توسط Soheil_Rashti » شنبه اکتبر 29, 2011 6:09 pm
[quote:6f912514d6="miladcivil"][quote:6f912514d6="Soheil_Rashti"]اينقدر از اين باخت ناراحتم كه ناي نوشتن ندارم.. فقط خواستم يه چيزي بگم و اون اينه كه متاسفم براي افرادي كه فقط كارشون گير دادن به زمين و زمانه و فقط غر زدن بلد هستن.
آبرار شما طرفدار داماشي, ما هم هستيم و فقط به خاطر 3-4 برد اخير اين تيم هم نيست كه طرفدارشيم... مطمئنا همه مون الان ناراحت هستيم ولي خدايي درست نيست كه فقط بعد از يه باخت اينجوري به همه شك كنيد و زير سوال ببري شون.
الان شما كس بهتري رو از قاسمپور واسه تيم سراغ داريد؟ يادتون رفته تيممون حتي يه بارم تو زمين خودمون نبرده بود تا اينكه همين آدم اومد مارو نجات داد؟؟؟
آقا برفرض كه تو تركيب چيدن يا تعويض اشتباه كرده ( كه اينم فقط نظر ماست ) درسته كه اينقدر با بي انصافي باهاش برخورد كنيم؟؟؟
والا تو مرام ما اين نيست كه اينقدر زود زير پاي كسي رو خالي كنيم.
و حرف آخر : طرفدار داماشيم...تا آخرش باهاشيم.[/quote:6f912514d6]
100% تا آخرش باهاشیم ، اما شما به من بگو جرا قاسمپور 90 دقیقه تعویض نکرد ؟؟؟ این اعصاب آدما خراب میکنه ، جرا همش با مردم لج میکنه و آبشک رو بازی نمیده و از همه بدتر آقایی رو بازی میده ، مگنو هم که*!!! بحث یه باخت نیست ، چطور واقع شدن این باخت مهمه ! ابوی فرمانروا !! باید بفهمه مردم ما فوتبال فهمن و چیزی رو بیخود نمیگن !!!!!!!![/quote:6f912514d6]
من بايد بگم چرا تعويض نكرد؟؟؟ مگه من موافق اين كارشم؟؟؟ منم دوست داشتم تعويض كنه. ولي درست نيست اينجوري راجع بهش حرف بزنيم. مگه ليگ به آخر رسيده؟؟؟ من ميگم نبايد با يه باخت يا سر مسائل فني سريع عليه مربي مون موضع بگيريم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.