[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

در مورد بازي داماش -پرسپوليس چه فكر ميكنيد؟ آيا در اين بازي تباني صورت گرفت؟

بلي
33
43%
خير
26
34%
نميدانم
18
23%

کل آرا : 77

پستتوسط Damash1 » شنبه اکتبر 29, 2011 8:04 pm

[b:a54cffa734]همگی از این باخت ناراحتن اونم خیلی زیاد
فقط امیدوارم توی بازیهای بعدی دیگه اینجوری نشه[/b:a54cffa734] :?
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 29, 2011 8:05 pm

این همه انرزی میزاریم توی سردارجنگل بابا یبار بیایم درست حسابی وقتی عضدی بازی داریم اعتراضض کنیم دیگه ما تبعید نکنن توی اون خراب شد برای من سردارجنگل نحس میمونه بجز جام حذفی خاطر خوبی ندارم از این ورزشگاه ولی عضدی خاطرات وشادی های زیادی برای ما به ارمغان اورده
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » شنبه اکتبر 29, 2011 8:05 pm

1-واقعا باخت ناراحت کننده ای بود و این بازی واسه ما بیشتر از 3 امتیاز ارزش داشت.ولی متاسفانه مفت باختیم مفت
2-در مورد تبانی و این چیزا من به شخصه نظری در این مورد ندارم ولی میخوام به اون دوستانی که معتقدن یه همچین چیزایی بوده یاد آوری کنم که داریم تو ایران زندگی میکنیم.مملکتی که پر از بی عدالتی و نابسامانی و ..... هست و این چیزا زیاد توش اتفاق میفته. پس بهتره زیاد خودمون رو ناراحت نکنیم.این نیز بگذرد.
3-من به این شور و شوق هوادارامون افتخار میکنم که واقعا خالصانه تو هر شرایطی میان و تیمو تشویق میکنن. مخصوصا هوادارای پشت دروازه که واقعا سنگ تمام گذاشتن این فصل.دم همتون گرم. و خیلی خوشحالم که بازیکنامون هم قدر این هوادار رو میدونن و تو زمین از جون مایه میذارن و همیشه گلهاشون رو به تماشاچیا تقدیم میکنن ( البته اگه از سوتیهایی که بعضی بازیکنها میدن بگذریم)
4- غیر قابل باور بود که یه مربی تو همچین بازی مهم و سنگینی و تو همچین زمینی تعویض انجام نده.به نظر من جنازه آبشک می ارزه به عباس آقایی. البته بنده خدا آقایی هم داره زحمتشو میکشه ولی دیگه تواناییش در همون حده.در کل عملکرد کادر فنی تو بازی ضعیف بود(هر چند من بر خلاف خیلی ها تو بازیهای قبل هم زیاد کارکادر فنی رو قبول نداشتم)
5-باز جای شکرش باقیه که لیگ فعلا تعطیله و تو این مدت هم بازیکنا و هم هوادارا میتونن از لحاظ روحی خودشون رو بسازن وگرنه بعید نبود باز بربم تو بحران.
6-مازیار زارع واقعا چه قدر کینه ای ، عقده ای و بچه هست آخه؟؟ دیگه شورشو در آورده و حال همه رو به هم زده. زشته پسر جان
7-امشب تو با ورزش شبکه باران قاسمپور یه سری حرف مسخره در مورد آبشک زد /15/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط ba-taasob-2 در شنبه اکتبر 29, 2011 8:08 pm .
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » شنبه اکتبر 29, 2011 8:06 pm

[quote:70ee8dbf54="raincityboy"][quote:70ee8dbf54="mamadkhomami"]بازیکنان ما برنامه ای برای برد نداشتند فقط میخواستند بازی به تشاوی کشیده بشه
این بازی بوی تبانی میداد
قاسم پور هم سرمربی هست و پولش از عابدینی میگیره به نظرم اجازه برد به پورقاسم داده نشد چون مدیر عامل ما نمی خواست تیم ما ببره
عابدینی تیم اولش پرسپولیسه و داماش واسش زنگ تفریحه.. ای کاش یک مدیر عامل بومی داشتیم که دلش برا احساسات و مردمی که اومدن تو این هوا تیمشون رو تشوق کردن می سوخت..مردمی که اومده بودن به ایران نشون بدن که ورزشگاه خارج شهر و هوای بارونی نمی تونه جلوی تعصب به تیم شهرشون بگیره
ملوانی ها اگه ادعای طرفداری و هواداری از شهرشون دارن بخاطر اینه که وسط شهرشون ورزشگاهه و کار شاقی نمکنن
زنده باد تماشگرای با تعصب که امروز سنگ تموم گذاشتن[/quote:70ee8dbf54]

شما که اسم مربی خوب بلد نیستی چرا ازش انتقاد می کنی امروز بهترین بازی داماش کرد واقعا برای بعضی ها متاسفام بعضی حرفها با عقل جور در نمیاد یعنی چی توانی میدونم اعصبانی هستید احساسی برخورد می کنید مگه همین عابدینی ما توی ورزشگاه موقع برد داماش تشویق نمی کنیم همین ابراهم قاسمپور برای ما 4تا برد نیاورد مگه ما توی انزلی ملوان شکست ندادیم شماها دیگه چرا؟مگه ما تماشاگرای با فهم و درک رشتی نیستیم؟از نتیجه خیلی ناراحت هستم مثل همه شما ولی عمل کرد مربیم و بازیکنها زیر سوال نمی برم چون واقعا بازیکنها با تعصب باری کردن و ابراهیم قاسم پورم صلاح ندید تعویض کنه وقتی ما کسی میزاریم مربی تیممون بزراید ازادی عمل داشته باشه ما که انتقادمون کردیم و این انتقاد هم رسانه ای شد پس حاشیه برای چی؟بازی بعدی ما با مس سرچشمه هست توی کرمان به لطف خدا مس میبریم غیر از این انتظار نداشته باشید[/quote:70ee8dbf54]
آقاي كانديدا شما كه از اين بنده خدا بخاطر يه اشتباه نوشتاري ايراد ميگيري بدون اون تواني نيست تبانيه در مورد اين كه شما مديراي سايت دايه مهربان تر از مادريد تعجب ميكنم خود مدير عامل تيم مياد انتقاد ميكنه از مربي تو تي وي شبكه باران بعد شما يه چماق داريد تو اين سايت كه نكنه يكي انتقادي بكنه
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه اکتبر 29, 2011 8:08 pm

[quote:cd6f6ff0ea="raincityboy"]خیلی جاب اقای خمامی اولا که شما منو نمیشناسی میگی کاندیدا من مهرداد میثم جزئ اولین کسایی بودیم که برای سایت زحمت کشیدیم بعد متاسفانه من نتونستم زیاد کمک کنم تمام کارها افتاد روی دوش مهرداد و میثم هم صلاح ندید که بمونه و الان سایت جدا گانه داره پس مطمئن باش کسایی که منو میشناسن دونبال مدیر شدن نیستم فکر نکن الان عابدینی داره نظراتمون می خونه و به من قرار پاداش بده
--------------------------------------------------------------------------------
امروز ما باختیم همینو بس/البته مربی ما باید باهوشانه عمل می کرد که متاسفانه نکرد
جالب برای من اینجا هست علیرضا نظیف کارم تبانی کرد؟یا نکنه محمد غلامی میخواست اخراج بشه سال بعد برای پرسپولیس بازی کنه؟بخدا بس کنید این شایعات هیچکس تیم داره وارد حاشیه نمیکنه بجز خودمون
میخوام بدونم شما میگید قاسپور هیچکارست یعنی ما ملوان توی انزلی و 3بازی که بردیم با دانش مربی گری عابدینی بردیم؟
منم به شهرم تعصب دارم ولی نمیزارم تعصب باعث بشه که حقیقت نمیبنم
امروز داماش یک سرو گردن بالاتر بود ولی قبول کنیم این پرسپولیس با اون پرسپولیس خیلی فرق داشت
غلامرضا رضایی توی کدوم بازی این فصل انقدر خوب بازی کرده بود؟هاشمیان چنتا گل زده بود؟

نزارید تعصب و احساسات جلو دید باز شما بگیره[/quote:cd6f6ff0ea]

آبرار منم با تو همنظرم / محمد هم عصبانی بود یه حرفایی زد -شما ناراحت نشو
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 8:11 pm

کاندیدا هستی باش من کاری ندارم بهت من هم تیم خوب میشناسم هم از تو بهتر فوتبال میفهمم عزیز من
نمیخاد واسه من طرف این مدیر عامل بگیری ابروی رشتی ها نبرین با این طرف داری تون
عابدینی مدیر خوبی هست ولی امروز نامردی کرد و نباید الکی ازش دفاع کنی
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » شنبه اکتبر 29, 2011 8:13 pm

[quote:b8fb863b71="ba-taasob-2"]1-واقعا باخت ناراحت کننده ای بود و این بازی واسه ما بیشتر از 3 امتیاز ارزش داشت.ولی متاسفانه مفت باختیم مفت
2-در مورد تبانی و این چیزا من به شخصه نظری در این مورد ندارم ولی میخوام به اون دوستانی که معتقدن یه همچین چیزایی بوده یاد آوری کنم که داریم تو ایران زندگی میکنیم.مملکتی که پر از بی عدالتی و نابسامانی و ..... هست و این چیزا زیاد توش اتفاق میفته. پس بهتره زیاد خودمون رو ناراحت نکنیم.این نیز بگذرد.
3-من به این شور و شوق هوادارامون افتخار میکنم که واقعا خالصانه تو هر شرایطی میان و تیمو تشویق میکنن. مخصوصا هوادارای پشت دروازه که واقعا سنگ تمام گذاشتن این فصل.دم همتون گرم. و خیلی خوشحالم که بازیکنامون هم قدر این هوادار رو میدونن و تو زمین از جون مایه میذارن و همیشه گلهاشون رو به تماشاچیا تقدیم میکنن ( البته اگه از سوتیهایی که بعضی بازیکنها میدن بگذریم)
4- غیر قابل باور بود که یه مربی تو همچین بازی مهم و سنگینی و تو همچین زمینی تعویض انجام نده.به نظر من جنازه آبشک می ارزه به عباس آقایی. البته بنده خدا آقایی هم داره زحمتشو میکشه ولی دیگه تواناییش در همون حده.در کل عملکرد کادر فنی تو بازی ضعیف بود(هر چند من بر خلاف خیلی ها تو بازیهای قبل هم زیاد کارکادر فنی رو قبول نداشتم)
5-باز جای شکرش باقیه که لیگ فعلا تعطیله و تو این مدت هم بازیکنا و هم هوادارا میتونن از لحاظ روحی خودشون رو بسازن وگرنه بعید نبود باز بربم تو بحران.
6-مازیار زارع واقعا چه قدر کینه ای ، عقده ای و بچه هست آخه؟؟ دیگه شورشو در آورده و حال همه رو به هم زده. زشته پسر جان
7-امشب تو با ورزش شبکه باران قاسمپور یه سری حرف مسخره در مورد آبشک زد /15/[/quote:b8fb863b71]
يكي اومد بگه ما بازي قبلم خوب نبوديم با اون تركيب كه من خيلي خطرناك ديدم (منظورم اين كه نميخوان تو جام حذفي مانوري بدن) داشتيم حذف ميشديم كه من باز رو كار مربي گله داشتم
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » شنبه اکتبر 29, 2011 8:14 pm

بخدا منم انتقاد دارم به تعویض نکردن و خیلی دیگه از چیزا.
ولی وقتی بعضیا میان میگن تبانی شده واقعا بیشتر اعصاب آدم خورد میشه /چرا باید این اتفاق بیفته؟
عابدینی فقط پرسپولیس با بودن خوشو دوست داره و نمیخواد که با کس دیگه ای موفق بشه/برای این تیم از جیب خودش خرج میکنه .مگه مخش تاب داره داره که از عمد ببازه؟

دايه مهربان تر از مادر هم نیستم :wink: / فقط از اینکه تیم تو حاشیه بره میترسم چون اونموقع نمیشه کاری کرد ولی الان فقط یه باخت آوردیم و اتفاق خاصی نیوفتاده و جا برای جبران زیاده
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط kasra » شنبه اکتبر 29, 2011 8:20 pm

کجا داماش یه سرو گردن بالاتر بود؟توی مساوی گرفتن یه سر بالاتر بود؟ اصلا به نظر شما ها دارید الکی از تیم حمایت مکنید. خوب قبول کنید که تیم ما امروز تو خونه خودمون نباید جلوی این تیم پیروزی ایجوری بازی میکرد. بعدشم بحث تبانی رو نیاید الکی منحرفش نکنید به سمت بازیکنها! هیچکی نمیگه بازیکنها کم گذاشتن عزیز من. همه چیز برمیگرده به اون بالایی ها کما اینکه قاسمپور هم ااینو گفته بود امیدوارم اینقدر ساده و راحت همه چیز رو قبول نکنید همینقدر ساده بودیم که اینهمه سال وضع تیم ما همینه. جریان اون فینال جام حذفی تازه امسال واستون روشن شد ولی اگه اون موقع بهتون میگفتن شماها باور نمیکردید. حالا شما هستید ما هم هستیم و گند این قضیه هم مطمئن باش یه روز در میاد
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 8:21 pm

زحمت کشیدی و میکشی دستت درد نکنه ولی خواهشا نیازی نیست نظر بدی و نظری که از بازی خوب داماش بگی
جوادخیابانی چه جور شخصیتی داره شخصیتی که هر وقت تیم ببازه بازم میاد الکی چرت و پرت میگه و از تیم دفاع می کنه واسه همین کاراش کسی حوصله شنیدن گزارش هاش مخصوصا برا تیم ملی نداره
شما هم که جز کاربرای اصلی این سایت هستی خواهشا نمیخاد از مدیریت و تیمی که افتضاح بازی کردن دفاع کنی اگه خرف نزنی سنگین تر ی و بی نظر باش
ابرار اگه رشت شینی نباید تی چشم حقیقت رو ببندی اگه هم نمیخای بگی خواهشا کتمان نکن
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 8:24 pm

[quote:5476ca5c2b="kasra"]کجا داماش یه سرو گردن بالاتر بود؟توی مساوی گرفتن یه سر بالاتر بود؟ اصلا به نظر شما ها دارید الکی از تیم حمایت مکنید. خوب قبول کنید که تیم ما امروز تو خونه خودمون نباید جلوی این تیم پیروزی ایجوری بازی میکرد. بعدشم بحث تبانی رو نیاید الکی منحرفش نکنید به سمت بازیکنها! هیچکی نمیگه بازیکنها کم گذاشتن عزیز من. همه چیز برمیگرده به اون بالایی ها کما اینکه قاسمپور هم ااینو گفته بود امیدوارم اینقدر ساده و راحت همه چیز رو قبول نکنید همینقدر ساده بودیم که اینهمه سال وضع تیم ما همینه. جریان اون فینال جام حذفی تازه امسال واستون روشن شد ولی اگه اون موقع بهتون میگفتن شماها باور نمیکردید. حالا شما هستید ما هم هستیم و گند این قضیه هم مطمئن باش یه روز در میاد[/quote:5476ca5c2b]

تایید 10000000000% ، احسنت بر تو دوست من ، حرف دلمو زدی ، بی هیچ کمی و کاستی
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 29, 2011 8:24 pm

نظر هرکی برای من محترم شماهم هی تیکه بنداز بگو کاندیدا کاندیدا من اعصبانی بشو نیستم وبا ارامش نظر میزام
دوست عزیز مدیر عامل تیم من هست اگر تیم من به جایی برسه باعث مدیر عامل براش دلیل دارم؟وقتی میگید اسطوره اسیا مهدی مهدوی کیا با حرف کی اومد داماش؟؟؟وقتی می گید واویلا واویلا محمد غلامی با حرف کی اومد داماش؟؟؟وقتی مگید میلاد ارپیچی زن با حرف کی اومد داماش؟کی داره برای این تیم با این کمبود بودجه و شرایط سخت مالی اعتبار کسب میکنه تا پول بازیکنها بده؟حیف نمیشه اینجا بعضی از مسائل باز کرد اینجا اکثر مدیرها میخوان سر بتن عابدینی نباش همشم بخاطر مسائل و روابط 30یا30تمام مدیر عامل های تیم ها سردار سرتیپن ولی مدیر عامل ما یه ادم فوتبالی؟؟یعنی واقعا بایک باخت انقدر باید مدیر عاملممون ببریم زیر سوال؟؟
برید ببنید توی سایت ها و روزنامه ها چی بر علیه ما می نویسن
با این مشکلاتی که برای داماش پیش اومده اگر عابدینی نبود تیم تا الان منحل بود
من میخوام بدونم چرا این همه کار مثتی که شده حرفی نمیزنیم بعد میایم میگیم بدون منطق عابدینی تبانی کرده؟؟
دقیقا کامت های قبل از بازی توی این سایت هست میتونید برید ببینید که چندتا کاربری که صحبت از تبانی می کنن با این ذهنیت مسابقه میدیدن
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط raincityboy در شنبه اکتبر 29, 2011 8:53 pm .
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 8:28 pm

عزیز اره منم دوست ندارم تیم بره تو حاشیه ولی اونا باید بفهمم که ما اینا رو میفهمیم که تو این فوتبال چی میگذره
مافیا تو فوتبال ایران
جمله ی خود قاسم پور بود که تو سایت خودتون اوردین
این جمله اش اشاره به ای بازی بود یعنی ما می بریم اگه مافیا بذارن
عابدینی واسه برگشتن به پرسپولیس بی تابی میکنه و اگه بگن بیا همین الان باشگاه داماش رو منحل میکنه تا بره اونجا چرا بخاطر اینکه بومی نیست و دلش واسه ما نمیسوزه
عابدینی قدرت طلبه و دلسوزه من و شما نیست
امروز هم دست پشت پرده بوده و شاید هم واسه این بازی چه پول هایی رد و بدل شده باشه
ما تیم شهرمون رو دوست داریم و واسه بردش تلاش میکنیم و ازش حمایت می کنیم ولی از اینکه یک عده میان از باخت ما طرفداری می کنن احساس بدی بهم دست میده واسه همین نمیتونم ساکت باشم
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 8:29 pm

[quote:ab5f4f8db2="raincityboy"]نظر هرکی برای من محترم شماهم هی تیکه بنداز بگو کاندیدا کاندیدا من اعصبانی بشو نیستم وبا ارامش نظر میزام
دوست عزیز مدیر عامل تیم من هست اگر تیم من به جایی برسه باعث مدیر عامل براش دلیل دارم؟وقتی میگید اسطوره اسیا مهدی مهدوی کیا با حرف کی اومد داماش؟؟؟وقتی می گید واویلا واویلا محمد غلامی با حرف کی اومد داماش؟؟؟وقتی مگید میلاد ارپیچی زن با حرف کی اومد داماش؟کی داره برای این تیم با این کمبود بودجه و شرایط سخت مالی اعتبار کسب میکنه تا پول بازیکنها بده؟حیف نمیشه اینجا بعضی از مسائل باز کرد اینجا اکثر مدیرها میخوان سر بتن عابدینی نباش همشم بخاطر مسائل و روابط 30یا30تمام مدیر عامل های تیم ها سردار سرتیپن ولی مدیر عامل ما یه ادم فوتبالی؟؟یعنی واقعا بایک باخت انقدر باید مدیر عاملممون ببریم زیر سوال؟؟
برید ببنید توی سایت ها و روزنامه ها چی بر علیه ما می نویسن
با این مشکلاتی که برای داماش پیش اومده اگر عابدینی نبود تیم تا الان منحل بود
من میخوام بدونم چرا این همه کار مثتی که شده حرفی نمیزنیم بعد میایم میگیم بدون منطق عابدینی توانی کرده؟؟
دقیقا کامت های قبل از بازی توی این سایت هست میتونید برید ببینید که چندتا کاربری که صحبت از توانی می کنن با این ذهنیت مسابقه میدیدن[/quote:ab5f4f8db2]

دوست عزیزم ،من قبل بازی حرفی از تبانی نمیزدم و هرکی میگف من مخالفت میکردم ، اما وقتی تیمی 90 دقیقه با بازیکنایی که میانگین سنشون تقریبا" بالاست بازی میکنه ، دریغ از یه تعویض !!!! حالا بحث ترکیب اولیه و بازی نکرده آبشک یه طرف !!!! نا خود آگاه ذهن آدم منحرف میشه ....... دم همه بچه ها گرم(به جز آقایی) که مردونه بازی کردن،البته آقایی هم تواناییش همینه ...... امویدوارم با برد مقابل سرچشمه همه چیز رو به راه بشه
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ARYAN122 » شنبه اکتبر 29, 2011 8:36 pm

بچه ها منم با چند تا نظر بالایی موافقم آب رفته رو نمیشه به جوب برگردوند خودمون هم یکم مغرور شده بودیم هم ما هم بازیکنا به نظر من این تاپیک ها رو جمع کنیم به فکر بازی با مس باشیم
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان