مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:55 am
هرناندز قراردادش را تمديد کرد
مهاجم مکزيکي منچستريونايتد قراردادش را با اين تيم تمديد کرد.
به نقل از سایت منچستریونایتد، خاویر هرناندز مهاجم مکزیکی منچستریونایتد قرارداد خود با این تیم را به مدت ۵ سال تمدید کرد و بدین ترتیب تا پایان فصل 16- 2015 در جمع شیاطین سرخ ماندنی شد.
چیچاریتو 23 ساله در سال 2010 از چیواس گوادالاخارا به جمع شیاطین سرخ اضافه شد و در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی درخشش ویژهای داشت. او همچنین در نخستین بازی خود برای یونایتد در جام خیریه انگلیس برابر چلسی توانست گل بزند. او در 55 دیدار خود برای سیاطین سرخ تاکنون 23 گل وارد دروازه حریفان کرده است.
فرگوسن در این مورد گفت: او بازیکنی است که به سرعت در ترکیب تیم جا افتاد. آخرین بازیکنی که توانست خیلی سریع در یونایتد تاثیرگذار باشد، اوله گونار سولسشائر بود. هرناندز بارها و بارها مرا به یاد اوله انداخته است. هنر او درست کردن فضا در محوطه جریمه حریف است و میتوانم به عنوان یک گلزن حرفهای از او یاد کنم. او در خارج از زمین بازی نیز بسیار دوست داشتنی است. از اینکه مربی او هستم احساس خوبی دارم. همچنین او یکی از بازیکنانی است که رابطه خوبی با هواداران دارد.
خاویر هرناندز نیز در مورد قرارداد جدید خود گفت: بازی برای یونایتد رویایی بود که به حقیقت پیوست. هرگز تصور نمیکردم در فصل نخست بتوانم در ترکیب این تیم آنقدر خوب ظاهر شوم. دوست دارم آیندهام با این باشگاه رقم بخورد. میخواهم همه جامهای ممکن را با همه همتیمیهایم بهدست آورم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:56 am
کاپلو: رم و يوونتوس مدعيان فتح اسکودتو هستند
سرمربي ايتاليايي تيم ملي انگليس معتقد است رم و يوونتوس مدعيان اصلي کسب عنوان قهرماني در رقابتهاي اين فصل سري آ هستند.
فابیو کاپلو سرمربی تیم ملی انگلیس رم و یوونتوس را مدعی کسب عنوان قهرمانی این فصل سری آ می دانند چرا که هیچ یک از دو تیم در رقابتهای اروپایی حضور ندارند و تمرکز خود را معطوف رقابتهای لیگ کرده اند.
یوونتوس با قرار گرفتن در رده هفتم سری آ در فصل گذشته به هیچ سهمیه اروپایی دست نیافت. از طرف دیگر رم هم در مرحله پلی آف لیگ اروپا مغلوب اسلووان براتیسلاوا شد و از دور رقابتها حذف شد.
کاپلو در گفتگویی گفت:"سری آ در این فصل بسیار جذاب و هیجان انگیز است. به نظر من یوونتوس و رم مدعیان قهرمانی در این فصل هستند چرا که مثل رقیبان خود درگیر رقابتهای اروپایی نیستند."
"سطح رقابتهای فوتبال در سری آ در این فصل بالا رفته و فوتبال با سبکی متفاوت بازی می شود. مربیان به دلیل امکانات منابع محدود خود باید خلاقیت به خرج دهند. باید در انتخاب بازیکنان کاملا مراقب باشند و هوشمندانه عمل کنند."
یوونتوس هم اکنون با 13 امتیاز از 7 بازی در رده سوم قرار گرفته و رم با 11 امتیاز در رده ششم است
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:57 am
عذر خواهي کانوته از سسک
مهاجم اهل مالي سويا به دليل اتفاقات بازي مقابل بارسلونا از سسک فابرگاس عذرخواهي کرد.
فردریک کانوته مهاجم باشگاه سویا به دلیل اتفاقات بازی مقابل بارسلونا از سسک فابرگاس هافبک آبی و اناری ها عذرخواهی کرد.
کانوته در دقایق تلف شده بازی گلوی سسک را گرفت و درگیری بین این دو به وجود آمد که با دخالت دیگر بازیکنان خاتمه یافت.
کانوته در صفحه توئیتر اختصاصی اش از این عمل خود عذر خواهی کرد. او در این صفحه این طور نوشته است:" از اتفاقاتی که در بازی مقابل بارسلونا واقعا متاسفم. به نظرم رفتار سسک توهین آمیز بود. بعد از بازی با او تماس گرفتم، صحبت کردیم و اختلافمان کاملا حل شد."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:58 am
نيمار مي خواهد بيشتر در سانتوس بماند
ستاره 19 ساله برزيلي که مورد توجه چندين باشگاه بزرگ اروپايي از جمله رئال ماريد و بارسلونا قرار گرفته اعلام کرد مي خواهد مدت بيشتري در سانتوس بماند.
به نوشته روزنامه اسپانیایی آ.اس نیمار ستاره جوان باشگاه سانتوس با وجود پیشنهاد از باشگاه های رئال مادرید و بارسلونا اعلام کرد ترجیح میدهد مدت بیشتری در برزیل بماند.
نیمار که تنها گل سانتوس را در تساوی یک – یک این تیم مقابل فلامینگو به ثمر رساند بعد از گل دستش را به نشان قلب به هواداران سانتوس نشان داد و بعد از بازی هم اعلام کرد می خواهد مدت بیشتری در این تیم بماند.
او گفت:" سانتوس تمام فاکتورهای پیروزی و فتح جام های مختلف را دارد، متاسفانه نتوانستیم پیروزی را در این بازی کسب کنیم. قلب برای هواداران سانتوس بود، علاقه زیادی به آنها دارم و امیدوارم بتوانم مدت بیشتری در سانتوس بمانم."
قهرمان رقابتهای کوپا لیبرتادورس این فصل را بسیار بد شروع کرده و هم اکنون در رده دوازدهم قرار دارد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:58 am
گوارديولا:ازدست دادن پنالتي تاثيري برمسي نداشته
پپ گوارديولا، سرمربي بارسا، معتقد است پنالتي از دست رفته ديدار مقابل سويا، تاثيري روي ليونل مسي نخواهد داشت.
پنالتی لحظات پایانی دیدار بارسا- سویا که توسط مسی زده شد، توسط خاوی واراس، دروازه بان سویا، دفع شد و دو امتیاز حساس را از آبی و اناری ها گرفت.
با توجه به اینکه بارسا فردا شب باید مقابل گرانادا قرار بگیرد، گواردویولا معتقد است ستاره تیمش خیلی زود پنالتی از دست رفته اش را فراموش می کند و به شرایط عادی برمی گردد.
سرمربی کاتالان ها در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شرایط مسی خوب است. او بعد از تلاش زیادی که در دیدار شنبه انجام داد، نیاز به استراحت داشت. او می داند از دست دادن پنالتی جزئی از بازی است و اجازه نمی دهد این اتفاق روی بازی اش تاثیر گذار باشد."
کارلس پویول دیدار فردا شب تیمش را به دلیل مصدومیت از دست خواهد داد اما گواردیولا انتظار دارد کاپیتان تیمش در دیدار بعدی مقابل مایورکا حضور داشته باشد.
" وقتی برای چند ماه از میادین دور هستید، بعضی اوقات به استراحت نیاز دارید. او هنوز مشکلات اندکی دارد اما احتمالا می تواند از روز چهارشنبه بار دیگر در تمرینات حضور پیدا کند."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:59 am
جريمه کاسياس به دليل دير رسيدن به تمرين
ايکر کاسياس، دروازه بان رئال مادريد، امروز به دليل گرفتار شدن در راهبندان، دير به تمرينات تيمش رسيد و به همين دليل توسط ژوزه مورينيو جريمه شد.
بارش باران شدید در مادرید موجب شده بود تا یک ترافیک طولانی در این شهر ایجاد شود و همین مسئله موجب شد تا دروازه بان ملی پوش رئال به موقع به تمرینات تیمش نرسد.
کاسیاس برای اثبات ادعایش، عکسی از این ترافیک را در فیس بوک گذاشت اما توضیحات او برای مورینیو موجب نبود و به همین دلیل با جریمه روبرو شد.
او در صفحه فیس بوکش نوشت:" این هفته بد شروع شد. همه مادریدی ها امروز با ترافیکی وحشتناکی روبرو شدند. من به این دلیل دیر به تمرین رسیدم و مورینیو من را جریمه کرد. مدرکش هم اینجاست."
رئال چهارشنبه شب در برنابئو میزبان ویارئال خواهد بود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 5:59 am
جرارد:رسيدن به ليگ قهرمانان تنها هدف ما نيست
کاپيتان قرمزها اعلام کرد راه يافتن به جمع چهار تيم بالاي جدول اولويت اصلي تيمش است اما اهداف ديگري نيز در سر دارند
استفن جرارد، کاپیتان لیورپول، به دنبال کسب افتخارات بیشتر با این باشگاه است.
این ملی پوش انگلیسی اعلام کرد بازگشت به رقابت های لیگ قهرمانان، اولویت اصلی این تیم در رقابت های این فصل است اما تاکید کرد تنها هدف آنها نیست.
او در گفتگو با مجله اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" بازگشت به جمع چهار تیم بالای جدول اولویت اصلی ماست. حضور تیم های بزرگ اروپایی در آنفیلد، چیزی است که همه ما به دنبالش هستیم. بعضی از بهترین خاطرات دوران حرفه ای من در لیگ قهرمانان رقم خورده است و می خواهم پیش از پایان دوران فوتبالم، باز هم در این رقابت ها حضور داشته باشم.
حضور در این رقابت ها با دیدن بازی ها از تلویزیون بسیار متفاوت است. همه بازیکنان تیم تشنه بازگشت به این رقابت ها هستند و این اتفاق هرچه زودتر رخ دهد، بهتر است.
در عین حال، ما به دنبال قهرمانی در جام ها هم هستیم. برای من بردن جام حذفی و جام اتحادیه بسیار مهم است. ما تنها در سه جام حضور داریم پس باید روی آنها تمرکز کنیم.
ما از سال 2006 در هیچ یک از جام های داخلی خوب کار نکردیم و زمان آن است که هواداران مان را هیجان زده کنیم. آنها استحقاقش را دارند."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:01 am
اخراج بي دليل بازيکنان توسط داور مست
پليس چک يک داورفوتبال را که هنگام قضاوت يک ديدار از حالت طبيعي خارج شده بود به آزمايشگاه برد و مشخص شد اين داور با حالت مستي به قضاوت پرداخته است.
مشرق نوشت: توماس ویدرا که به شدت مست بود سه بازیکن را اخراج کرد و بارها به زمین افتاد. در پایان بازی بین دو تیم یستراپی و تینیچ ناد لاییم با نتیجه ( ۱ – ۱ ) به پایان رسید اما پس از اعلام مست بودن داور نتیجه بازی لغو شد.
کاریل دوسیک یکی از سرپرستان تیم یستراپی لوتا در چک در یک گفتگوی مطبوعاتی گفت :" مست بودن داور کاملا مشخص بود... او هنگام قضاوت آشکارا گفته بود پیش از دیدار در جشن تولد یکی از دوستانش شرکت کرده بود."
داور مست که بارها به زمین افتاد و لباس او گل آلود شده بود سه تن از بازیکنان تیم یستراپی را بدون دلیل از بازی اخراج کرده بود.
بازیکنان تیم که متوجه مست بودن داور شده بودند تا پایان دیدار با هشت نفر به مصاف حریف رفتند زیرا به گفته سرپرست باشگاه :" هیچ قانونی وجود ندارد که داوران را از قضاوت در حالت مستی بازدارد.. اگر با ادامه بازی مخالفت می کردیم با محرومیت مواجه می شدیم."
این داور که نسبت الکل در خون وی بسیار بالا بود احتمالا تا یک سال از قضاوت محروم خواهد شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:01 am
محروميت دو جلسه ژرون بواتنگ
ژرون بواتنگ، مدافع بايرن مونيخ، به دليل دريافت کارت قرمز در ديدار اين هفته تيمش مقابل هانوفر، براي دو بازي از همراهي باواريايي ها محروم شد.
بایرنی ها امیدوار بودند اتحادیه فوتبال آلمان محرومیت کمتری را برای این مدافع ملی پوش در نظر بگیرد اما امروز مشخص شد که او علاوه بر یک جلسه محرومیت به دلیل دریافت کارت قرمز، به دلیل شدید بودن خطایش، برای یک دیدار دیگر نیز قادر همراهی تیمش نخواهد بود.
باشگاه بایرن این حکم را پذیرفت اما اعلام کرد مانوئل گرافه، داور دیدار مقابل هانوفر، استاندارد دوگانه ای را در تصمیم گیری هایش اتخاذ کرده بود.
در بیانیه باشگاه بایرن مونیخ آمده است:" همه اعضای باشگاه بایرن مونیخ این حکم را می پذیرند. البته ما اعتقاد داریم این اتفاق تنها به دلیل بزرگ نمایی و اغراق سرجیو پینتو، بازیکن هانوفر، رخ داده است.
اول کریستین شولز، بازیکن هانوفر، بازیکن ما (تونی انزلیچی) را هل داد و بواتنگ در مقابل بازیکن آنها را هل داد. شولز کارت زرد گرفت اما بواتنگ کارت قرمز. چرا باید در برابر یک صحنه، استانداردهای دوگانه ای وجود داشته باشد. این غیر قابل درک است."
بایرنی ها چهارشنبه شب در جام حذفی مقابل اینگلستات قرار می گیرند و سپس، روز شنبه در بوندس لیگا به مصاف نورنبرگ می روند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:02 am
بارسلونا توپ طلا را دوره کرده است
در فهرست 50 نفري ارائه شده فيفا براي تصاحب توپ طلاي سال نام بازيکنان بارسلونا بيش از ساير بازيکنان به چشم مي خورد.
به نقل از مارکا اسپانیا، فیفا روز گذشته فهرست 50 نفری بازیکنان انتخاب شده برای تصاحب توپ طلا و جمع آوری رای کارشناسان و مربیان جهان را اعلام کرد.
در این فهرست از بارسلونا نام مسی، اینیستا، ژاوی، سسک فابرگاس، پیکه، پویول، ویا، آلوس و آبیدال به چشم می خورد و این مسئله شانس بارسا برای داشتن توپ طلا در موزه نیوکمپ را به شدت افزایش داده است.
در بین سایر اسامی از تیم های دیگر نام هایی چون کاسیاس، کریس رونالدو، اوزیل، آلونسو، رونی، چیچاریتو هرناندز، آخرو، اتوئو و ابراهیموویچ دیده می شود.
مراسم توپ طلای فیفا دوشنبه نهم ژانویه در سالن همایشهای فیفا در زوریخ سوئیس برگزار میشود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:03 am
زيردريايي زرد در برنابئو لنگر انداخت
در دومين شب از هفته دهم رقابت هاي فوتبال باشگاه هاي اسپانيا موسوم به لاليگا ويارئال در خانه رئال مادريد ميهمان است.
تیم فوتبال ویارئال موسوم به زیردریایی زرد اسپانیا فردا شب در خانه رئال مادرید میهمان است.
این تیم به تازگی طعم شکست را تجربه کرده و برای جبران مافات کار سختی در قلعه سیمانی پر افتخارترین تیم باشگاهی جهان دارد.
*برنامه بازی های شب دوم از هفته دهم لالیگا اسپانیا:
ختافه – اوساسونا
لوانته – رئال سوسیه داد
رایو والکانو – مالاگا
رئال ساراگوسا – والنسیا
رئال مایورکا – اسپورتینگ گیخون
رئال مادرید – ویارئال
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:04 am
اريكسون در لسترسيتي هم دوام نياورد
باشگاه دسته يکي لسترسيتي انگليس خبر از جدايي گوران اريکسون سرمربي سابق تيم ملي انگليس از اين تيم داد.
باشگاه لسترسيتي انگليس که در ليگ دسته يک اين کشور فعاليت ميکند، اعلام کرد که گوران اريکسون سرمربي سوئدي اين تيم از ادامه همکاري با اين باشگاه خودداري کرده است.
اريکسون 63 ساله در اکتبر 2010 هدايت لسترسيتي را بر عهده گرفت، اما نمايش بسيار ضعيفي با اين تيم داشت و در حال حاضر تيمش با 8 امتياز در رده سيزدهم جدول قرار دارد.
باشگاه لسترسيتي در اطلاعيهاي که بر روي خروجي سايتش اعلام کرده آورده است: ما با اريکسون براي قطع همکاري به توافق دو طرفه رسيدهايم. او ديگر در تيم لسترسيتي نخواهد ماند و به زودي مربي جديد را انتخاب خواهيم کرد.
شهرت اريکسون به فعاليت او در لاتزيو بر ميگردد که با اين تيم قهرمان سري A شد. او در سال 2001 به عنوان نخستين مربي خارجي تيم ملي فوتبال انگليس انتخاب شد و تا سال 2006 در اين پست باقي ماند. او در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي هدايت ساحل عاج را بر عهده داشت، اما با اين تيم به موفقيتي نرسيد و نتوانست از مرحله گروهي صعود کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:04 am
توره:دوست دارم سيلوا رابا پيراهن بارسا ببينم
هافبک ساحل عاجي منچسترسيتي معتقد است که داويد سيلوا شايستگي بازي در بارسلونا- بهترين تيم کنوني جهان را دارد.
تيم منچسترسيتي در داربي شهر منچستر نمايش فوق العادهاي داشت و تيم آماده و هميشه مدعي منچستريونايتد را با نتيجه باور نکردني 6 بر يک شکست داد.
بدون شک يکي از بهترين بازيکنهاي اين بازي داويد سيلوا اسپانيائي بود که بارها روبرتو مانچيني سرمربي تيم زبان به ستايش از او گشود.
يحيي توره هافبک منچستر سيتي گفت که بسيار خوشحال خواهد شد اگر روزي سيلوا به بارسلونا بپيوندد چرا که شيوه بازي او شباهت زيادي به بازي آبي ـ اناريها دارد.
توره که خود سابقه حضور در جمع شاگردان گوارديولا را دارد، افزود: مطمئنا سيلوا به سرعت با شيوه بازي بارسلونا هماهنگ خواهد شد. اگر از من بپرسند که او ميتواند در بارسلونا موفق شود، خواهم گفت بله، 100 درصد. برايم جالب است که او را با پيراهن بارسلونا ببينم.
بازيکن ساحل عاجي همشهريها درباره اين که چه تيمي شانس اصلي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا در اين فصل را دارد، تصريح کرد: بدون شک بارسلونا بيشترين شانس را براي کسب اين عنوان دارد. در حال حاضر اين تيم بي رقيب است.
وي درباره پيروزي تاريخيشان برابر منچستريونايتد، گفت: شب بسيار خوبي بود. تماشاگران تا پاسي از شب در خيابانها بودند. انگار که ما قهرمان ليگ برتر شده بوديم. آنها هيچ وقت چنين پيروزي را فراموش نخواهند کرد. اين پيروزي همچون پيروزي تاريخي شش بر يک اسپانيول مقابل بارسلونا بود.
منچسترسيتي در حال حاضر با 25 امتياز در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار دارد. رده دوم هم در اختيار منچستريونايتد 20 امتيازي است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:24 pm
شش ماه دوري گتوزو از ميادين
ستاره ايتاليايي در صحبتهايي اعلام کرد که با وجود مشکلاتي که در چشمش وجود دارد از دنياي فوتبال کنار نخواهد رفت.
جنارو گتوزو، ستاره خط میانی باشگاه میلان اعلام کرد که با وجود مبارزه سختی که با مشکلی که در چشمش ایجاد شده دارد، با دنیای فوتبال خداحافظی نخواهد کرد.
این ستاره ایتالیایی بعد از اولین دیدار تیمش در رقابتهای این فصل سری آ که روز نهم سپتامبر مقابل لاتزیو برگزار شد، از میادین ورزشی به دور است. او در آن دیدار تنها 20 دقیقه بازی کرد و بعد از برخوردی که میان او و نستا به وجود آمد زمین مسابقه راترک کرد.
گفته می شود که عصب ششم چشم این ستاره 33 ساله فلج شده ؛ ناهماهنگی ای که به عصب مغزی ای برمی گردد که حرکات چشم را کنترل می کند.
گتوزو در صحبتهایی گفت:« برخوردی که میان من و نستا رخ داد، دلیل وقوع این مشکل نبود.این تنها برخوردی بود که به من کمک کرد تا به این بیماری پی ببرم. آن 20 دقیقه ای که مقابل لاتزیو بازی کردم برایم مثل یک کابوس بود؛ حس می کردم که انگار مست هستم. من زلاتان ایبراهیموویچ را در 4 جای مختلف زمین می دیدم. من باید در 4 ماه آینده استراحت کنم و بعد از آن عمل جراحی روی چشمم انجام خواهد شد.»
با وجود شرایط سختی که پیش روی گتوزو قرار گرفته، این ستاره ایتالیایی مطمئن است که به میادین ورزشی و به ترکیب تیمی که از سال 1999 در آن توپ زده بازخواهد گشت:« من از فوتبال خداحافظی نمی کنم. این بیماری من رااز پای در نخواهد آورد. فوتبال زندگی من است و من انسان خوشبختی هستم. بیست روز پیش دکترها به من گفتند که ممکن است دیگر هرگز نتوانم به زمین چمن بازگردم ولی الان به من می گویند که این طور نیست و مطمئن باشید که من به شدت تلاش می کنم تا دوباره به زمین چمن بازگردم.»
گتوزو ادامه داد:« من می توانم تمرینات فیزیکی ام را انجام دهم ولی نمی توانم بازی کنم؛ چون خیلی خوب نمی بینم. من خودم را یکی از اعضای مهم باشگاه می دانم و بعد از سالها بازی برای میلان احساس احترام زیادی می کنم.»
میلان درحال حاضر با کسب 11 امتیاز از 7 بازی در رده هفتم جدول قرار دارد و 4شنبه شب مقابل پارما قرار خواهد گرفت
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » سه شنبه اکتبر 25, 2011 6:25 pm
ونبلز:منچستريونايتد به هافبك بازيساز احتياج دارد
سرمربي سابق بارسلونا تيم منچستريونايتد را فاقد يک هافبک بازيساز طراز اول ميبيند.
بعد از شکست سنگين شياطين سرخ مقابل منچسترسيتي انتقادات از تيم فرگوسن همچنان ادامه دارد.
تري ونبلز که سابقه هدايت تيم ملي انگليس و استراليا را در کارنامه دارد گفت که منچستريونايتد به يک هافبک بازيساز احتياج دارد.
وي در گفتوگو با روزنامه سان انگليس تصريح کرد: تيم منچستريونايتد در خط مياني بيش از حد دفاعي است و خلاء يک هافبک بازيساز در اين تيم کاملا مشهود است.
وي افزود: در بازي با منچسترسيتي هم به وضوح ديديم که آندرسون و دارن فلچر توانايي رقابت با سيلوا را نداشتند و همين مساله براي شاگردان فرگوسن گران تمام شد. در اين بازي ديديم که مهاجمان و جناحهاي منچستر که نقطه قوت اين تيم هستند، اصلا تغذيه نشدند. آنها هرگز نتوانستند حملات هجومي خود را به نمايش بگذارند و در پايان هم ديديم که چگونه بازي را واگذار کردند
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان