[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS پیروزی تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVS پیروزی تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط Havadar » يکشنبه اکتبر 30, 2011 7:03 am

همنطور که پژمان نوری گفت مازیار زارع 90 درصد ترکه 10 درصد *# 100درصد آبای :D

احتمالا در کودکی وقتی به همراه مادرش به رشت اومده به هردو .... و از اون وقت حقارت خاصی پیدا کرد و هنوز درمانهای روانپزشکان جواب نداده /10/
نماد کاربر
Havadar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه اکتبر 30, 2011 7:20 am

به گزارش خبرگزاری فارس، اسماعیل حسن زاده در گفت و گو با سایت فدراسیون فوتبال درباره اتفاقات رخ داده در بازی پرسپولیس و داماش گیلان اظهار داشت: متاسفانه در صحنه های شادی گل بازیکنان پرسپولیس در هر سه گل، شاهد کارهای زشتی از سوی بازیکنان بودیم که دیدن تصاویر تلویزیونی این صحنه ها شرم آور بود. کمیته انضباطی به شدت به این اتفاقات رسیدگی می کند و با خاطیان به شدت برخورد می شود.

وی افزود: رسانه ملی هم در یک کار درست این صحنه ها را در اخبار ورزشی و بازپخش بازی پخش نکرد و فقط یک بار در پخش مستقیم نشان داده شده که جای تشکر دارد.

حسن زاده ادامه داد: متاسفانه از این صحنه ها عکس برداری شده ولی قابلیت چاپ در مطبوعات و رسانه های اینترنتی رسمی کشور به دلیل زشتی ندارد اما در فضای سایبری غیر رسمی عکس ها و فیلم ها پخش شده و بازخورد و بازتاب بسیار بدی برای فوتبال ایران داشته است. علاوه بر این صحنه های زشت هم درگیری در پایان بازی اتفاق افتاد که به آن هم رسیدگی می کنیم.

رئیس کمیته انضباطی در پایان گفت: منتظر فیلم ها و عکس های صحنه های مورد نظر هستیم تا حکم لازم را در این باره صادر کنیم و در این باره کوتاه نمی آییم.
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط amirreza_pro » يکشنبه اکتبر 30, 2011 7:55 am

دوستان یکی به من بگه چرا قاسمپور وقتی دید آقایی هیچ کار در میانه میدان نمی تونه بکنه اون رو بازی داد و آبشک رو ذخیره گذاشت؟!!!!! یک سوم میانه زمین رو کاملا دادیم دست حریف./9/ /9/
واقعا چرا آبشک نیومد زمین؟!!!!!!هدف قاسمپور از بازی ندادنه آبشک چی بود؟!!!!!!!!/9/ /9/
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 30, 2011 9:16 am

[color=black:47b9c7141e]سربلندیم و پرغرور چون درفک همیشه جاویدان ....
جاری و پر شکوه چون سپیدرود همیشه خروشان ...
دیروز شاید بازنده از زمین خارج شدیم ، اما برنده واقعی ما بودیم ! 90 دقیقه تشویق بی امان ما آنچنان حریف پر آوازه را اسیر و سر افکنده کرده بود که شادی پس از گلشان نشان داد چقدر در برابر اتحاد ما حقیر و زبون هستند ! فحاشی زارع به چاووشی نشان از نهایت ضعف و خاری این بازیکن دارد که تا چه حد حقیر و به زوال رفته است !
آری ... ما متحدیم و یکدل ! آرزوی داشتن چنین هوادارانی را شما باید به گور ببرید و همچنان حسرت بخورید و حسرت !
آری ... ما در کنار همیم چون گیلکیم و داماش تیم سرزمین ماست .... گیـــــلان ![/color:47b9c7141e]
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط MAZIYAR » يکشنبه اکتبر 30, 2011 9:33 am

پويان جان دمت گرم خيلي نظرت عالي بود.
من همچنان با حمايت از اين تيم حمايت كردن رو به خيلي ها ياد ميديم.وقتي ديروز حمايت بي دريق هواداران رو زير باران ديدم احساس غرور پيدا كردم
رشتي باتعصب همينه همينه /23/
"آبرار اَ خاک میرزا جاجیگایه / همیشه خنجرُ خون روبرایه"

"حواسَ خُب بَنَه می حرفَ بشنو / منو تو یک سریم ، دوشمن سیوایه"
نماد کاربر
MAZIYAR
مدیر انجمن
مدیر انجمن

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » يکشنبه اکتبر 30, 2011 9:36 am

گل گفـتی ..عالی بـــود ابــرار .. :?
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 30, 2011 9:37 am

از اف بی داماش برداشتم :x
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط amir131 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 9:53 am

مهدوي‌كيا: منتظر بودم توپ بلند شود اما متأسفانه به گِل نشست/ سلام و عليك من با استيلي قطع نمي‌شود/ نوع خوشحالي بازيكنان پرسپوليس به من ربطي ندارد

سايت گل ـ اشتباه مهدي مهدوي‌كيا در دقيقه 87 باعث شد تا پرسپوليس در يك بازي سخت 3امتياز شيرين در گيلان بگيرد. مهدي معمولا بازيكن كم اشتباهي است ولي در اين ديدار بعد موقعي اشتباه كرد. او در مورد اين بازي به سوالات سايت گل پاسخ مي‌دهد.
بازي چطور بود؟
بازي خوبي بود و هر دو تيم خوب فوتبال بازي كردند. البته زمين لغزنده و شرايط نامناسب آب و هوايي روي اين بازي تأثير گذاشت.
پرسپوليس مستحق برد بود؟
به نظر من نتيجه مساوي عادلانه بود. ما فكر نمي‌كرديم در دقايق پاياني شكست بخوريم ولي متأسفانه پرسپوليس روي اشتباه من به گل رسيد.
اگر اين بازي در زمين چمن مصنوعي ورزشگاه شهيد عضدي برگزار مي‌شد بهتر نبود؟
قطعا بهتر بود. متأسفانه بازيكنان به دليل بازي كردن در اين زمين خسته شدند و اين موضوع روي بازي تأثير منفي گذاشت و همين خرابي زمين باعث شد كه گل سوم را بخوريم.
در مورد اشتباهي كه مرتكب شديد صحبت مي‌كنيد؟
معمولا در چنين زمين‌هايي وقتي توپ به زمين مي‌خورد بلند مي‌شود. در آن صحنه منتظر بودم توپ بلند شود ولي متأسفانه به گِل نشست و شرايط زمين مثل باتلاق بود.
بعد از بازي بابت اين اشتباه چه حسي داشتيد؟
اشتباه جزئي از فوتبال است ولي من ناراحت بودم. متأسفانه آن اشتباه نتيجه را عوض كرد و اين هم حكمت بود. البته در آن صحنه يار مستقيم من گل نزد بلكه محمدنوري اضافه شد و توپ را وارد دروازه كرد.
شما خوشحالي بازيكنان پرسپوليس را ديديد؟
در طول بازي نديدم ولي عكس‌هايش را در سايت‌هاي اينترنتي ديدم.
نظرتان چيست؟
نظر خاصي ندارم. نوع خوشحالي آنها به من ارتباطي ندارد.
قبول داريد پرسپوليس را تا حدودي از بحران خارج كرديد؟
ما در روز خوبمان شكست خورديم و اين به اتفاقات فوتبال مربوط مي‌شود.
قبل از بازي هم مثل اينكه به سمت استيلي رفتيد؟
من قبلا هم گفته بودم كه مشكلي با استيلي ندارم و او همبازي و مربي من بوده است. سلام و عليك و رابطه من با پرسپوليس قطع نمي‌شود.
برخي معتقدند كادرفني پرسپوليس بايد تغيير كند. نظر شما چيست؟
اين موضوع به مسئولان پرسپوليس مربوط مي‌شود و من نظر خاصي ندارم.
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط arvand » يکشنبه اکتبر 30, 2011 10:09 am

باختیم اما دلم خنکه 4تا پرسپولیسیو به بام گرفتم :lol:
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » يکشنبه اکتبر 30, 2011 10:21 am

افشين چاوشي، مهاجم داماش گيلان كه در پايان بازي اين تيم مقابل پرسپوليس با مازيار زارع درگيري لفظي پيدا كرد در اين باره مي گويد:« من داشتم با داور حرف مي زدم كه يكهو مازيار زارع آمد و به من فحش ناموس داد. به او گفتم با داور حرف مي زنم نه با تو. در پايان بازي هم سمت من آمد و باز به من فحش داد كه من هم عصباني شدم.»
چاوشي درباره اينكه زارع گفته او در ملوان پشت دروازه روپايي مي زده و خودش كاپيتان ملوان بوده مي گويد:« زارع يا خيالاتي شده يا فراموشكار. من در ملوان رباط صليبي پاره كردم و بايد اختصاصي تمرين مي كردم. به همين دليل كنار تيم تمرين نمي كردم. حالا نمي دانم زارع چطور سال 81، زماني كه 18 ساله بود در ميان اين همه بازيكن بزرگ ملوان بازوبند كاپيتاني به بازو مي بست. باور كردني است؟ اين آقا آن زمان بازيكن جوانان ملوان بود. مربيان به او لطف مي كردند و برخي اوقات او را به تمرين هاي بزرگسالان راه مي دادند. حالا اين آقا گفته من هواي افشين چاوشي را نگه مي داشتم كه واقعا خنده دار است»
چاوشي صحبتهايش را اينگونه ادامه مي دهد:« اين آقا خيلي كوچولو است و اگر جوابش را بدهم بزرگ مي شود. او ارزش جواب دادن ندارد. فقط براي تيم ملي و پرسپوليس متاسفم كه اين بازيكن بي ادب را در تركيب خود دارند»
چاوشي درباره گلي كه به پرسپوليس زد مي گويد:« اين گل فايده اي نداشت. وقتي گل من خوب مي شد كه بازي را مي برديم. واقعا حق ما باخت نبود و مي توانستيم برنده بازي باشيم. البته ما هم مثل پرسپوليس با اين زمين غريبه بوديم و اكثر بازيهايمان را در چمن مصنوعي انجام مي داديم»
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط amir131 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 10:23 am

[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط shahre-baran » يکشنبه اکتبر 30, 2011 10:25 am

سلام بر آبراران.آخه ما بايد اينارو ميتركونديم نه اينكه همش عقب بيفتيم و همش بخوايم جبران گل خورده كنيم.بعدشم ديشب ديدين با حرفهاي قاسم پور كه راجبه آبشك ميگفت ومغرضانه آبشك رو بازي نداد.من مطمئنم اگه آبشك بود ما نميباختيم كه هيچ حتي ميبرديم.
راستي يه نكته خيلي مهم بچه ها: از روز قبل رسانه ها اعلام كردن كه نصرتي محرومه پس چور بازي كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يعني ميشه سه امتياز رو برگردونيم
نماد کاربر
shahre-baran
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه نوامبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 10:40 am

راست میگه همه خبرگزاری ها در مورد این قضیه صحبت کرده بودند نمیدونم چرا بازی کرد؟مگه محروم نبود؟
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » يکشنبه اکتبر 30, 2011 11:23 am

راست می گه، نصرتی چرا بازی کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ محروم نبود مگه؟
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » يکشنبه اکتبر 30, 2011 11:42 am

[b:496899d786] چرا ابشک رو بازی نمیده [/b:496899d786] /9/ /9/ /9/ /9/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای