[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - در آستانه بازي داماش پرسپوليس؛ مهدوي كيا: دوست دارم پرسپوليس را صدر جدول ببينم

در آستانه بازي داماش پرسپوليس؛ مهدوي كيا: دوست دارم پرسپوليس را صدر جدول ببينم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

در آستانه بازي داماش پرسپوليس؛ مهدوي كيا: دوست دارم پرسپوليس را صدر جدول ببينم

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 1:45 pm

[color=black:9658c0e061]هافبک داماش گیلان گفت: «قطعا از استیلی استقبال می کنم چون ما سال ها با هم در تیم ملی هم بازی بودیم و در استیل آذین مربی من بوده. مشکل خاصی نداریم و دنبال انتقام گرفتن نیستم.»
به گزارش جام نیوز به نقل از پانا، مهدی مهدوی کیا در خصوص دربی گیلان، پیروزی مقابل ملوان، جو انزلی، بازی با پرسپولیس، رویارویی با استیلی و مسائل دیگر به سوالات پاسخ داد که در ادامه می آید:

* داماش، نفت تهران را حذف کرد. برای جام حذفی برنامه دارید؟
- ما مقابل نفت خیلی خوب بازی کردیم. حتی باید در طول 90 دقیقه کار آنها را یکسره می کردیم ولی تیم خوبی دارندو آنها هم موقعیت هایی داشتند با این حال کار به پنالتی کشیده شد و می دانید که پنالتی هم 50 به 50 است. هرتیمی بهتر پنالتی بزند، می برد. ما هم خوب بودیم و بردیم. بالاخره جام حذفی است و اشتباهی رخ دهد دیگر جای جبران نیست. این بازی ها طوری است که باید مسابقه به مسابقه پیش بروید. ما هم تمام تلاش خود را می کنیم که این مسابقات را بتوانیم به موفقیت دنبال کنیم.

* هرچند از پیروزی ما در دربی گیلان چند روزی گذشته ولی فکر می کنم بازهم حرفی برای گفتن داشته باشید.
- ما با یک بازی کاملا منطقی و حساب شده توانستیم مقابل ملوان 3 امتیاز بازی را بگیریم. چیزی که می خواستیم به آن رسیدیم. اول می خواستیم به گل برسیم چون با توجه به شرایطی که ملوان داشت، می دانستیم آنها تحت فشار قرار دارند و با استرس بازی می کنند. ما هم به گل رسیدم و خیلی خوب در ادامه بازی را کنترل کردیم.

* ملوانی ها معتقدند که داماش فقط دفع توپ می کرد و با بازی بسته به پیروزی رسیده. نظر شما چیست؟
- (خنده طولانی) ما می دانستیم از این بازی چه چیزی می خواهیم. روی ضربات ایستگاهی که کار کرده بودیم توانستیم گل بزنیم. بعد از آن هم ما بازی را کنترل کردیم و به خوبی تیم ملوان را بسته بودیم. با این که آنها میزبان بودند ولی موقعیت چندانی نتوانستند ایجاد کنند. در کل دو تیم خوب بازی کردند ولی ما از موقعیت های خود خوب استفاده کردیم و بردیم.

* جو ورزشگاه انزلی چطور بود؟
- خیلی از این بازی استقبال کرده بودند چه تماشاگران ما چه ملوانی ها. همیشه گفته ام تماشاگران وقتی می آیند استادیوم باید از تماشای بازی لذت ببرند. باید با این پیش زمینه را هم داشته باشند که ممکن است، ببازند. اگر این طور باشد تماشاگران از بازی لذت می برند. در غیر این صورت نه. خیلی از این بازی استقبال کردند.

* سال قبل با استیل آذین در ورزشگاه انزلی مورد تشویق تماشاگران ملوان قرار گرفتید. آیا در این بازی هم تشویقتان کردند؟
- بله. قبل از بازی خیلی مرا تشویق کردند و از آنها ممنونم. بالاخره من بازیکن تیم حریفم و خیلی متاسفم که این بازی را باختند و شرایطشان بدتر شد ولی این قانون فوتبال است و نمی شود کاری کرد. ما به عنوان بازیکن باید کار خود را انجام دهیم. با این حال امیدوارم تیم ملوان نیز به عنوان نماینده گیلان بتواند در بازی های بعدی نتایج بهتری بگیرد و همراه با تیم داماش در جدول شرایط خوبی پیدا کند.

* مستحق پیروزی بودید؟
- ما برای برد رفته بودیم. برای این بازی برنامه داشتیم و طبق آن به خواسته خود رسیدیم. در فوتبال نمی شود گفت که هر تیمی مستحق باشد حتما می برد و تیمی که مستحق نیست، می بازد. هدف ما 3 امتیاز بود و به آن رسیدیم.

* داوری مشکلی نداشت؟
- نه ولی یکی دو صحنه بازیکنان ملوان در محوطه جریمه ما اعتراض داشتند ولی به نظرم اتفاق خاصی نیافتاد. داور به صحنه ها نزدیک بود و خوب سوت زد. درگیری و مشکل خاصی هم بوجود نیامد.

* به بازیکنان شما که توهین نشد؟
- بهتر است چیزی نگویم. جو ورزشگاه های ما به صورتی شده که تماشاگران ما از فوتبال لذت نمی برند ولی بازی تمام شد و 3 امتیاز هم به داماش رسید. باید ببینیم در بازی برگشت چه اتفاقی می افتد.

* حسن زاده رئیس کمیته انضباطی گفته بود من چیزی نشنیدم که باعث محرومیت تماشاگران شود.
- نمی دانم او چیزی شنیده یا نه نمی دانم. من که زبان شمالی را زیاد هنوز یاد نگرفتم که بدانم شعارهای هواداران چه بوده، چه نبوده. خودش گیلانی است و بهتر می تواند تشخیص دهد.

* زندگی در رشت چطور است؟
- خدا را شکر خوب است. خیلی راضی ام. مهمتر از همه این است که تیم ما شرایط خوبی پیدا کرده و روز به روز بهتر می شود. هدف ما از فوتبال بازی کردن این است که تیم موفق شود. برای زندگی هم خوب است و شهر خیلی خوبی دارد. امیدواریم در هفته های آینده هم این نتایج را ادامه دهیم و بیشتر خود را در جدول بالا بکشیم.

* چه اتفاقی افتاد که با قاسمپور تیم داماش متحول شد؟
- همیشه هر تغییری شوکی را به تیم وارد می کند که در مورد داماش این شوک مثبت بود. خیلی امیدوارم این روند ادامه پیدا کند. قاسمپور خیلی با جدیت دارد کار خود را پیگیری می کند. تیم هم آن اعتماد به نفسی که از دست داده بود را بدست آورده و بازی به بازی دارد شرایط ما بهتر می شود.

* بازی با پرسپولیس را در پیش دارید. نظرتان چیست؟
- بازی در رشت است و ما صددرصد دوست داریم در این بازی هم 3 امتیاز را بگیریم. می خواهیم با بازی قابل قبول ببریم. ما میزبانیم ولی پرسپولیس تیم بزرگی است و قطعا شکست انها کار ساده ای نیست. ما باید خیلی حساب شده و منطقی فوتبال بازی کنیم تا بتوانیم این تیم را شکست دهیم.

* اوضاع پرسپولیس زیاد جالب نیست.
- من که از شرایط پرسپولیس دورم و نمی توانم نظر خاصی بدهم. امیدوارم از این شرایط بد خارج شود. تیم پرطرفداری است و مردم دوست دارند که همیشه پرسپولیس را در بالای جدول ببینند.

* فکر می کنم تنها بازی است که دوست دارید، پرسپولیس ببازد.
- واقعا همین طور است. غیر از این بازی همیشه برای پرسپولیس آرزوی موفقیت می کنم. امیدوارم که پرسپولیس را دوباره در بالای جدول ببینیم.

* این بازی برای مهدوی کیا جنبه انتقام از استیلی دارد یا نه؟
- (خنده) نه. این بازی هم مثل بقیه بازی ها 3 امتیاز دارد و ما فقط بازی به بازی به برد فکر می کنیم و به چیز دیگری فکر نمی کنیم. دوست دارم بهترین بازی ام را برای تیم داماش انجام دهم.

* به استقبال استیلی می روید؟
- قطعا به استقابل استیلی می روم. ما سالها با هم در تیم ملی هم بازی بودیم و در استیل آذین مربی من بوده. مشکل خاصی نیست و هیچ مسئله ای هم نداریم.

* بالاخره چون اول فصل شما را نخواست شاید ناراحت باشید.
- مسائلی است که دیگر تمام شده و به گذشته برنگردید. من هم دوست ندارم در مورد گذشته حرف بزنم.

* نتیجه بازی پرسپولیس و داماش را چطور پیش بینی می کنید؟
- نتیجه بازی به خصوص فوتبال که قابل پیش بینی نیست. ما به دنبال 3 امتیاز هستیم و پرسپولیس هم همینطور. هرتیمی بهتر تمرکز کند و بتواند از موقعیت ها به خوبی سود ببرد، می تواند برنده باشد.

* این روزها دارند برای برکناری استیلی خیلی به او فشار می آورند. شما با این کار موافق هستید؟
- من نظر نمی دهم. تیم مدیرعامل و هیات مدیره دارد و آنها تصمیم می گیرند. من و شما نمی توانیم در این مورد تصمیم بگیریم. من پیشنهادی ندارم. امیدوارم پرسپولیس از این وضعیت خارج شود و بتوانیم این تیم را در بالاهای جدول ببینیم.[/color:9658c0e061]
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 2:08 pm

مهدوی کیا همیشه بازیکن مودب وبا غیرتی بوده ولی یه جای حرفاش اذیتم میکنه.به جای اینکه دوست داشته باشه تیمتو تو صدر جدول ببینی دوست داره لنگی پاره پاره رو تو صدر ببینه. /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
شاید هم من بد برداشت کردم
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط abarar1989 در چهارشنبه اکتبر 26, 2011 2:24 pm .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 2:18 pm

آخه یک آدم این قدر فهمیده میشه ؟کاش بومی بودی اسطوره من میشدی اما حیف که نیستی و بقیه (بومی ها )رو ترجیح میدم اسطوره تیم باشن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammad126 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 2:51 pm

دمش گرم. /23/ /23/ /23/ /11/
نماد کاربر
mohammad126
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 08, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:04 pm

[quote:05164c753f="abara1989"]مهدوی کیا همیشه بازیکن مودب وبا غیرتی بوده ولی یه جای حرفاش اذیتم میکنه.به جای اینکه دوست داشته باشه تیمتو تو صدر جدول ببینی دوست داره لنگی پاره پاره رو تو صدر ببینه. /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
شاید هم من بد برداشت کردم[/quote:05164c753f] یکم خونسردیتو حفظ کن ابرار جان. مهدویکیا از پرسپولیس اسطوره شد و از پرسپولیس رفت هامبورگ. قبل از اینکه داماش بیاد میخواست پرسپولیس بره اما استیلی اینو نخواست. بایدم این حرفارو بزنه. تازه یادمون نره سانت زیبای مهدویکیا باعث به ثمر رسیدن گل توسط جهانگیر عسگری به ملوان شد :wink:
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:46 pm

[quote:3f6800a9e5="rashti_sarvar"][quote:3f6800a9e5="abara1989"]مهدوی کیا همیشه بازیکن مودب وبا غیرتی بوده ولی یه جای حرفاش اذیتم میکنه.به جای اینکه دوست داشته باشه تیمتو تو صدر جدول ببینی دوست داره لنگی پاره پاره رو تو صدر ببینه. /9/ /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
شاید هم من بد برداشت کردم[/quote:3f6800a9e5] یکم خونسردیتو حفظ کن ابرار جان. مهدویکیا از پرسپولیس اسطوره شد و از پرسپولیس رفت هامبورگ. قبل از اینکه داماش بیاد میخواست پرسپولیس بره اما استیلی اینو نخواست. بایدم این حرفارو بزنه. تازه یادمون نره سانت زیبای مهدویکیا باعث به ثمر رسیدن گل توسط جهانگیر عسگری به ملوان شد :wink:[/quote:3f6800a9e5]

حالا که اومد داماش,نباید این حرفو میزد !
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط armin5 » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 8:43 am

خجالت داره.فوتبال حرفه ای این حرف ها رو نداره.باید به فکر این باشی که تیم خودت در صدر جدول باشه.معلومه که به این تیم غیرت نداره.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط golsar » پنج شنبه اکتبر 27, 2011 9:00 am

منم موافقم که اگه اینجوری نمیگفت خیلی بهتر بود ، فوتبال حرفه ای یعنی تمام تمرکز و حواست و حتی آرزوهات واسه تیمه خودت باشه ...
ولی از حق نگذریم که سانترهاش واقعا به تیم کمک کرده و به نظرم واسه تیم موثر بوده ...
به امید موفق های بیشتر برای تیممون دامــــــاش :P :P :P

این روزها همه به داماش میبازند ، شما چطور ؟! /10/ /10/
نماد کاربر
golsar
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

پستتوسط amirabarar » جمعه اکتبر 28, 2011 7:39 am

اگه میخوای پیر پولیسو تو صدر جدول ببینی برو از داماش بیرون.....اینقدر بازیکن خوب تو داماش داریم که جای مهدوی کیارو بگیره /9/
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » جمعه اکتبر 28, 2011 8:51 am

اگه دلش با داماش نیست بهتر بازی نکنه /9/ ازاوسطوره بعیده
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط armin8651 » جمعه اکتبر 28, 2011 9:40 am

آقای مهدوی کیا بدون که داماش سرور پرسپولیسه
رشت، داماش، عشق
نماد کاربر
armin8651
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه اکتبر 28, 2011 9:47 am

نگفت پرسپولیس رو در صدر ببینم که بره.گفت در بالای جدول ببینم.4/5 تای اول رو میگن بالای جدول نه فقط اول رو.امکان داره منظورش این باشه که مثلا داماش اول باشه و پرسپولیس دوم یا سوم یا چهارم.از قضا بنظرم خیلی هم خوب حرف زد و گفت که (غیر از این بازی) در همه بازیهای دیگه واسه پرسپولیس ارزوی موفقیت میکنم و(بهترین بازیمو) میکنم.باید نیمه پره لیوان رو هم دید.مثلا اگه خدای نکرده ابشک یه روز از تیمه ما رفت و گفت که دوست دارم داماش رو در بالای جدول ببینم یعنی اینکه به تیم که درش هست خیانت کرده؟؟؟!!!!من نمیدونم چی میگید حداقل از عابدینی خیلی بهتر حرف زد که گفت از ناراحتم که دارم با پرسپولیس بازی میکنم.
بنظرم این بازی یکی از بهترین بازیهاشو میکنه که خودشو ثابت کنه.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط Havadar » جمعه اکتبر 28, 2011 9:50 am

100 تا موضوع ایجاد میکنید همه رو یه جا بگید دیگه!
نماد کاربر
Havadar
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: جمعه اکتبر 21, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه اکتبر 28, 2011 10:15 am

[quote:12eaa604d6="only_abarar"]نگفت پرسپولیس رو در صدر ببینم که بره.گفت در بالای جدول ببینم.4/5 تای اول رو میگن بالای جدول نه فقط اول رو.امکان داره منظورش این باشه که مثلا داماش اول باشه و پرسپولیس دوم یا سوم یا چهارم.از قضا بنظرم خیلی هم خوب حرف زد و گفت که (غیر از این بازی) در همه بازیهای دیگه واسه پرسپولیس ارزوی موفقیت میکنم و(بهترین بازیمو) میکنم.باید نیمه پره لیوان رو هم دید.مثلا اگه خدای نکرده ابشک یه روز از تیمه ما رفت و گفت که دوست دارم داماش رو در بالای جدول ببینم یعنی اینکه به تیم که درش هست خیانت کرده؟؟؟!!!!من نمیدونم چی میگید حداقل از عابدینی خیلی بهتر حرف زد که گفت از ناراحتم که دارم با پرسپولیس بازی میکنم.
بنظرم این بازی یکی از بهترین بازیهاشو میکنه که خودشو ثابت کنه.[/quote:12eaa604d6]

الان کلا تعجب ناکم :o :roll:
اتفاقا بیشتر از همه انتظار داشتم تو نیمه خالی لیوان رو ببینی :D
بچه های ما گاهی وقتا تو یه مواردی خیلی احساسی میشند که بعدا در این مورد بیشتر می نویسم که منظورم چیه .
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » جمعه اکتبر 28, 2011 10:34 am

همه ی این حرفها قبول.ولی بازیکنهای بومی اند که واسمون میمونند واز جون ودل بازی میکنند
رضای کامبیاسو /23/ /23/ /23/
افشین *# سوراخ کن /23/ /23/ /23/ /23/
نظیف کار لوسیو /23/ /23/ /23/ /23/
آبشک زسک فابرگاس /23/ /23/ /23/ /23/
مصطفی حاجتی /23/ /23/ /23/
یاده علی چیلاورت هم بخیر
علیه چیلایورت /23/ /23/ /23/ /23/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه