[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS پیروزی تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVS پیروزی تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط meraj130 » جمعه اکتبر 28, 2011 2:29 pm

[quote:27d3034aad="aslanadigozal"]محمد غلامي:حقم نبود از تيم ملي خط بخورم

محمد غلامی مهاجم داماش گیلان معتقد است که تیمش بازی سختی مقابل پرسپولیس در پیش خواهد داشت.او در مورد بازی فردا حرف هایش را اینگونه آغاز می کند:« بازی سختی با پرسپولیس داریم. آنها نتیجه نگرفتند و در بحران هستند. من برای پرسپولیس و استیلی ناراحتم ولی ما تلاش می کنیم که برنده شویم. دوست دارم تیم ما برنده شود. بالاخره میزبانیم و باید از این امتیاز برای گرفتن 3 امتیاز خانگی استفاده کنیم.»
او ادامه می دهد:« اگر بخواهم نتیجه را بگویم خیلی سخت است ولی ما در خانه به هیچ تیمی باج نداده و نمی دهیم. فعلا تیم ما روی دور برد است و انشالله این روند را ادامه می دهیم. یقین بدانید چیزی به جز پیروزی فکر نمی کنیم. من واقعا دوست ندارم برد تیم ما باعث شود که استیلی برود ولی چاره ای نیست.»
غلامی در پاسخ به این سوال که قول گلزنی می دهی تاکید می کند:«تمام تلاشم را می کنم تا به پرسپولیس گل بزنم. این بازی برای من حساسیت خاص و ویژه ای دارد چرا که کی وش و دستیارانش این بازی را می بینند. من در اردوی قبلی حقم نبود، خط بخورم و این انگیزه ام را چندبرابر کرده تا در این بازی توانایی های خود را نشان دهم.»
او در مورد پیروزی داماش در جام حذفی می گوید:« ما می خواهیم در جام حذفی قهرمان شویم. حتی در لیگ برتر هم دنبال قهرمانی هستیم. ای کاش قاسمپور زودتر آمده بود. ما الان داریم حسرت امتیازهایی را می خوریم که 5 هفته اول لیگ از دست دادیم. قاسمپور اگر بود، حداقل 3 بازی از 5 بازی اول را می بردیم.»[/quote:27d3034aad]

من فکر میکنم این رو از مصاحبه ی خودمون برداشتن ولی یه کم با حرفا بازی کردن/بخصوص این حرف آخرش که گفته ای کاش قاسمپور از اول بود به نظر میاد حرف خودش نباشه :wink:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط wolfman_741 » جمعه اکتبر 28, 2011 3:22 pm

فردا هم بارونه !
ممکنه بازی برگذار نشه ؟
http://www.foreca.com/Iran/Rasht
نماد کاربر
wolfman_741
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه ژانويه 06, 2011 12:00 am

پستتوسط pouri_sb » جمعه اکتبر 28, 2011 3:32 pm

آبره الان از بیرون می اومدم یه دفعه این فکر به سرم زد پرسپولیسیا الان هوادارای خودشون رو می بینین هولگو می گیرن و خودشون دوست دارن که تماشاچی نداشته باشن! پس اگه بیشتر از 10% هم بشه به نفع داماشه فقط باید اونطرف نفوذی داشته باشیم که از همون اول حیا کن رها کن بخونیم! :دی

البته این پرس=ولیس همینطوریشم می بازه!
نماد کاربر
pouri_sb
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » جمعه اکتبر 28, 2011 3:35 pm

[quote:422810798e="wolfman_741"]فردا هم بارونه !
ممکنه بازی برگذار نشه ؟
http://www.foreca.com/Iran/Rasht[/quote:422810798e]
نه / به احتمال زیاد بازی برگزار میشه چون دیگه باید لیگ تعطیل بشه تا 20 روز/دیگه از بازی ذوب آهن - ملوان بدتر نمیشه که :wink:
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » جمعه اکتبر 28, 2011 3:42 pm

همین الان اخبار گفت محمد محمدی مصدومه ...
فراهانی
/23/ /23/ /23/ /23/
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 28, 2011 4:08 pm

[color=red:6c72f81698] تمرين پرسپوليس لغو شد[/color:6c72f81698]

[color=black:6c72f81698]تمرين نوبت بعدازظهر تيم فوتبال پرسپوليس به دليل بارش باران لغو شد.

تیم فوتبال پرسپولیس قرار بود تمرینات خود را قبل از عزیمت به رشت از ساعت 13:30 امروز در ورزشگاه خیریه عمل یا درفشی‌فر دنبال کند اما به دلیل بارش شدید باران این تمرین لغو شد.

این احتمال وجود دارد که پرسپولیس امشب تمرین سبکی را در رشت انجام دهد. این تیم ساعت 17 راهی رشت شده است.

خبر دیگر اینکه با تصمیم کادر فنی نام مهرداد اولادی، ابراهیم شکوری و حمید علی عسگر برای سفر به رشت از لیست پرسپولیس خط خورد. محمد نصرتی هم به دلیل 3 اخطاره بودن در دیدار با داماش حضور ندارد.

این در حالی است که نام علیرضا محمد و علی کریمی که مصدوم بودند در لیست 18 نفره دیده می‌شود.

پرسپولیس در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر ساعت 15:30 فردا به مصاف داماش گیلان خواهد رفت.[/color:6c72f81698]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 28, 2011 4:29 pm

[size=24:0c15023835][color=cyan:0c15023835]19:41:48[/color:0c15023835][/size:0c15023835] [size=18:0c15023835][color=black:0c15023835]مانده به بازی[/color:0c15023835] [color=darkblue:0c15023835]داماش شهرباران[/color:0c15023835] &[color=red:0c15023835] لنگی پاره پاره[/color:0c15023835][/size:0c15023835]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط pedram_1367 » جمعه اکتبر 28, 2011 5:29 pm

ای وایییییییییییییی جان خودم پرسپولیس پاره پاره میشه ...
/23/ /23/ /23/ /23/ لنگی پاره پاره ... /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » جمعه اکتبر 28, 2011 5:47 pm

دوستان عزیز بابت 10%خیالم راحت ولی از تمام بچه هایی که این پست میخونن خواهش می کنم که نزدیک ترین جایگاه به پرسپولیسی ها بشینن و پر کردن ورزشگاه اول از اون قسمت شروع کنن جایگاهای دیگه پر میشه حساسیت بیشتر بین نزدیک ترین جایگاه به لنگی ها هستش از تمام دوستان هم تشکر می کنم و اطمینان دارم که 10%رعایت میشه
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 28, 2011 5:54 pm

[quote:395e716fb8="raincityboy"]دوستان عزیز بابت 10%خیالم راحت ولی از تمام بچه هایی که این پست میخونن خواهش می کنم که نزدیک ترین جایگاه به پرسپولیسی ها بشینن و پر کردن ورزشگاه اول از اون قسمت شروع کنن جایگاهای دیگه پر میشه حساسیت بیشتر بین نزدیک ترین جایگاه به لنگی ها هستش از تمام دوستان هم تشکر می کنم و اطمینان دارم که 10%رعایت میشه[/quote:395e716fb8]
منم خیلی به این قضیه امیدوارم داش محمود.ولی باید سعی کنیم زودتر بریم ورزشگاه.
البته نیروی انتظامی هم باید کمک کنه.چون سره بازی تراکتور که من میخواسم برم نزدیک بشینم((3ساعت قبل از شروع بازی)) گفتن اول باید اونور پرشهبعد بیاین سمت جایگاه نزدیک جایگاه مهمان
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ARYAN122 » جمعه اکتبر 28, 2011 7:16 pm

خیلی دوست دارم مثل بازی با تراکتور که نذاشتیم ترکا نفس بکشن این بازی هم همینطوری بشه بچه ها تورو خدا خودتونو زودتر برسونین استادیوم
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه اکتبر 28, 2011 7:17 pm

خبرگزاری سرخپوشان : محمد نصرتی گفت :اگر پرسپولیس در شرایط روحی استقلال بود در جام حذفی می دانست با گلهای زیاد به برتری برسد.

مدافع پرسپولیس درباره بازی روز شنبه تیمش مقابل داماش اظهار داشت:شرایط به گونه ای است که ما به طور حتم باید این بازی را ببریم. با حضور قاسمپور در داماش،این تیم نتایج درخشانی گرفته و کاملا متحول شده است.

همین مساله کار ما را سخت می کند.البته با پیروزی در جام حذفی شرایط روحی ما بهتر شده و امیدوارم در ادامه این روند در رشت به موفقیت برسیم تا از بحران لیگ رها شویم.

وی درباره تقابل پرسپولیس با مهدی مهدوی کیا اظهار داشت:آقا مهدی از بزرگان فوتبال ما هستند و هر جا باشد دوستش دارم.من با ایشان در مسابقات متعددی همبازی بودم و امیدوارم فوتبال ما بتنواند از مهدوی کیا استفاده کند.

مهدوی کیا درباره این موضوع که پرسپولیس در جام حذفی به دشواری از سد مس سرچشمه گذشت اما استقلال در برابر شیرین فراز 5 گل به ثمر رساند گفت :این مساله به شرایط روحی و روانی هر تیمی بر می گردد و فکر می کنم اگر ما هم در شرایط مطلوب روحی استقلال بودیم می توانستیم با گلهای زیادی به برتری برسیم.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــت

اره به طور حتم میتونین ببرین /10/
تو پرسپولیسی ............... قهرمانی
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط ARYAN122 » جمعه اکتبر 28, 2011 7:19 pm

راستی اگه میتونید همه یه کاموا آبی یا کاپشن آبی بپوشید
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط ARYAN122 » جمعه اکتبر 28, 2011 7:40 pm

درود بر هر رشتی با تعصبی که فردا میره استادیوم بودن از نسل میرزا و گیلانی بودن به دانای علی قسم افتخارمه
نماد کاربر
ARYAN122
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 28, 2011 7:45 pm

[color=red:7c96ff97e7]
استيلي:برنامه هاي ويژه اي براي ديدار با داماش داريم[/color:7c96ff97e7]
[color=black:7c96ff97e7]
سرمربي تيم فوتبال پيروزي تهران گفت: در ديدار برابر تيم فوتبال داماش گيلان، برنامه هاي ويژه اي داريم.

''حميد استيلي'' شامگاه جمعه در مصاحبه مطبوعاتي پيش از ديدار تيم هاي فوتبال داماش گيلان و پيروزي تهران افزود: در هفته جاري تيم فوتبال داماش گيلان را به خوبي آناليز کرديم و در ديدار برابر اين تيم، برنامه هاي ويژه اي داريم.

وي اظهار کرد: اميدوارم در اين ديدار بتوانيم يک بازي خوب را از تيم پيروزي بنمايش بگذاريم و با برد از ميدان خارج شويم.

استيلي بيان داشت: البته تيم فوتبال داماش گيلان در چند هفته اخير متحول شده و نتايج خوبي کسب کرده و بازيکنان با تجربه اي هم دارد.

وي تصريح کرد: با توجه به شرايط جوي، بازي سختي پيش رو مقابل دامش گيلان داريم اما هدف ما در اين ديدار کسب سه امتياز است.

استيلي اضافه کرد: ما در اين ديدار ''جواد کاظميان'' را بدليل محروميت و ''حميد علي عسگر'' را بدليل مصدوميت در اختيار نداريم اما خوشبختانه مصدوميت ''علي کريمي'' برطرف شده و مي تواند تيم را همراهي کند.

وي در مورد غيبت ''مهرداد اولادي'' و ''ابراهيم شکوري'' گفت: اين دو نفر جزو 18 بازيکن بازي برابر داماش گيلان نبودند و قرار نبود تيم را در اين ديدار همراهي کنند.

سرمربي تيم فوتبال پيروزي تهران در مورد آخرين وضعيت تيمش افزود: بازيکنان حرف شنوي دارند و تا روزي که من سرمربي اين تيم هستم، حرفهايم را گوش مي کنند.

دو تيم فوتبال داماش گيلان و پيروزي تهران در هفته دوازدهم از رقابت هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور، عصر شنبه در ورزشگاه سردار جنگل رشت به مصاف هم مي روند.[/color:7c96ff97e7]
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان