توسط amirreza_pro » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:58 pm
[quote:1f21b06004="pedram_1367"]اتفاقا به نظر من قاسمپور بسیار زیاد در ترکیب چیدن مشکل داره !!! من فکر کردم جلوی فولاد اشتباه کرد ولی وقتی ترکیب نفت رو هم دیدم دارم کم کم به این نتیجه گیری می رسم که قاسمپور فقط به اسم بازیکن نگاه میکنه تعویض های تکراری مثل آوردن حسین ابراهیمی دقیقه 70 به بعد و ... باز هم میگم مشکل داماش مربی نبود و تغییر نیاز بود یعنی اگه قاسمپور مربیمون بود و می رفت و دینورزاده میومد تیم دوباره رو غلتک میوفتاد ... درست مثل پارسال که تا دینورزاده اومد ، تیم یهو متحول شد ...
یه نکته دیگه اینه که خدایی کارنامه قاسمپور با داماش یهو عوض شد ! یعنی اگه بخواد از اینجا بره رزومه اش با داماش شروع میشه ... قبلا که هیچ
امیدوارم همینجوری جلو بریم ...[/quote:1f21b06004]
دوست عزیز من هم با شما موافق نیستم.یک مربی باید قدرتهای متفاوتی داشته باشه,قدرت بازی خوانی و آنالیز و ارتباط با بازیکنها و بازی کنها رو در جای مناسبشون قرار دادن و اداره و کنترل بازی و.... قاسمپور این ویژگی ها رو داره.در ضمن تعویضها هم کلیشه ای یعنی چی؟مثلا اگه به جای ابراهیم زاده یکی دیگه رو بیاره حل میشه؟!!!!!!!! بازی با نفت هم تیم دوم داماش در زمین بود و اصلا نمی تونه معیار خوبی برای قضاوت باشه
دین ورزاده فقط بلد بود با بازیکنها لج کنه,اصلا نمی تونست نتیجه رو حفظ کنه و تا تعویض می کرد تیم گل می خورد.بازی کنها رو در پستهای غیر تخصصیشون می ذاشت و....
بی انصافی هست در مورد ایشون اینطوری صحبت کنیم
داماش الان تبدیل به تیم زهرداری شده که به راحتی نمی بازه,من همیشه دوست داشتم داماش تیمی مکار و فرصت طلب باشه.بدونه کی باید حمله کنه و کی باید دفاع کنه,خدا رو شکر الان اینطوری هست