[quote:5f17386f23="mehrdad-2Atishe"][quote:5f17386f23="Sina"]دوستان خواهشاً، ناراحت نشین، اما فروم شما خیلی آماتور و خیلی مشکله استفاده ازش ,مثلا این یکیش من هر وقت که میام اینجا وقتی چند تا تاپیک با هم باز میکنم باید ۲ ساعت دنبال مزی تاپیک بگردم که چیه، برای اینکه اینقدر ریز نوشته شده، و ۱۰ها مشکل دیگه[/quote:5f17386f23]
فکر کنم منظورت ازمزی تاپیک موضوعشه...!خواهش میکنم همه حق دارند انتقاد کنند.
درمورد موضوع تاپیک فکر نکنم موضوع حادی باشه که بشه اسمش رو مشکل گذاشت چون هم تو عناوین اسم موضوع مشخصه و هم اینکه تو صفحه اصلی و هم صفحه اصلی فروم میشه اسم موضوع رو دید این که تو خود تاپیک موضوع ریز نوشته میشه فکر کنم اونقدر مشکل بزرگی نیست ضمنا این مربوط به مدیریت محتوای نیوک هست که بر روی سایت نصب شده و ان شاالله در آینده با ورژن های جدیدی که از این سیستم در بیاد این مشکل هم حل بشه.
در مورد 10 ها مشکل هم ممنون میشم تو بخش مربوط به انتقاد و پیشنهاد اون ها رو ذکر کنید البته مطمئنا اینجا یه سایت آماتور هست چون هیچ در آمدی کسب نمیکنیم و به خاطر دل خودمون اینجا رو اداره میکنیم.[/quote:5f17386f23]
منم تا یه جاهایی با سینای عزیز موافقم و نمیگم بدون مشکله ولی جا داره از شما تشکر کنم که واقعا زحمت میکشین و همونجوری که خودتون گفتید واسه دل خودتون اینجارو اداره میکنید و اونقدرا هم آماتور نیست