[quote:15cb82310e="The_King_of_rasht"]سلام آبراران
من این پیام رو هم به سایت روز نامه گل فرستادم
"
پیام شما به درستی ارسال شد
حمزه از رشت : نام
sedaghathamze@yahoo.com: پست الکترونیکی
با عرض سلام خدمت شما هم وطنان عزیز در روزنامه گل می خواستم در مورد سوتفاهم هایی که در مورد طرفداران باشگاه داماش گیلان در محافل مختلف ورزشی نقل میشه صحبت کنم . چون تنها برنامه تلوزیونی که درد فوتبال ایران را بازگو می کرد (برنامه نود ) مدتی است توسط مجری این برنامه به صورت زیر پوستی در حال ضربه زدن به فوتبال گیلان است و با توجه به این که هر از گاهی در مورد اختلافات قومی میان انزلی چی ها و رشتی ها سخن میگوید و سعی در ریختن هیزم در میان آتش ظاهری اختلاف این دو شهر می کند باید این را بداند که ما گیلانی ها اگر گوشت یکدیگر را بخوریم با استخوانش برسر حاسدان و سخن چینان و آتش بیاران معرکه میکوبیم رشتی و انزلی چی نیاز به فضول ندارد. برای مثال عرض میکنم مصاحبه نژاد پرستانه مازیار زارع را در برنامه خود پخش میکند و در برنامه اش این بازیکن را که حتی در انزلی یک شخصیت منفور است میستاید و میگوید که رشتی ها تمام بازی به او فحاشی کرده اند . حال سوال من از شما این است اگر خبرنگار روزنامه شما در رشت حاظر بوده از او بپرسید و اگر کسی از روز نامه شما در رشت نبوده از خبرنگارانی که حاظر بودند بپرسید آیا هیچ کس حرکات زشت این بازیکن را در تمام طول بازی ندیده؟ که اگر پست تر از حرکت شیث و نصرتی نبوده کمتر از آن هم نبوده از ریختن آب دهان به سمت تماشاچیان و نشان دادن آلت تناسلی خود با دست به تماشاچیان و فحاشی به کادر فنی داماش در صحنه درگیری با افشین چاوشی . یعنی این وسط فقط ما مقصریم ؟ یعنی تماشاچیان باید به این شخص که در زیر لباس قرمز خود پیراهن ملوان را پوشیده بود و این حرکات که در پایین ترین جوامع هم مذموم و محکوم است را انجام میداد حلوا حلوا میکردند و در روی سر خود مینشانند. امیدوارم شما به وظیفه ملی و شرعی خود به عنوان یک ایرانی عمل کرده و مثل سایرین یکطرفه قضاوت نکیند و از ایجاد نفاق در این خطه قهرمان پرور جلوگیری کنیدو مثل بعضی ها از نیت آسیب رساندن به جوامع و اقوام مختلف ایرانی بپرهیزید .[/quote:15cb82310e]
دمت گرم آبرار امیدوارم این مشکل حل بشه تا دیگه اینقدر رو اعصاب و روان ما راه نرن