[quote:9c537f5457="kasra"][quote:9c537f5457="MEHRDAD"]من و گروه ما تو کنفرانس بابت تعویض نکردن ها اعتراض کردیم و نسبت به عدم تعویض آقایی و کیا هم حرف زدیم ولی من این مطلب رو به خاطر تیتر و گاها جمله های غیر منطقی نمی پسندم .
یک زمانی گفتم عیب نداره از دینور انتقاد بشه یا از بعضی رفتارهای عابدینی ولی گفتم فقط فحش ندید.... الان هم میشه انتقاد کرد ولی با روش خودش.
آدم به خاطر یه بازی یا دو بازی که همه چی رو زیر سوال نمی بره... تیم رو زیر سوال نمی بره این در شان هوادار داماش و شهر رشت نیست!
این که محیط آزاد هست دلیل نمیشه بیاید احساس شخصی رو وارد مسائل کنید و تیترش کنید... بعد میگی سانسور نکن.
یه آقایی هم میاد میگه خط قرمز فلانیه... این حرف های خنده دار و مسخره یعنی چه؟![/quote:9c537f5457]
من به شخصه الان که تیمم باخته فقط دنبال این هستم که این کادر فنی برای ما دلیل منطقی بیاره. الان شما میگی ما نسبت به تعویض این دو نفر اعتراض کردیم من میخوام بدونم چه جواب منطقی به شما داد؟یا اینکه چرا رفته تو رختکن اونا؟
من نظر شخصی خودم اینه که دستور تاکتیکی بازی امروز از بالا اومده بود و قاسمپور هیچ کاره بود واسه همین هم تعویض نکرد. البته جناب مهندس روی مساوی حساب باز کرده بود که کسی هم شک نمیکرد ولی محاسباتش با اون گل دقیقه اخر بهم ریخت واقعا براش متاسفم[/quote:9c537f5457]
اگه خوشبین باشیم و بگیم تبانی نبود !!! اگه بخوایم خوشبینهنه به موضوع نگاه کنیم بگیم بازیکنای تو زمین خسته نبودن !!!!! اما از این یکی دیگه نمیشه گذشت که آقااااااااااااااااای قاسمپور(ابو فرمانرو

ا!!!!!!) چرا آقایی لگن رو فیکس بازی میدی ؟ آقا شاید من مشکل دارم و بد میبینم !!! از خط حمله تا هافبک ما امرو فقط حاجتی بود !!! زنیدپور که کلا" درگیر نمیشه ، مهدوی راست بود و توان درگبری هم راست و هم وسط رو نداره ، چاووشی هم که کلا" فیکس بازی کردنش اشتباست ، چرا آقایی تو زمینه ؟؟ یعنی فقط گاف بده ؟!؟!؟ آخه مربی تمام هوادارا متوجه شده ، یعنی تو متوجه نشدی ؟ یا با مردم لج میکنی !؟!؟!؟ ضررش رو ما میکنیم ..... تو که از رشت میری ، چه تیم رو قهرمان کنی و چه بندازی !!!!