[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVS پیروزی تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVS پیروزی تهران/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط 888 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 11:13 am

[quote:e253431fa0="Fan"]آقاي mehdi_damash اون مال گذشته بود فكر نكنم رشتي پيدا شه الان اينطور باشه بازي پارسال حذفي ياد بيار ..

حرفات مثل انزلي چياست 72 ملت و نميدونم رشتيا طرف پرسپوليسن ...[/quote:e253431fa0] --مشکوک 72 ملت
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 11:30 am

[quote:68ee7a9328="888"][quote:68ee7a9328="Fan"]آقاي mehdi_damash اون مال گذشته بود فكر نكنم رشتي پيدا شه الان اينطور باشه بازي پارسال حذفي ياد بيار ..

حرفات مثل انزلي چياست 72 ملت و نميدونم رشتيا طرف پرسپوليسن ...[/quote:68ee7a9328] --مشکوک 72 ملت[/quote:68ee7a9328]

:lol:
نه رشتیه
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط arya » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:16 pm

محمد نوري: مقابل داماش کار سختي داريم

[color=red:79799bb325] [/color:79799bb325][size=18:79799bb325] [/size:79799bb325]

محمد نوری گفت: این تیم ها معمولاً مقابل تیم های بزرگ بسته بازی می کنند؛ به همین دلیل کار مقابل آنها دشوار خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه در جام حذفی تیم های بزرگ حذف شدند، تصریح کرد: خدا را شکر که ما به مرحله بعد صعود کردیم. در این مسابقات فقط پیروزی مهم است، نه هیچ چیز دیگر مثل گل زده یا بازی خوب.

نوری درباره دیدار روز شنبه خود مقابل داماش گیلان در لیگ برتر یادآور شد: برابر آن تیم نیز کار سختی خواهیم داشت، باید با دقت بازی کنیم و سه امتیاز را به دست آوریم. این تیم در همه پست ها بازیکنان خوبی دارد.

هافبک پرسپولیس در پاسخ به اینکه آیا می توانند به بالای جدول برسند، گفت: بعد از برد مقابل مس رفسنجان در جام حذفی تیم به لحاظ روحی وضعیت بهتری پیدا کرده و استرس ها تا حدود زیادی از بین رفته است.

وی افزود: باید از تمامی تماشاگران که 120 دقیقه تیم ما را تشویق کردند تشکر کنم. آنها نقطه قوت ما هستند، با حمایت های هواداران در لیگ برتر می توانیم راحت تر نتیجه بگیریم.
نماد کاربر
arya
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط aslanadigozal » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:29 pm

پرسپولیس تو رشت چاره جز باختن نداره
فقط دوست دارم یه 3 4 تا بهشون بزنیم که حساب کار دستشون بیاد
تو ملوانی ... سر تو قهرمانی /16/ /16/ /16/ /16/ /16/
بومی گرایی + جوانگرایی = موفقیت داماش گیلان
نماد کاربر
aslanadigozal
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 24, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 1:42 pm

نوروزی از ناحیه عضله دو قلو با ضربه بازیکن حریف مواجه شده است و امیدواریم به بازی برابر داماش برسد. نورمحمدی هم از ناحیه کشاله ران آسیب دیدگی جزئی پیدا کرده است
2011/10/26 16:47:00 Tweet 0 نظرات شما
reqسایت گل - علیرضا محمد از فهرست مصدومان خارج شده است و برای بازی با داماش کاملا در اختیار کادر فنی قرار دارد.

چشمه سری پزشک تیم با اعلام این مطلب اعلام کرد: عدم تمرین مهرداد اولادی هم آنطور که شایعه شد نه به دلیل مصدویت مجدد، بلکه به خاطر سرماخوردگی چند روز گذشته و عوارض ناشی از مصرف دارو بوده است.
او همچنین درباره وضعیت بازیکنان آسیب دیده بازی با مس رفسنجان، گفت: مشکل محمد نصرتی به همسترینگ مربوط می شد. البته شدت آسیب دیدگی نگران کننده نیست.

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در مورد هادی نوروزی و رضا نورمحمدی افزود: نوروزی از ناحیه عضله دو قلو با ضربه بازیکن حریف مواجه شده است و امیدواریم به بازی برابر داماش برسد. نورمحمدی هم از ناحیه کشاله ران آسیب دیدگی جزئی پیدا کرد که فیزیوتراپی و نرم دویدن را در برنامه دارد.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:51 pm

امیدوارم لنگو پاره پاره کنیم /16/ خدا کنه به لنگیا بیشتر از 10 در صد جا ندن :(
/22/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:53 pm

اخه این بحث مسخره 10 درصدو وابدید .... واسمون خنده میکنن .....زود بیاین ورزشگاه ...همه چی حله
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:54 pm

[b:7cb75be8ea]محمد به داماش مي رسد

عليرضا محمد از فهرست مصدومان خارج شده است و براي بازي با داماش کاملا در اختيار کادر فني قرار دارد.

[img:7cb75be8ea]http://www.arteshesorkh.com/files/images/news/tumb/1271082807.jpg[/img:7cb75be8ea]

چشمه سری پزشک تیم با اعلام این مطلب اعلام کرد: عدم تمرین مهرداد اولادی هم آنطور که شایعه شد نه به دلیل مصدویت مجدد، بلکه به خاطر سرماخوردگی چند روز گذشته و عوارض ناشی از مصرف دارو بوده است.

او همچنین درباره وضعیت بازیکنان آسیب دیده بازی با مس رفسنجان، گفت: مشکل محمد نصرتی به همسترینگ مربوط می شد. البته شدت آسیب دیدگی نگران کننده نیست.

پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در مورد هادی نوروزی و رضا نورمحمدی افزود: نوروزی از ناحیه عضله دو قلو با ضربه بازیکن حریف مواجه شده است و امیدواریم به بازی برابر داماش برسد. نورمحمدی هم از ناحیه کشاله ران آسیب دیدگی جزئی پیدا کرد که فیزیوتراپی و نرم دویدن را در برنامه دارد.[/b:7cb75be8ea]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Damash1 در چهارشنبه اکتبر 26, 2011 4:11 pm .
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 4:07 pm

[b:813211e1bd]مهدوی کیا:حتما قبل از شروع بازی پیش استیلی می روم / دنبال انتقام گرفتن نیستم ! / امیدوارم پرسپولیس به غیر از این بازی در همه بازی ها موفق باشد

پرسپولیس مدیرعامل و هیات مدیره دارد و آنها تصمیم می گیرند. من و شما نمی توانیم در این مورد تصمیم بگیریم. من پیشنهادی ندارم. امیدوارم پرسپولیس از این وضعیت خارج شود

[img:813211e1bd]http://khabaronline.ir/images/2011/8/22.jpg[/img:813211e1bd]

مهدی مهدوی کیا مدافع راست داماش گیلان باید هفته آینده مقابل پرسپولیس قرار بگیرد و خیلی ها در انتظار رویارویی او با حمید استیلی هستند.البته مهدی بازیکن بی حاشیه ای است و نمی توان در آستانه این بازی از او حرف های جنجالی شنید.

بازی با نفت در جام حذفی چطور بود؟

ما مقابل نفت خیلی خوب بازی کردیم. حتی باید در طول 90 دقیقه کار آنها را یکسره می کردیم ولی تیم خوبی دارندو آنها هم موقعیت هایی داشتند با این حال کار به پنالتی کشیده شد و می دانید که پنالتی هم 50 به 50 است. هرتیمی بهتر پنالتی بزند، می برد. ما هم خوب بودیم و بردیم. بالاخره جام حذفی است و اشتباهی رخ دهد دیگر جای جبران نیست. این بازی ها طوری است که باید مسابقه به مسابقه پیش بروید. ما هم تمام تلاش خود را می کنیم که این مسابقات را بتوانیم به موفقیت دنبال کنیم.

چه اتفاقی افتاد که با قاسمپور تیم داماش متحول شد؟

همیشه هر تغییری شوکی را به تیم وارد می کند که در مورد داماش این شوک مثبت بود. خیلی امیدوارم این روند ادامه پیدا کند. قاسمپور خیلی با جدیت دارد کار خود را پیگیری می کند. تیم هم آن اعتماد به نفسی که از دست داده بود را بدست آورده و بازی به بازی دارد شرایط ما بهتر می شود.

بازی با پرسپولیس را در پیش دارید. نظرتان چیست؟

بازی در رشت است و ما صددرصد دوست داریم در این بازی هم 3 امتیاز را بگیریم. می خواهیم با بازی قابل قبول ببریم. ما میزبانیم ولی پرسپولیس تیم بزرگی است و قطعا شکست آنها کار ساده ای نیست. ما باید خیلی حساب شده و منطقی فوتبال بازی کنیم تا بتوانیم این تیم را شکست دهیم.

چرا اوضاع پرسپولیس زیاد جالب نیست؟

من که از شرایط پرسپولیس دورم و نمی توانم نظر خاصی بدهم. امیدوارم از این شرایط بد خارج شود. تیم پرطرفداری است و مردم دوست دارند که همیشه پرسپولیس را در بالای جدول ببینند.

به نظر می رسد تنها بازی است که دوست دارید، پرسپولیس ببازد...!

واقعا همین طور است. غیر از این بازی همیشه برای پرسپولیس آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم که پرسپولیس را دوباره در بالای جدول ببینیم.

این بازی برای مهدوی کیا جنبه انتقام از استیلی دارد یا نه؟

خیر،. این بازی هم مثل بقیه بازی ها 3 امتیاز دارد و ما فقط بازی به بازی به برد فکر می کنیم و به چیز دیگری فکر نمی کنیم. دوست دارم بهترین بازی ام را برای تیم داماش انجام دهم.

به استقبال استیلی می روید؟

قطعا به استقابل استیلی می روم. ما سالها با هم در تیم ملی هم بازی بودیم و در استیل آذین مربی من بوده. مشکل خاصی نیست و هیچ مسئله ای هم نداریم.

بالاخره چون اول فصل شما را نخواست شاید ناراحت باشید.

مسائلی است که دیگر تمام شده و به گذشته برنگردید. من هم دوست ندارم در مورد گذشته حرف بزنم.

نتیجه بازی پرسپولیس و داماش را چطور پیش بینی می کنید؟

نتیجه بازی به خصوص فوتبال که قابل پیش بینی نیست. ما به دنبال 3 امتیاز هستیم و پرسپولیس هم همینطور. هرتیمی بهتر تمرکز کند و بتواند از موقعیت ها به خوبی سود ببرد، می تواند برنده باشد.

این روزها دارند برای برکناری استیلی خیلی به او فشار می آورند. شما با این کار موافق هستید؟

من نظر نمی دهم. تیم مدیرعامل و هیات مدیره دارد و آنها تصمیم می گیرند. من و شما نمی توانیم در این مورد تصمیم بگیریم. من پیشنهادی ندارم. امیدوارم پرسپولیس از این وضعیت خارج شود و بتوانیم این تیم را در بالاهای جدول ببینیم.

[/b:813211e1bd]
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط Damash1 در چهارشنبه اکتبر 26, 2011 4:12 pm .
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 4:08 pm

[b:8c8c00567c]غیبت علی کریمی مقابل داماش گیلان

هر چند که پزشک پرسپولیس هنوز این خبر را به طور قطعی اعلام نکرده اما آخرین خبرها از وضعیت کاپیتان پرسپولیس حاکی از آن است که استیلی در بازی هفته دوازدهم هم کریمی را ندارد

[img:8c8c00567c]http://s2.picofile.com/file/7167612896/150888hp2.jpg[/img:8c8c00567c]

در حالی که به نظر می‌رسد استیلی و پرسپولیس با غلبه بر مس رفسنجان در جام حذفی به طور موقت از بحران نتیجه‌گیری فاصله گرفته‌اند اما احتمال نرسیدن علی کریمی به بازی با داماش گیلان هرگز برای سرخ‌های پایتخت خبر خوشی نیست.
کریمی که به دلیل مصدومیت چند هفته‌ای است که نمی‌تواند پرسپولیس را همراهی کند به احتمال فراوان، بازی این تیم برابر داماش گیلان را نیز از دست خواهد داد. هر چند که پزشک پرسپولیس هنوز این خبر را به طور قطعی اعلام نکرده اما آخرین خبرها از وضعیت کاپیتان پرسپولیس حاکی از آن است که استیلی در بازی هفته دوازدهم لیگ برتر نیز کاپیتان گلزن و تکنیکی‌اش را در اختیار نخواهد داشت.
در ضمن بازی کردن روی چمن مصنوعی شاید مصدومیت کریمی را تشدید کند.نکته جالب توجه اینکه نوار ناکامی‌های پرسپولیس از زمانی آغاز شد که علی کریمی شرایط بازی کردن را به دلیل مصدومیت از دست داد.
[/b:8c8c00567c]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط civilboy » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 4:11 pm

به هر حال تو هر شهری عده ای هستن که طرفداره پرسپولیس و استقلال باشن حتی تو انزلی و تبریزو آبادان، در مورد رشت هم نمیشه استثنا قائل شده علی الخصوص اینکه ممکنه از اطراف عده زیادی واسه بازی بیان و برن طرفه پرسپولیسیا
...Thanks God
نماد کاربر
civilboy
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 4:20 pm

ابراران این بحث 10% رو تموم کنید . سایت ما زیره ذره بین هستش , دوشمنامون این حرفا رو میان نگاه می کنند بهمون می خندند . هیچ کس حق نداره بیشتر از 10 درصد به اونا بده و مطمئنا نمیدند .
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط shahreman » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:47 pm

افتخار آفرینی داماش چنان غرق شورمان کرد که هیچ نتیجه ای جز پیروزی را بر نمی تابیم پس ای فرزندان باران چون سیل به خروش آیید تا سرخپوشان تهرانی در باورتان غرق شوند که کمترین استحقاقتان آقایی و بزرگیست بر بام فوتبال یاران
پس میعادگاه ما شنبه ورزشگاه شیرمرد بیشه گیلان سردار جنگل و هنجره هایی که به پاسداشت این همه غیرت و شرف بر سرشان آوار خواهند شد
نماد کاربر
shahreman
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 22, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 6:10 pm

آبرار باقالا باغ مگه امن امره جا ناریم بعد 10% بیشتر فاکشید لنگیان بخانه بسید رشت ناید بایید...........
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 8:00 pm

استيلي: درباره اولادي باشگاه تصميم مي‌گيرد

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مهرداد اولادي در اختيار باشگاه است تا درباره او تصميم بگيرند.

حمید استیلی درباره بازی مقابل داماش گیلان اظهار داشت: بدون شک بازی بسیار سختی را در رشت داریم. داماشی‌ها با آمدن ابراهیم قاسم‌پور چهره‌ای متفاوت را گرفتند آنها بازیکنان خوبی نظیر مهدی مهدوی‌کیا دارند.

وی افزود: به همین دلیل باید منتظر یک بازی سخت باشیم. داماشی‌ها به علاوه بازیکنان و کادر فنی، کادر مدیریتی خوبی هم دارند و توانسته‌اند در این فصل حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند. بچه‌های ما نیز آرام آرام تلاش می‌کنند تا به شرایط ایده‌آل برسند ما برای ۳ امتیاز به گیلان می‌رویم اما با این دانش که روز بسیار سختی را داریم.

سرمربی پرسپولیس درباره عملکرد ضعیف مهرداد اولادی و تمرین نکردن این بازیکن گفت: من وقتی که قصد جذب این بازیکنان را داشتم روی تک تک آنها حساب ویژه‌ای باز کردم. من روی اینها حساب کردم حالا که می‌خواهیم استفاده کنیم متاسفانه نمی‌دانم چه باید بگویم؟

وی افزود: مهرداد اولادی را در اختیار باشگاه گذاشتم تا در مورد او تصمیم‌گیری شود. او مصدوم نبود و دلایلی آورد که من نپذیرفتم. من هر کاری که از دستم برمی‌آمد برای این بازیکنان انجام دادم. باید این را بدانیم اتوبان دوستی‌ها باید دو طرفه باشد، اتوبان یکطرفه به هدفی نمی‌رسد. پس باید همه چیز را رعایت کنیم.

استیلی در خصوص آخرین وضعیت علی کریمی نیز گفت: خوشبختانه کریمی در تمرین امروز اعلام کرد که وضعیتش بهتر است این برای من خبر خوبی بود. ما با کمک آمپول می‌خواهیم او را به بازی بگیریم تا به پرسپولیس کمک کند، اما من باز هم می‌گویم سلامتی کریمی برایم از هر چیزی مهم‌تر است. اگر کریمی به ترکیب برگردد از لحاظ روحی و روانی و فنی برای من خیلی خوب است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 2 مهمان