[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - گفتگوی ابو با روزنامه جام جم

گفتگوی ابو با روزنامه جام جم

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

گفتگوی ابو با روزنامه جام جم

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 2:43 pm

قاسمپور: فكر نمي‌كردم به ليگ برتر برگردم
جام جم آنلاين: بيش از چهار هفته از حضور ابراهيم قاسمپور روي نيمكت مربيگري تيم داماش گيلان نمي‌گذرد كه اين تيم طي اين مدت از 12 امتياز ممكن، صاحب 10 امتياز شده است تا از رده‌هاي انتهايي جدول به نيمه بالايي آن جهش كند.

كسب چنين نتايج غيرمترقبه‌اي،‌ بهانه‌اي براي گفت‌وگو با اين مربي پرتجربه فوتبال شد.

قاسمپور كه در جام‌جهاني 1978 آرژانتين از هافبك‌هاي كليدي ايران به شمار مي‌آمد و سپس مدت‌هايي طولاني با السد قطر به ميدان رفت، در بازگشت به ايران، «سرمربي ـ‌ بازيكن» پاس شد و پس از آن، هدايت تيم‌هاي مختلف باشگاهي را در داخل كشور و حوزه خليج‌فارس به عهده گرفت.

وي همچنين در مقاطعي، مربي تيم ملي و سرمربي تيم اميد ايران نيز بوده است.

شايد شما و حسين فركي، موفق‌ترين مربيان اين فصل ليگ برتر باشيد. جالب است كه هر دو هم سال‌ها در پاس و تيم ملي همبازي بوده‌ايد، اين اتفاق به نظر شما تصادفي است؟

شايد از اين جهت كه ما در پاس و تيم ملي همبازي بوده‌ايم، تصادفي باشد،‌ ولي واقعيت اين است كه من و فركي در سنيني قرار داريم كه بيش از اغلب مربيان كنوني ليگ، تجربه داريم. بيشتر مربيان كنوني ليگ، يكي دو نسل بعد از ما به فوتبال وارد شده‌اند و از اين جهت، تجربه كمتري كسب كرده‌اند. البته ما هم تجربه كمتري از مربياني مثل محمود ياوري داريم؛ همان مربياني كه بتدريج در حال كنار گذاشته شدن از فوتبال هستند.

شما با روند كنار گذاشتن مربيان پرتجربه كه برخلاف عرف جهاني فوتبال است، موافقيد؟

مي‌پذيرم كه در دنيا، هرچه مربي پرتجربه‌تر باشد و موفق‌تر عمل كند، معتبرتر است. مثل فرگوسن كه با آن سن بالاي خود از اسوه‌هاي موفقيت در مربيگري جهان است.

در عين حال بايد پذيرفت اينجا خيلي چيزها فرق مي‌كند و ما بسياري از امكانات و شرايط آنها را نداريم. بر اين اساس، فكر مي‌كنم بعد از 60 سالگي ديگر قدرتي برايمان باقي نمي‌ماند. البته بعد از 60 سالگي ناتواني فيزيكي در كار مربيگري مطرح نيست، ولي مربيان سالم ما از داخل متلاشي مي‌شوند چون وجود زدوبندها و بده‌بستان‌ها، ما را سرخورده مي‌كند و با اين شرايط، اگر با مشكلات زندگي روبه‌رو نبودم، لحظه‌اي در اين فوتبال كار نمي‌كردم و آن را براي هميشه رها مي‌كردم.

اصلا تصور مي‌كرديد پس از چند سال دوري از ليگ برتر،‌ دوباره روي نيمكت يك تيم ليگ برتري بنشينيد؟

با وجود بده‌بستان‌هاي موجود، اصلا چنين فكري نمي‌كردم، چون هيچ‌وقت اهل اين حركات نبوده‌ام و نمي‌توانم تملق بگويم يا سركج كنم. متاسفانه آنهايي كه چنين خلقياتي در خود دارند، در اين فوتبال، دوام و پيشرفت بيشتري دارند. من در فوتبال كم‌كاري نكرده‌ام، فرد ناشناس و بي‌تجربه يا كم‌سابقه‌اي هم نبوده‌ام ولي امثال من، چندان جايگاهي در اين فوتبال ندارند و تعدادي ديگر كه آن خصوصيات را در خود پرورش داده‌اند، سال‌ها از اين تيم به آن تيم چرخ مي‌خورند و با وجود كسب نتايج نه‌چندان قابل قبول، دوام مي‌آورند.

لحن من در بازگويي اين موارد طوري است كه روزي پسر خودم به من گفت: تو مثل طلبكارها صحبت مي‌كني. البته در پاسخ گفتم دقيقا همين طور است و من خودم و ديگر افراد داراي پيشينه سالم و درخشان در فوتبال را طلبكاران واقعي آن مي‌دانم، در حالي كه اكنون آنهايي از اين رشته طلبكاري مي‌كنند كه هيچ پيشينه درستي در آن ندارند. الان براي امثال ما جا تنگ شده است.

به هر حال شما از داماش دورود كه دسته اولي است به داماش گيلان منتقل شديد. چطور اين اتفاق افتاد؟

برخلاف آنچه خيلي از اهالي رسانه‌ مي‌گويند كار كردن با عابديني كار دشواري نيست. او يك مدير از جنس فوتبال است و اين رشته را بخوبي درك مي‌كند. چون كار من در دورود شروع نشده بود، قرار دادم با آن باشگاه فسخ شد و قرارداد جديدي با داماش گيلان بسته شد كه صرفا رفاقتي است. نمي‌گويم اينجا مجاني كار مي‌كنم ولي از قرارداد آنچناني هم خبري نيست. معيار ما، حسن‌نيت و صداقت در كار بود كه خوشبختانه آن را پيدا كرديم. اينجا هم مشكلاتي وجود دارد چون كار كردن در بخش خصوصي، مسائل مخصوص خود را دارد، همچنان كه كار در بخش دولتي هم با مشكلات ويژه خود دنبال مي‌شود.

شما در ابتداي راه و پيش از اولين حضورتان روي نيمكت، اعلام كرديد مشكل داماش صرفا رواني و ناشي از نگرفتن نتيجه است. آيا هنوز هم بر همين عقيده هستيد يا با اقتضاي زمان، آن صحبت را كرده بوديد؟

البته آن صحبت، كمي هم به فراخور شرايط زده شد ولي بپذيريد تيمي كه فوتبال خوبي ارائه مي‌كند ولي نتيجه نمي‌گيرد، با بار رواني دوچنداني روبه‌رو مي‌شود و همين باعث بروز مشكلات جانبي مي‌شود. ما براي رفع مشكلات جانبي، تصميم گرفتيم صحبت‌هاي مناسبي با بازيكنانمان انجام دهيم و تمركز خود را روي اصلاح نتيجه‌گيري بگذاريم. البته بازيكنان تيم، همكاري بسيار خوبي با ما كردند و ضمن رعايت شرح وظايف خود، تلاش زيادي براي پذيرش تمرين‌هاي سخت و سنگين نشان دادند.

با مشكلات مالي چه كرديد؟

قاسمپور: خودم و ديگر افراد داراي پيشينه سالم و درخشان در فوتبال را طلبكاران واقعي آن مي‌دانم، اكنون آنهايي از اين رشته طلبكاري مي‌كنند كه هيچ پيشينه درستي در آن ندارند. الان براي امثال ما جا تنگ شده است

همه باشگاه‌ها با مشكلات مالي روبه‌رو هستند، ما هم مثل آنها. جاي شكرش باقي است كه اينجا مسوولان به وعده‌هاي خود با قدرت پايبند هستند. مثلا در شرايطي كه حساب‌هاي مالي باشگاه ما مسدود شده بود، عابديني به هر وسيله‌اي به تعهدات مالي عمل كرد تا خلائي در اين مورد به وجود نيايد. اميدوارم اين تلاش‌ها به خروج از بحران مالي منجر شود تا موفقيت‌هاي باشگاه بتواند تداوم پيدا كند و به روند حركت تيم لطمه نخورد كه در آن صورت شايد ديگر صحبت‌هاي ما نتيجه‌اي به بار نياورد.

پاداش‌هايي متناسب با موفقيت‌هاي اخير هم اعطا شده است؟

البته پاداش‌هايي براي پيروزي‌هاي اخير به بازيكنان پرداخت شده است ولي خود آنها شرايط را كاملا درك مي‌كنند و با توجه به اين كه هر وقت دست باشگاه پر بوده، بيش از تعهدش پرداخت كرده است، آنها از باشگاه رضايت دارند.

شما براي نخستين بار در طول رقابت‌هاي 11 فصل اخير ليگ برتر، توانستيد به عنوان يك تيم رشتي، ملوان را شكست دهيد. اين پيروزي را در غياب دو بازيكن برتر خود يعني غلامي و كاپيتان مهدوي چگونه تفسير مي‌كنيد؟

اين درست كه ما دو بازيكن شاخص‌مان را در اختيار نداشتيم، اما واقعيت اين است كه داربي گيلان را خيلي حساس كرده بودند، در حالي كه براي ما بيش از سه امتياز ارزش نداشت. ما اين واقعيت را به بازيكنان‌مان القا كرديم تا آنها به دور از احساسات، روي نقاط ضعف حريف فشار بياورند كه خوشبختانه به گل و پيروزي هم رسيدند.

فكر مي‌كنم منظورتان از نقطه ضعف ملوان، عمق دفاع اين تيم است در حالي كه شايد اين نقطه ضعف تيم شما هم باشد و به همين دليل، قبلا از جذب محمد نيك‌نظر يا مدافعي از عربستان در پست مدافع مياني صحبت كرده بوديد. آيا مي‌توانيدپيش از تعطيلات نيم‌فصل، بازيكني بگيريد؟

البته ما در دو پست دچار كمبود حياتي هستيم.

دفاع مياني و نوك حمله؟

دقيقا. در دفاع مياني بحث جذب نيك‌نظر يا بازيكن عربستاني منتفي شد. ما در حال حاضر منتظر تست يك مدافع صرب هستيم و اگر او بازيكن خوبي باشد و بتواند با رقم نه‌چندان بالاي مورد پيشنهاد ما موافقت كند، بزودي از او استفاده خواهيم كرد، چون طبق مقررات ليگ، در حال حاضر امكان استفاده از يك بازيكن آزاد داخلي يا خارجي را داريم در طول تعطيلات نيم‌فصل هم مي‌توانيم سه بازيكن ديگر جذب كنيم. در آن زمان، اولويت‌مان يك مهاجم خارجي سپس بهترين بازيكناني است كه بتوانند با شرايط مورد امكان و نظرمان جذب باشگاه شوند، حالا چه ايراني باشند و چه خارجي.

ادامه روند حركتي داماش را چگونه مي‌بينيد؟

تيم ما با شرايط راضي‌كننده‌اي پيش مي‌رود. طي چهار بازي كه با اين تيم همكاري كرده‌ام، مي‌توانستيم صاحب هر 12 امتياز شويم كه البته در بازي با شاهين و در شهر بوشهر، در دقيقه 88 گل تساوي را دريافت كرديم. فكر مي‌كنم با رفع نقاط ضعف حياتي مورد اشاره، داماش روي نوار موفقيت باقي بماند.

و در پايان به عنوان مربي پيشين تيم ملي چه نظري درباره اين تيم داريد؛ تيمي كه بايد به فاصله چهار روز دو بازي با بحرين و اندونزي در زمين حريفان برگزار كند؟

من از بابت تيم ملي نگراني ندارم و فكر مي‌كنم اين تيم كار چندان دشواري پيش‌رو نداشته باشد، چون حريفان‌مان در اين مرحله، خيلي دست و پا گير نيستند و بچه‌هاي ما توانايي‌هاي خيلي بالاتر از حريفان اين مرحله خود دارند. مسلما كار در مرحله بعدي، خيلي سخت‌تر است و اميدوارم در آن مرحله با قرعه‌اي خوب روبه‌رو شويم تا شانس‌مان براي صعود به جام جهاني بالا برود.

مجيد عباسقلي - گروه ورزش
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط arya » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 2:53 pm

ابو خیلی مرداکییییییییی
نماد کاربر
arya
کاربر نسبتا فعال
کاربر نسبتا فعال

تاريخ عضويت: پنج شنبه دسامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:47 pm

باید از عابدینی تشکر کرد که همچین مربی رو آورد
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 3:55 pm

ابوی دوست داشتنی.

پس داریم یه مدافع میگیریم/واقعا احتیاج داشتیم چون دیروز مشخص شد که ذخیره هامون اصلا مطمئن نیستن.
یه مهاجم نوک هم تو نیم فصل . دیگه داریم آماده میشیم واسه آسیایی شدن.
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 06, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 4:28 pm

اتفاقا به نظر من قاسمپور بسیار زیاد در ترکیب چیدن مشکل داره !!! من فکر کردم جلوی فولاد اشتباه کرد ولی وقتی ترکیب نفت رو هم دیدم دارم کم کم به این نتیجه گیری می رسم که قاسمپور فقط به اسم بازیکن نگاه میکنه تعویض های تکراری مثل آوردن حسین ابراهیمی دقیقه 70 به بعد و ... باز هم میگم مشکل داماش مربی نبود و تغییر نیاز بود یعنی اگه قاسمپور مربیمون بود و می رفت و دینورزاده میومد تیم دوباره رو غلتک میوفتاد ... درست مثل پارسال که تا دینورزاده اومد ، تیم یهو متحول شد ...
یه نکته دیگه اینه که خدایی کارنامه قاسمپور با داماش یهو عوض شد ! یعنی اگه بخواد از اینجا بره رزومه اش با داماش شروع میشه ... قبلا که هیچ
امیدوارم همینجوری جلو بریم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 4:45 pm

[quote:6a9a095664="pedram_1367"]اتفاقا به نظر من قاسمپور بسیار زیاد در ترکیب چیدن مشکل داره !!! من فکر کردم جلوی فولاد اشتباه کرد ولی وقتی ترکیب نفت رو هم دیدم دارم کم کم به این نتیجه گیری می رسم که قاسمپور فقط به اسم بازیکن نگاه میکنه تعویض های تکراری مثل آوردن حسین ابراهیمی دقیقه 70 به بعد و ... باز هم میگم مشکل داماش مربی نبود و تغییر نیاز بود یعنی اگه قاسمپور مربیمون بود و می رفت و دینورزاده میومد تیم دوباره رو غلتک میوفتاد ... درست مثل پارسال که تا دینورزاده اومد ، تیم یهو متحول شد ...
یه نکته دیگه اینه که خدایی کارنامه قاسمپور با داماش یهو عوض شد ! یعنی اگه بخواد از اینجا بره رزومه اش با داماش شروع میشه ... قبلا که هیچ
امیدوارم همینجوری جلو بریم ...[/quote:6a9a095664]
نظرت محترمه ولی با همه ی حرفات مخالفم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:06 pm

پدرام منم باهات موافق نیستم ابو حیلی بهنر از دینور زاده میتونه از بازیکنا بازی بگیره
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط Damash1 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:11 pm

[b:3fc020c098] منم مخالفم [/b:3fc020c098]
تصوير
نماد کاربر
Damash1
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: چهارشنبه آگوست 03, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:13 pm

منم مخالفم /14/
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط 888 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:36 pm

یعنی3.4تا دیگه بازیکن میخواد بگیره؟
همین الان هم فکرکنم توبعضی پستا مثل هافبک تراکم بازیکن داریم.

به نظر من راز موفقیت داماش توی ثبات . هیچی کم نداره برای قهرمانی ازجمله هوادار که خیلی از تیما ندارن

فقط ثبات چه از نظر مدیریت-بازیکن .کادر فنی
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط meraj130 » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:46 pm

[quote:ffb1e31641="888"]یعنی3.4تا دیگه بازیکن میخواد بگیره؟
همین الان هم فکرکنم توبعضی پستا مثل هافبک تراکم بازیکن داریم.

به نظر من راز موفقیت داماش توی ثبات . هیچی کم نداره برای قهرمانی ازجمله هوادار که خیلی از تیما ندارن

فقط ثبات چه از نظر مدیریت-بازیکن .کادر فنی[/quote:ffb1e31641]
بازیکن تو نوک حمله و مدافع کم داریم/بخصوص تو دفاع که حتما باید یه دفاع مطمئن جذب بشه-یه مهاجمم میتونه به ما کمک کنه
نماد کاربر
meraj130
کاندیدا
کاندیدا

پستتوسط amirreza_pro » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:58 pm

[quote:1f21b06004="pedram_1367"]اتفاقا به نظر من قاسمپور بسیار زیاد در ترکیب چیدن مشکل داره !!! من فکر کردم جلوی فولاد اشتباه کرد ولی وقتی ترکیب نفت رو هم دیدم دارم کم کم به این نتیجه گیری می رسم که قاسمپور فقط به اسم بازیکن نگاه میکنه تعویض های تکراری مثل آوردن حسین ابراهیمی دقیقه 70 به بعد و ... باز هم میگم مشکل داماش مربی نبود و تغییر نیاز بود یعنی اگه قاسمپور مربیمون بود و می رفت و دینورزاده میومد تیم دوباره رو غلتک میوفتاد ... درست مثل پارسال که تا دینورزاده اومد ، تیم یهو متحول شد ...
امیدوارم همینجوری جلو بریم ...[/quote:1f21b06004]
دوست عزیز من هم با شما موافق نیستم.یک مربی باید قدرتهای متفاوتی داشته باشه,قدرت بازی خوانی و آنالیز و ارتباط با بازیکنها و بازی کنها رو در جای مناسبشون قرار دادن و اداره و کنترل بازی و.... قاسمپور این ویژگی ها رو داره.در ضمن تعویضها هم کلیشه ای یعنی چی؟مثلا اگه به جای ابراهیم زاده یکی دیگه رو بیاره حل میشه؟!!!!!!!! بازی با نفت هم تیم دوم داماش در زمین بود و اصلا نمی تونه معیار خوبی برای قضاوت باشه
دین ورزاده فقط بلد بود با بازیکنها لج کنه,اصلا نمی تونست نتیجه رو حفظ کنه و تا تعویض می کرد تیم گل می خورد.بازی کنها رو در پستهای غیر تخصصیشون می ذاشت و....
بی انصافی هست در مورد ایشون اینطوری صحبت کنیم
داماش الان تبدیل به تیم زهرداری شده که به راحتی نمی بازه,من همیشه دوست داشتم داماش تیمی مکار و فرصت طلب باشه.بدونه کی باید حمله کنه و کی باید دفاع کنه,خدا رو شکر الان اینطوری هست
نماد کاربر
amirreza_pro
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه ژوئن 26, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 5:59 pm

دوستان قرار نیست که همیشه داماش برنده بازی هاش بشه و امیدوارم اگر خدای نکرده یک روزی یک شکست بدست آوردیم با دیدی که الان دارید کامنت بدید و به خاطر یک یا دو بازی همه چیز رو زیر سوال نبرید.
اگر خود شخص من از هفته پنجم دینورزاده رو زیر سوال بردم برای این بود که به فکر تیم ام بودم و میدونستم با توجه به شرایط موجود دیگه این مربی جواب نمی ده و با زمان هم مشکلش برطرف نمی شد چون مشکلش ورای بحث های تاکتیکی بود که عده ای موافق نوع تاکتیکش بودند و عده ای مثل من مخالف وگرنه رابطه خوبی رو با دینورزاده داشتم و همیشه هم پاسخگوی سوالات ما و هواداران بود.
به هر حال امیدوارم با دو سه بازی نامناسب که خدای نکرده برای هر تیمی ممکنه در هر برهه ای اتفاق بیفته چیزی رو زیر سوال نبریم هر چند من چیزی که الان دارم از نظر روحی تو این تیم می بینم با خدا نکرده یک شکست هم مشکلی براش بوجود نمی آد و به این راحتی از این شرایط روحی و روانی خارج نمی شند.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه اکتبر 26, 2011 6:06 pm

ابو فرمانروا
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi