[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - عابدینی: از رویارویی با پرسپولیس حال خوبی ندارم

عابدینی: از رویارویی با پرسپولیس حال خوبی ندارم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

عابدینی: از رویارویی با پرسپولیس حال خوبی ندارم

پستتوسط onelove » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 7:24 am

صحبت های شنیدنی مدیرعامل اسبق پرسپولیس و مدیر عامل فعلی تیم داماش گیلان در رابطه با بازی هفته آینده این تیم در مقابل تیم فوتبال پرسپولیس و مشکلاتی که سرخ پوشان با آن دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش جام نیوز به نقل از سایت گل، حرف‌های امیر عابدینی همواره برای رسانه‌ها جالب توجه است. مدیر عامل داماش گیلان که این روزها تیمش شرایط مناسبی را در لیگ برتر دنبال می‌کند در هفته یازدهم برای نخستین بار در لیگ برتر باید روبروی پرسپولیس قرار بگیرد. عابدینی درباره رویارویی تیمش با پرسپولیس می‌گوید: «البته قبل از این هم با تیم‌هایی مقابل پرسپولیس قرار گرفته‌ام اما در لیگ برتر اولین بار است که باید با این تیم روبرو شوم. حال خوبی ندارم. خوشحال نیستم. از طرفی نتایج داماش را که نگاه می‌کنم انگیزه‌ام برای کار کردن بیشتر می‌شود. بازیکنان و مربیان تیم زحمت می‌کشند و هواداران هم حالا به چشم یک تیم با شخصیت به داماش نگاه می‌کنند اما حریف ما پرسپولیس است؛ تیمی که من خاطرات زیادی با آن دارم و هیچ‌گاه از تقابل با این تیم خوشحال نشده‌ام.»
وی ادامه می‌دهد: «ما شرایط خوبی داریم. بر عکس پرسپولیس اصلا شرایط خوبی ندارد و امیدوارم بتوانیم در یک بازی جوانمردانه هواداران داماش را خوشحال کنیم. اصول حرفه‌ای‌گری می‌گوید ما باید به پیروزی فکر کنیم. خب این کار را انجام می‌دهیم و شک نداشته باشید پرسپولیس را شکست خواهیم داد و البته خوشحال می‌شویم که آنها قبل از روبرو شدن با داماش از بحران خارج شوند. چون ما با پرسپولیسی که از بحران خارج شده است بهتر بازی می‌کنیم تا تیمی که در اوج بحران است و سخت به پیروزی نیاز دارد. به همین دلیل باید بگویم آنها روز بسیار سختی مقابل ما در پیش دارند.»
مدیر عامل اسبق پرسپولیس با اشاره به حواشی برنامه نود می‌گوید: «نمی‌خواهم درباره عادل حرف بزنم چون اعتقاد دارم برنامه او به درد فوتبال ما می‌خورد. او زشتی‌های فوتبال را نشان می‌دهد که ما زیبایی‌ها را دریابیم اما به نظرم در برنامه دیشب عادل از مسیر اصلی‌اش خارج شد و بیش از حد به پرسپولیس پرداخت.»
عابدینی ادامه می‌دهد: «اما مایلم درباره امیر حاج رضایی نکته‌ای را عرض کنم؛ او برای من چهره‌ای قابل احترام است. من در کنار او بازی کرده‌ام اما آیا تا کنون خود او از سوی دیگران نقد شده‌ است؟ می‌خواهم بگویم آقای حاج‌رضایی! انتقاد زبان ساده‌ای دارد. من و خیلی‌های دیگر هم می‌توانند ژست منتقد بگیرند و درباره قلعه‌نویی، استیلی و خیلی از مربیان دیگر باب انتقاد را باز کنند اما سوال من این است که آیا خود شما در عرصه مربیگری به جایگاه مناسبی دست پیدا کرده‌اید که اینچنین مربیان را زیر تیغ انتقاد می‌گیرید و درباره‌شان قضاوت می‌کنید؟ بهتر است از خودتان بپرسید که چرا رویانیان شما را نشناخت چون شما نه در بیرون فوتبال بلکه در درون فوتبالی‌ها هم شناخته‌شده نیستید! »
مدیر عامل داماش گیلان انتقاداتش درباره امیر حاج‌رضایی را اینگونه ادامه می‌دهد: «آقای حاج ‌رضایی هیچ‌ گاه در سطح مربیگری به هیچ افتخاری دست پیدا نکرده است. چرا؟ او هیچ‌گاه از سوی دیگران محک نخورده است. چرا؟ من قصد ندارم کسی را تخریب کنم اما حرفم این است که حاج رضایی به طور دائم می‌خواهد باب انتقاد علیه پروین را باز کند. دیشب هم کنایه‌هایش متوجه پروین بود. در حالی که به اعتقاد من اگر چهره‌ای چون پروین در کار پرسپولیس دخالت نکند همه باید تعجب کنیم! چرا باید فضای افکار عمومی را به سمتی ببریم که هواداران بگویند اگر پروین دخالت کند تیم ما خواهد باخت؟ این عین بی انصافی است و این عین اسطوره سوزی است.»
اما این پایان انتقادات عابدینی از برنامه شب گذشته نود نبود. عابدینی می‌گوید: «به نظرم برنامه نود در شبی که گذشت فرصت را در اختیار بعضی‌ها قرار داد که عقده‌گشایی کنند و این کار درستی نیست. از عادل می خواهم همچون گذشته به همه احترام بگذارد. عادل چهره بسیار محبوبی است که برنامه‌اش باید تا سال‌ها ادامه پیدا کند اما این دلیل نمی‌شود که ما به وقت ضعف‌ها سکوت کنیم و اشکالات را مطرح نکنیم.»
مدیر عامل داماش تاکید می‌کند: «از روزی که گفتم استیلی باید تکلیفش را معلوم کند چند ماه می‌گذرد. شرایط او سخت است. برایش آرزوی موفقیت می‌کنم اما من گفته بودم که او نباید جای دایی می‌آمد. اگر هم آمد باید یک روز در خلوت خود می‌نشست و روی کاغذ این روزها و این فشارها را محاسبه می‌کرد. اطمینان دارم که در این صورت از آمدن به پرسپولیس پشیمان می‌شد.»
نماد کاربر
onelove
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه آگوست 13, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 7:48 am

ّآبرار حاجی امن باید ا لنگیانه بزنیم /1/
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط juventufan » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 8:08 am

نکنه عابدینی به پرسپولیس باج بده :?
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 8:15 am

fاقا اين عابديني تباني نكنه با پرسپوليس ببازيم /9/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 8:23 am

عابدینی کلا در مورد پرسپلیس صحبت میکنه که.حالا که بازی لنگی ها پیشه روء دیگه راحت تره /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 8:32 am

در مورد آقای عابدینی بگم که واقعا از ته دل میخواد که ما ببریم حتی شب بعد از بازی با ملوان وقتی من از انزلی برگشتم تو دفتر باشگاه گفتم حاجی من قبلا به شما گفته بودم ما با 12 امتیاز میریم انزلی و با 15 امتیاز برمی گردیم و الان میگم با 18 امتیاز میریم تعطیلات 20 روز که عابدینی با چنان شعفی گفت که این طور بشه یه پاداش پیشم داری
اصلا به مخیله تان خطور ندید که حاجی اونا رو از ما بیشتر دوست داره حاجی داماش رو مثل بچه اش می بینه و با سختی و دشواری این روزها داره پول جور می کنه و خرج تیم رو میده
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط amirabarar » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 10:48 am

یه موقع تبانی نبه آما ببازیم :(
نماد کاربر
amirabarar
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 16, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 11:22 am

این صحبت تبانی و نمی دونم عابدینی راه میده و از این حرفا مال وقتیه که عابدینی تازه مدیرعامل داماش شده بود نه الان!
آخه این حرفا چیه؟ برای چی باید عابدینی تیم موفقش رو متوقف کنه؟! اصلا از این فکر های خنده دار نکنید و هر وقت با پرسپولیس بازی داریم از این چیزا نگید...
مگه سال قبل تو بازی حذفی داماش که تو لیگ یک بود جلوی پرسپولیس از جون مایه نذاشت؟! دیدید که اگر ناداوری نبود پرسپولیس رو تو رشت با اون تیم میزدیم.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 11:49 am

[b:aaef24aaff] ایران اسیا امیر عابدینی [/b:aaef24aaff] /16/ /16/ /16/
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط mohammadss22 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:20 pm

من که شک ندارم لنگیارو سوراخ سوراخ میکنیم /11/ /11/
mohammadss22
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: دوشنبه ژوئن 06, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 12:29 pm

تبانی چیسه برا ؟؟؟؟؟ پرسپولیسا ترکانیم ... امی زاکان اوجور آدم نیئید که بخواهید کسی حرفا امرا از تیمی ببازید ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 1:10 pm

این حرف ها رو واااااااااااابدین زنیم ترکانیم پرسپولیس و
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 2:25 pm

نمیدونم منم از خیلی ها در مورد تبانی می شنوم اما از آدمی مثل عابدینی که تفکرات حرفه ای داره اینکار خیلی بعیده.امیدوارم بابردن لنگی ها داماش قدرت خودشو بیشتر نشون بده
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط rashti_sarvar » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:12 pm

اقایونی که میگین درباره ی عابدینی: این نتایج درخشان داماش نتایج مدیر عامل خوب و کاربلد امیر عابدینیه قاسمپور رو کی اورد؟ مهدویکیا رو کی اورد ؟ میلاد زنید پور؟ کی اورد؟ خیلی بازیکنا به خاطر عابدینی اومدن داماش نظیر مهدویکیا. پس پشت سرش وایستین و حاشیه سازی نکنین. تاره عابدینی با این هیت مدیره پرسپولیس و سرمربیش میونه خوبی نداره و اول فصل هم بر ضد پرسپولیس حرف زد. مهدویکیا هم به خاطر اینکه استیلی اینو نخواست بهترین بازیشو تو عمرش میکنه. پس یکم صبور باشین و عادلانه قضاوت کنین. ایران....اسیا..... امیر عابدینی /3/
...VIVA DAMASH...
نماد کاربر
rashti_sarvar
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:44 pm

خدا کنه همون 10 در صد به لنگیا بدن
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه