توسط siabagh » شنبه اکتبر 29, 2011 10:59 pm
آقا دم همه شما گرم
من اين تايپك رو زدم - اگه هركي فكر ميكنه قصدم از بين بردن اتحاد و بردن تيم به حاشيه است به بزرگواري خودش منو ببخشه.
ولي دم همگي گرم فقط نگاه كنين به اين نظرات دوستان بدون حتي يك فحش با هم مناظره و بحث كرديم و اين ظرفيت و فرهنگ بالاي شما رشتيان عزيز رو ميرسونه ، اتفاقي كه توي سايت هاي هوادارن تيمهاي ديگه به هيچ وجه اتفاق نمي افته مثلا همين سايت تيم همسايه كه اصلا بدون استثناء نظرات مخالف و منتقد رو كاملا حذف ميكنه، پس به اين خاطر به شما تبريك ميگم-
ولي چند تا صحبت دارم منظور من از تباني اين نبود كه بازيكنا هم باخبر باشند ؛ گفتم تباني در رده هاي بالا بود_ درسطح پروين و عابديني - خداييش بچه ها خيلي دويدند واقعا من هيچ بازي اي نديده بودم كه اينقدر بجنگند مخصوصا محمد غلامي و افشين چاووشي و محمد رضا مهدوي و مصطفي حاجتي -
ولي تباني انواع مختلف داره كه اين كه تيمي كه تو زمين خودش با روحيه بالا و با داشتن انگيزه و توان بالاي بازيكنان واسه بردن به زمين نميره معنيش چيه؟
واقعيته دوستان باور كنيد داماش براي برد تو زمين نرفت ، چيدمان تيم مشكوك بود -
در مورد آقاي عابديني بايد بگم احساس من اينه، هيچ مدرك و سندي هم ندارم ؛ ولي خودم به يقين رسيدم اگه اوضاع براش مناسب باشه واسه پرسپوليس حاضره جون بده اصلا پرسپوليس رو خونه خودش و مال خودش ميدونه-
من فكر ميكنم كه عابديني مديريت پايداري در رشت نخواهد داشت- و به محض فراهم شدن شرايط داماش ديگر براي او در اولويت نخواهد بود_
بعضي دوستان ميگن آقاي عابديني مگه ديوانه است كه اين قدر خرج كنه كه بعد تيم رو ببازونه؟ من جوابشو ميدم كه عابديني اين پول ميلياردي رو از كجا آورده؟ صد در صد بهتون ميگم كه ايشون هم مفسد اقتصاديه؟ مگه ميشه آدم بدون فعاليت اقتصادي اين قدر ثروت بهم بزنه؟؟؟
به هر حال من نميگم كه داماش براي اقاي عابديني اصلا مهم نيست ، ولي مطمئن باشين اگه داماش همه بازيهاشم ببره و قهرمان بشه، ولي در مقابل پرسپوليس اونم با پروين ،يار غار عابديني، بايد ميباخت،
حالا به هر حال باختيم ، من بعنوان يه هوادار باز هم تيمم رو تشويق ميكنم، چون راه ديگري ندارم ، شما هم همينطور، تيمو تشويق كنين، به هر حال داماش از هيچي كه بهتره؟؟ حالا جلوي پرسپوليسم ببازوننش ، ولي باز اسم اين استان ر و يدك ميكشه، امثال اين اقايون رو تاريخ و گذشت زمان رسوا ميكنه
به MEHRDAD عزيزهم بگم كه شما بايد افتخار كني كه توي اين سايت بچه ها با آزادي ميان نظر ميدن ، خوشبختانه مثل شهراي ديگه نيستيم كه كسي بياد فحش بده و بد و بيراه بگه، اصلا هم نترس ، تو فضاي آزاده كه خورشيد از پشت ابر نمايان ميشه ، و حقيقت برملا، پس دوستان رو از دادن نظر خودشون منصرف نكن و اگه احيانا از اين پست من و ديگر پستاي من رنجيده خاطر شدي منو ببخش ولي قبول كن كه اينطوري بهتره بزار بچه ها روشن بشن همه چيز كه نميشه مصلحتي باشه ، تاكجا با مصلحت؟ بالاخره يه روز همه چيز نمايان ميشه
ماميگيم به هرحال دلخوريم از بعضي اتفاقات ولي به خاطر گل روي بچه هاي مخالف نظر تباني ، سكوت ميكنيم و همصدا با شما به ورزشگاه ميايم و تيمو تشويق ميكنيم
در پايان دست همه بچه ها كه تايپ كردن رو ؛چه موافق و چه مخالف به گرمي ميفشارم
شيمي قوربان siabagh
بحث منطقي و آزاد و انتقاد آري - توهين و سانسور خير
زنده باد آزادي برقرار باد دموكراسي
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم