[quote:27c05560ab="mahyarmaya"]milad1987:خوش بختم از آشنایی .اما چیزی که من مینینم اینه که 25 تا بازی هم تا آخر ندیدی.
دوست گلم من دایه بودن یا مادر بودنمو با طرفداره خوب بودن نشون میدم نه هر حرفی که به مغزم میرسه.اون بچه ای که میاد صندلی میشکونه بعد میره 2 دقیقه بعد 2 لوپی ساندویچ میخره و کر کر میخنده هم الان امکانش بود همین مطلب رو میگذاشت .
نزاریم به ریش ما بخندن.رشت همیشه فوتبال داشته این کار ها برای اون شهری هستش که تازه فوتبال دیده .
این احتمال هم بده که شاید دلیلش اعتراض بوده که تعویض نکرده .چون ابو روز قبل گفت اگه مافیا بزارن که ما نتیجه بگیریم .همه میدونن که تعویض تنها کاره یه مربی هستش و ابو شاید خاع صلاح بودن رو این جوری نشون ما بده .[/quote:27c05560ab]
در مورد این قضیه با شما موافقم ، صندلی شکوندن چه صیغه ای هست آخع براااااااااااا ؟؟؟؟؟

من دور و بر خودم همه سر همه داد زدم که صندلی شکوندن و مانع ادامشون شدم ، مگه ما ترکیم مگه برااااا ؟ به اشتباه مربی یا مدیریت یا بازیکن ........... باختیم ، نباید صندلی بشکونن که براااااااا ...... اعصاب ما واسه خودش خراب بود ، این هم روشس اضافه شد