[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

پرونده اين بازي: مشكوك به تباني+ نظر سنجي

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

در مورد بازي داماش -پرسپوليس چه فكر ميكنيد؟ آيا در اين بازي تباني صورت گرفت؟

بلي
33
43%
خير
26
34%
نميدانم
18
23%

کل آرا : 77

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 5:47 pm

دوستان ناظر انجمن وقتی چندبار تذکر دادید دیگه نیاز به تذکر نیست و توی قوانین سایت هم اومده که استفاده از حروف انگلیسی فقط برای کامنت های گیلکی باید استفاده بشه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 5:49 pm

آقای pouryaR-damash ، لطفا در چارچوب قوانین کامنت بده
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:49 pm

من یه سوال دارم ....
اول بازی وقتی عابدینی وارد ورزشگاه شد و جلوی رختکن پرسپولیس وایساده بود ، اول تو رختکن پرسپولیس رفت یا داماش ؟ من که داشتم نیگاش میکردم اول تو پرسپولیسی ها رفت و بعدش اومد طرف داماش و بعدشم یه دستی واسه هوادارها تکون داد ...
البته من با تبانی موافقم ولی نه تبانی بازیکنانمون بلکه تبانی قاسمپور و عابدینی ... این منکر زحماتی که عابدینی واسه تیم کشید نیست و نخواهد بود ولی مهندس امروز رو خراب کردی ...
درباره قاسمپور هم که فقط یاد اون برنامه 90 می افتم که توش ننه من غریبم بازی درآورده بود و میگفت مایی که داریم پاک زندگی میکنیم باید خارج گود بشینیم ...
درود به غیرت بازیکنان رشتی ، مردم رشت و تمام هواداران داماش....
دم بازیکنانمون گرم که خدایی تا آخرین نفس جنگیدن ولی ابوی فرمانروا !! تعویضی نکرد تا به تیم جون بده ...
دم غلامی گرم...
از همه مهمتر تشکر ویژه از افشین چاووشی که خوب حال مازیار زارع رو گرفت ... ای کاش من هم تو زمین بودم تا اون دستی که بعد گل سوم نشونمون داد رو تو ... میکردم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pouryaR-damash » شنبه اکتبر 29, 2011 5:55 pm

از مهرداد عزیز و تمام دوستان عذر میخوام و بهتون خسته نباشید میگم به امید موفقیت داماش رشت /14/
نماد کاربر
pouryaR-damash
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط shahreman » شنبه اکتبر 29, 2011 6:07 pm

ما مدتها درآرزوی تیمی بودیم که بازیکناش تواز زمین چیزی کم نذارن معنی تعصب به پیراهن باشگاه وبدونن وبرای تماشاگرایی که واسشون سنگ تموم میذارن ارزش قائل باشن امروز توزمین ما تمام اینا رو دیدیم بازیکنای با معرفتی که تو زمین هرچی داشتن گذاشتن مرسی به غیرت افشین ممنون از زحمتای علی نظیف کار متشکراز مصطفی حاجتی ورضا مهدوی ویه تشکر ویژه از تمام بازیکنای غیر بومی که از نظر من تو تعصب چیزی از بومی ها کم نداشتن امروز صبح یه پیام گذاشتم که با اینجا رشت شروع میشد حالا هم همینو مینوسم اینجا رشت جایی که خیلی چیزا تازه توش شروع شده بچه ها صبور باشین که تو چرخه تکامل تیممون بعضی نتایج اجتناب ناپذیر ولی خیلی خوشحالم از اینکه تو دوره ای از فوتبال رشت حمایت میکنم که مطمئنا شاهد بالندگی اون خواهم بود پس دل قوی دارین که سپیده امید وافتخار سررسیده اون چیزی که مهمه اینه که بازیکنا قدردان حمایتایی هستن که ازشون میشه ما هم عاشقانه ازتیممون حمایت میکنیم محکم باشیم اهداف بزرگمون و پشت این شکستا گم نکنیم
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » شنبه اکتبر 29, 2011 6:08 pm

من تا دقایق آخر به تبانی شک داشتم ولی با اون حرکت مهدوی کیا که به راحتی گذاشت نوری بره گل بزنه و دروازه بان هم که زاویه رو نبست به یقین رسیدم. ولی دو تا گل تقصیر نظیف کار بود.یعنی می گید اونم تبانی کرده ؟ باورم نمیشه. /4/
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 29, 2011 6:13 pm

همونطوری که گفتم به نظر من بازیکنان ما از جون مایه گذاشتن که دمشون گرم ... درباره بازیکنان بومی مون که بدتر ... دم همشون گرم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 29, 2011 6:19 pm

[quote:84c356c411="pedram_1367"]همونطوری که گفتم به نظر من بازیکنان ما از جون مایه گذاشتن که دمشون گرم ... درباره بازیکنان بومی مون که بدتر ... دم همشون گرم[/quote:84c356c411]
من قبول ندارم واقعا دفاع بد بازی کرد حالا فرقی نداره چه نظیفکار باشه یا الوز بد بازی کردن هر سانتی که از بقل ها میشد نمیتونستن ضربه بزنند غیرممکن بود که یه توپ توی جریمه سانت بشه بازیکنان پرسپولیس ضربه نزنن
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 29, 2011 6:27 pm

[quote:30c64dae12="ali126"][quote:30c64dae12="pedram_1367"]همونطوری که گفتم به نظر من بازیکنان ما از جون مایه گذاشتن که دمشون گرم ... درباره بازیکنان بومی مون که بدتر ... دم همشون گرم[/quote:30c64dae12]
من قبول ندارم واقعا دفاع بد بازی کرد حالا فرقی نداره چه نظیفکار باشه یا الوز بد بازی کردن هر سانتی که از بقل ها میشد نمیتونستن ضربه بزنند غیرممکن بود که یه توپ توی جریمه سانت بشه بازیکنان پرسپولیس ضربه نزنن[/quote:30c64dae12]

اتفاقا منم با این موضوع موافقم و با دوستام داشتم درباره همین صحبت میکردم ... به نظر من مشکل ما هافبک دفاعی بود چون آقایی که فقط حضور فیزیکی داشت ! و حاجتی همش درگیر می شد و تا جاش خالی می شد ، نظیفکار میومد واسه پر کردن جاش و اینور هم آلوز میومد تا سوتی های آقایی رو جمع کنه ... تو این هوا و شرایط ؛ خدایی از لحاظ بدنی دفاع های وسطمون کم آورده بودن ... و تا دفاع چپ و راست مخصوصا چپ ما میرفت تو پای حریف ، نظیفکار نای پوشش دادن نداشت و همین باعث می شد نیمه دوم رضایی زیادی نفوذ کنه ...
اینها تماما نظر منه
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 6:45 pm

[quote:7bf5d80a1e="pedram_1367"][quote:7bf5d80a1e="ali126"][quote:7bf5d80a1e="pedram_1367"]همونطوری که گفتم به نظر من بازیکنان ما از جون مایه گذاشتن که دمشون گرم ... درباره بازیکنان بومی مون که بدتر ... دم همشون گرم[/quote:7bf5d80a1e]
من قبول ندارم واقعا دفاع بد بازی کرد حالا فرقی نداره چه نظیفکار باشه یا الوز بد بازی کردن هر سانتی که از بقل ها میشد نمیتونستن ضربه بزنند غیرممکن بود که یه توپ توی جریمه سانت بشه بازیکنان پرسپولیس ضربه نزنن[/quote:7bf5d80a1e]
اتفاقا منم با این موضوع موافقم و با دوستام داشتم درباره همین صحبت میکردم ... به نظر من مشکل ما هافبک دفاعی بود چون آقایی که فقط حضور فیزیکی داشت ! و حاجتی همش درگیر می شد و تا جاش خالی می شد ، نظیفکار میومد واسه پر کردن جاش و اینور هم آلوز میومد تا سوتی های آقایی رو جمع کنه ... تو این هوا و شرایط ؛ خدایی از لحاظ بدنی دفاع های وسطمون کم آورده بودن ... و تا دفاع چپ و راست مخصوصا چپ ما میرفت تو پای حریف ، نظیفکار نای پوشش دادن نداشت و همین باعث می شد نیمه دوم رضایی زیادی نفوذ کنه ...
اینها تماما نظر منه[/quote:7bf5d80a1e]

منم یه جایی درباره این بازی کامنت دادم ، که اگه آقای قاسمپور لجبازی نمیکرد و آبشم یا حتی مگنو رو جای آقایی قرار میداد یا حتی تعویض میکرد ، انقدر به مدافعین ما فشار نمیومد !!! از این طرف هم که چاووشی کمتر کمک میکرد و میلاد هم کم در وسط درگیر میشد و مهدوی هم فقط تو راست کار میکرد !! در کل خوشبینانه این بازیو به مربی باختیم .......... :( :( :(
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 29, 2011 6:46 pm

به نظر من عابدینی تقصیری نداره اون به خاطر اینکه پرسپولیس ببره بیاد تیم خودش و بکش پایین امکان نداره همچین موضوع ای هیچ وقت این کارو نمیکنه خاطرجمع باشید
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط Havadar » شنبه اکتبر 29, 2011 6:54 pm

[size=18:33ba24b122]کسایی که دم از تبانی میزنند الان برنامه باورزش و حرفهای عابدینی رو بشوند و ببینند تبانی در کار نبوده از طرف خودمون

دستی دستی تیمو تو حاشیه نبریم[/size:33ba24b122][color=red:33ba24b122] [/color:33ba24b122]
نماد کاربر
Havadar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » شنبه اکتبر 29, 2011 6:56 pm

بازیکنان ما برنامه ای برای برد نداشتند فقط میخواستند بازی به تشاوی کشیده بشه
این بازی بوی تبانی میداد
قاسم پور هم سرمربی هست و پولش از عابدینی میگیره به نظرم اجازه برد به پورقاسم داده نشد چون مدیر عامل ما نمی خواست تیم ما ببره
عابدینی تیم اولش پرسپولیسه و داماش واسش زنگ تفریحه.. ای کاش یک مدیر عامل بومی داشتیم که دلش برا احساسات و مردمی که اومدن تو این هوا تیمشون رو تشوق کردن می سوخت..مردمی که اومده بودن به ایران نشون بدن که ورزشگاه خارج شهر و هوای بارونی نمی تونه جلوی تعصب به تیم شهرشون بگیره
ملوانی ها اگه ادعای طرفداری و هواداری از شهرشون دارن بخاطر اینه که وسط شهرشون ورزشگاهه و کار شاقی نمکنن
زنده باد تماشگرای با تعصب که امروز سنگ تموم گذاشتن
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » شنبه اکتبر 29, 2011 6:59 pm

دمه همه گرم..... ملوانی ها تو همین بارون داخل شهرشون زیر 3 هزار نفر اومدند ولی رشتی ها تو این بارون اونم خارج از شهر 10 هزار هوادار اومد ..... رشتی با تعصب همینه
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه اکتبر 29, 2011 7:04 pm

آفرین به غیرت و تعصب هوادار های فهیم گیلانی که با تمام وجود از داماش گیلان حمایت کردند و تیم استان خودشون رو به قرمز ها و آبی های پایتخت نفروختند. برنده واقعی این بازی هوادارهای با غیرت گیلانی بودند.

باخت هم بخشی از فوتبال هست. انشاالله که مربی و بازیکن ها از این باخت درس بگیرند و با رفع نقاط ضعف تیم در تعطیلات لیگ، با قدرت هر چه تمام به مصاف مس سرچشمه برند.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 4 مهمان