توسط mahyarmaya » سه شنبه نوامبر 01, 2011 7:02 am
سلام منو به دوست گلمون برسوون .من این شعر رو توی ماشین دوستم شنیدم وقتی به اون قسمت گیلکیش رسید کلی حال کردم .
از قول من بهش بگو آبرار حتما تمرکزش رو رو بخش گیلکی بذاره .
چون من الان دیدم وب سایتش رو فهمیدم 3 4 تا شعر دیگه خونده اما مثل این که گیلکی داشته سر و صدا نکرده .من پیشنهاد میکنم الان که ما توی اوج کمبود خواننده گیلکی هستیم و همه نیاز داریم به شعر گیلکی تلاشش رو رو بخش گیلکی بیشتر کنه.
یادش بباشه که تووی اوج خواننده های ایران ککه ابی و داریوش و گوگوش داشتن میترکوندن هر جوون رشتی زیر لب فرامرز دعایی میخوند .
در مورد شعر داماش هم احساسی نباشیم و اگه قرار اسم کسایی برده بشه باید اثبات کنن خودشون رو .مهدوی و افشین آبشک علی خان نظیف کار و حاجتی حتی علی نظر محمدی عشقشوون رو ثابت کردن .و چندین سال برای ما با غیرت بازی کردن و احساسی نباشیم که اسم کسایی رو که همین امسال اومده رو جا بدیم .بصراحت میگم منظورم غلامی هستش .من خییلی دوسش دارم اما خودشو اثبات نکرده اگه تونسست مثل مهدوی و چاوشی قید همه تییم ها رو بزنه و توی داماش باششه و یا مثل آبشک با وجود باشه و از ما رشتها حمایت کنه و یا مثل نظیف کار جز داماش جایی بازی نکنه اون وقت میشه اعتماد کرد و روش تکیه کرد .چون ممکنه سال بعد لنگ یا هر تیم مسره دیگه پول بده و داماش رو ترک کنه .