[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - باخت به ترس مربی!!!

باخت به ترس مربی!!!

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط mostafa » شنبه اکتبر 29, 2011 4:39 pm

لطفا تیتر رو رو ویرایش کنید. اینطوری تیم بی دلیل به حاشیه نمیره. :?:
تصوير
نماد کاربر
mostafa
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه مارس 04, 2011 12:00 am

پستتوسط milad1987 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:39 pm

[quote:abd242610c="mahyarmaya"]milad1987:آقای عزیز نمیدونم چند سالته ؟چقدر فوتبال رو میشناسی اما یه کاری میتونی بکنی که این ماجرای بوجود نیاد.شما میتونی شب بیای سایت و آروم تر بشی اصلا دلیل نداره این کارو بکنی.
من میگم ابو اصلا داغون من میگم در حد دسته 3 اما توی 5 تا بازی قبل به خوب بودنش پی نبردی ؟اما با همین یه بازی پی بردی که این آدم ترسو هستش؟
ترسو بود که بازی با نفت نصرتی رو دفاع نمگذاشت اگه ترسو بود که محمدی رو میگذاشت.
این تیترت و این نوشته هات منو یاد بچه های راهنمایی انداخت که صندلی رو امروز شکوندن.
با کمال احترام ازت میخام که در خواست قفل شدن این مطلب رو از مدیر ها بخوای و برای داماش و تیم محبوبمون حاشیه درست نکنیم .[/quote:abd242610c]
من 25 سالمه فقط اين و بگم كه بازي با نفتم اشتباه كرد . فوتبالم بدون خيلي ميفهمم و اين كه مربي مون به مساوي راضي بود شكي نيست فقط موندم چرا اگه ميخواست مساوي بگيره حداقل 3 تا تعويض و نكرد كه 3 دقيقه وقت بازي از بين بره كه بازي تموم شه بره پي كارش شمام لطفا دايه ي مهربان تر از مادر نشو
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:41 pm

اصلا بحث این نیست که ابو تو بازی های قبلی خوب بوده یانه.ابو مربیه خوبیه ودر این شکی نیست.بحث اینجاست که از قبل ازاین بازی این شائبه بوجود اومده بود که بعضی ها میخوان پرسپولیسو دست خالی روانه تهران نکنند.هرکسی فوتبال دستی هم بلد بود میفهمید بعضی بازیکنا خسته هستن واحتیاج به تعویض دارن.ضمن اینکه تیم برای بردن نیومده بود فقط می خواست مساوی بگیره.ابو نمیخواست پرسپولیسو ببره
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:42 pm

ما اگه شانس داشتیم اسممون بود شانس الله /9/ /9/ /9/
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در شنبه اکتبر 29, 2011 4:58 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » شنبه اکتبر 29, 2011 4:44 pm

من و گروه ما تو کنفرانس بابت تعویض نکردن ها اعتراض کردیم و نسبت به عدم تعویض آقایی و کیا هم حرف زدیم ولی من این مطلب رو به خاطر تیتر و گاها جمله های غیر منطقی نمی پسندم .
یک زمانی گفتم عیب نداره از دینور انتقاد بشه یا از بعضی رفتارهای عابدینی ولی گفتم فقط فحش ندید.... الان هم میشه انتقاد کرد ولی با روش خودش.
آدم به خاطر یه بازی یا دو بازی که همه چی رو زیر سوال نمی بره... تیم رو زیر سوال نمی بره این در شان هوادار داماش و شهر رشت نیست!

این که محیط آزاد هست دلیل نمیشه بیاید احساس شخصی رو وارد مسائل کنید و تیترش کنید... بعد میگی سانسور نکن.
یه آقایی هم میاد میگه خط قرمز فلانیه... این حرف های خنده دار و مسخره یعنی چه؟!
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » شنبه اکتبر 29, 2011 4:46 pm

این باخت صدر صد مقصر قاسمپور بود هیچ شکی درش نیست
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » شنبه اکتبر 29, 2011 4:47 pm

مازیار زارع بیچاره از برد داماش در مقابل ملوان داشت میسوخت... عقدهاشو تو بازیکنای ما خالی کرد. مازیار گریه نکن تیمهای رشت همیشه انزلی رو درش میزاره. :lol: مازیار ابایه............
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 4:48 pm

زشت ترین حرکت این بود آقای مهندس!! بعد فراق نوقان.... اومد رشت ، رفت تو رختکن لنگیا ........ انقد در مورد این تیم مصاحبه و ...... کرد که من مطمئن بودم بازی حالت عادی نداره .. آحه ابوی فرمانروا!!! تو زمین بارونی در 90 دقیقه یع تعویض نمیکنی ؟ بعد نگیم تبانی ؟؟؟؟؟؟/ اماااااااااان
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در شنبه اکتبر 29, 2011 4:51 pm .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » شنبه اکتبر 29, 2011 4:51 pm

مگه پلی استیشنه که تعویض نمی کنی آخه !!!!!!!

چرا با اعصاب و روان ما تماشاگرا که تو این سرما و زیر بارون می ریم استادیوم بازی می کنی . نمی دونم چرا هرچی می گذره این قاسمپور هم داره می شه عین اون دینورزاده ترسو و دفاعی /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » شنبه اکتبر 29, 2011 4:54 pm

milad1987:خوش بختم از آشنایی .اما چیزی که من مینینم اینه که 25 تا بازی هم تا آخر ندیدی.
دوست گلم من دایه بودن یا مادر بودنمو با طرفداره خوب بودن نشون میدم نه هر حرفی که به مغزم میرسه.اون بچه ای که میاد صندلی میشکونه بعد میره 2 دقیقه بعد 2 لوپی ساندویچ میخره و کر کر میخنده هم الان امکانش بود همین مطلب رو میگذاشت .
نزاریم به ریش ما بخندن.رشت همیشه فوتبال داشته این کار ها برای اون شهری هستش که تازه فوتبال دیده .
این احتمال هم بده که شاید دلیلش اعتراض بوده که تعویض نکرده .چون ابو روز قبل گفت اگه مافیا بزارن که ما نتیجه بگیریم .همه میدونن که تعویض تنها کاره یه مربی هستش و ابو شاید خاع صلاح بودن رو این جوری نشون ما بده .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 4:55 pm

[quote:014028366e="aslanadigozal"]مگه پلی استیشنه که تعویض نمی کنی آخه !!!!!!!

چرا با اعصاب و روان ما تماشاگرا که تو این سرما و زیر بارون می ریم استادیوم بازی می کنی . نمی دونم چرا هرچی می گذره این قاسمپور هم داره می شه عین اون دینورزاده ترسو و دفاعی /9/ /9/ /9/ /9/ /9/[/quote:014028366e]

در این مورد موافقم ! چطور بچه های به اصطلاح متعصب تو همین سایت میگفتین دینورزاده با بازیکنای بومی لج میکنه !!!! بعد دلیلش چیه آقای به اصطلاح فرمانروا آبشک رو بازی نمیده ؟یعنی تمام تماشاگرا متوجه شدن آقایی سوتی هست و باید آبشک بازی کنه ؟؟؟ دلیلی نداره بگیم قاسمپور خوب یا بد !!! این بازی افتضاح بود ............ امیدوارم اون چیزی که تو ذهن همه میگذره ، دلیلی برای شکستوندن داماش در این بازی نباشه !! وگرنه این پرسپولیس تیمی نبود داماش رو تو رشت ببره ، به جز با همین روشی که الان بررررررررد
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mtb368 » شنبه اکتبر 29, 2011 4:57 pm

البته تیم تا اینجا هم امتیاز های خوبی جمع کرده دست تک تکشون درد نکنه با این باخت چیزی ار ارزش بازیکنها کم نمی سشه فقط یه علامت سوال به اندازه کوه دماوند تو ذهن هوادارامون بوجود اومده و اون هم عدم تعویض بازیکنان بوده .با توجه به بارونی که داشت می اومد یه آدم معمولی هم می تونست تشخیصص بده که این زمین نفس بچه ها رو گرفته بود و مسلما خسته شده بودند (گل سوم رو هم در لحظات پایانی خوردیم)و آوردن ابراهیمی و آبشک جوان می تونست به تیم کمک کنه من کمتر تیمی رو تودنیا دیدم که در طول 90دقیقه دست به تعویض نزنه اون هم تو زمین خیس و گل آلود /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
mtb368
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه آپريل 27, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 29, 2011 5:00 pm

[quote:27c05560ab="mahyarmaya"]milad1987:خوش بختم از آشنایی .اما چیزی که من مینینم اینه که 25 تا بازی هم تا آخر ندیدی.
دوست گلم من دایه بودن یا مادر بودنمو با طرفداره خوب بودن نشون میدم نه هر حرفی که به مغزم میرسه.اون بچه ای که میاد صندلی میشکونه بعد میره 2 دقیقه بعد 2 لوپی ساندویچ میخره و کر کر میخنده هم الان امکانش بود همین مطلب رو میگذاشت .
نزاریم به ریش ما بخندن.رشت همیشه فوتبال داشته این کار ها برای اون شهری هستش که تازه فوتبال دیده .
این احتمال هم بده که شاید دلیلش اعتراض بوده که تعویض نکرده .چون ابو روز قبل گفت اگه مافیا بزارن که ما نتیجه بگیریم .همه میدونن که تعویض تنها کاره یه مربی هستش و ابو شاید خاع صلاح بودن رو این جوری نشون ما بده .[/quote:27c05560ab]

در مورد این قضیه با شما موافقم ، صندلی شکوندن چه صیغه ای هست آخع براااااااااااا ؟؟؟؟؟ /9/ /9/ من دور و بر خودم همه سر همه داد زدم که صندلی شکوندن و مانع ادامشون شدم ، مگه ما ترکیم مگه برااااا ؟ به اشتباه مربی یا مدیریت یا بازیکن ........... باختیم ، نباید صندلی بشکونن که براااااااا ...... اعصاب ما واسه خودش خراب بود ، این هم روشس اضافه شد
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط iman1978 » شنبه اکتبر 29, 2011 5:00 pm

[quote:b6a8308394="MEHRDAD"]من و گروه ما تو کنفرانس بابت تعویض نکردن ها اعتراض کردیم و نسبت به عدم تعویض آقایی و کیا هم حرف زدیم ولی من این مطلب رو به خاطر تیتر و گاها جمله های غیر منطقی نمی پسندم .
یک زمانی گفتم عیب نداره از دینور انتقاد بشه یا از بعضی رفتارهای عابدینی ولی گفتم فقط فحش ندید.... الان هم میشه انتقاد کرد ولی با روش خودش.
آدم به خاطر یه بازی یا دو بازی که همه چی رو زیر سوال نمی بره... تیم رو زیر سوال نمی بره این در شان هوادار داماش و شهر رشت نیست!

این که محیط آزاد هست دلیل نمیشه بیاید احساس شخصی رو وارد مسائل کنید و تیترش کنید... بعد میگی سانسور نکن.
یه آقایی هم میاد میگه خط قرمز فلانیه... این حرف های خنده دار و مسخره یعنی چه؟![/quote:b6a8308394]
خداییش منظور بدی نداشتم منظورم این بود که مجموعه سایت تو این شرایط مخالف تضعیف مدیریته تیمه!حرف بدی که نزدم کلا هم به این تهرانی ها خوشبین نیستم.منتهی باخت به پرسپولیس نظرها رو ناخودآگاه به حق یا ناحق متوجه عابدینی میکنه.
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط kasra » شنبه اکتبر 29, 2011 5:00 pm

[quote:bd2c13ce0d="MEHRDAD"]من و گروه ما تو کنفرانس بابت تعویض نکردن ها اعتراض کردیم و نسبت به عدم تعویض آقایی و کیا هم حرف زدیم ولی من این مطلب رو به خاطر تیتر و گاها جمله های غیر منطقی نمی پسندم .

یه آقایی هم میاد میگه خط قرمز فلانیه... این حرف های خنده دار و مسخره یعنی چه؟![/quote:bd2c13ce0d]
من به شخصه الان که تیمم باخته فقط دنبال این هستم که این کادر فنی برای ما دلیل منطقی بیاره. الان شما میگی ما نسبت به تعویض این دو نفر اعتراض کردیم من میخوام بدونم چه جواب منطقی به شما داد؟یا اینکه چرا رفته تو رختکن اونا؟
من نظر شخصی خودم اینه که دستور تاکتیکی بازی امروز از بالا اومده بود و قاسمپور هیچ کاره بود واسه همین هم تعویض نکرد. البته جناب مهندس روی مساوی حساب باز کرده بود که کسی هم شک نمیکرد ولی محاسباتش با اون گل دقیقه اخر بهم ریخت واقعا براش متاسفم
نماد کاربر
kasra
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 2 مهمان