[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

در مورد بازي داماش -پرسپوليس چه فكر ميكنيد؟ آيا در اين بازي تباني صورت گرفت؟

بلي
33
43%
خير
26
34%
نميدانم
18
23%

کل آرا : 77

پستتوسط juventufan » شنبه اکتبر 29, 2011 8:41 pm

آقا ای تبانی نبود دیگه
درست؟
خوب حالا یکی از اینایی که میگن تبانی نیست جوابه این چندتا سوالو بده
1.چرا آبشک بازی نکرد
2.چرا تیم تعویض نکرد
3.چرا دقیقا تو این بازی مهدوی کیا سوتی داد
4.چرا همه قاسمپور عابدینی و ... میگفتن امیدواریم پرسپولیس تو این بازی از بحران در نیاد
5.چرا آقای ترکی پنالتی نوریو نگرفت در صورتی که دقیقا داشت نگاه میکرد
6.چرا ترکی نوریو که یک کارت داشت با خوشحالیه بعد گلش اخراج نکرد یا وقتی خودشو انداخت پایین تو محوطه ی جریمه کارت زرد دومو نداد یا بعد افتادن توپو بغل کرد
7.چرا علی کریمی که تو یکی از بازیای قبل تکل از پشت زد اخراج شد اما تو این بازی نشد
8.چرا پرسپولیس با 3 حمله 3 گل زد
و .......................................
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 9:02 pm

[quote:97cde9b09e="juventufan"]آقا ای تبانی نبود دیگه
درست؟
خوب حالا یکی از اینایی که میگن تبانی نیست جوابه این چندتا سوالو بده
1.چرا آبشک بازی نکرد
2.چرا تیم تعویض نکرد
3.چرا دقیقا تو این بازی مهدوی کیا سوتی داد
4.چرا همه قاسمپور عابدینی و ... میگفتن امیدواریم پرسپولیس تو این بازی از بحران در نیاد
6.چرا ترکی نوریو که یک کارت داشت با خوشحالیه بعد گلش اخراج نکرد یا وقتی خودشو انداخت پایین تو محوطه ی جریمه کارت زرد دومو نداد یا بعد افتادن توپو بغل کرد
7.چرا علی کریمی که تو یکی از بازیای قبل تکل از پشت زد اخراج شد اما تو این بازی نشد
8.چرا پرسپولیس با 3 حمله 3 گل زد
و .......................................[/quote:97cde9b09e]

من از صمیم قلب دوست دارم بگم تبانی نبود اما ........ پاسخ سوالاتتو رو هم باید از خود همون افراد پرسید . ولی خدایی چنتا از سوالاتت دلمو آتیش میزنه ، مخصوصا" سوالات 1،2،3،5،6،7
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 9:05 pm

ایشالا تو 0 به سوالات جواب بدن 8)
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 9:08 pm

آقای juventufan سوالاتت فکر نمی کنم ربطی به تبانی داشته باشه بلکه مثلا در مورد ترکی می تونه به ناپاکی ربط داشته باشه.

آقای milad1987 یک دور قوانین سایت رو بخون .

آقای mamadkhomami و سایرین... شما هم یک دور قوانین رو بخون آزادی اینجا دلیل نمیشه که به مدیران یا ناظرین سایت با لحن توهین آمیز حرف بزنید و این رو برای آخرین بار می گم به کلیه کاربرانی که خودشون رو خیلی کارشناس می دونند .

متاسفانه بعضی ها هم گرگی هستند در لباس میش که دارند از این موقعیت سو استفاده می کنند و چند نفری هم که متعصب اند تحت تاثیر اون ها قرار گرفته اند.

جلوی اظهار نظر کسی گرفته نمیشه ولی از این لحظه هر کسی قوانین سایت رو رعایت نکنه و قصد توهین داشته باشه باهاش برخورد میشه.
سو استفاده از فضای آزاد سایت هم حدی داره... متاسفانه بعضی ها انگار قصد دارند هرج و مرج راه بندازند.
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط MEHRDAD در شنبه اکتبر 29, 2011 9:09 pm .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 9:08 pm

تو برنامه 90 جواب این سوالات را باید عابدینی بیارن و ازش بپرسن
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 9:12 pm

دیگه بحث تموم میکنیم چون دیگه بازی تموم شده باید دلشکسته تماشاگرا را با بازی های خوبشون ترمیم کننن و دلگرمی بدن
ما فقط برد میخایم داماش یعنی همین
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 9:18 pm

[color=black:e48a7d5702]4.درگیری ، فحاشی و توهین در میان کاربران و یا خطاب به شخصیت یا قومیتی خاص ممنوع خواهد بود. هر کاربر در حیطه وظایف خود می تواند اظهار نظر داشته باشد و از دخالت در امور دیگر مدیریتی و بحث و توهین به مدیران نیز اجتناب کنید در غیر اینصورت برخورد لازم صورت میگیرد . [/color:e48a7d5702]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 9:23 pm

عزیز من فقط داماش رو دوست دارم واگه حرفی هم زدم از رو تعصب بوده و از هیچ کسی خط نمی گیرم و به کسی هم باج نمیدم
من یک رشتی هستم و دلم نمیخاد یکی بیادو تو شهرم توهین کنه و بهم بر میخوره و دلم شکسته شده از حرکت مازیار و تا اخر عمر نمی بخشمش و هرجا ببینمش فحش میدم بهش..همینه
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 29, 2011 9:24 pm

بچه ها من میخوام یه پیشنهاد بدم ما مگه کم تا حالا صبر کردیم؟اونهمه داماش با دینور زاده نتیجه نگرفت تحمل کردیم.سالهای قبل هم همینطور.به نظر منهم ما باید این بازی رو میبردیم لنگی ها اصلا در اون حد نبودن که بخوان برنده بشن.منهم در مورد این باخت یه نظر دارم که قبلا گفتم اما پیشنهاد می کنم صبر کنیم فکرشو بکنین تیم دوباره بیفته رو غلطک نتیجه گرفتن.
بعد این فقط یک باخت بود حتی اگه دلیلش اون روی کثیف فوتبال بوده باشه باز هم فرقی نمیکنه فوتبال ایران اینجوریه پس خواهش من از همه اینه که هممون نظرمون هرچی هست برای خودمون محترم ومحفوظ باشه وبحث رو تموم شده فرض کنیم.واز تیممون حمایت کنیم تا خدای نکرده دلخوری پیش نیاد و اتحادمون سست نشه.وداوری رو بزاریم برای بازی های آینده. ایران فقط داماش
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط 888 » شنبه اکتبر 29, 2011 9:25 pm

اگه تبانی شده باشه یعنی کار مهدوی کیا بوده که تودقیقه90اونطوری توپ وبه چنگ دادکه اصلا نمیشه چنین چیزی رو تصور کرد
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط 888 در شنبه اکتبر 29, 2011 9:34 pm .
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 29, 2011 9:28 pm

3تا 8 عزیز من میگم اصلا بیخیال بشیم ول کن وابده
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه اکتبر 29, 2011 9:45 pm

1.چرا آبشک بازی نکرد ...................بازی قبل هم نکرد
2چرا تیم تعویض نکرد............از اختیارات مربی هستش شاید تعویض میکرد ما اون 2 تا گل هم نمیزدیم .سوالت رو با سوال جواب میدم اگه اول نیمه دوم تعویض میکرد گل دوم نمیزدیم چی میگفتم .تیم بد نبود .
3.چرا دقیقا تو این بازی مهدوی کیا سوتی داد..............مهدی همیشه سوتی میده .همیشششششششه.
4.چرا همه قاسمپور عابدینی و ... میگفتن امیدواریم پرسپولیس تو این بازی از بحران در نیاد..............میگفتن در بیاد که تو بیشتر شاکی میشدی این چه سوالیه ؟
6.چرا ترکی نوریو که یک کارت داشت با خوشحالیه بعد گلش اخراج نکرد یا وقتی خودشو انداخت پایین تو محوطه ی جریمه کارت زرد دومو نداد یا بعد افتادن توپو بغل کرد.........................این ناپاکیه دار چه ربطی به ما داره .؟این آدم از اونا
7.چرا علی کریمی که تو یکی از بازیای قبل تکل از پشت زد اخراج شد اما تو این بازی نشد...................جوابش همون بالایی هستش.
8.چرا پرسپولیس با 3 حمله 3 گل زد.......................ما بازی با ملوان یه حمله کردیم 1 گل زدیم .در ضمن اون از 3 تا بیشار حمله کردن

و ....................................... .............................
با این وجود منم حس تبانی دارم اما زیر 50%
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 9:56 pm

بچه ها به نظرم دیگه بیخیال بشیم خیلی بهتره ...... تو مطلب دیگه ای هم کامنتی با چنین مفهومی گذاشتم ....... بیاید فکر کنیم تیم سر لجبازی و اشتباه و ...... مربی باخت و داوری اشتباه داشت و کیا هم اشتباه کرد و .... تا با تعصب و فرهنگ و اصالت رشتی خودمون امیدوار به پیروزی در بازیهای آینده باشیم و یه تشکر از همه بچه ها انجام بدیم که امروز تو این بارون و این راه دور اومدن استادیوم سردار ........... /3/ /3/
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط juventufan » شنبه اکتبر 29, 2011 10:13 pm

[quote:4e473dd36c="mahyarmaya"]1.چرا آبشک بازی نکرد ...................بازی قبل هم نکرد.............بازیه قبل 120 دقیقه بازیه قبل ترش 20 دقیقه بازی کرد
2چرا تیم تعویض نکرد............از اختیارات مربی هستش شاید تعویض میکرد ما اون 2 تا گل هم نمیزدیم .سوالت رو با سوال جواب میدم اگه اول نیمه دوم تعویض میکرد گل دوم نمیزدیم چی میگفتم .تیم بد نبود ...........نخیر عزیزم مهدوی کیا 20 دقیقه آخر دقیقا همونجایی که توپو لو داد وایسا ده بود حال نداشت جلو بره
و آقای قاسمپور این چندتا بازی تعویضای کلشه ای میکرد برو مصاحبشو بخون گفته تیم داشت خوب بازی میکرد تعویض نکردم خدا وکیلی داشت خوب بازی میکرد؟؟؟
3.چرا دقیقا تو این بازی مهدوی کیا سوتی داد..............مهدی همیشه سوتی میده .همیشششششششه......ااااااااااا کی بنده خدا سوتی داد این همه با پاسه گلاش امتیاز جمع کردیمممم
4.چرا همه قاسمپور عابدینی و ... میگفتن امیدواریم پرسپولیس تو این بازی از بحران در نیاد..............میگفتن در بیاد که تو بیشتر شاکی میشدی این چه سوالیه ؟
نه خیر حرفی نمیزدن مگه پرسپولیس با تیمای دیگه بازی نکرده ؟مگه بقیه انقدر تو بحران بودن پرسپولیس روش مانور دادن؟؟؟
6.چرا ترکی نوریو که یک کارت داشت با خوشحالیه بعد گلش اخراج نکرد یا وقتی خودشو انداخت پایین تو محوطه ی جریمه کارت زرد دومو نداد یا بعد افتادن توپو بغل کرد.........................این ناپاکیه دار چه ربطی به ما داره .؟این آدم از اونا ..........وقتی میگم تبانی یعنی داوریم جزش بوده
7.چرا علی کریمی که تو یکی از بازیای قبل تکل از پشت زد اخراج شد اما تو این بازی نشد...................جوابش همون بالایی هستش.
8.چرا پرسپولیس با 3 حمله 3 گل زد.......................ما بازی با ملوان یه حمله کردیم 1 گل زدیم .در ضمن اون از 3 تا بیشار حمله کردن.......... اون شرایط بازی فرق میکرد تازه اونجا ما با 3تا حمله ی حریف دوتا سوتی ندادیم(مهدوی کیا و فراهانی)

و ....................................... .............................
با این وجود منم حس تبانی دارم اما زیر 50%[/quote:4e473dd36c]
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط siabagh » شنبه اکتبر 29, 2011 10:59 pm

آقا دم همه شما گرم
من اين تايپك رو زدم - اگه هركي فكر ميكنه قصدم از بين بردن اتحاد و بردن تيم به حاشيه است به بزرگواري خودش منو ببخشه.
ولي دم همگي گرم فقط نگاه كنين به اين نظرات دوستان بدون حتي يك فحش با هم مناظره و بحث كرديم و اين ظرفيت و فرهنگ بالاي شما رشتيان عزيز رو ميرسونه ، اتفاقي كه توي سايت هاي هوادارن تيمهاي ديگه به هيچ وجه اتفاق نمي افته مثلا همين سايت تيم همسايه كه اصلا بدون استثناء نظرات مخالف و منتقد رو كاملا حذف ميكنه، پس به اين خاطر به شما تبريك ميگم-
ولي چند تا صحبت دارم منظور من از تباني اين نبود كه بازيكنا هم باخبر باشند ؛ گفتم تباني در رده هاي بالا بود_ درسطح پروين و عابديني - خداييش بچه ها خيلي دويدند واقعا من هيچ بازي اي نديده بودم كه اينقدر بجنگند مخصوصا محمد غلامي و افشين چاووشي و محمد رضا مهدوي و مصطفي حاجتي -
ولي تباني انواع مختلف داره كه اين كه تيمي كه تو زمين خودش با روحيه بالا و با داشتن انگيزه و توان بالاي بازيكنان واسه بردن به زمين نميره معنيش چيه؟
واقعيته دوستان باور كنيد داماش براي برد تو زمين نرفت ، چيدمان تيم مشكوك بود -
در مورد آقاي عابديني بايد بگم احساس من اينه، هيچ مدرك و سندي هم ندارم ؛ ولي خودم به يقين رسيدم اگه اوضاع براش مناسب باشه واسه پرسپوليس حاضره جون بده اصلا پرسپوليس رو خونه خودش و مال خودش ميدونه-
من فكر ميكنم كه عابديني مديريت پايداري در رشت نخواهد داشت- و به محض فراهم شدن شرايط داماش ديگر براي او در اولويت نخواهد بود_
بعضي دوستان ميگن آقاي عابديني مگه ديوانه است كه اين قدر خرج كنه كه بعد تيم رو ببازونه؟ من جوابشو ميدم كه عابديني اين پول ميلياردي رو از كجا آورده؟ صد در صد بهتون ميگم كه ايشون هم مفسد اقتصاديه؟ مگه ميشه آدم بدون فعاليت اقتصادي اين قدر ثروت بهم بزنه؟؟؟
به هر حال من نميگم كه داماش براي اقاي عابديني اصلا مهم نيست ، ولي مطمئن باشين اگه داماش همه بازيهاشم ببره و قهرمان بشه، ولي در مقابل پرسپوليس اونم با پروين ،يار غار عابديني، بايد ميباخت،
حالا به هر حال باختيم ، من بعنوان يه هوادار باز هم تيمم رو تشويق ميكنم، چون راه ديگري ندارم ، شما هم همينطور، تيمو تشويق كنين، به هر حال داماش از هيچي كه بهتره؟؟ حالا جلوي پرسپوليسم ببازوننش ، ولي باز اسم اين استان ر و يدك ميكشه، امثال اين اقايون رو تاريخ و گذشت زمان رسوا ميكنه
به MEHRDAD عزيزهم بگم كه شما بايد افتخار كني كه توي اين سايت بچه ها با آزادي ميان نظر ميدن ، خوشبختانه مثل شهراي ديگه نيستيم كه كسي بياد فحش بده و بد و بيراه بگه، اصلا هم نترس ، تو فضاي آزاده كه خورشيد از پشت ابر نمايان ميشه ، و حقيقت برملا، پس دوستان رو از دادن نظر خودشون منصرف نكن و اگه احيانا از اين پست من و ديگر پستاي من رنجيده خاطر شدي منو ببخش ولي قبول كن كه اينطوري بهتره بزار بچه ها روشن بشن همه چيز كه نميشه مصلحتي باشه ، تاكجا با مصلحت؟ بالاخره يه روز همه چيز نمايان ميشه
ماميگيم به هرحال دلخوريم از بعضي اتفاقات ولي به خاطر گل روي بچه هاي مخالف نظر تباني ، سكوت ميكنيم و همصدا با شما به ورزشگاه ميايم و تيمو تشويق ميكنيم
در پايان دست همه بچه ها كه تايپ كردن رو ؛چه موافق و چه مخالف به گرمي ميفشارم
شيمي قوربان siabagh
بحث منطقي و آزاد و انتقاد آري - توهين و سانسور خير
زنده باد آزادي برقرار باد دموكراسي
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان