[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - باخت به ترس مربی!!!

باخت به ترس مربی!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط milad1987 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:01 pm

نكته جالبي گفت اين دوستمون بارونم بود من كه هوادار بودم زير بارون خسته شده بودم چه برسه به مهدوي كيا كه سن بابزرگ منو داره بزاريد كنار اين حرفا رو كه ما هيچي نگيم بزاريم سرمونو بيخ تا بيخ ببرن يكي ميگه ميبرديم عابدبني نبود حالا باختيم به عابديني انتقاد ميشه واقعا نكته جالبيه كه چرا عابديني دورو ور تيم نيست ما نتيجه ميگيريم انشا الله كه ممنوع الخروج بشه از تهران نتونه خارج شه ما بدونيم چيكار داريم ميكنيم
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:09 pm

مرسي از مديران سايت كه تيترم عوض كردن
داماش تي نام قربان
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط baloot » شنبه اکتبر 29, 2011 5:10 pm

حق دارین ناراحت باشین،خودم خیلی ناراحتم. ولی با یه باخت نباید همه چیو زیر سوال برد. آقایی خراب کرده بود، مهدوی کیا ... ولی مهم نیس. بازیهای بعدی هم هستن، هر بازی لیگ مهمه. هوادار واقعی همیشه پشت تیمش میمونه، هم موقع برد و هم موقع باخت
نماد کاربر
baloot
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 23, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 5:11 pm

[quote:9c537f5457="kasra"][quote:9c537f5457="MEHRDAD"]من و گروه ما تو کنفرانس بابت تعویض نکردن ها اعتراض کردیم و نسبت به عدم تعویض آقایی و کیا هم حرف زدیم ولی من این مطلب رو به خاطر تیتر و گاها جمله های غیر منطقی نمی پسندم .
یک زمانی گفتم عیب نداره از دینور انتقاد بشه یا از بعضی رفتارهای عابدینی ولی گفتم فقط فحش ندید.... الان هم میشه انتقاد کرد ولی با روش خودش.
آدم به خاطر یه بازی یا دو بازی که همه چی رو زیر سوال نمی بره... تیم رو زیر سوال نمی بره این در شان هوادار داماش و شهر رشت نیست!

این که محیط آزاد هست دلیل نمیشه بیاید احساس شخصی رو وارد مسائل کنید و تیترش کنید... بعد میگی سانسور نکن.
یه آقایی هم میاد میگه خط قرمز فلانیه... این حرف های خنده دار و مسخره یعنی چه؟![/quote:9c537f5457]
من به شخصه الان که تیمم باخته فقط دنبال این هستم که این کادر فنی برای ما دلیل منطقی بیاره. الان شما میگی ما نسبت به تعویض این دو نفر اعتراض کردیم من میخوام بدونم چه جواب منطقی به شما داد؟یا اینکه چرا رفته تو رختکن اونا؟
من نظر شخصی خودم اینه که دستور تاکتیکی بازی امروز از بالا اومده بود و قاسمپور هیچ کاره بود واسه همین هم تعویض نکرد. البته جناب مهندس روی مساوی حساب باز کرده بود که کسی هم شک نمیکرد ولی محاسباتش با اون گل دقیقه اخر بهم ریخت واقعا براش متاسفم[/quote:9c537f5457]

اگه خوشبین باشیم و بگیم تبانی نبود !!! اگه بخوایم خوشبینهنه به موضوع نگاه کنیم بگیم بازیکنای تو زمین خسته نبودن !!!!! اما از این یکی دیگه نمیشه گذشت که آقااااااااااااااااای قاسمپور(ابو فرمانرو :( ا!!!!!!) چرا آقایی لگن رو فیکس بازی میدی ؟ آقا شاید من مشکل دارم و بد میبینم !!! از خط حمله تا هافبک ما امرو فقط حاجتی بود !!! زنیدپور که کلا" درگیر نمیشه ، مهدوی راست بود و توان درگبری هم راست و هم وسط رو نداره ، چاووشی هم که کلا" فیکس بازی کردنش اشتباست ، چرا آقایی تو زمینه ؟؟ یعنی فقط گاف بده ؟!؟!؟ آخه مربی تمام هوادارا متوجه شده ، یعنی تو متوجه نشدی ؟ یا با مردم لج میکنی !؟!؟!؟ ضررش رو ما میکنیم ..... تو که از رشت میری ، چه تیم رو قهرمان کنی و چه بندازی !!!!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 5:14 pm

[quote:211ad649d1="baloot"]حق دارین ناراحت باشین،خودم خیلی ناراحتم. ولی با یه باخت نباید همه چیو زیر سوال برد. آقایی خراب کرده بود، مهدوی کیا ... ولی مهم نیس. بازیهای بعدی هم هستن، هر بازی لیگ مهمه. هوادار واقعی همیشه پشت تیمش میمونه، هم موقع برد و هم موقع باخت[/quote:211ad649d1]

هیچکی پشت تیم رو خالی نکرده !!! تو سرما زیر بارون ، این همه راه 3 ساعهت زودتر اومدیم ، به خاطر تیم که وظیفمون بود ، اما چرا باید تاوان بعضی چیزا رو ما بدیم ؟ پرسپولیس تو بحرانه ، ما باید تاوان بدیم !!! آبشک آمادست ، مردم میخوان بازی کنه ، آقای ابو نمیخواد جلو مردم سر تعظیم بیاره ، ما باید تاوان بدیم !!!! که چی آآآآآخه ؟ تو رشت چرا باید به پرسپولیس لگن ببازیم ؟؟؟؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط meelad » شنبه اکتبر 29, 2011 5:14 pm

این بحـــثهــا همه از اینجــا شــروع میشه که عابدینی تو چند تــا مصاحبه قبل از بازی جــوری حرف میزنه که انــگار پرسپــولیس رو بیشتر از تیم خودش داماش دوست داره! ( که البته فکر میکنم هم همینطور باشه) وقتی تو یه مصاحبه همش پرسپولیس..پرسپولیس میکنه این ذهنیت به درست یا غلط ایجاد میشه .. چند روز پیش یه مصاحبه دو صفحه ای با جام جم کرد..به خدا به جــز دو تــا سوال اول و یه ســوال آخر که در مورد داماش بود همش داشت به پرســپولیس اشاره میکرد .. خب هرکی باشه بعد از این جــو هیجانی بعد از این باخت شاید به همین نتیجه گیــری بــرسه..این بازی خیلی برای ما به همون دلیلی که میدونین و جــو ورزشگــاه رو هم دیدین حساس بود..فکر میکنم دلیل اصلی این فکرهــا خود آقای عابدینی به دلیل مصاحبه هاش باشه حالا نمیدونم اصلا شاید نفی هم تو باشگاه پرسپولیس براش وجود داره.. چون یادمه پارسال که تو 90 حرف میزد به فردوسی پور گفته بود " در اصل مالک اصلی پرسپولیس خودش و محلوجی وزیر سابق صنایع هستن "
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 5:15 pm

آقای iman1978 و آقای milad1987 که اسماتون هم یکم شبیه همه... شما خوش بین نباشید. من میگم شما دو تا مسئول با تعصب و با غیرت پیدا کن که بیاد این تیم رو بگیره و اصلا عابدینی بره . باور کنید عابدینی به این تیم یه علاقه خاصی پیدا کرده و داره خودش خرج کش این تیم میشه... درست نیست اینطور در موردش حرف زده بشه. من مطمئنم که دنبال برد بوده...
آقا انتقاد بشه کسی نمی گه انتقاد نشه ولی نه این لحت حرف زدن!
آقا من نمی خوام بگم که بعضی مدیران پگاه چه بر سر این تیم آوردند و حالا بومی هم بودند مثلا.
حالا من و ما گاهی میایم این حرفا رو میزنیم و نتیجش میشه که بعضی آقایان میگن من یا ما داریم پول میگیریم یا منافع داریم...
اونی که چنین فکری می کنه بیاد این سایت رو بگیره و هر چی خرج هم پاش کردم نوش جونش بیاد مدیریت کنه و خبر تهیه کنه منافعش هم مال خودش..
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 29, 2011 5:16 pm

ایران......اسیا...... امیر عابدینی /23/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط Soheil_Rashti » شنبه اکتبر 29, 2011 5:19 pm

اينقدر از اين باخت ناراحتم كه ناي نوشتن ندارم.. فقط خواستم يه چيزي بگم و اون اينه كه متاسفم براي افرادي كه فقط كارشون گير دادن به زمين و زمانه و فقط غر زدن بلد هستن.
آبرار شما طرفدار داماشي, ما هم هستيم و فقط به خاطر 3-4 برد اخير اين تيم هم نيست كه طرفدارشيم... مطمئنا همه مون الان ناراحت هستيم ولي خدايي درست نيست كه فقط بعد از يه باخت اينجوري به همه شك كنيد و زير سوال ببري شون.
الان شما كس بهتري رو از قاسمپور واسه تيم سراغ داريد؟ يادتون رفته تيممون حتي يه بارم تو زمين خودمون نبرده بود تا اينكه همين آدم اومد مارو نجات داد؟؟؟
آقا برفرض كه تو تركيب چيدن يا تعويض اشتباه كرده ( كه اينم فقط نظر ماست ) درسته كه اينقدر با بي انصافي باهاش برخورد كنيم؟؟؟
والا تو مرام ما اين نيست كه اينقدر زود زير پاي كسي رو خالي كنيم.
و حرف آخر : طرفدار داماشيم...تا آخرش باهاشيم.
در قلب كوچك من تنها نام بزرگ رشت حك شده است.
نماد کاربر
Soheil_Rashti
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه ژوئن 15, 2011 12:00 am

پستتوسط aryanrecord » شنبه اکتبر 29, 2011 5:19 pm

جمع کنین این مسخره بازی رو این چه تیتریه /9/
نماد کاربر
aryanrecord
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 5:22 pm

[quote:88ab73dce0="MEHRDAD"]آقای iman1978 و آقای milad1987 که اسماتون هم یکم شبیه همه... شما خوش بین نباشید. من میگم شما دو تا مسئول با تعصب و با غیرت پیدا کن که بیاد این تیم رو بگیره و اصلا عابدینی بره . باور کنید عابدینی به این تیم یه علاقه خاصی پیدا کرده و داره خودش خرج کش این تیم میشه... درست نیست اینطور در موردش حرف زده بشه. من مطمئنم که دنبال برد بوده...
آقا من نمی خوام بگم که بعضی مدیران پگاه چه بر سر این تیم آوردند و حالا بومی هم بودند مثلا.
حالا من و ما گاهی میایم این حرفا رو میزنیم و نتیجش میشه که بعضی آقایان میگن من یا ما داریم پول میگیریم یا منافع داریم...
اونی که چنین فکری می کنه بیاد این سایت رو بگیره و هر چی خرج هم پاش کردم نوش جونش بیاد مدیریت کنه و خبر تهیه کنه منافعش هم مال خودش..[/quote:88ab73dce0]

نه آقا بگو مدیران بومی چه بلایی سر این تیم آوردن ، بگو ما هم بدونیم ........ تا الان تو 4تا بازی 10 امتیاز گرفته بودیم ، به به و چه چه میکردیم ، حالا که سر حرکات بچه گانه تیمی به این امادگیو میبازونن باید منتظر شنیدن هر انتقادی باشن ، کسی فحاشی نکرد که ، ابهام پیش اومده و مسئولین ، اللخصوص مهندس و آقا فرمانروا!! باید پاسحگو باشن ...
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 29, 2011 5:22 pm

بابا یبار باختیم دیگه... چی شده شما رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ مهم اینه که اونجای انزلیچیها رو تو شهرشون سوزوندیم دیدین که مازیار زازع امروز وحشی شده بود چون داشت میسوخت از باخت ملوان در مفابل داماش. به فکر بازیهای بعدی داماش باشیم. انقدر دیگع بحث نکنین این بازی تموم شد رفت /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:27 pm

[quote:f72466b81b="rashti_sarvar"]بابا یبار باختیم دیگه... چی شده شما رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ مهم اینه که اونجای انزلیچیها رو تو شهرشون سوزوندیم دیدین که مازیار زازع امروز وحشی شده بود چون داشت میسوخت از باخت ملوان در مفابل داماش. به فکر بازیهای بعدی داماش باشیم. انقدر دیگع بحث نکنین این بازی تموم شد رفت /3/[/quote:f72466b81b]

درسته ولی همه منتظر ترکوندن این بازی بودیم اخه میتونستیم ببریم
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 5:31 pm

[quote:39e6e2bf56="rashti_sarvar"]بابا یبار باختیم دیگه... چی شده شما رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ مهم اینه که اونجای انزلیچیها رو تو شهرشون سوزوندیم دیدین که مازیار زازع امروز وحشی شده بود چون داشت میسوخت از باخت ملوان در مفابل داماش. به فکر بازیهای بعدی داماش باشیم. انقدر دیگع بحث نکنین این بازی تموم شد رفت /3/[/quote:39e6e2bf56]

دوست عزیزم اعصاب خردی همه به خاطر این طرز باخت بود ، وگرنه ما به سایپا و سپاهان 3-0 باختیم .... فوتبال برد و باخت داره ، به استقلال هم باختیم دیگه ، اما تو زمین بارونی یه مربی 90 دقیقه تعویض نکنه ، ترکیب اولیه ابهام دار بفرسته و ............ عابدینی بعد سالها بیاد رشت و اول بره تو رختکن پرسپولیس اعصاب خردی داره ، نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 5:31 pm

[quote:7245ff24c9="miladcivil"][quote:7245ff24c9="MEHRDAD"]آقای iman1978 و آقای milad1987 که اسماتون هم یکم شبیه همه... شما خوش بین نباشید. من میگم شما دو تا مسئول با تعصب و با غیرت پیدا کن که بیاد این تیم رو بگیره و اصلا عابدینی بره . باور کنید عابدینی به این تیم یه علاقه خاصی پیدا کرده و داره خودش خرج کش این تیم میشه... درست نیست اینطور در موردش حرف زده بشه. من مطمئنم که دنبال برد بوده...
اونی که چنین فکری می کنه بیاد این سایت رو بگیره و هر چی خرج هم پاش کردم نوش جونش بیاد مدیریت کنه و خبر تهیه کنه منافعش هم مال خودش..[/quote:7245ff24c9]

نه آقا بگو مدیران بومی چه بلایی سر این تیم آوردن ، بگو ما هم بدونیم ........ تا الان تو 4تا بازی 10 امتیاز گرفته بودیم ، به به و چه چه میکردیم ، حالا که سر حرکات بچه گانه تیمی به این امادگیو میبازونن باید منتظر شنیدن هر انتقادی باشن ، کسی فحاشی نکرد که ، ابهام پیش اومده و مسئولین ، اللخصوص مهندس و آقا فرمانروا!! باید پاسحگو باشن ...[/quote:7245ff24c9]

البته این پاسخ رو برای شما ننوشته بودم دوست عزیز و جواب من به این مسائل که شما مطرح کردی ربط نداره.
فحاشی ها پاک سازی شد که ندیدی...
محیط سایت جایی برای این حرف نیست اما این در جواب بعضی از کسانی بود که فکر میکنند مدیر بومی چه گلی می خواد به سر ما بزنه.
بعضی ها از جریان ها منحل شدن پگاه با خبرند ولی عموم یه چیز دیگه فکر می کنند.
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان