[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - روز بزرگداشت کورش کبیر بر ایران زمین گرامی باد

روز بزرگداشت کورش کبیر بر ایران زمین گرامی باد

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

روز بزرگداشت کورش کبیر بر ایران زمین گرامی باد

پستتوسط nima_beckham » جمعه اکتبر 28, 2011 11:01 am

[b:0502771f1e]
کورش کبیر بنیان‌گذار سلسله هخامنشی است و به‌خاطر بخشندگی‌، بنیان گذاشتن حقوق بشر، پایه‌گذاری نخستین امپراتوری چند ملیتی و بزرگ جهان، آزاد کردن برده‌ها و بندیان، احترام به دین‌ها و کیش‌های گوناگون، گسترش تمدن و غیره شناخته شده‌است.

ایرانیان کوروش را پدر و یونانیان او را سرور و قانونگذار می‌نامیدند. یهودیان این پادشاه را به منزله مسح‌شده توسط پروردگار به شمار می‌آوردند، ضمن آنکه بابلیان او را مورد تأیید مردوک می‌دانستند.

از مادری به نام ماندانا و پدری به نام کمبوجیه به دنیا آمد.

با کاسادان ازدواج کرد و حاصل این ازدواج ۴ فرزند به نامهای کمبوجیه دوم ،رکسانا ،بردیا وآتوسا بود.
[/b:0502771f1e]

[img:0502771f1e]http://bia2tarikh.persiangig.com/image/1100_306a80af40_216.180.241.226_501840.jpg[/img:0502771f1e]

متن منشور حقوق بشر:

اینک که به یاری مزدا ، تاج سلطنت ایران و بابل و کشورهای جهات اربعه را به سر گذاشته ام ، اعلام می کنم :

- که تا روزی که من زنده هستم و مزدا توفیق سلطنت را به من می دهد دین و آیین و رسوم ملتهایی که من پادشاه آنها هستم ، محترم خواهم شمرد و نخواهم گذاشت که حکام و زیر دستان من ، دین و آئین و رسوم ملتهایی که من پادشاه آنها هستم یا ملتهای دیگر را مورد تحقیر قرار بدهند یا به آنها توهین نمایند .

- من از امروز که تاج سلطنت را به سر نهاده ام ، تا روزی که زنده هستم و مزدا توفیق سلطنت را به من می دهد ، هر گز سلطنت خود را بر هیچ ملت تحمیل نخواهم کرد و هر ملت آزاد است ، که مرا به سلطنت خود قبول کند یا ننماید و هر گاه نخواهد مرا پادشاه خود بداند ، من برای سلطنت آن ملت مبادرت به جنگ نخواهم کرد .

- من تا روزی که پادشاه ایران و بابل و کشورهای جهات اربعه هستم ، نخواهم گذاشت ، کسی به دیگری ظلم کند و اگر شخصی مظلوم واقع شد ، من حق وی را از ظالم خواهم گرفت و به او خواهم داد و ستمگر را مجازات خواهم کرد .

- من تا روزی که پادشاه هستم ، نخواهم گذاشت مال غیر منقول یا منقول دیگری را به زور یا به نحو دیگر بدون پرداخت بهای آن و جلب رضایت صاحب مال ، تصرف نماید

- من تا روزی که زنده هستم ، نخواهم گذاشت که شخصی ، دیگری را به بیگاری بگیرد و بدون پرداخت مزد ، وی را بکار وادارد .

-من امروز اعلام می کنم ، که هر کس آزاد است ، که هر دینی را که میل دارد ، بپرسد و در هر نقطه که میل دارد سکونت کند ، مشروط بر اینکه در آنجا حق کسی را غضب ننماید ، و هر شغلی را که میل دارد ، پیش بگیرد و مال خود را به هر نحو که مایل است ، به مصرف برساند ، مشروط به اینکه لطمه به حقوق دیگران نزند .

-من اعلام می کنم ، که هر کس مسئول اعمال خود می باشد و هیچ کس را نباید به مناسبت تقصیری که یکی از خویشاوندانش کرده ، مجازات کرد ، مجازات برادر گناهکار و برعکس به کلی ممنوع است و اگر یک فرد از خانواده یا طایفه ای مرتکب تقصیر میشود ، فقط مقصر باید مجازات گردد ، نه دیگران

- من تا روزی که به یاری مزدا ، سلطنت می کنم ، نخواهم گذاشت که مردان و زنان را بعنوان غلام و کنیز بفروشند و حکام و زیر دستان من ، مکلف هستند ، که در حوزه حکومت و ماموریت خود ، مانع از فروش و خرید مردان و زنان بعنوان غلام و کنیز بشوند و رسم بردگی باید به کلی از جهان برافتد

-. و از مزدا خواهانم ، که مرا در راه اجرای تعهداتی که نسبت به ملتهای ایران و بابل و ملتهای ممالک اربعه عهده گرفته ام ، موفق گرداند.

روز دهم دسامبر، برابر با بیستم آذر، در تقویم سازمان ملل متحد به عنوان روز جهانی حقوق بشر نام‌گذاری شده است. شصت سال پیش در چنین روزی، سال ۱۹۴۸ میلادی (۱۳۲۷ خورشیدی) مجمع عمومی سازمان ملل اعلامیه جهانی حقوق بشر را تصویب کرد.

تصوير

دستانی که کمک می کنند پاکتر از دستهایی هستند که رو به آسمان دعا می کنند.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

اگر میخواهید دشمنان خود را تنبیه کنید به دوستان خود محبت کنید.

آنچه جذاب است سهولت نیست، دشواری هم نیست، بلکه دشواری رسیدن به سهولت است .

وقتی توبیخ را با تمجید پایان می دهید، افراد درباره رفتار و عملکرد خود فکر می کنند، نه رفتار و عملکرد شما

سخت کوشی هرگز کسی را نکشته است، نگرانی از آن است که انسان را از بین می برد .

اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام می دادید، همان نتیجه ای را می گیرید که همیشه می گرفتید .

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را بگونه ای متفاوت انجام می دهند.

پیش از آنکه پاسخی بدهی با یک نفر مشورت کن ولی پیش از آنکه تصمیم بگیری با چند نفر .

کار بزرگ وجود ندارد، به شرطی که آن را به کارهای کوچکتر تقسیم کنیم .

کارتان را آغاز کنید، توانایی انجامش بدنبال می آید .

انسان همان می شود که اغلب به آن فکر می کند .

همواره بیاد داشته باشید آخرین کلید باقیمانده، شاید بازگشاینده قفل در باشد

تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است .

دشوارترین قدم، همان قدم اول است .

عمر شما از زمانی شروع می شود که اختیار سرنوشت خویش را در دست می گیرید .

آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد .

وقتی زندگی چیز زیادی به شما نمی دهد، بخاطر این است که شما چیز زیادی از آن نخواسته اید .

من یاور یقین و عدالتم من زندگی ها خواهم ساخت، من خوشی های بسیار خواهم آورد من ملتم را سربلند ساحت زمین خواهم کرد، زیرا شادمانی او شادمانی من است.

تصوير
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » جمعه اکتبر 28, 2011 11:46 am

7 ابان روز کوروش کبیر است... مردی که 2565 ساله پیش به انسان بون افراد احترام میگذاشت یاد پدر ایران زمین گرامی باد....فرمان دادم بدنم را بدون تابوت ومومیایی به خاک سپارند
تـا تـکــه تـکــه ی بـدنـم قـسـمـتـی از خـاک ایـران شــود
من برای همه ی مردم جامعه ای آرام فراهم ساختم و صلح و آرامش را به تمامی مردم اعطا کردم. من برای صلح کوشیدم
... ***
من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم.
روز کوروش را با تمام شکوه در خورد ان پاس بداریمs2a /3/ /3/ /3/ /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط armin_punisher6 » جمعه اکتبر 28, 2011 12:00 pm

روحش شاد.همیشه سخنانش سر لوحه زندگی ماست.
به امید آزادی ایران و ایرانی
نماد کاربر
armin_punisher6
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: چهارشنبه فبريه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط arya » جمعه اکتبر 28, 2011 12:06 pm

به امید روز های ایرانی که پر از شکوه و عظمتش بشه
نماد کاربر
arya
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه اکتبر 28, 2011 12:14 pm

من اون قدری که رشت اهمیت داره ایران اهمیت نداره.
به امید رشتی پر شکوه تر امروز
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Havadar » جمعه اکتبر 28, 2011 12:38 pm

وقتی به آرمان ها و زبان و مشاهیر گیلان و گیلک ها توجهی نمیشه و تحقیر هم میشه ما چرا برای ایران و کوروش تبلیغ کنیم؟!
باید دو طرفه باشه
نماد کاربر
Havadar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » جمعه اکتبر 28, 2011 1:13 pm

7 ابان ماه روز بين المللي وجهانيه سرباز فرمانده و پادشاه ايران{كه الان عكسشم توووو اتاقمه}گرامي باد
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه اکتبر 28, 2011 1:44 pm

زنده باد گیلان
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط amir131 » جمعه اکتبر 28, 2011 1:45 pm

اونایی که عکس کوروشو تو اتاقشون دارن عکس میرزا هم دارن تو اتاقشون؟(صرفا جهت اطلاع)
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط Havadar » جمعه اکتبر 28, 2011 2:04 pm

نباید جواب کار غلط رو با کار غلط داد کوروش ممکنه آدم خوبی هم بوده باشه ولی باید دو طرفه باشه که نیست الان جوری هست که میخوان داشته های ما رو از ما بگیرین و مال خودشو به ما بدن که تا حدی موفق بودند و حتی خود من هم قبلا به ایران عرق داشتم ولی به موقع از خواب بیدار شدم و دیگه مثل سابق نیستم و جریان رو فهمیدم ترکها بهتر از ما این مسائل رو رعایت کردند و کمی هم البته افراط کردند و افراط شون هم عکس العمل هس چون بخوان بزنن تو سر آدم خود به خود عصبی میشه و افراط میکنه یه عده هم بیخودی این چیزها رو ربط میدن به تجزیه طلبی که چرت هست اول قومیت بعدا هم ملیت سرجاش اصلا قشنگی یه ملت به تفاوت قومیت هاست همه مثل هم باشند که میشه چین و شوروی کمونیست!
نماد کاربر
Havadar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » جمعه اکتبر 28, 2011 2:47 pm

[quote:57c594ee94="Havadar"]نباید جواب کار غلط رو با کار غلط داد کوروش ممکنه آدم خوبی هم بوده باشه ولی باید دو طرفه باشه که نیست الان جوری هست که میخوان داشته های ما رو از ما بگیرین و مال خودشو به ما بدن که تا حدی موفق بودند و حتی خود من هم قبلا به ایران عرق داشتم ولی به موقع از خواب بیدار شدم و دیگه مثل سابق نیستم و جریان رو فهمیدم ترکها بهتر از ما این مسائل رو رعایت کردند و کمی هم البته افراط کردند و افراط شون هم عکس العمل هس چون بخوان بزنن تو سر آدم خود به خود عصبی میشه و افراط میکنه یه عده هم بیخودی این چیزها رو ربط میدن به تجزیه طلبی که چرت هست اول قومیت بعدا هم ملیت سرجاش اصلا قشنگی یه ملت به تفاوت قومیت هاست همه مثل هم باشند که میشه چین و شوروی کمونیست![/quote:57c594ee94]

خیلی زیبا صحبت کردی ! نتیجه میگیریم هر چیزی جای خودش ! اول قومیت بعدا هم ملیت سرجاش :wink:
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 28, 2011 3:48 pm

زنده باد رشت ورشتی
زنده باد گیلان وگیلانی
وزنده باد ایران بزرگ /23/ /23/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط sepidrod » جمعه اکتبر 28, 2011 6:44 pm

من کلا از کوروش زیاد خوشم نمیاد نه به خاطر اینکه آدم خوب یا بدی بود دلیلش را بعدا براتون در یک تایپیک جداگانه بازگو می کنم
و اما در مورد کبیر بودن کوروش خوب کسی که پدرش شاه یه دهات باشه و خودش اونقدر پشتکار داشته باشه که نصف جهان رو بگیره کبیر هست ولی اینکه گفته میشه طرف اولین منشور حقوق بشر را داده و از این حرفها اینها همه یک سری مقالطه هست فرض کنید دو هزار سال پیش کوروشی بیاد یه سرزمین را فتح کنه چی میگه منم کوروش سرزمینتون را فتح کردم شما باید به من مالیات بدین اگر ندیدن می دونم باهاتون چیکار کنم همینی که هست می خواهید بخواهید نمی خواهید نخاین دلیل اینکه کوروش اینقدر بزرگ کردند این بود که دولت پهلوی برای ساخت ملت مدرن اومد تاریخ باستان ایران رو خیلی بزرگ جلوه داد که بگه ما در دوره باستان چه بودیم این عربها اومدن سیستم ما را بهم زدن کوروش هم به یهودی ها کمک کرده بود یهودی ها هم نفوذ زیادی تو جهان دارند تقریبا تو همه سازمان های بین المللی نفوذ دارند کشورهای غربی هم اون موقع به خاطر اسرائیل با کشورهای عربی مشکل داشتند و به خاطر جنگ سرد باید با ایران رابطه خوبی می داشتند و باید دل دولت ایران را بدست می آورند و به خاطر همین کوروش را اینقدر بزرگ کردند که یارو اولین منشور حقوق بشر را برای بشر به ارمعان اورده و مایه افتخار بشر هست و از این جور حرفهایی که زیاد با منطق جور در نمیاد کما اینکه بعد از انقلاب 57 دیگه همون کشورهای غربی یادی از کوروش نکردن همین کشورهای غربی و هالیود کلی فیلم برای اسطوره های و شخصیت های تاریخی شرق و غرب ساختند ولی یک فیلم برای کوروش نساختند چون برایشان جذبه ای نداشت

کسی که شمشیر و تفنگ و بمب دستش بگیره و کشور گشایی کنه و مالیات بگیره و حکومت کنه که نه افتخار بشره و نه لایق حقوق بشر افتخار بشر گاندی هست افتخار بشر نلسون ماندلا هست افتخار بشر گالیله هست افتخار بشر ارشمیدس و نیوتون و ... هستند[b]
نماد کاربر
sepidrod
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: پنج شنبه سپتامبر 16, 2010 12:00 am

پستتوسط siabagh » جمعه اکتبر 28, 2011 6:57 pm

كلا كوروش به خاطر احترام به حقوق انساناي ديگه قابل احترامه
با تمام ظلمايي كه بيشتر ايرانيان به ما كردند ولي باز هم به تماميت ارضي ايران احترام ميگذارم تا تركاي جدايي طلب سوء استفاده نكنند به اميد روزي كه يكي حداقل يكياز جانفشاني هاي ما گيلانيان در طول تاريخ براي ايران ، از طرف ايران جبران بشه، ما كه جز تحقير و تبعيض چيزي نديديم
البته اي كاش اتحادي از ايراني ها بوجود بياد كه بنفع همه اقوام(ايراني) باشه و اينطوري ميشه يه ابر قدرت بود چون تو خاورميانه يه كشور كوچيك از كشورايي مثل انزلیچی و عربستان و تركيه و همين نژادپرستاي آذربايجاني آسيب ميبينه.
امميدوارم كه ايراني ها اين رو متوجه بشن و ما آخرين گزينمون چيزي نيست جز استقلال
تا قبله مي شين مردومه من قبله نمايم
نماد کاربر
siabagh
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه آگوست 16, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » جمعه اکتبر 28, 2011 7:33 pm

نه بزرگ مرد گیلان میرزا کوچک خان توی تقویم هست نه کورش کبیر اما یادشون همیشه زنده هست
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

بعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان