فيروز کريمي امده بود من رفتم درحالي که اصلا چنين چيزي نيست ودقيقا2هفته قبل از اينکه اقاي کريمي سرمربي داماش شوند ازطرف کسي به من پيغام دادند که سال بعد هر جا بروم مهدوي را باخودم ميبرم که من گفتم بايد فکرهايم رابکنم که همان سال فيروز کريمي به رشت امدنداماچون من دوست نداشتم درليگ1بازي کنم ازاينجا رفتم
[color=blue:86717c9db1]چطورشد وقتي داماش درليگ يک حضور داشت دوباره برگشتيد؟[/color:86717c9db1]
دران سال خيلي از مردم وفامیل ها ودوستان که درباشگاه بودند مي خواستند که به تم برگردم.شايد اقاي عابديني هم ان سال اينقدر دوست نداشتند که به تيم برگردم.ازيک جهت ديگر ميدانستند که بابرگشتن چند بازيکن ديگر تيم ميتواند دوباره به ليگ برتر برگردد .اقاي کريمي مربي خيلي خوبي مي باشد اما ان سال بازيکني نداشتند که بتوانند به لگ برتر صعودکنند .يکي ديگرازدلايلي که ان سال برگشتم مشکلات خانوادگي بود چون خانم من دانشجو بودندوخداوندهم يک فرزند به ماداه بود دشواربود که خارج ازاستان زندگي کنيم.
[color=darkblue:86717c9db1]باامدن مهدوي کيا همه فکر مي کردند شمابازوبندرا به ايشان ميدهيد اما اينگونه نشد؟ [/color:86717c9db1]
مناحترام زيادي براي اقامهدي قائل هستم ايشان چندين سال کاپيتان تيم ملي ودندودراروپا بازي کردند که واقعا سخت استواين همه اتخاردارند حالا من نمي دانم شايد چون چندسال دراين تيم بازي کردم ولي من خيلي به اقامهدي اصرار کردم حتي قبل ازبازي باپرسپوليس چون چندسال دراين تيم سابقه داشتند اصرار کردم اما قبول نکردند.[color=blue:86717c9db1]
پژمان نوري مصاحبه کرده وگفته که کساني که اززارع انتقاد مي کنند افتخارشان ذخيره بودن درتيم هاي تهراني است ونبايد اززراع ملي پوش انتفادکنند؟
[/color:86717c9db1]من که با پژمان رفيق هستم يکي از خبرنگاران هم زنگ زد وگفت ومن گفتم حرف خاصي ندارم وهرحرفي که زده اند مربوط به خودشان است من کر مي کنم اقاي نوري بااين حرف ها مي خواهد اززارع که اينجا خيلي به مردم رشت توهين کرد وبدترين حرف هاز دهنش بيرون امددفاع کند اين دفاع کردن هيچ مشکلي راحل نمي کند.ماهم وقتي به انزلي ميرويم بدترين فحش ها راميشنويم اما نبايد عکس العمل نشان داد بازيکن بايد خصيتش را همه جا نشان دهد.
ايادرگيري تماشاگرا ن رشت وانزلي حل شدني است؟
چون از قديم بوده وريشه در فرهنگ مردم رشت وانزلي دارد منفکر ميکنم اين قضيه حالاحالاها حل شدني نيست تاشايد زماني برسد که نسل تماشاگران عوض شود وديگران تعصب خاص رابه تييمشان نداشته باشند تا شايد مشکلات حل شود.
[color=darkblue:86717c9db1]اقاي مهدوي من مصاحبه ازشما خواندم که گفتيد اين توهين ها عاديست.اماازشماانتظارنداشتيم؟[/color:86717c9db1]
من نگفتم عاديست گفتم اين اتفاق براي ما هم درانزلي مي افتد اما عکس العملي نشان نمي دهيم.من گفتم اقاي زارع باحرکاتي که درورزشگاه انجام دادند مثلا بازيکنشان توپ مي گرفت به سر بازيکن خوددست مي کشيد يا حرکاتي رابه طرف تماشاگران انجام ميداد که باعث تحريک ميشدويادرزمان ورود به طرف تماشاگران دست تکان ميداد وازاول معلوم بود که مي خواهد جو را مسموم کند مننگفتم چيز عاديست.
[color=darkblue:86717c9db1]قبول داريد جو ورزشگاه ها مسموم است؟[/color:86717c9db1]
اين فقط در گيلان نيست شما به ورز شگاه ازادي بازي استقلال وپرپوليس هم برويد اين حرف ها هست
[color=blue:86717c9db1]به رده ها تيم ملي هم دعوت شده ايد؟[/color:86717c9db1]
نه چون من24 سالم بود حرفه اي شروع کردم .به تيم بزرگسالان هم مي توانستم دعوت شوم به خصوص در ان زمان که با پگاه به فينال جام حذفي رفتيم.
[color=blue:86717c9db1]چراچندسال بايکني ازرشت به تيم ملي دعوت نشده.بعدازطباطبايي وداداش زاده بازيکن رشتي ديگري به تيم ملي دعوت نشده؟[/color:86717c9db1]
بله بعد از اقاي طبا طبایی وداداش زاده وقبل از ان افتخاري بازيکن ديگري ازرشت به تيم ملي دعوت نشده.من اعتقاددارم حق فوتبال رشت است که در تيم ملي بازيکن داشته باشد شايد مشکل ازمديران بالاي ما ضعيف عمل ميکنند وحمايت نمي کنندچون دررشت هميشه چشم وهم چشمي وجوددارد.من فکر مي کنم هيچ وقت قدر فوتباليست هاي رشتي را نداسته اند براي همين چندين سال بازيکن رشتي در تيم ملي نداشته ايم شمانگاه کنيد درانزلي دوتن ازبازيکنانشان چهره باشند زود از او حمايت مي کنندواورابزرگ مي کنند.خود اقاي زارع را وقتي در ملوان بازي مي کرد باخدابيامرز قايقران مقايسه ميکردن همين مقايسه کردن وبزرگ کردن باعث ميشود بازيکن به تيم ملي دعوت شوددرحالي که دررشت اينگونه ازبازيکنان حمايت نميشود .ازماکه گذشت اما بازيکنان مثل ابشک داريم که حقش است به تيم ملي دعوت شود هم سنش پابيين است هم بازيکن خوبيست
[color=darkblue:86717c9db1]مااول فصل که با شما مصاحبه داشتيم خيلي براي تيم ملي انگيزه داشتيد اما انگار الان نااميد شده ايد؟[/color:86717c9db1]
نمي دانم سليقه است يا چيز ديگري شايد هم رابطي وجودنداردکه بازيکنان رشتي به تيم ملي دعوت نمي شوند يامادرتيم ملي رابط انچناني نداريم خيلي ازتيم ها هستند که فکر مي کنم درتيم ملي رابطه خاصي دارند که دعوت ميشوند.
[color=blue:86717c9db1]اقاي مهدوي فکر نمي کنيد دليل دعوت نشدن بازيکنان رشتي اين باشد که يکسال درليگ1هستند ويکسال درليگ برتر؟[/color:86717c9db1]
بله يکي از دلايل ممکن است اين باشدولي بازيکنان ما سال هايي که در ليگ برتر هستند انقدر خوب هستند که نه جز18نفرحداقل به تيم ملي دعوت شوند
فرق اقاي قاسمپور ودينورزاده چيست که بادينورزاده نمي توانستيد نتيجه بگيريدولي باقاسمپورمي توانيد؟ممن براي اقاي دينورزاده احترام زيادي قائلم وبراي تيم خيلي زحمت کشيدند ولي خب تيم نتيجه نمي گرفت اقاي دينورزاده درليگ يک نتايج خوبي مي گرفت هر چند مابازيکناني داشتيم که هرچه به انهامي گفتيد گوش مي کردن ولي شرايط امسال متفاوت است ومابازيکنان بزرگي جذب کرديم که کار کردن باانهاديسيپلين کاري خاص خودرامي خواهد مربي واقعا بايد قاطعيت داشته باشد واقاي دينورزاده دربعضي جاهاکه لازم بود به بازيکنان فشارواردکند تاکارکننداين کاررانکرد ووقتي اقاي قاسمپور امدند کار خوبي که انجام دادند اين بودکه گفتند براي من اسم بازيکن ياسن وسال مهم نيست وهرکس در تمرين خوب باشد درترکيب جاي دارد.اقاي قاسمپورهميشه مي گويدبازيکني که مصدوم ميشوديامحروم ميشود اگر جايگزين او خوب کار کند اودرترکيب قرار مي گيرد وشايدان بازيکن جايگزين ديگرنتواندبه ترکيب برگردد شرايط محمد ابشک هم اينگونه شدچون مريض شده بود والان که به تيم برگشته خوب داردتمرين ميکند ولي بازيکنان جايگزين درپست ابشک خوب دارند کار ميکنند.
[color=darkblue:86717c9db1] اقاي قاسمپوردريک برنامه زنده تلويزيوني امصاحبه کردندوگفتند اگراقاي قاسمپور تعويض مي کرد وابشک وچندبازيکن ديگرراوارد ميکرد به پرسپوليس نمي باختيم وحتي ابشک بعد بازي قهر کرد.نظرشماچيست؟[/color:86717c9db1]
به نظر من مدير عامل بايد درهر شرايطي از مربيانش حمايت کند.من فکر مي کنم اقاي عابديني به خاطر باختي که به پرسپوليس داشتند اين مصاحبه را انجام دادند چون خودش چندين سال در پرسپوليس حضورداشت ونمي خواست به پرسپوليس ببازد ولي من فکر مي کنم که اين نظر سرمربي است که چه کسي بازي کند يا چه کسي بازي نکند وتعويض شودوچه کسي تعويض نشود حالا اقاي قاسمپور انجا ترجيح دادند تعويض نکند شايد هم تعويض مي کردند بازي را مي برديم .من خودم اعتقاد دارم اقاي قاسمپور مي توانست تعويض کند من خودم يا غلامي يا حاجتي يا اقايي مي توانستند تعويض شوند ونيروي تازه بيايد که اقاي قاسمپور اين کاررا نکردند واين نظر سرمربي است.
[color=blue:86717c9db1]اوقت فراغتتان راچگونه مي گذارانيد؟[/color:86717c9db1]
من سعي مي کنم که کنار خانواده ام باشم.
[color=darkblue:86717c9db1]الگويتان درفوتبال ايران چه کسي است؟[/color:86717c9db1]
من خودم علي کريمي رادوست داشتم ودارم واز نظر اخلاقي هم اقاي باقري.
[color=blue:86717c9db1]چند کلمه مي گويم دريک کلمه جواب دهيد.[/color:86717c9db1]
رشت:محبوب قلبها
داماش:خانه هميشگي من
سپيدرود:تيم قديمي گيلان
استقلال شهرداري رشت:شروع فوتبال من
[color=darkblue:86717c9db1]شماباپگاه نايب قهرمان جام حذفي شديد. ازان دوران چيزي داريد که بگوييد؟چون حرف وحديث زيادي ان زمان به وجود امد؟[/color:86717c9db1]
يکي ازبهترين دوره هايي که من بازي کردم دوره اقاي دست نشان بود.چون فکر ميکنم ان زمان فوتبال رشت خيلي محبوب شده بود.هرجا که مي رفتيد صحبت فوتبال بود ان سال فوتبال گيلان خيلي رشد کرد ان سال سال فراموش نشدني بود فکر نکنم ديگر ان سال براي من تکرارشود.
[color=blue:86717c9db1]ايابادلال ها هم برخورد داشته ايد(خبرنگار در حالي اين سوال را مي پرسد که خودش دلال است)؟[/color:86717c9db1]
من بيشتر بادلال ها برخورد کرده ام تاايجنت رسمي فيفا .هميشه به من زنگ ميزنند وپيشنهادهايي مي دهند ولي من تاالان باانها کار نکرده ام.
[color=darkblue:86717c9db1]شمادر زمين با کدام بازيکن راحت هستيد؟[/color:86717c9db1]
من خودم بامصطفي حاجتي ومحمدابشک خيلي راحت هستم.
[color=blue:86717c9db1]بعضي ها مي گويند شما5-6نفرهستيد که در تيم باند هستيد.اين فرضيه راقبول داريد؟[/color:86717c9db1]
به خاطر چه اين حرف هارا مي زنند چون در تيم باهم هستيم وخنده شوخي مي کنيم چون چندين سال هست ماهمديگر راميشناسيم مثلا من بااقاي حاجتي ونظيف کار رفت وامدخانوادگي داريم .شما ميتوانيدازبازيکن ديگر در اين مورد سوال کنيد ماهميشه باهم خنده وشوخي مي کنيم.اينجادررشت تنها جايي است که باغريبه ها خيلي زودگرم ميگيرند ودر جاهاي ديگر اينگونه نيست.
[color=darkblue:86717c9db1]بحث ديگر در مورد دروازه بان هاي شماست که اگر دربازي گل نخورند انگار چيزي کم دارند اگر نظر محمدي مي ماند بهتر نبود؟[/color:86717c9db1]
الان اگر من حرفي بزنم همه مي گويند چون من رفيق صميمي علي هستم اين حرف را ميزنم.من هميشه گفته ام علي اينجا خيلي خوب گلري مي کند واين حق اونبودچنين رفتاري بااوبکنند يعني ميتوانست درتيم بماند.حالا به عنوان دروازه بان اول دوم ياسوم.شناختي که من ازعلي دارم اگربه عنوان دروازه بان دوم ياسوم هم درتيم ميماند واورا نگه ميداشتند انقر خوب کار مي کرد که فيکس مي شد.
[color=blue:86717c9db1]نظرمااين است که مديران باشگاه مي خواستند محمدي را به تيم بياورند ترسيدند اگر نظرمحمدي را در تيم نگه دارند ومحمدي خوب کارنکند تماشاگران اعتراض مي کنند ومحمدي نيمکت نشين مي شود که الان هم اينگونه شد؟[/color:86717c9db1]
من حرفي نزنم بهتراست شماخودتان همه چيزرا گفتيد من هر حرفي بزنم ناراحت مي شوند.
[color=darkblue:86717c9db1]اسم مستعار شما توتي شهر باران مي باشد؟[/color:86717c9db1]
يه عده مي گويند توتي يه عده مي گويند کامبياسو من خودم مانده ام کدام هستم(خنده)ه .
[color=blue:86717c9db1]حرف پاياني ؟[/color:86717c9db1]
ازهمه کساني که در فوتبال زحمت کشيده اند وباعث رشد من در فوتبال شده اند تشکر مي کنم..
آخرين ويرايش توسط 888 on جمعه نوامبر 18, 2011 9:23 am, ويرايش شده در 4.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 7:09 pm

عشق است پسیخان و رضا مهدوی /23/
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط ali126 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 8:06 pm

مهدوی :P :P :P :P :P :P :P
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 8:16 pm

عشق است کاپیتان مهدوی.میرم تی غیرته ره /7/ /7/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mo30 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 8:21 pm

واقعا راس میگه جای ابشک تو تیم ملی خالیه
مهدوی کامبیاسو /16/ /16/
نماد کاربر
mo30
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 8:31 pm

رضا کمبیاسو /23/ /23/ /23/
افتخار مي کنيم که داماش مان را با نام مقدس رشت مي شناسند ، نه نام شهرمان را با تيم مان!
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط behrad » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 8:46 pm

عشق است هرچی رشتی /23/
داماش در قلب من جا دارد
نماد کاربر
behrad
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه اکتبر 25, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 10:10 pm

مهدوی خداست :P جنازش از 100 تا بازیکن غیر بومی که خریدیم بهتره
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » پنج شنبه نوامبر 17, 2011 11:19 pm

توتی شهر بارن.تو توتی شهر مایی آبرار
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » جمعه نوامبر 18, 2011 5:23 am

درود بر توتی شهر باران ، خواهشاً در مورد ، ا ن ز ل ی ، ز ا ر ع و ...
مصاحبه نکنید چون این افراد لایق هیچ خوبی تو جهان نیستند .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » جمعه نوامبر 18, 2011 6:01 am

فقط همین ها رو که خواندم واسم کافی بود ... به نظر من توتی شهر باران برای مهدوی بهترین لقب هست ...
/23/ /23/ /23/ توتی شهر باران /23/ /23/ /23/
رشت:محبوب قلبها
داماش:خانه هميشگي من
سپيدرود:تيم قديمي گيلان
استقلال شهرداري رشت:شروع فوتبال من
به خاطر چه اين حرف هارا مي زنند چون در تيم باهم هستيم وخنده شوخي مي کنيم چون چندين سال هست ماهمديگر راميشناسيم مثلا من بااقاي حاجتي ونظيف کار رفت وامدخانوادگي داريم .شما ميتوانيدازبازيکن ديگر در اين مورد سوال کنيد ماهميشه باهم خنده وشوخي مي کنيم.اينجادررشت تنها جايي است که باغريبه ها خيلي زودگرم ميگيرند ودر جاهاي ديگر اينگونه نيست.
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » جمعه نوامبر 18, 2011 6:45 am

مــــهدویه با غیـــــــرت /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه نوامبر 18, 2011 9:32 am

((من اعتقاددارم حق فوتبال رشت است که در تيم ملي بازيکن داشته باشد شايد مشکل ازمديران بالاي ما ضعيف عمل ميکنند وحمايت نمي کنندچون دررشت هميشه چشم وهم چشمي وجوددارد.من فکر مي کنم هيچ وقت قدر فوتباليست هاي رشتي را نداسته اند براي همين چندين سال بازيکن رشتي در تيم ملي نداشته ايم شمانگاه کنيد درانزلي دوتن ازبازيکنانشان چهره باشند زود از او حمايت مي کنندواورابزرگ مي کنند.خود اقاي زارع را وقتي در ملوان بازي مي کرد باخدابيامرز قايقران مقايسه ميکردن همين مقايسه کردن وبزرگ کردن باعث ميشود بازيکن به تيم ملي دعوت شوددرحالي که دررشت اينگونه ازبازيکنان حمايت نميشود ))

به نظر من مهمترین قسمت حرفش همینه .واقعا بزرگترین مشکل ما هوادارای داماش اینه که خیلی زود بازیکنای بومیمون فراموش می کنیم .
مثلا توبازی باصنعت نفت که اولین بازی این فصل ما بازیکنانی مثل محمدی ومهدوی کیا رو به قدری تشویق کردیم که الان هم داریم عملکردشون رو می بینیم.
درعوض بازیکنانی مثل نظیف کاروحاجتی رو تاالان فکر نکنم 2-3بارهم درست حسابی تشویق کرده باشیم .
حمایت ازبازیکنای بومی باید اولویت ماباشه.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه نوامبر 18, 2011 9:32 am

لقب اصلیش هم توتی هست و درسته تو این مصاحبه نگفته اما خودشم توتی رو بیشتر دوست داره :wink:
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط antiros » جمعه نوامبر 18, 2011 9:36 am

منم موافقم...

الان باید ( تاکید می کنم باید ) بیشترین حمایتمون از ابشک و نظیفکار باشه چون این دو تا امید اولمون هستند برای ملی پوش شدن ... کل بازیکنای غیر بومیمون تیم ملی دعوت شند برای من به اندازه دعوت شدن یه بومی ارزش نداره
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان