[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - انزلیچی:رفيق همه رشتيا بود!(نثار مازيار زارع)

انزلیچی:رفيق همه رشتيا بود!(نثار مازيار زارع)

مطالب مربوط به باشگاه ها و تیم های گیلان و سایر رشته های استان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 12:06 am

[color=black:f39b418199]به نقل از علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی داماش گیلان :
فیلم حرکات زارع در موقع گرم کردن و زمان بازی و مصاحبه های در سال 87 و بازی جام حذفی سال گذشته و امسال گردآوری شده و به کمیته انضباطی ارسال خواهد شد[/color:f39b418199]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 7:36 am

[quote:0dd4154925="MEHRDAD"][color=black:0dd4154925]به نقل از علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی داماش گیلان :
فیلم حرکات زارع در موقع گرم کردن و زمان بازی و مصاحبه های در سال 87 و بازی جام حذفی سال گذشته و امسال گردآوری شده و به کمیته انضباطی ارسال خواهد شد[/color:0dd4154925][/quote:0dd4154925]
خبر بسیار بسیار خوبی بود
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 7:44 am

[quote:f97c2991b3="meraj130"][quote:f97c2991b3="MEHRDAD"][color=black:f97c2991b3]به نقل از علی احمدی سراوانی مدیر روابط عمومی داماش گیلان :
فیلم حرکات زارع در موقع گرم کردن و زمان بازی و مصاحبه های در سال 87 و بازی جام حذفی سال گذشته و امسال گردآوری شده و به کمیته انضباطی ارسال خواهد شد[/color:f97c2991b3][/quote:f97c2991b3]
خبر بسیار بسیار خوبی بود[/quote:f97c2991b3]

اگر واقعا صحت داشته باشه که خیلی خوشحال کننده است :D :D :D
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط arya86 » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 8:27 am

عزيزان ديگه درباره اون بچه صحبت نكنيد ،قايقران كاپيتان تيم ملي بوداون جاي ثابتي هم تو تيم ملي نداره !
نماد کاربر
arya86
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: شنبه جولاي 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 9:58 am

من با هيچ انزليچي مشكل ندارم و نخواهم داشت.
مشكل ما با افرادي هست كه فقط ادعاشون ميشه.
از اينكه شما بر خلاف بعضي از دوستانتون اومديد و با رعايت ادب نظر داديد ممنونم.
اما در مورد مازيار بذاريد بعضي از كسايي كه سنگ مازيار رو به سينه ميزنند ياد آور بشم كه:
اين همون مازياري بود كه وقتي در اول فصل 90 دقيقه به گيلانيا و به ويژه انزليچيا و گيلانيا فحاشي شد هيچي نگفت و انزليچيا از دست مازيار ناراحت شدن كه چرا عكس العملي نشون نداد!
مازيار بعد از برد بر داماش گفت اين برد رو به انزليچيا و لونگيا تقديم ميكنم.
يعني اينجا همشهرياش رو در كنار بي ناموسايي قرار داد كه اول فصل نود دقيقه به همشهرياش فحاشي كردند(من گيلاني ها رو كار ندارم چون اصلا عرق گيلاني بودن نداره)
اگه مازيار زارع غيرت داشت وقتي از امارات اومده بود بر ميگشت به تيم سابقش،اگه اون غيرت داشت در جواب حرف پويا نزهتي اون عكس العمل رو جلوي هواداراي ملوان انجام نميداد.
حالا من از دوستان انزليچي سوال دارم كه كجاي اين ژست فطرت شبيه اون خدابيامرز هست؟
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط aazadi » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 7:20 pm

[quote:9b9a602160="Aberare_ba_tasob"]من با هيچ انزليچي مشكل ندارم و نخواهم داشت.
مشكل ما با افرادي هست كه فقط ادعاشون ميشه.
از اينكه شما بر خلاف بعضي از دوستانتون اومديد و با رعايت ادب نظر داديد ممنونم.
اما در مورد مازيار بذاريد بعضي از كسايي كه سنگ مازيار رو به سينه ميزنند ياد آور بشم كه:
اين همون مازياري بود كه وقتي در اول فصل 90 دقيقه به گيلانيا و به ويژه انزليچيا و گيلانيا فحاشي شد هيچي نگفت و انزليچيا از دست مازيار ناراحت شدن كه چرا عكس العملي نشون نداد!
مازيار بعد از برد بر داماش گفت اين برد رو به انزليچيا و لونگيا تقديم ميكنم.
يعني اينجا همشهرياش رو در كنار بي ناموسايي قرار داد كه اول فصل نود دقيقه به همشهرياش فحاشي كردند(من گيلاني ها رو كار ندارم چون اصلا عرق گيلاني بودن نداره)
اگه مازيار زارع غيرت داشت وقتي از امارات اومده بود بر ميگشت به تيم سابقش،اگه اون غيرت داشت در جواب حرف پويا نزهتي اون عكس العمل رو جلوي هواداراي ملوان انجام نميداد.
حالا من از دوستان انزليچي سوال دارم كه كجاي اين ژست فطرت شبيه اون خدابيامرز هست؟[/quote:9b9a602160]

درود به شما و این طرز تفکرتون
باور کنین همه چیز از مسائل کوچیک شروع شده و انقدر بزرگ شده
همین دوستای رشتی و انزلیچیمون اگه محل تولدشون عوض میشد الان نظر عکس در مورد تیمهایی که الان ازش طرفداری میکنن میداشتن و بازم میگفتن حق با ماست و اونوریا اشتباه میکنن
من میگم چرا یه رشتی نباید تو انزلی که جزئی از استانشه راحت باشه و بتونه توش احساس امنیت کامل مثل شهر خودش داشته باشه
یا چرا یه انزلی چی باید بخاطر پلاک 56 ب که داره مورد هجوم هم استانی های خودش قرار بگیره
تو اینکه تو همه جا آدم بی فرهنگی هم داریم شکی نیست ولی این بدونین که درصد بی فرهنگ ها تو استان گیلان خیلی خیلی از جاهای دیگه کمتره
............................
من در مورد مازیار زارع و حرکاتش حرفی نمیزنم چون تو استادیوم نبودم و چیزی ندیدم ولی همیشه دوست دارم و داشتم موفق باشه
حتی در مورد حرکات چاووشی تو بازی دوستانه ملوان و پگاه که بازی نیمه کاره تمام شد
منم همون طوری که شما از زارع بدتون میاد از چاووشی اصلا خوشم نمیاد ولی شاید دارم اشتباه میکنم...شاید زارع وچاووشی تو یه شرایط روحی خوبی نبودن
فکر کنین این همه آدم یه صدا فحش به بازیکنان میدن و معلومه اونا نمیتونن تمرکز لازم رو داشته باشن و میخوان جواب تماشاگران بدن
............................
در مورد اینکه این مطالب تو سایت ملوان هم بنویسم چشم مینویسم
من نمیدونم دوستان عزیز رشتی چه مطالبی رو نوشتن که تو سایت ملوان (اگه منظورتون ملوان کلاب باشه) که مطالب دوستان تایید نشد
ولی چون با مدیران ملوان کلاب آشنایی دارم میتونم بگم انسان های شریف و منطقی هستن
انشالا که یه روز مشکل بینمون حل بشه تا بتونیم بطور منطقی کل کل های خودمون داشته باشیم
من که همیشه با دوستای رشتیم کل کل دارم
...........................
دوستان من نمیدونم این دعوای ما و شما از کجا شروع شده ولی این بدونین که تنها کسانی که از این دعواها ضرر میکنن خود ما هستیم
برای همتون آرزوی شادی و موفقیت دارم
نماد کاربر
aazadi
کاربر کم کار
کاربر کم کار

تاريخ عضويت: چهارشنبه نوامبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 7:23 pm

اگه اين غيرت داشت توي بازي اول فصل با پس پس تو تهران كلي به همشهرياش فحاشي كردند ولي اين بي غيرت خودش رو زد به كوچه علي چپ ، از زارع بي غيرت تر زاده نشده است ،
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » پنج شنبه نوامبر 03, 2011 7:33 pm

aazadi : انشالله مشکلات حل شه ولی از شما و دیگر دوستان می خوام بحث رشت و انزلی رو همینجا قطع کنید و در همین حد نگه دارید تا آینده . اینجا اصل داماش هست و این بحث بمونه برای موقعش....
به دوستان خودمون هم میگم که یک فصل لیگ فقط مبحث رشت و انزلی نداره.

[color=black:84ff261976]پ.ن : فیلم زارع رو همونطور که گفتم تهیه شده و امروز ارسال هم شد اما به هر حال فکر نمی کنم چندان در رای کمیته انظباطی موثر باشه. متاسفانه جناب آقای فردوسی پور هم خوب خواستند ما رو انگشت نما کنند.
من یادم نمیاد تا حالا یک مسئله از کرمان یا تهران نشون بدن اما میان اینجا و سایر شهرستان ها مصاحبه می کنند و قسمت هایی از مصاحبه ها رو پخش می کنند که.......!
آخرین اوامرشون هم به همراه ناظر داوری شخیص که احتیاج به چشم پزشکی داشتند هم این بوده که آقای زارع باید تقدیر بشه ازش!!![/color:84ff261976]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط armin5 » جمعه نوامبر 04, 2011 1:15 pm

آره تا فردوسی پور این کارها رو میکنه تاثیر زیادی نداره.ولی باید یه شعارهایی علیه عادل ناعادل بدیم تا شاید یه کم از ما حمایت کنه.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » دوشنبه نوامبر 07, 2011 9:21 am

تهدید کردن مشکلی رو حل نمی کند!!
متاسفانه دقایقی پیش شنیدم یکی از بازیکنان باصطلاح مطرح فوتبال ایران که خود رو بزرگ فوتبال یک شهر و وارث یک بازیکن بزرگ می داند در اقدامی غیر اخلاقی به خبرنگاری که نقدی به سخنانش داشته. تماس تلفنی گرفته و او را تهدید کرده است که البته چون جرات و جسارت اینکار رو حتی از پشت تلفن به تنهایی نداشته از عمویش نیز کمک گرفته است. همچنین شنیده ام که خبرنگار فوق صدای وی را برای ارسال به مراجع قضایی ضبط کرده است.

به نقل از اف . بی آقای سراوانی

[color=black:b1d6667372]پ.ن :
از دیروز این خبر رو که شنیدیم پیش خودمون گفتیم واقعا باید ببینم حالا چه کسانی می خوان از این شخص حمایت بکنند![/color:b1d6667372]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط meelad » دوشنبه نوامبر 07, 2011 9:39 am

اصــلا بی همه چیـــز بیــمار روانیـــــه .. اینــجور اراذل و اوبــاش بــاید تو زندان یا تــو تیمارســتان باشــن ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط Rashti0131 » دوشنبه نوامبر 07, 2011 12:37 pm

چی بکنه ذاتش پسته دیگه /8/ /8/ /8/
نماد کاربر
Rashti0131
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 30, 2011 12:00 am

پستتوسط The_King_of_rasht » دوشنبه نوامبر 07, 2011 4:38 pm

سلام آبراران
همه چیز در مورد عادل فردوسی پور بسته به امشب و برنامه نوده میخوام ببینم ایمیل های ما رو نشون میده یا بازم گ..گب در مورد فوتتبال رشت میزنه پس قرار ما امشب ساعت22:45 شبکه سه /9/ /19/
ما باز میگردیم

نماد کاربر
The_King_of_rasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 20, 2011 12:00 am

قبلي

بازگشت به ورزش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان