[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

در مورد بازي داماش -پرسپوليس چه فكر ميكنيد؟ آيا در اين بازي تباني صورت گرفت؟

بلي
33
43%
خير
26
34%
نميدانم
18
23%

کل آرا : 77

پستتوسط amirabarar » شنبه اکتبر 29, 2011 7:12 pm

ایران_دسته یک_امیر عابدینی...آقای عابدینی تبریک...بیچاره قاسم پور همه تقصیرا افتاد گردن اون...در صورتی که قاسم پور بی تقصیره..به خدا به دین به پیغمبر...باور کنید سرمربی تو باشگاه داماش هیچ معنی نداره.میخواین باور کنین میخواین باور نکنین همه تعویضا.ترکیب.انتخاب کودوم بازیکن تو بازی همه دست عابدینیه.و تو این بازیم به آرزوی خودش رسید.وگرنه چطور میشه تو این بازیه به این حساسی حتی یک تعویضم رد و بدل نشه...حرف آخرم اینه که فوتبال رشت با وجود اینجور افراد از ریشه نابود میشه.و یه تبریکم میگم به هوادارای بد بخت پرسپولیس که بازم با تبانی تونستن سر مربی به درد نخورشونو نگه دارن.ولی داماش بازم واسه رشته و بازم ما ورزشگارو پر میکنیم...به امید بردهای داماش /13/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 7:21 pm

اقای عابدینی چطور دلت اومد با این همه هوادار که واسه تیم شهرشون امید داشتند و واسه برد تیمشون دعا می کردن این نقشه شومو بکشی
عابدینی چجوری روت میشه بیای تو شبکه باران و به مردم دروغ بگی
خانه از پایه ویران است
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 29, 2011 7:31 pm

[quote:afe026994f="mamadkhomami"]بازیکنان ما برنامه ای برای برد نداشتند فقط میخواستند بازی به تشاوی کشیده بشه
این بازی بوی تبانی میداد
قاسم پور هم سرمربی هست و پولش از عابدینی میگیره به نظرم اجازه برد به پورقاسم داده نشد چون مدیر عامل ما نمی خواست تیم ما ببره
عابدینی تیم اولش پرسپولیسه و داماش واسش زنگ تفریحه.. ای کاش یک مدیر عامل بومی داشتیم که دلش برا احساسات و مردمی که اومدن تو این هوا تیمشون رو تشوق کردن می سوخت..مردمی که اومده بودن به ایران نشون بدن که ورزشگاه خارج شهر و هوای بارونی نمی تونه جلوی تعصب به تیم شهرشون بگیره
ملوانی ها اگه ادعای طرفداری و هواداری از شهرشون دارن بخاطر اینه که وسط شهرشون ورزشگاهه و کار شاقی نمکنن
زنده باد تماشگرای با تعصب که امروز سنگ تموم گذاشتن[/quote:afe026994f]

شما که اسم مربی خوب بلد نیستی چرا ازش انتقاد می کنی امروز بهترین بازی داماش کرد واقعا برای بعضی ها متاسفام بعضی حرفها با عقل جور در نمیاد یعنی چی توانی میدونم اعصبانی هستید احساسی برخورد می کنید مگه همین عابدینی ما توی ورزشگاه موقع برد داماش تشویق نمی کنیم همین ابراهم قاسمپور برای ما 4تا برد نیاورد مگه ما توی انزلی ملوان شکست ندادیم شماها دیگه چرا؟مگه ما تماشاگرای با فهم و درک رشتی نیستیم؟از نتیجه خیلی ناراحت هستم مثل همه شما ولی عمل کرد مربیم و بازیکنها زیر سوال نمی برم چون واقعا بازیکنها با تعصب باری کردن و ابراهیم قاسم پورم صلاح ندید تعویض کنه وقتی ما کسی میزاریم مربی تیممون بزراید ازادی عمل داشته باشه ما که انتقادمون کردیم و این انتقاد هم رسانه ای شد پس حاشیه برای چی؟بازی بعدی ما با مس سرچشمه هست توی کرمان به لطف خدا مس میبریم غیر از این انتظار نداشته باشید
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه اکتبر 29, 2011 7:34 pm

من فکر میکنم قاسمپور به خاطره این تعویض نکرد که به همه ثابت کنه این بازی یک سیاسته و بگه که من ترکیبو هر طوری عوض کنم بازم پرسپولیسه که بازی رو میبره با توجه به مصاحبه قبل بازیه قاسمپور راحت میشه اینو فهمیدوگرنه از دلیل فنی من دلیلی نمیبینم که نخواد تعویض کنه به هر حال امیدوارم از روزای خوبمون فاصله نگیریم
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 29, 2011 7:35 pm

[quote:7617a99664="mamadkhomami"]اقای عابدینی چطور دلت اومد با این همه هوادار که واسه تیم شهرشون امید داشتند و واسه برد تیمشون دعا می کردن این نقشه شومو بکشی
خانه از پایه ویران است[/quote:7617a99664]

شما مدرک داری کدوم نقشه؟همه میدونن امیر عابدینی با این مدیریت فعلی پرسپولیس سر جنگ داره این چه حرفی میزنید مگه فینال جام حذفی سال پیش یادتون رفت عابدینی تا ساعت11شب جلسه داشت برای اینکه بازی بیاره عضدی؟یادتون رفته؟الان اگه عابدینی نبود فوتبال رشت توی لیگ برتر نماینده ای نداشت پس مثل انزلیچی ها کسی که کار مثبتی داره میکنه فراری ندیم از شهرمون این همه داره هزینه می کنه بهترین بازیکنها جذب کرده یعنی واقعا بازهم چنین حرف های بچگانه ای باید بزنیم که نقشه کشید؟؟؟؟! نقشه دست گالیور
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 29, 2011 7:41 pm

[quote:fc97461988="amirabarar"]ایران_دسته یک_امیر عابدینی...آقای عابدینی تبریک...بیچاره قاسم پور همه تقصیرا افتاد گردن اون...در صورتی که قاسم پور بی تقصیره..به خدا به دین به پیغمبر...باور کنید سرمربی تو باشگاه داماش هیچ معنی نداره.میخواین باور کنین میخواین باور نکنین همه تعویضا.ترکیب.انتخاب کودوم بازیکن تو بازی همه دست عابدینیه.و تو این بازیم به آرزوی خودش رسید.وگرنه چطور میشه تو این بازیه به این حساسی حتی یک تعویضم رد و بدل نشه...حرف آخرم اینه که فوتبال رشت با وجود اینجور افراد از ریشه نابود میشه.و یه تبریکم میگم به هوادارای بد بخت پرسپولیس که بازم با تبانی تونستن سر مربی به درد نخورشونو نگه دارن.ولی داماش بازم واسه رشته و بازم ما ورزشگارو پر میکنیم...به امید بردهای داماش /13/[/quote:fc97461988]

یعنی الان این 4بازی امیر عابدینی برد؟یعنی ما با عابدینی ملوان توی انزلی شکست دادیم؟حرف های احساسی نزنیم الان اگه میبردیم ایران اسیا امیر عابدینی بود که!الان شد ایران دست یک؟ یعنی ما با یک باخت باید انقدر مدیرعامل سر مربی بازیکنامون زیر سوال ببریم؟خودمون برای خودمون شایعه درست می کنیم به هرجا میرسیم می گیم دیدید غلامی از قسط اخراج شد بعد بازی با پرسپولیس با تعصب با غیرت بازی مکنه گل میزنه میشه واویلا محمد غلامی!وقتی فرهانی توی بازی با نفت گل خورد همه گفتن علی چیلایورت!پنالتی گرفت شد میلاد با تعصب!
فقط از ما تماشاگرای رشتی بعید چنین رفتارهایی ما مگه فوتبال ندیده هستیم که چنین حرف هایی میزنیم :roll:
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ARYAN122 » شنبه اکتبر 29, 2011 7:42 pm

داداش من ما مگه دوست داریم تیم به حاشه بره ولی این خیانت به ما محسوب میشه خودت اگه بودی ورزشگاه میدیدی بچه ها با جون و دل تیمو تشویق کردن قبول کن اگه تبانی باشه مارو مسخره خودشون کردن شاید شما نظرت یه چیز دیگه ای باشه ولی عقل من بهم میگه بازی تبانی بود خودت قضاوت کن بازی نکردن آبشک وتعویض نکردن و بازی بد تقریبا تمام بازیکنا بابا همین بازیکنا پدر ملوان وفولادو در آوردن فقط گل اول پرسپولیسو نگا کن 3 تا دفاع مثل تورب کله وایسادن هاشمیان ضربه سر زد یا به نظرت فراهانی که تو بازی با نفت پنالتی رو به اون باحالی گرفت نمیتونست توپ به اون ساده ای رو مشت کنه خواهش میکنم یکم فکر کن
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » شنبه اکتبر 29, 2011 7:44 pm

بعضی از دوستان احساسی برخورد می کنند یعنی چی تبانی کرده من طرفدار عابدینی نیستم ولی یعنی چی که می گید تبانی کرده یعنی هیچ بنی بشری با آبروی خودش بازی میکنه!!! اطمینان دارم که شما به اندازه من ناراحت نشدید وقتی داماش باخت چون ما با مشت زدم به صندلی و صندلی شکست و دستم خون اومد/و درست نیست این حرف ها /وقتی داور پنالتی رو واسه ما نگرفت و بعد هم مهدوی کیا داره کرنر میزنه 3 بار اومد جلوش و خودش 30 ثانیه وقت رو تلف کرده و حواس مهدوی کیا رو هم پرت کرده واسه پنالتی زدن شما گیر می دی به عابدنی /اگه اون پنالتی رو می گرفت الان ما برده بودیم/حالا که همه چی تموم شده باید افتخار کنیم به بازی ای که بچه ها انجام دادن و بازهم حمایت کنیم داماش رو
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 29, 2011 7:49 pm

هرکی که بازی داشت از تلویزیون می دیدد گفت پنالتی به نفع داماش نگرفتن حیف شد شاید اینم تواین بود؟اصلا ابر از کشور های دیگه اورده بودن که این بازی بارونی باشه تماشاگر نیاد پرسپولیس ببره؟محمد غلامی هم می خواست اخراج بشه از قسط که شاید سال بعد بره پرسپولیس توپ جمع کن ها هم متاسفانه تبانی کردن واقعا متاسفم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 7:50 pm

[quote:2ac5ee5536="raincityboy"][quote:2ac5ee5536="mamadkhomami"]اقای عابدینی چطور دلت اومد با این همه هوادار که واسه تیم شهرشون امید داشتند و واسه برد تیمشون دعا می کردن این نقشه شومو بکشی
خانه از پایه ویران است[/quote:2ac5ee5536]

اقای کاندیدا نگران نباش اخرش مدیریت به خودت میرسه
اقای عابدینی خوبه ولی باید وقتی که منفعت این باشه که تیم پرسپولیس نبره تیم داماش واسش اهمیت نداره
اقای کاندیدا بدون که تیمی که امروز به نام داماش تو زمین بود هیچ هدفی برای برد نداشت
تیمی مثه داماش که همه بازی ها تعویض می کرد چرا نباید تو این زمین داغون و تو این روز بارونی که دوبرابر انرژی از ادم گرفته میشه و بازیکنا نای راه رفتن نداشتن تعویض بشن واسه این بود که صلاح در این بود که تیم خسته داماش تو زمین باشه
من دلم نمیخواد با این حرف ها تیم به حاشیه بره ولی از ادم هایی مثل شما که از بازی امروز داماش دفاع میکنید و بومی بودن خودتو زیر سوال می بری یا شاید از فوتبال چیزی نمی فهمی.. به هر حال این فوتبال ناپاک امروز در رشت به اجرا در اومد و به نظر من مربی و بازیکنا فقط دستورات اون بالا رو گوش میدادن و این بازی صد در صد تبانی بود
تیمی مثله پرسپولیس که از تیم شهرداری تبریز تو ازادی مخوره و به هیچ تیمی نه نمیگه باید بیاد جلو این همه رشتی امتیاز از دست ما بگیره
کاندیدا بدون با طرفداری از تیمت به چست و مقام نمیرسی باید تعصب به شهرت داشته باشی نه به مدیر عاملت
شما مدرک داری کدوم نقشه؟همه میدونن امیر عابدینی با این مدیریت فعلی پرسپولیس سر جنگ داره این چه حرفی میزنید مگه فینال جام حذفی سال پیش یادتون رفت عابدینی تا ساعت11شب جلسه داشت برای اینکه بازی بیاره عضدی؟یادتون رفته؟الان اگه عابدینی نبود فوتبال رشت توی لیگ برتر نماینده ای نداشت پس مثل انزلیچی ها کسی که کار مثبتی داره میکنه فراری ندیم از شهرمون این همه داره هزینه می کنه بهترین بازیکنها جذب کرده یعنی واقعا بازهم چنین حرف های بچگانه ای باید بزنیم که نقشه کشید؟؟؟؟! نقشه دست گالیور[/quote:2ac5ee5536]
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط elyasbbc » شنبه اکتبر 29, 2011 7:52 pm

تیم رو تو حاشیه نبرید /شیمی سر فیدا ببختیم/داور نخواستی امان ببریم/عابدینی مگه دیوانیه خو آبروی ببره
شهرم رشت
عشقم داماش
نماد کاربر
elyasbbc
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه مه 14, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » شنبه اکتبر 29, 2011 7:55 pm

[quote:41c4af6a60="shahreman"]ما مدتها درآرزوی تیمی بودیم که بازیکناش تواز زمین چیزی کم نذارن معنی تعصب به پیراهن باشگاه وبدونن وبرای تماشاگرایی که واسشون سنگ تموم میذارن ارزش قائل باشن امروز توزمین ما تمام اینا رو دیدیم بازیکنای با معرفتی که تو زمین هرچی داشتن گذاشتن مرسی به غیرت افشین ممنون از زحمتای علی نظیف کار متشکراز مصطفی حاجتی ورضا مهدوی ویه تشکر ویژه از تمام بازیکنای غیر بومی که از نظر من تو تعصب چیزی از بومی ها کم نداشتن امروز صبح یه پیام گذاشتم که با اینجا رشت شروع میشد حالا هم همینو مینوسم اینجا رشت جایی که خیلی چیزا تازه توش شروع شده بچه ها صبور باشین که تو چرخه تکامل تیممون بعضی نتایج اجتناب ناپذیر ولی خیلی خوشحالم از اینکه تو دوره ای از فوتبال رشت حمایت میکنم که مطمئنا شاهد بالندگی اون خواهم بود پس دل قوی دارین که سپیده امید وافتخار سررسیده اون چیزی که مهمه اینه که بازیکنا قدردان حمایتایی هستن که ازشون میشه ما هم عاشقانه ازتیممون حمایت میکنیم محکم باشیم اهداف بزرگمون و پشت این شکستا گم نکنیم[/quote:41c4af6a60]
بلاميسر سنگ تموم گذاشتي دمت گرم واقعا متن حماسي بود چنين متن هايي آدمو اميد وار ميكنه به آينه ما محكوميم فعلا به اين كه با اميد زندگي كنيم
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه اکتبر 29, 2011 8:00 pm

بچه ها الان ناراحتن یه مقدار آروم بشن راحتتر میتونن فکر کنن.. اینم بگم حق دارن خیلی باخت بدی بود گل تو دقیقه های آخر اونم جلو پرسپولیس واقعا آزار دهنده است ..من خودمم بدجوری حالم گرفته شد به زمین و زمان فحش میدادم یه ساعت هم از عضویت سایت معلق شدم ..مخصوصا با اون دهن کجی اون بچه *# به ما بیشتر عصبانیت ها بیشتر شد ..اما منم فکر نمیکنم تبانی باشه..عابدینی با مدیریت پرسپولیس روابط خوبی نداره که حالا بخواد بهشون راه بــده..ما بیشتر بازی های سختمون تو نیم فصل تموم شد ..من مطمنم جز 5 .. 6 تــا تیم بالای جدول میشیم .. این بازی هم که دیگه تموم شد..البته واقعا تا یه مدت خیلی سخته فراموش کردن این باخت من هنوز تــو شــوک هستم اما با حرص خوردن فقط خودمون اذیت میشیم ..اما مطـــمئن باشین آیــــنـــده از آن داماش شهــر باران هســـت ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » شنبه اکتبر 29, 2011 8:02 pm

خیلی جاب اقای خمامی اولا که شما منو نمیشناسی میگی کاندیدا من مهرداد میثم جزئ اولین کسایی بودیم که برای سایت زحمت کشیدیم بعد متاسفانه من نتونستم زیاد کمک کنم تمام کارها افتاد روی دوش مهرداد و میثم هم صلاح ندید که بمونه و الان سایت جدا گانه داره پس مطمئن باش کسایی که منو میشناسن دونبال مدیر شدن نیستم فکر نکن الان عابدینی داره نظراتمون می خونه و به من قرار پاداش بده
--------------------------------------------------------------------------------
امروز ما باختیم همینو بس/البته مربی ما باید باهوشانه عمل می کرد که متاسفانه نکرد
جالب برای من اینجا هست علیرضا نظیف کارم تبانی کرد؟یا نکنه محمد غلامی میخواست اخراج بشه سال بعد برای پرسپولیس بازی کنه؟بخدا بس کنید این شایعات هیچکس تیم داره وارد حاشیه نمیکنه بجز خودمون
میخوام بدونم شما میگید قاسپور هیچکارست یعنی ما ملوان توی انزلی و 3بازی که بردیم با دانش مربی گری عابدینی بردیم؟
منم به شهرم تعصب دارم ولی نمیزارم تعصب باعث بشه که حقیقت نمیبنم
امروز داماش یک سرو گردن بالاتر بود ولی قبول کنیم این پرسپولیس با اون پرسپولیس خیلی فرق داشت
غلامرضا رضایی توی کدوم بازی این فصل انقدر خوب بازی کرده بود؟هاشمیان چنتا گل زده بود؟

نزارید تعصب و احساسات جلو دید باز شما بگیره
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meraj130 » شنبه اکتبر 29, 2011 8:02 pm

آبراران گل خواهشا تمومش کنید.
مردم شهر همسایه بهمون میخندن.

محمد جون مدیریت کیلویی چنده؟ :D
چاکر هر جفتتون /14/
نماد کاربر