[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:02 am

انريکه: هميشه پيروزي مهمترين مسئله است

لوئيس انريکه، سرمربي رم، از پيروزي 1-0 تيمش مقابل پالرمو ابراز خوشحالي کرد.

تک گل اریک لاملا، ستاره جوان آرژانتینی، پیروزی رم در این دیدار را رقم زد و انزلیچی را به مکان ششم جدول رده بندی رساند.

سرمربی اسپانیایی رم در گفتگو با خبرنگاران گفت:" نتیجه همیشه مهمترین مسئله است اما ما همیشه تلاش می کنیم خوب بازی کنیم و برای پیشرفت کردن، تلاش می کنیم. وقتی خوب بازی کردن با نتیجه گیری همراه می شود، شرایط خیلی بهتر می شود. پیروزی مقابل پالرمو بسیار مهم بود، به ویژه اینکه ما مقابل یک تیم فوق العاده، نمایش بسیار خوبی ارائه دادیم."

انریکه همچنین لاملا را مورد ستایش قرار داد و گفت:" او بازیکن خوبی است که هنوز نیاز به پیشرفت دارد. من شیوه بازی او و شخصیتش در بازی را دوست دارم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

مايکون: اينتر مي تواند قهرمان سري آ شود

مايکون، مدافع اينتر، معتقد است علي رغم شروع دشواري که تيمش در رقابت هاي اين فصل داشت، مي توانند قهرمان رقابت هاي سري آ شوند.

شاگردان رانیری از 6 دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل تنها 4 امتیاز کسب کردند اما امروز با پیروزی 1-0 مقابل کاتانیا، بار دیگر به مسیر پیروزی برگشتند.

مایکون در گفتگو با اسکای ایتالیا گفت:" فتح اسکودتو؟ ما تا روز آخر به قهرمانی مان ایمان داریم. پیروزی در دیدار امروز بسیار مهم بود و ما برای اینکه بتوانیم قهرمان شویم، باید به همین مسیر ادامه بدهیم.

باید از طرفداران مان تشکر کنیم که از ما حمایت کردند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

رکورد نوير در بوندس ليگا فرو ريخت

با شکست شب گذشته بايرن مونيخ در بوندس ليگا رکورد دروازبان مليپوش اين تيم فرو ريخت.

مانول نویر سنگربان ملی‌پوش بایرن مونیخ که پیش از این موفق شده بود در رقابت‌های بوندس لیگا در 8 دیدار متوالی دروازه‌اش را بسته نگه دارد در آخرین دیدار هفته دهم این پیکارها مقابل هانوفر 2 گل دریافت کرد تا رکورد این دروازبان شکسته شود.
در دقیقه 23 محمد عبداللهو بازیکن نروژی هانوفر دروازه نویر را گشود و طلسم گل نخوردن بایرن و مانول نویر شکسته شد.
دیدار شب گذشته دومین شکست فصل باوارایی‌ها بود و در دقیقه 50 پاندر تیر خلاص را بر پیکره بایرن شلیک کرد تا مردان یوپ هاینکس دست خالی از هانوفر به مونیخ بازگردند.

نویر پیش از این موفق شده بود در پیکارهای بوندس لیگا 748 دقیقه دروازه خود را بسته نگه دارد که با دقایق بازی با هانوفر این رکورد به 771 دقیقه رسید و درنهایت در جایگاه سوم بهترین دروازبانان بوندس‌لیگا قرار گیرد.
تیمو هیلده براند از اشتوتگارت با بسته نگه‌داشتن سنگر خود به مدت 884 دقیقه رکورددار بوندس لیگا است و اولیور کان با 802 دقیقه در مکان دوم قرار دارد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:03 am

رانيري: مي توانيم قهرمان سري آ شويم

مربي ايتاليايي ازاينکه روزهاي ناکامي تيمش به پايان رسيده خوشحال است و معتقد است که تيمش هنوز درکورس قهرماني قرار دارد.

کلودیو رانیری، مربی باتجربه اینتر از برد خانگی تیمش مقابل کیه وو در دیدار یکشنبه شب به شدت خوشحال است.

ضربه سر تیاگو موتا در دقیقه 34 بازی کافی بود تا اینتر در این بازی به پیروزی رسیده و به اولین برد خانگی اش در رقابتهای این فصل سری آ دست بیابد.

گل این ستاره 29 ساله به علاوه اولین گل اینتر در سن سیرو در فصل 2-2011 بود و رانیری از این شروع خوب، خیلی خوشحال به نظر می رسید.

در پایان این دیدار رانیری به وب سایت رسمی اینتر گفت:« مهم این بود که از شر «تابوی سن سیرو» راحت شویم؛ البته شاید عجیب باشد که بخواهیم این را بگوئیم ولی ما هنوز نتوانسته بودیم که در خانه مان به پیروزی رسیده و حتی گلزنی کنیم.»

رانیری عملکرد شاگردانش مقابل کیه وو را این گونه تحلیل کرد: « تیم ما منسجم بود و با عزمی راسخ بازی می کرد. آنها واقعا به برد در این بازی نیاز داشتند. می دانستیم که کار اسانی را پیش رو نداریم ولی همه چیز خوب پیش رفت؛ آن هم مقابل تیمی که بازی گروهی خوبی دارد و خیلی می دود. من واقعا خوشحالم.»

مربی باتجربه اینتر ادامه داد:« تیمهایی مثل کیه وو ، تمام تیمهای بزرگ را به دردسر می اندازند ولی ما توانستیم سه امتیاز این بازی خانگی را به دست بیاوریم. الان باید به بازی مقابل آتالانتا که 4شنبه شب برگزار می شود فکر کنیم؛ این هم بازی سختی برای ما خواهد بود.»

این برد باعث شد تا اینتر در رده شانزدهم جدول سری آ قرار بگیرد و با 7 امتیاز، فاصله ای 8 امتیازی را میان خود و اودینزه ببیند. با این وجود رانیری ناامید نیست:« با نشستن روی نیمکت مربیگری اینتر، باید به احتمال قهرمانی تیم در رقابتها باور داشته باشی.. نباید فراموش کرد که تیم ما در دسامبر سال گذشته قهرمان دنیا شد ؛ پس باید این روند را حفظ کنیم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:03 am

واكنش تند فابرگاس به اتهام نژادپرستي

سسک فابرگاس گفت که در جريان درگيري با فردريک کانوته مهاجم اهل مالي سويا به او هيچ دشنام نژادپرستانه نداده است.

فابرگاس پس از آن که رسانه هاي محلي اتهام هايي در اين زمينه عليه او مطرح کردند در صفحه توييتر خود نوشت:هرگونه توهين نژادپرستانه به هر بازيکن سويا را تکذيب مي کنم.
اين بازيکن 24 ساله افزود:من چنين اتهام هايي را آن هم درباره کارهايي که انجام نداده ام ، تحمل نخواهم کرد. اگر آنها از حکم اخراج بازيکن خود عصباني هستندمي توانند به طريق ديگر خشم خود را فروبنشانند
در ديدار بارسلونا و سويا هنگامي که داور اعلام ضربه پنالتي به سود بارسلونا کرد، کانوته خشمگينانه به توپ ضربه زد و با فابرگاس درگير شد و داور هم او را اخراج کرد.
کانوته پس از اين بازي در صفحه توييتر خود از'' آنچه رخ داده بود آن هم در شرايطي که هفته مبارزه با نژادپرستي در فوتبال اروپا به تازگي به پايان رسيده'' ابراز تاسف کرده بود.
اين بازيکن سياه پوست افزود: تحريک و دشنام باعث اين رفتار من شد، شما به خوبي از اين نکته آگاه هستيد. اما سعي مي کنم بيش از اين به آن فکر نکنم. رفتار او با فردي چون من بد بود. من پرونده اين موضوع را بسته ام.
فابرگاس در پاسخ به اين اتهام ها نوشت که هميشه با هم تيمي هايش که ريشه هاي متفاوتي به لحاظ نژادي و ديني و ملي با او دارند ''بهترين رفتار'' را داشته است.
وي گفت: هيچ کس تاکنون در همه اين سالها که فوتبال بازي مي کنم به من تهمت نژادپرستي نزده است. من با '' سيدو کيتا'' بازيکن اهل مالي در باشگاه بارسلونا هم اتاقي هستم و دوستي لبناني دارم. اين ها نشان مي دهد که تفکر من نژادپرستانه نيست.
فابرگاس اضافه کرد: اتهام نژادپرستي بسياري بزدلانه و آسان ترين راه براي پنهان کردن رفتار حقيرانه است. وجدان من در اين زمينه آسوده است. هيچ کار اشتباهي انجام نداده ام.
هرچند که کانوته نامي از فابرگاس نبرد ولي گفته بود در جريان ديدار بارسلونا'' تحريک شده و به او دشنام داده شده بود''.
''دانيل آلوز'' هم تيمي فابرگاس در بارسلونا که يک رنگين پوست است در يک نشست خبري از او حمايت کرد و گفت: فابرگاس هيچ دشنام نژادپرستانه نداد. او انساني شريف است و هيچ وقت چنين رفتاري نداشته است
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:04 am

جان تري:به آنتون فرديناند توهين نژادپرستانه نکردم

مدافع چلسي در صحبتهايي اعلام کرد که مشکلي ميان او و بازيکن کوئينزپارک رنجرز وجود ندارد.

جان تری بازیکن باتجربه چلسی در صحبتهایی اعلام کرد که در جریان دیدار یکشنبه شب تیمش مقابل کوئینز پارک رنجرز که با شکست 0-1 چلسی به اتمام رسید، هیچ توهین نژادپرستانه ای خطاب به آنتون فردیناند برزبان نیاورده است.

در جریان این دیدار، ژوزه بوسینگوا و دیدیه دروگبا از زمین مسابقه اخراج شدند و اعلام یک ضربه پنالتی به نفع تیم حریف که حیدر هلگوسن آن را مبدل به گل کرد باعث شد تا سه امتیاز این بازی به حساب کوئینز پارک رنجرز واریز شود.

درپایان این مسابقه ویدئویی که در اینترنت پخش شد که در آن جان تری برسر آنتون فردیناند، بازیکن حریف فریاد می کشید و برخی ها معتقد بودند که تری به فردیناند توهین نژاد پرستانه کرده است.

دراین میان جان تری با انتشار بیانیه ای به دفاع از خود برخاسته:« دیدم که صحبتهای زیادی درمورد این ویدئو که در اینترنت پخش شده، مطرح شده است. من واقعا ناامید شدم که مردم برداشت اشتباهی درمورد آنچه من به آنتون فردیناند گفتم، دارند.»

او ادامه داد:« من فکر کردم آنتون مرا به اهانت نژادپرستانه به او متهم کرده؛ به همین خاطر با خشونت با او برخورد کردم و به او گفتم که من هرگز چنین کلماتی را نگفته ام. من هیچ وقت چنین حرفهایی را برزبان نمی آورم و ناراحتم که مردم این طور فکر می کنند.»

جان تری ادامه داد:« من مدتی طولانی است که آنتون را می شناسم و بعد از بازی با او صحبت کردم و هیچ مشکلی بین ما نیست. من برد کوئینز پارک را به آنتون تبریک گفتم و او من را به هیچ چیزی متهم نکرده بود. ماجرا تنها یک سو تفاوهم بود و بس. بعد از نتیجه دیدار یکشنبه شب که برای ما دردناک بود، از شنیدن چنین صحبتهایی بیشتر ناراحت شدم. من با افتخار می کنم که کاپیتان یکی از برترین تیمهای بین المللی درلیگ برتر هستم و باور دارم که در دنیای ورزش هیچ جایی برای نژاد پرستی نیست و البته در هیچ یک از عرصه های زندگی جایی برای رفتار نژادپرستانه نیست.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

کانوته: سسک مرا تحريک کرد و به من توهين کرد

ستاره باشگاه سويا در صفحه توئيترش به شرح آنچه در جريان ديدار دو تيم بارسا و سويا رخ داده پرداخته است.

فدریک کانوته، مهاجم مالیایی باشگاه سویا در صفحه توئیترش به این نکته اشاره کرد که سسک فابرگاس در دقایق پایانی دیدار دو تیم بارسلونا و سویا او را «تحریک کرد و مورد اهانت قرار داد.» به نظر کانوته این رفتار سسک بود که عصبانیت او را به همراه داشت و منجر به اخراج او از زمین مسابقه شد

کانوته درصفحه توئیترش دراین باره نوشت:« آنچه شنبه اتفاق افتاد واقعا احساسات مرا برانگیخت. اصلا رفتار مناسبی نبود ولی باید بگویم که درآن دقایق من تحریک شدم و توهین هایی خطاب به من انجام شد.»

در زمانی که لیونل مسی آماده زدن ضربه پنالتی می شد، کانوته دائما از روی توپی که روی زمین کاشته شده بود عبور می کرد و سعی در عصبی کردن مسی داشت. داور در آن صحنه به کانوته کارت زردی نشان داد و کانوته درحال دور شدن از محوطه جریمه بود که فابرگاس به او اهانت کرده؛ ستاره مالیایی به سمت سسک رفت و گلویش را فشرد و همین صحنه باعث شد تا ایتورالده گونسالس ،داور باتجربه بازی، کانوته را از زمین مسابقه اخراج کند. گونسالس، داور اهل ایالت باسک در توضیح این صحنه گفت:« به خاطر آنکه کانوته گلوی بازیکن حریف را گرفت و بعد او را هل داد، به او کارت قرمز مستقیم نشان دادم.قبل از آن هم او سعی داشت تا زننده ضربه پنالتی را عصبی کند
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

بواتنگ پس از هت‌تريك مقابل لچه

هافبک غنايي ميلان پس از پشت سر گذاشتن يک شب رويايي برابر لچه، اظهار داشت که اين گل‌ها را به عشق پسرم به ثمر رساندم.

ميلان در ادامه هفته هشتم رقابت‌هاي سري A ايتاليا با نتيجه‌ چهار بر سه لچه را شکست داد.

بدون شک مرد اول اين ديدار پرينس بواتنگ بود که توانست سه گل به ثمر رساند و نقش بسزايي در اين پيروزي ارزشمند داشته باشد.

بواتنگ هافبک ملي پوش غنايي ميلان پس از پايان بازي با بيان اين که از اين پيروزي بسيار خوشحال است، گفت: براي ما پيروزي در اين ديدار بسيار مهم بود. سه گلي را که به ثمر رساندم تقديم به فرزندم مي‌کنم. اين گل‌ها را به عشق او به ثمر رساندم.

وي افزود: اين هتريک استثنايي بود. واقعا احساس افتخار مي‌کنم. هر توپي که مي‌زدم وارد دروازه‌ مي‌شد. توپ بازي را به منزلم خواهم برد و آن را در مکان زيبايي قرار خواهم داد.

بواتنگ درباره عدم قرار گرفتنش در ترکيب اوليه ميلان در اين ديدار، تصريح کرد: نمي‌خواهم به حرف و حديثها در اين زمينه پاسخ دهم. قبل از شروع بازي از ناحيه زانو مصدوميت خفيفي داشتم و آلگري به همين سبب مرا در ترکيب اصلي قرار نداد. من فقط به آينده مي‌نگرم و اميدوارم روز به روز در ميلان پيشرفت کنم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:05 am

اسلوم‌کا: اين برد نشانه پيشرفت هانوفر است

سرمربي تيم فوتبال هانوفر گفت: پيروزي مقابل بايرن مونيخ نشانه پيشرفت تيم ما است.

به نقل از سایت بایرن، میرکو اسلوم کا سرمربی آلمانی و44 ساله هانوفر اظهار داشت: بسیار خوشحالم که موفق شدیم تیم قدرتمند بایرن را شکست دهیم. پیروزی مقابل این تیم نشان از پیشرفت هانوفر دارد و شایسته این برد بودیم.

وی با تمجید از عملکرد شاگردانش افزود: بازی حساب‌شده‌ای را به نمایش گذاشتیم و در دفاع بسیار منظم عمل کردیم.

شب گذشته هانوفر موفق شد در ورزشگاه خانگی خود با نتیجه 2 بر یک مقابل شاگردان یوپ هاینکس به برتری برسد و دومین شکست فصل بایرن را رقم بزند.

اسلومکا گفت: در بازی مقابل رقیب مهم است که بتوانی با حملات متعدد اجازه هجوم از طرف مقابل را بگیرید. ما در این دیدار اجازه ندادیم آن‌ها همه‌جانبه به دروازه ما نزدیک شوند و با سازماندهی مناسب در نقاط زمین موفق شدیم پیروزی این جدال خانگی شویم.

هانوفر با برد مقابل بایرن 18 امتیازی شد و به رده چهارم جدول بوندس لیگا صعود کرد
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

هاينکس پس از شکست مقابل هانوفر

سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ با وجود شکست مقابل هانوفر گفت: امروز خوشحال تر از روزهايي هستم که پيروزيهاي بزرگ مقابل حريفانمان بدست آورديم.

به نقل از سایت بایرن، یوپ هاینکس پس از باخت 2 بر یک مقابل هانوفر اظهار داشت: هر دو تیم بازی سنگینی مقابل یکدیگر داشتند، ما نتوانستیم مرکز میدان را در اختیار بگیریم و ابتکار عمل را از دست دادیم.

وی افزود: ما به حریف یک پنالتی دادیم و پس از آن در مدت زمان کوتاهی بوآتنگ را از دست دادیم، ما شانس‌هایی برای گلزنی داشتیم و در واپیسن دقایق بازی می‌توانستیم بازی را به تساوی بکشیم که ضربه شواین اشتایگر به گل تبدیل نشد.

بایرن شب گذشته پس از 8 پیروزی متوالی برای دومین بار در خارج از خانه شکست خورد اما همچنان صدرنشین باقی ماند.

هاینکس خاطرنشان کرد: بایرن شایسته احترام و تقدیر است، ما نشان دادیم روحیه بزرگی داریم و سزاوار حداقل کسب یک امتیاز بودیم. امروز با وجود شکست خوشحال‌تر از روزهایی هستم که پیروزی‌های بزرگ و پرگل مقابل سایر حریفان بدست می‌اوردیم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

هاينکس پس از شکست مقابل هانوفر

سرمربي تيم فوتبال بايرن مونيخ با وجود شکست مقابل هانوفر گفت: امروز خوشحال تر از روزهايي هستم که پيروزيهاي بزرگ مقابل حريفانمان بدست آورديم.

به نقل از سایت بایرن، یوپ هاینکس پس از باخت 2 بر یک مقابل هانوفر اظهار داشت: هر دو تیم بازی سنگینی مقابل یکدیگر داشتند، ما نتوانستیم مرکز میدان را در اختیار بگیریم و ابتکار عمل را از دست دادیم.

وی افزود: ما به حریف یک پنالتی دادیم و پس از آن در مدت زمان کوتاهی بوآتنگ را از دست دادیم، ما شانس‌هایی برای گلزنی داشتیم و در واپیسن دقایق بازی می‌توانستیم بازی را به تساوی بکشیم که ضربه شواین اشتایگر به گل تبدیل نشد.

بایرن شب گذشته پس از 8 پیروزی متوالی برای دومین بار در خارج از خانه شکست خورد اما همچنان صدرنشین باقی ماند.

هاینکس خاطرنشان کرد: بایرن شایسته احترام و تقدیر است، ما نشان دادیم روحیه بزرگی داریم و سزاوار حداقل کسب یک امتیاز بودیم. امروز با وجود شکست خوشحال‌تر از روزهایی هستم که پیروزی‌های بزرگ و پرگل مقابل سایر حریفان بدست می‌اوردیم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:06 am

لام: شکست مقابل هانوفر ضربه بزرگي بود

بازيکن تيم فوتبال بايرن مونيخ شکست مقابل هانوفر را ضربه بزرگي به اين تيم ياد کرد.

به نقل از سایت بایرن، فیلیپ لام اظهار داشت: شایسته شکست مقابل هانوفر نبودیم، این بازی می‌توانست حداقل برای ما یک امتیاز داشته باشد و باید با تساوی به مونیخ باز می‌گشتیم.
وی افزود: ما نسبت به هانوفر موقعیت‌های بیشتری را بر روی دروازه این تیم تدارک دیدیم، گل دوم آن‌ها کار را برای ما سخت کرد و در نهایت شکست خوردیم و این باخت ضربه بزرگی به ما بود.

لام خاطرنشان کرد: این شکست را باید فراموش کنیم و باید نشان دهیم که بایرن بار دیگر باز خواهد گشت.

شب گذشته شاگردان یوپ هاینکس در زمین هانوفر با نتیجه 2 بر یک شکست خوردند و دومین باخت فصل خود را پس از 8 برد متوالی تجربه کردند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

مربي لوانته بعد از صدرنشيني تيمش در لاليگا

مربي تيم منطقه لوانته خوشحال است که تيمش براي اولين بار در بيش از صد سال اخير در صدر جدول رقابتهاي لاليگا قرار گرفته است.

خوان ایگناسیو مارتینس که این روزها در فوتبال اسپانیا همه او را به نام JIM می شناسند، مربی لوانته است. شاید بهتر باشد تا با نام او اشنا شویم، چرا که تیم مارتینس اکنون و در پایان هفته هشتم رقابتهای لالیگا، تیم صدرنشین رقابتهاست.

او از بازیکنانش خواسته تا صدرنشینی شان را از دست ندهند. لوانته روز یکشنبه با برد 0-3 مقابل ویارئال در ورزشگاه ال مادریگال توانست با پیشی گرفتن از رئال و بارسا به صدر جدول رقابتها راه بیابد و رئال در رده دوم قرار دارد و بارسا سوم است.

غلبه بر زیردریایی های زرد، ششمین برد پیاپی لوانته در رقابتهای این فصل لالیگاست. آنها در رقابتهای این فصل هنوز شکست نخورده اند و با کسب 20 امتیاز از 8 بازی صدرنشین جدول هستند.

درپایان دیدار لوانته مقابل ویارئال ، مارتینس سراز پا نمی شناخت ؛ چرا که تیمش برای اولین بار در طول بیش از صد سال اخیر در صدر جدول رقابتهای لالیگا قرار گرفته. او درپایان دیدار یکشنبه شب ال مادریگال به روزنامه مارکا گفت:« بسیار خوشحالم که اتفاق خیلی زیبایی را تجربه می کنم؛ به ویژه اینکه هواداران لوانته را خوشحال می بینیم. آنها واقعا شایستگی این را دارند. صدرنشینی در جدول رقابتهای لالیگا برای تیمی مثل لوانته اتفاق خیلی بزرگی است. ما باید به تلاشمان ادامه دهیم و با وجود شرایط کنونی مان مغرور نشویم.»

مربی لوانته ادامه داد:« الان زمان آن است که از صدرنشینی مان لذت ببریم. این اتفاق خیلی ویژه ای است ولی باید با فروتنی به تلاشهایمان ادامه دهیم و بدانیم که رقابتهای فصل خیلی طولانی است.»

لوانته چهارشنبه شب میزبان رئال سوسیداد خواهد بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

شلادروف: بخت با هانوفر براي پيروزي يار بود

مهاجم تيم فوتبال هانوفر گفت: بخت با ما يار بود که مقابل بايرن پيروز شديم.

جان شلادرف مهاجم آلمانی تیم فوتبال هانوفر پس از پیروزی تیمش مقابل بایرن مونیخ اظهار داشت: قرار گرفتن در مقابل بایرن مونیخ همیشه سخت است، مقابل این تیم جنگنده ظاهر شدیم و مبارزه خوبی را نشان دادیم.

وی افزود: خوشحالم پیروز میدان شدیم، ما برای کسب سه امتیار به اندازۀ کافی تلاش کردیم، بایرن با وجود شکست نشان داد که در سطح بالایی قرار دارند، حتی زمانی که آن‌ها با یک بازیکن کمتر روبرو شدند هنوز هم ما را تحت فشار قرار می‌دادند.

بازیکن هانوفر خاطرنشان کرد: باوارایی‌ها واقعاً یک تیم فوق العاده دارند، بخت با ما یار بود که توانستیم پیروز شویم؛ اما باید بگویم که مستحق این برد بودیم.
هانوفر شب گذشته با نتیجه 2 بر یک مقابل بایرن پیروز شد تا دومین شکست خارج از خانه مونیخی‌ها را در این فصل به این تیم تحمیل کند
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » دوشنبه اکتبر 24, 2011 9:07 am

آنچلوتي: دوست دارم به فوتبال انگليس برگردم

مربي سابق چلسي در صحبتهايي اعلام کرد که دوست دارد تا دوران ديگري را در فوتبال انگليس سپري کند.

کارلو آنچلوتی مربی سابق چلسی در صحبتهایی تمایلش را برای بازگشت به دنیای مربیگری در فوتبال انگلیس ابراز کرد. این مربی ایتالیایی در ماه می سال جاری میلادی استمفورد بریج را ترک کرد و بعد از آن همچنان بیکار است.

آنچلوتی در صحبتهایش از تیم خاصی برای هدایت نام نبرده است.

کارلتو گفت:« لیگ برتر بهترین لیگ در اروپاست؛ من دوست دارم تا در صورت امکان اینجا بمانم.نمی خواهم از تیم خاصی اسم ببرم؛ چون این تیمها الان مربی دارند ولی دوست دارم تیمی را هدایت کنم که رویاهای زیادی داشته باشد و می خواهم صبر کنم و ببینم که در این فصل چه عملکردی خواهد داشت.»

او ادامه داد:« دوست دارم که فوتبال ایتالیا بهترین فوتبال دنیا باشد ولی در حال حاضر شرایط بدین ترتیب نیست. اگر این امکان وجود داشته باشد، دوست دارم در انگلیس بمانم و به دنبال باشگاه دیگری باشم. من این شرایط را دوست دارم.»

آنچلوتی با بررسی شرایط اخراجش از چلسی گفت:« وقتی به آن روزها فکر می کنم، می توانم بگویم که تجربه فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم. من فرصتی استثنایی داشتم. قطعا در این تیم باید برنده باشی، چون چلسی برای قهرمانی ساخته شده است.»

آنچلوتی درادامه از اخراج ری ویلکینس ابراز تعجب کردو اعلام کرد که نمی داند که چرا دستیار سابقش از سمت خود برکنار شده است:« نمی دانم چه اتفاقی افتاده. این تصمیم سران باشگاه بود و من واقعا تعجب کردند و همه متعجب شده اند.ولی چه می توانیم بکنیم. فقط باید این تصمیم را بپذیریم.»

کارلتو درادامه صحبتهایش به تمجید از رومن آبراموویچ پرداخت و اعلام کرد که ارتباط خوب و صمیمانه ای با مالک انزلیچی چلسی داشته:« فکر می کنم ما عملکرد خوبی داشتیم. آبراموویچ اطلاعات و کاریزمای زیادی دارد و انسان باشخصیتی است. اولین نکته این است که او فوتبال را دوست دارد و دوما اینکه خیلی به بازیکنانش نزدیک است. او در طول این دو سال به شدت از من حمایت می کرد. او دوست ندارد که روی جلد روزنامه ها برود. و به عنوان مالک یک باشگاه فوق العاده است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان