[quote:b8fb863b71="ba-taasob-2"]1-واقعا باخت ناراحت کننده ای بود و این بازی واسه ما بیشتر از 3 امتیاز ارزش داشت.ولی متاسفانه مفت باختیم مفت
2-در مورد تبانی و این چیزا من به شخصه نظری در این مورد ندارم ولی میخوام به اون دوستانی که معتقدن یه همچین چیزایی بوده یاد آوری کنم که داریم تو ایران زندگی میکنیم.مملکتی که پر از بی عدالتی و نابسامانی و ..... هست و این چیزا زیاد توش اتفاق میفته. پس بهتره زیاد خودمون رو ناراحت نکنیم.این نیز بگذرد.
3-من به این شور و شوق هوادارامون افتخار میکنم که واقعا خالصانه تو هر شرایطی میان و تیمو تشویق میکنن. مخصوصا هوادارای پشت دروازه که واقعا سنگ تمام گذاشتن این فصل.دم همتون گرم. و خیلی خوشحالم که بازیکنامون هم قدر این هوادار رو میدونن و تو زمین از جون مایه میذارن و همیشه گلهاشون رو به تماشاچیا تقدیم میکنن ( البته اگه از سوتیهایی که بعضی بازیکنها میدن بگذریم)
4- غیر قابل باور بود که یه مربی تو همچین بازی مهم و سنگینی و تو همچین زمینی تعویض انجام نده.به نظر من جنازه آبشک می ارزه به عباس آقایی. البته بنده خدا آقایی هم داره زحمتشو میکشه ولی دیگه تواناییش در همون حده.در کل عملکرد کادر فنی تو بازی ضعیف بود(هر چند من بر خلاف خیلی ها تو بازیهای قبل هم زیاد کارکادر فنی رو قبول نداشتم)
5-باز جای شکرش باقیه که لیگ فعلا تعطیله و تو این مدت هم بازیکنا و هم هوادارا میتونن از لحاظ روحی خودشون رو بسازن وگرنه بعید نبود باز بربم تو بحران.
6-مازیار زارع واقعا چه قدر کینه ای ، عقده ای و بچه هست آخه؟؟ دیگه شورشو در آورده و حال همه رو به هم زده. زشته پسر جان
7-امشب تو با ورزش شبکه باران قاسمپور یه سری حرف مسخره در مورد آبشک زد

[/quote:b8fb863b71]
يكي اومد بگه ما بازي قبلم خوب نبوديم با اون تركيب كه من خيلي خطرناك ديدم (منظورم اين كه نميخوان تو جام حذفي مانوري بدن) داشتيم حذف ميشديم كه من باز رو كار مربي گله داشتم