[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - باخت به ترس مربی!!!

باخت به ترس مربی!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:34 pm

دوستان بحث یکبار باختن نیست ... تا تو هفته چهارم به تراکتور باختیم دنورزاده ( چه خوب بود و چه بد ) شد مربی بد و ترسو ... الان که تیم دست آقای قاسمپور یا همون ابوی فرمانروا !!!! هست چیکار کردیم ؟؟؟ من از همون اول به قاسمپور اعتقادی نداشتم هم از کارنامه اش و هم اینکه چون داماش لرستان منحل شد ، آوردنش اینجا ... حالا چندتا سوال از دوستان ؛ این بازی نیاز به تعویض نداشت ؟ بازی های قبلی ما خوب بازی کردیم ؟ تیمی که بدون هافبک دفاعی میره تو زمین و فقط رو غیرت بازیکنانی مثل حاجتی از گلهای خورده اش کم میشه ، نیاز به هافبک دفاعی نداره ؟ والله ما زمان دینورزاده هم همین بازی ها رو از تیم می دیدیم با این تفاوت که تو اون تیم بازیکنان سر جای خودشون بودند و امسال آقایی رفته بودن رو سکو ...
این صحبتها به هیچ وجه دفاع از دینورزاده نیست و اگه قوانین سایت اجازه می داد چندین فحش هم نثارش میکردم ولی خدایی نباید قاسمپوری که هیچ جا ملاقه نمی زدنش رو بکنیم فرمانروا و بعدش چوبش رو بخوریم من کاملا با تیتر مربی ترسو موافقم
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 5:36 pm

[quote:da3e1ea6fd="MEHRDAD"][quote:da3e1ea6fd="miladcivil"][quote:da3e1ea6fd="MEHRDAD"]آقای iman1978 و آقای milad1987 که اسماتون هم یکم شبیه همه... شما خوش بین نباشید. من میگم شما دو تا مسئول با تعصب و با غیرت پیدا کن که بیاد این تیم رو بگیره و اصلا عابدینی بره . باور کنید عابدینی به این تیم یه علاقه خاصی پیدا کرده و داره خودش خرج کش این تیم میشه... درست نیست اینطور در موردش حرف زده بشه. من مطمئنم که دنبال برد بوده...
آقا انتقاد بشه کسی نمی گه انتقاد نشه ولی نه این لحت حرف زدن!
آقا من نمی خوام بگم که بعضی مدیران پگاه چه بر سر این تیم آوردند و حالا بومی هم بودند مثلا.
حالا من و ما گاهی میایم این حرفا رو میزنیم و نتیجش میشه که بعضی آقایان میگن من یا ما داریم پول میگیریم یا منافع داریم...
اونی که چنین فکری می کنه بیاد این سایت رو بگیره و هر چی خرج هم پاش کردم نوش جونش بیاد مدیریت کنه و خبر تهیه کنه منافعش هم مال خودش..[/quote:da3e1ea6fd]
نه آقا بگو مدیران بومی چه بلایی سر این تیم آوردن ، بگو ما هم بدونیم ........ تا الان تو 4تا بازی 10 امتیاز گرفته بودیم ، به به و چه چه میکردیم ، حالا که سر حرکات بچه گانه تیمی به این امادگیو میبازونن باید منتظر شنیدن هر انتقادی باشن ، کسی فحاشی نکرد که ، ابهام پیش اومده و مسئولین ، اللخصوص مهندس و آقا فرمانروا!! باید پاسحگو باشن ...[/quote:da3e1ea6fd]
البته این پاسخ رو برای شما ننوشته بودم دوست عزیزم و جواب من به این مسائل که شما مطرح کردی ربط نداره.
محیط سایت جایی برای این حرف نیست اما این در جواب بعضی از کسانی بود که فکر میکنند مدیر بومی چه گلی می خواد به سر ما بزنه.
بعضی ها از جریان ها منحل شدن پگاه با خبرند ولی عموم یه چیز دیگه فکر می کنند.[/quote:da3e1ea6fd]

خب ما که فضایی غیر از این سایت نداریم ، ایرادی نداره بگی جریان پگاه و ........ چی بود !! بحث پاسخ من و اون و این نبود ، یکم در مورد این بازی بیشتر حبت کن تا بعدش به یه جمع بندی برسیم و این بحثها رو جمع کنیم ................ نظر خود مدیر سایت در مورد این بازی و این شکست تحمیلی چیه ؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mostafa » شنبه اکتبر 29, 2011 5:37 pm

[quote:2a9cbfbd89="Soheil_Rashti"]اينقدر از اين باخت ناراحتم كه ناي نوشتن ندارم.. فقط خواستم يه چيزي بگم و اون اينه كه متاسفم براي افرادي كه فقط كارشون گير دادن به زمين و زمانه و فقط غر زدن بلد هستن.
آبرار شما طرفدار داماشي, ما هم هستيم و فقط به خاطر 3-4 برد اخير اين تيم هم نيست كه طرفدارشيم... مطمئنا همه مون الان ناراحت هستيم ولي خدايي درست نيست كه فقط بعد از يه باخت اينجوري به همه شك كنيد و زير سوال ببري شون.
الان شما كس بهتري رو از قاسمپور واسه تيم سراغ داريد؟ يادتون رفته تيممون حتي يه بارم تو زمين خودمون نبرده بود تا اينكه همين آدم اومد مارو نجات داد؟؟؟
آقا برفرض كه تو تركيب چيدن يا تعويض اشتباه كرده ( كه اينم فقط نظر ماست ) درسته كه اينقدر با بي انصافي باهاش برخورد كنيم؟؟؟
والا تو مرام ما اين نيست كه اينقدر زود زير پاي كسي رو خالي كنيم.
و حرف آخر : طرفدار داماشيم...تا آخرش باهاشيم.[/quote:2a9cbfbd89]

100% تایید ...
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 5:41 pm

تیم از دقیقه 70 به بعد خوب نبود و خسته بود و تعویض رو هم برای تیم نیاز می دونستم . لزوما نمی گم محمد آبشک باید میومد چون به نظرم چندان رو روند کلی تیم نمی تونست تو اون دقایق تاثیر بذاره ولی چند بازیکن مستعد تعویض بودند .
شکست رو هم تحمیلی نمی دونم بلکه حاصل اشتباهات مربی در این مسابقه و اشتباهات شخصی می دونم... نه ترسش نه هیچ چیز دیگه.

این نظر من.
در مورد اون مسائل هم الان وقتش نیست شاید بعد ها حرف زدم یا تو یه جلسه در موردش گفتم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 5:48 pm

[quote:1e7b8a628a="Soheil_Rashti"]اينقدر از اين باخت ناراحتم كه ناي نوشتن ندارم.. فقط خواستم يه چيزي بگم و اون اينه كه متاسفم براي افرادي كه فقط كارشون گير دادن به زمين و زمانه و فقط غر زدن بلد هستن.
آبرار شما طرفدار داماشي, ما هم هستيم و فقط به خاطر 3-4 برد اخير اين تيم هم نيست كه طرفدارشيم... مطمئنا همه مون الان ناراحت هستيم ولي خدايي درست نيست كه فقط بعد از يه باخت اينجوري به همه شك كنيد و زير سوال ببري شون.
الان شما كس بهتري رو از قاسمپور واسه تيم سراغ داريد؟ يادتون رفته تيممون حتي يه بارم تو زمين خودمون نبرده بود تا اينكه همين آدم اومد مارو نجات داد؟؟؟
آقا برفرض كه تو تركيب چيدن يا تعويض اشتباه كرده ( كه اينم فقط نظر ماست ) درسته كه اينقدر با بي انصافي باهاش برخورد كنيم؟؟؟
و حرف آخر : طرفدار داماشيم...تا آخرش باهاشيم.[/quote:1e7b8a628a]

100% تا آخرش باهاشیم ، اما شما به من بگو جرا قاسمپور 90 دقیقه تعویض نکرد ؟؟؟ این اعصاب آدما خراب میکنه ، جرا همش با مردم لج میکنه و آبشک رو بازی نمیده و از همه بدتر آقایی رو بازی میده ، مگنو هم که*!!! بحث یه باخت نیست ، چطور واقع شدن این باخت مهمه ! ابوی فرمانروا !! باید بفهمه مردم ما فوتبال فهمن و چیزی رو بیخود نمیگن !!!!!!!!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط armin5 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:52 pm

اصلا کاری به قاسم پور ندارم ها ولی ترسو ها تو این دنیا جایی ندارند..ولی داماش تو این فصل تشنه پیروزی نیست.اگه توجه کنی تو اکثر بازی ها در چند دقیقه کوتاه یهو نتیجه بر عیله داماش بر میگرده.حتی تو روز های که می بریم هم گل می خوریم .خیلی هم گل های راحتی می خوریم. به نظر می رسه خط دفاع اعتماد به نفس کافی رو نداره .چرا اصلا باید پرسپولیس حتی برای چند دقیقه فشار میاورد.حتما باید گل بخوریم عقب بیفتیم بعد به تیم حریف فشار بیاریم. ولی باز هم پشت داماش هستیم با این باخت چیزی از حمایت ما کم نمیشه.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:54 pm

بی نهایت با این موافقم که قاسمپور ( ابوی فرمانروا ! ) از روی لج بازی آبشک یا بازیکنی رو که مردم تشویق میکنن رو بازی نمیده ! شاید فکر میکنه اینطوری همه میگن مربیه مقتدریه ... نمی دونه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:57 pm

[quote:f3435f4d27="armin5"]اصلا کاری به قاسم پور ندارم ها ولی ترسو ها تو این دنیا جایی ندارند..ولی داماش تو این فصل تشنه پیروزی نیست.اگه توجه کنی تو اکثر بازی ها در چند دقیقه کوتاه یهو نتیجه بر عیله داماش بر میگرده.حتی تو روز های که می بریم هم گل می خوریم .خیلی هم گل های راحتی می خوریم. به نظر می رسه خط دفاع اعتماد به نفس کافی رو نداره .چرا اصلا باید پرسپولیس حتی برای چند دقیقه فشار میاورد.حتما باید گل بخوریم عقب بیفتیم بعد به تیم حریف فشار بیاریم. ولی باز هم پشت داماش هستیم با این باخت چیزی از حمایت ما کم نمیشه.[/quote:f3435f4d27]

تایید بسیار زیاد ...
به نظر من مشکل داماشه قاسمپور اینه که هافبک دفاعی 100% نداره و این باعث میشه دفاعهی وسط ما واسه جلوگیری از نفوذ بیان جلو و به طور کلی از قوای بدنیشون کم بشه ... قبل قاسمپور ، آبشک و مگنو پدر تیم ها رو در میاوردند ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 6:00 pm

من به بعضی ها که حتی توی بردها هم شمشیر رو از رو بسته بودند کاری ندارم و قصد دفاع از هیچ شخصی رو هم ندارم اما از دوستان متعصب می خوام که نظرات و انتقاداتشون رو خارج از احساسات بیش از حد بیان کنند.
ضمنا من یه نکته ای رو در مورد آبشک بگم که رابطه مربی باهاش خوبه و عابدینی هم بهش علاقه زیادی داره و اینو دیدم ... می تونید از خود محمد هم سوال کنید ولی در کل قاسمپور رو شخصی دیدم که فقط اون چیزی رو که خودش فکر میکنه درسته رو اجرا می کنه و تحت تاثیر قرار نمی گیره.
منظور از تحت تاثیر حرف مثبت یا منفی بودنه... یعنی شاید درست بگیم و شاید اشتباه کنیم اما اون می شنوه و درست ببینه عمل می کنه و نبینه نه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 29, 2011 6:07 pm

[quote:5844c519a0="MEHRDAD"]من به بعضی ها که حتی توی بردها هم شمشیر رو از رو بسته بودند کاری ندارم و قصد دفاع از هیچ شخصی رو هم ندارم اما از دوستان متعصب می خوام که نظرات و انتقاداتشون رو خارج از احساسات بیش از حد بیان کنند.
ضمنا من یه نکته ای رو در مورد آبشک بگم که رابطه مربی باهاش خوبه و عابدینی هم بهش علاقه زیادی داره و اینو دیدم ... می تونید از خود محمد هم سوال کنید ولی در کل قاسمپور رو شخصی دیدم که فقط اون چیزی رو که خودش فکر میکنه درسته رو اجرا می کنه و تحت تاثیر قرار نمی گیره.
منظور از تحت تاثیر حرف مثبت یا منفی بودنه... یعنی شاید درست بگیم و شاید اشتباه کنیم اما اون می شنوه و درست ببینه عمل می کنه و نبینه نه.[/quote:5844c519a0]

کاملا درست ...
ولی خوب بودن رابطه که واسه داماش امتیاز نمیشه ... موضوع اینه که بازی ندادن هافبک دفاعی به تیم ضربه میزنه ... قاسمپور اگه نخواد اینو قبول کنه به ضرر تیم ما هست ! هم مهدوی و هم حاجتی هیچکدومشون هافبک دفاعی نیستند و فقط رو غیرتشون تلاش میکنن . مخصوصا حاجتی که تا آخرین نفس می جنگه ... وقتی میبینه با بازی دادن آقایی فقط با اعصاب هوادارها بازی میشه و تیم به مشکل می خوره دلیلی برای ادامه اشتباه نیست ...
به نظر من اگه یه نفر اشتباه کنه و ندونه زیاد مهم نیست ولی وقتی اشتباه میکنه و بر اشتباهش پا فشاری میکنه باید یه کاری کرد که نمی دونم اون کار چیه
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه اکتبر 29, 2011 6:09 pm

[quote:6f912514d6="miladcivil"][quote:6f912514d6="Soheil_Rashti"]اينقدر از اين باخت ناراحتم كه ناي نوشتن ندارم.. فقط خواستم يه چيزي بگم و اون اينه كه متاسفم براي افرادي كه فقط كارشون گير دادن به زمين و زمانه و فقط غر زدن بلد هستن.
و حرف آخر : طرفدار داماشيم...تا آخرش باهاشيم.[/quote:6f912514d6]

100% تا آخرش باهاشیم ، اما شما به من بگو جرا قاسمپور 90 دقیقه تعویض نکرد ؟؟؟ این اعصاب آدما خراب میکنه ، جرا همش با مردم لج میکنه و آبشک رو بازی نمیده و از همه بدتر آقایی رو بازی میده ، مگنو هم که*!!! بحث یه باخت نیست ، چطور واقع شدن این باخت مهمه ! ابوی فرمانروا !! باید بفهمه مردم ما فوتبال فهمن و چیزی رو بیخود نمیگن !!!!!!!![/quote:6f912514d6]
من بايد بگم چرا تعويض نكرد؟؟؟ مگه من موافق اين كارشم؟؟؟ منم دوست داشتم تعويض كنه. ولي درست نيست اينجوري راجع بهش حرف بزنيم. مگه ليگ به آخر رسيده؟؟؟ من ميگم نبايد با يه باخت يا سر مسائل فني سريع عليه مربي مون موضع بگيريم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط amirabarar » شنبه اکتبر 29, 2011 6:29 pm

همه امروز میخواستن که پرسپولیس بازیرو ببره...مخصوصا قاسم پور که تو بازی به این حساسی یه تعویض نکرد..دلم فقط واسه غلامی و چاووشی سوخت که تو این بازی از جونشون مایه گذاشتن...ولی بازم دمه هوادارا گرم که امشب جلوی هتل کادوس بازم تیمو تشویق کردن...به امید بردهای آینده /13/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط mehran2010 » شنبه اکتبر 29, 2011 6:29 pm

من هم از باخت به پرسپولیس خیلی ناراجت شدم خصوصاً که میتونستیم با یک برد شیرین حسابی جایگاهمون رو تو جدول بهبود بدیم. اما دیگه افسوس خوردن فایده ای نداره و باید با حمایت همه جانبه از تیم شهرمون به بازیکن ها که با غیرت تمام بازی کردند روحیه بیشتری بدیم. تعطیلات لیگ هم فرصت خوبی هست تا بازیکن ها ریکاوری خوبی داشته باشند و مربی هم روی نقاط ضعف تیم کار کنه. در مجموع تیم خوبی داریم و انشاالله امسال رو با کسب نتایج خوب با خوشی به پایان می رسونیم.

اما خودمانیم... امسال سردار جنگل خیلی برامون بدشانسی آورده!! توی عضدی به هیچ تیمی باج ندادیم.
تصوير
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 29, 2011 6:30 pm

غلامی و چاووشی عالی بودن عالی
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط amirabarar » شنبه اکتبر 29, 2011 6:33 pm

سردار جنگل امسال واسمون شده جهنم.تو هفته سوم از ترکای تبریزی 3.2 باختیم.حالا هم از لنگیها بازم 3.2 باختیم..در صورتی که اصلا تو عضدی یه باختم نداشتیم :idea:
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان