[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 2:57 pm

کاپلو: هرگز هدايت اينتر را برعهده نمي گيرم

اين مربي 67 ساله که تا پايان يورو 2012 روي نيمکت سه شيرها خواهد نشست، در هر سه تيم ميلان، يوونتوس و رم، هم به عنوان بازيکن و هم مربي حضور داشت.

فابیو کاپلو، سرمربی تیم ملی انگلیس، اعلام کرد به دلیل علاقه ای که به تیم های سابقش، میلان، یوونتوس و رم، دارد، هرگز به اینتر نخواهد پیوست.

این مربی 67 ساله که تا پایان یورو 2012 روی نیمکت سه شیرها خواهد نشست، در هر سه تیم میلان، یوونتوس و رم، هم به عنوان بازیکن و هم مربی حضور داشت.

او در گفتگو با برگزاری آنسا گفت:" باشگاه هایی هستند که هیچ وقت به آنها نخواهید رفت. وقتی من 18 ساله بودم، هلینو هرره را از آنجلو موراتی خواست که من را به خدمت بگیرد اما رئیس باشگاهی آن زمان من این پیشنهاد را رد کرد.

چند بار دیگر هم من در آستانه پیوستن به اینتر بودم اما هرگز این اتفاق رخ نداد. مثل این می ماند که هر بار از فاصله ای نزدیک توپ را به تیرک بکوبید."

او که بین سال های 06-2004 هدایت یوونتوس را برعهده داشت، در مورد جدایی دل پیرو از این باشگاه در پایان فصل گفت:" داشتن بازیکنی با این استاندارد فوق العاده است اما طرفداران نتیجه می خواهند و مربی باید به دنبال این هدف باشد.
دل پیرو در تیم من بود و من احساس می کردم او نیاز دارد بیشتر استراحت کند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 2:58 pm

تايه تايوو : رئال مادريد هم به دنبال من بود

اين مدافع ملي پوش نيجريه اي در اولين روزهاي نقل و انتقالات تابستاني از تيم المپيک مارسي راهي ميلان شد و قراردادي سه ساله با انزلیچی امضا کرد.

تایه تایوو، مدافع جدید میلان اعلام کرد رئال مادرید در تابستان گذشته قصد به خدمت گرفتن او را داشت اما از اینکه میلان را انتخاب کرده ، بسیار خوشحال است .

این مدافع ملی پوش نیجریه ای در اولین روزهای نقل و انتقالات تابستانی از تیم المپیک مارسی راهی میلان شد و قراردادی سه ساله با انزلیچی امضا کرد.

گرچه این بازیکن در ابتدای ورودش به میلان و در اولین بازی خود در ورزشگاه سن سیرو دچار مصدومیت شد، اما از اینکه به میلان پیوسته، خوشحال است.

او در مصاحبه با نشریه ورزشی گاتزتا دلو اسپورت گفت:" من از رئال مادرید نیز پیشنهاد داشتم ، اما من انتخاب صحیح را انجام دادم و به میلان پیوستم و تصمیم دارم سال ها برای این تیم بازی کنم."

با وجود اینکه تیم میلان در رقابت های سری آ و لیگ قهرمانان شروعی ضعیف را داشته است ، این مدافع بسیار امیدوار است که میلان در این دو جبهه موفق خواهد بود.

" از نظر من میلان می تواند قهرمان هر دو جام شود ."

این مدافع آفریقایی که هنوز شانس بازی در لیگ های دیگر دنیا را نیز دارد ، اظهار دارد که سری آ دارای جذابیت های متفاوتی است .

" فوتبال در فرانسه بیشتر بطور فیزیکی دنبال می شود اما در ایتالیا تاکتیک بیشتر در فوتبال حاکم است ، از همین رو من باید بیشتر به حرکت بدون توپ کار کنم .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

آتش سوزي در خانه بالوتلي

گفته مي شود آتش سوزي از حمام و به دنبال احتراق مواد ويژه آتش بازي ايجاد شد.

به گزارش نشریه گاردین، خانه ماریو بالوتلی، مهاجم منچسترسیتی، در آستانه دیدار تیمش مقابل منچستریونایتد، دچار حریق شد اما این بازیکن ایتالیا توانست به موقع خودش را نجات دهد و از این ملکه گریخت.

گفته می شود آتش سوزی از حمام و به دنبال احتراق مواد ویژه آتش بازی ایجاد شد.

یکی از سخنگویان پلیس به خبرنگاران گفت:" ساعت یک صبح شنبه ما متوجه این آتش سوزی شدیم. پلیس و آتش نشانی به موقع در محل حاضر شد و خوشبختانه آسیبی به املاک مجاور وارد نشد.

در حال حاضر پلیس در مورد علت این آتش سوزی در حال تحقیق است. هرچند چیز مشکوکی وجود ندارد."

بعد از این اتفاق بالوتلی شب را در هتل سپری کرد.

گفته می شود این اتفاق به دلیل استفاده از بالوتلی و دوستانش از مواد محترقه و فرستادن آن به داخل خانه از پنجره حمام رخ داده است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

مورينيو: پيگريني آدم خوبي است

مورينيو، مربي رئال مادريد ، نيمه اول بازي تيمش برابر مالاگا را "فوق العاده " خواند و گفت که از "همه چيز " راضي بوده است.

به نقل از مرجع خبری رئال مربی پرتغالی افزود :" نیمه اول به حدی خوب بود که بازی را تعیین کرد . من همه چیز رئال مادرید را دوست داشتم . در ضرب اول و دوم خیلی خوب بودیم . فشار خیلی خوبی آوردیم . بازیکنانم عالی دفاع کردند ، خیلی خوب . بازی که از همه چیزهایش راضی بودم . گلهایی با متدهایی مختلف زدیم تا مشخص شود که بازیمان متنوع است ."
مورینیو گفت :" می دانستم که نیمه دوم نمی تواند همان گونه باشد چرا که نیمه اول خیلی خوب بود . حریف نمی خواست که گلهای چهارم و پنجم را بخورد اما گل خوردن را ول کرده بود و به دنبال گلزنی بود . اما ما بیشتر به حرکات تیمی توجه داشتیم . کریستیانو هم خیلی در خدمت تیم بود . "
در ادامه گفت :" خیلی خوشحالم چرا که این سه امتیار در یک زمین مشکل بود . این هفته را خوب شروع کردیم . مهم این است که در استادیوم ها خشونت نباشد . من همیشه گفته ام که برای مالاگا احترام قائلم . . "
در مورد پیگرینی گفت :" من کسی نیستم که باید نظر بدهم . در رئال مادرید افرادی هستند که در موردش صحبت می کنند . بازیکنان و من ترجیح می دهیم که از او خوب بگوییم چرا که آدم خوبی است .
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 3:00 pm

مسي و بدترين ضربه سال (عکس)
دروازه بان سويا نمايش تاريخي اش را با دفع پنالتي مسي تکميل کرد.
Lionel Messi, Barcelona, Sevilla
لیون مسی ستاره بارسا در دقایق تلف شده بازی سویا پنالتی اهدایی داور بازی را به دستهای ژاوی واراس ستاره سویا کوبید که به عنوان دروازه بان بهترین نمایش عمرش را ارائه داد.
مسی با وجود تلاش فراوان مغلوب دفاع منطقی و حساب شده سویا شد و بارها با پاس های اشتباه تیمش را از موقعیت تهاجمی خارج کرد. البته برای یک ستاره در حد او یک نمایش ضعیف خیلی هم فاجعه نیست... به قول گوادیولا خبر مهم این که مسی ندرخشید!
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 3:01 pm

پيگريني: بيش از 4 گل را انتظار داشتم

سرمربي خشمگين و دلخور مالاگا پس از شکست 4 بر صفر تيمش مقابل رئال مادريد گفت: بضاعتمان همين بود، خوردن بيش از 4 گل را انتظار داشتم.

به نقل از آس اسپانیا، مانوئل پیگرینی تصریح کرد: وقتی یک تیم ۳ گل دریافت می‌کند، با خودت فکر می‌کنی که شاید هنوز راه فراری باشد و شاید بشود کاری کرد اما وقتی گل چهارم را در همان نیمه اول دریافت کنید، دیگر همه چیز نقش بر آب می‌شود، به نظر من رئال مادرید در نیمه دوم عقب نشینی کرد و ما تا حدودی شانس آوردیم، من تصور می‌کردم که بیش از چهار گل دریافت خواهیم کرد.
وی ادامه داد: از فان‌نیستلروی انتظار بیشتری دارم و امیدوارم در ادامه عملکرد بهتری از او شاهد باشم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 3:02 pm

ته وز از منچسترسيتي شكايت مي كند

کارلوس ته وز بازيکن آرژانتيني، راه هاي شکايت از منچسترسيتي را بررسي مي کند و در اين زمينه با وکيلان خود مشورت کرده است.

به گزارش ساکروي، تيم حقوقي ته وز هشدار داده است در صورتي که باشگاه منچسترسيتي بر شش هفته محروميت اين بازيکن آرژانتيني و جريمه 1.5 ميليون پوندي او اصرار ورزد، عليه هيات مديره باشگاه و سپس ليگ برتر اقامه دعوي خواهد کرد.
پيشتر باشگاه منچسترسيتي اين بازيکن را که برايش 50 ميليون پوند قيمت گذاشته، دو هفته محروم و 500 هزار پوند جريمه کرده؛ چرا که او حاضر به عذرخواهي نشده است.
در صورتي که شکايت ته وز به نتيجه برسد او مي تواند از منچسترسيتي غرامت بگيرد و هنگام نقل و انتقالات به عنوان بازيکن آزاد محسوب شود.
روابط ته وز با منچسترسيتي، بويژه روبرتو مانچيني سرمربي اين تيم پس از آن که اعلام شد از بازي برابر بايرن مونيخ سر باز زده، تيره شده است.
مانچيني ته وز را متهم کرد که حاضر به بازي نشده و گفت تا زماني که او مربي است؛ اين بازيکن آرژانتيني پيراهن منچسترسيتي را به تن نخواهد کرد.
با اين حال تحقيقات داخلي باشگاه منچسترسيتي نتوانست ادعاي مانچيني در باره امتناع ته وز از بازي برابر بايرن مونيخ را ثابت کند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پيشنهاد نجومي قطر به فابيو كاپلو

فابيو کاپلو يک پيشنهاد نجومي از قطر دريافت کرده تا فوتبال اين کشور کوچک حاشيه خليج فارس را بازسازي کند.

قطر در ميان شگفتي همه ناظران توانست ميزباني جام جهاني 2022 را دريافت کند ولي تاکنون فاقد يک ليگ حرفه اي است و مي خواهد در ازاي 30 ميليون پوند از تجربه کاپلو در اين زمينه استفاده کند.
قرارداد کاپلو با اتحاديه فوتبال انگليس براي هدايت تيم ملي اين کشور در تابستان آينده با پايان رقابت هاي قهرماني اروپا به اتمام مي رسد.
اين سرمربي ايتاليايي تاکنون از تمديد قراردادش با انگليس امتناع کرده و گفته است قصد بازنشستگي دارد. هرچندکه پيشنهادهاي خوبي از چند باشگاه اروپايي دريافت کرده است.
با اين حال به نظر مي رسد ماهيت پيشنهاد قطر با همه پيشنهادهايي که کاپلو دريافت کرده متفاوت باشد.
اين دولت ثروتمند خاورميانه دغدغه پول ندارد و براي آنکه جايگاه خود را در جام جهاني فوتبال تضمين کند از هزينه کردن آن دريغ ندارد.
قطري ها به تازگي پيشنهادي نجومي به ''پپ گوارديولا'' سرمربي کنوني بارسلونا دادند تا او را يا براي تيم ملي قطر و يا براي تيم پاري سن ژرمن در فرانسه به کار بگيرند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

هيرو: احساس عجيبي بين غم و شادي داشتم

مدافع با سابقه سال‌هاي نه چندان دور رئال مادريد پس از شکست مالاگا گفت: احساس عجيبي بين غم و شادي داشتم.

به نقل از لارازون چاپ مادرید، مشاور ورزشی شیخ آل ثانی در باشگاه مالاگا تصریح کرد: به عنوان مشاور ورزشی باشگاه مالاگا از شکست خانگی این تیم آن هم در شبی که قرار بود همه چیز رو به آرامش و شادی بازگردد ناراحتم اما اعتراف می‌کنم که احساس عجیبی بین غم و شادی داشتم. تصور من این است که احساسم به عنوان یک مادریدی قدیمی کاملا قابل درک باشد، من هرگز بعد از گل‌های رئال مادرید شادی نکردم و هیچ توهینی آن طور که برخی خبرنگاران مالاگایی نوشته‌اند در کار نبوده است.

وی ادامه داد: مالاگا تیم خوبی است و امکانات خوبی هم دارد، من به آینده این باشگاه بزرگ امیدوارم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 3:03 pm

گوارديولا و تبريک به سويا

مربي جوان بارسلونا در پايان ديدار شنبه شب به تمجيد از تيم ميهمان پرداخت.

پپ گواردیولا مربی بارسلونا در پایان دیدار شنبه شب ورزشگاه نوکمپ که با تساوی 0-0 به پایان رسید به این نکته اشاره کرد که عملکرد خوب خط دفاعی سویا باعث شد تا تیمش در گلزنی ناکام بماند.

بارسلونا در اکثر دقایق بازی تیم برتر میدان بود و حتی خیلی ها فکر می کردند که این تیم می تواند سه امتیاز بازی را مال خود کند ولی درخشش خاوی واراس، دروازه بان سویا به ویژه در مهار ضربه پنالتی مسی مانع از آن شد که بارسلونا به امتیازی بیش از یک امتیاز برسد.

درپایان این مسابقه گواردیولا گفت:« باید واقعا به خط دفاع سویا تبریک بگوئیم و به بازی فوق العاده خاوی واراس اشاره کنیم. البته فکر می کنم که ما خوب بازی کردیم ولی باید به خاطر عملکرد خوب سویا به آنها تبریک بگوئیم. »

این مربی 41 ساله با اشاره به نتیجه بازی ادامه داد:« هیچ وقت بازی کردن مقابل تیمی که کاملا تدافعی بازی می کند کار آسانی نیست. سویا 9 بازیکن در خط دفاعی اش داشت و هیچ فضایی دراختیار ما قرار نمی گرفت. آنها تنها یک حمله روی دروازه ما ترتیب دادند ولی ما اعتقاد داشتیم که می توانیم از روی ضد حمله به گل برسیم.»

گواردیولا در ادامه صحبتهایش گفت:« ما 77% مالکیت بازی را در دست داشتیم ولی نتوانستیم به گل برسیم. حتی اگر فرصتهای زیادی را روی دروازه حریف خلق کردیم. می خواهم از بازیکنان و هواداران تیم (حدود 80 هزار نفر برای تماشای بازی به نوکمپ آمده بودند)، تشکر کنم.»

بارسلونا بعد از این تساوی در رده دوم جدول قرار گرفت و رئال با برد 0-4 مقابل مالاگا صدر جدول را مال خود کرد
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 3:03 pm

رونالدو بعد از هت تريکي ديگر

ستاره پرتغالي رئال در صحبتهايي اعلام کرد که کسب پيروزي براي او از گلزني اهميت بيشتري دارد.

کریستیانو رونالدو، فوروارد پرتغالی رئال مادرید بعد از ثبت هت تریکی دیگر در جریان دیدار شنبه شب تیمش مقابل مالاگا در ورزشگاه انزلیچی، همچنان با فروتنی صحبت می کرد و در پایان این مسابقه به خبرنگاران اعلام کرد که برد رئال برای او مهمتر از به ثمر رساندن گل است.

کریس سه گل از 4 گل رئال در این دیدار را به نمایش گذاشت و در نیمه اول بازی نمایش خیره کننده ای را به اجرا گذاشت. آقای گل فصل گذشته رقابتهای لالیگا در پایان این مسابقه به خبرنگاران گفت رویاهای تیم برای او ارزش بیشتری درمقایسه با رویاهای فردی اش دارد

رونالدو در پایان مسابقه گفت:« من برای گلهایی که زدم واقعا خوشحالم ولی آنچه واقعا مهم است این است که ما چه با گلزنی من و چه بدون گلزنی من به پیروزی برسیم. در بازی شنبه شب عملکرد فوق العاده ای داشتیم. در نیمه اول، شاید بهترین بازی مان در رقابتهای این فصل را شاهد بودیم. شادی گل من و مارسلو هم با درنظرداشتن یک آهنگ برزیلی بود که هردویمان از آن لذت می بریم.»

رونالدو با سه گلی که در این دیدار به ثمر رساند تعداد گلهایش در رقابتهای این فصل لالیگا را به 10 گل رساند تا با مسی برابر شود.

رئال با این پیروزی با کسب 19 امتیاز از 8 بازی در صدر جدول لالیگا قرار گرفت و یک امتیاز بیشتر از بارسای رده دومی و دو امتیاز بیشتر از لوانته رده سومی که یکشنبه مقابل ویارئال قرار می گیرد، دارد.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » يکشنبه اکتبر 23, 2011 3:04 pm

دالگليش: نبايد به توانايي هاي سوارس شک کرد

کني دالگليش مربي باتجربه ليورپول در پايان ديدار شنبه شب تيمش مقابل نوروويچ که با تساوي 1-1 دو تيم در آنفيلد به پايان رسيد و با سيل انتقاداتي از عملکرد لوئيس سوارس همراه بود، به دفاع از مهاجم اروگوئه اي تيمش برخاست.

این ستاره اروگوئه ای چندین فرصت فوق العاده را در جریان این بازی از دست داد تا لیورپول در پایان این دیدار خانگی به کسب 1 امتیاز رضایت دهد

دراین میان مربی اسکاتلندی لیورپول بار دیگر به دفاع از مهاجم 24 ساله تیمش برخاست.این درحالی است که اخیرا و در مقابل اتهام توهین نژاد پرستانه سوارس به پاتریس اورا، هم از شاگرد جوانش حمایت کرده بود.

درپایان دیدار شنبه شب دالگلیش به خبرنگاران گفت:« برخی ها هستند که عملکرد لوئیس سوارس را زیر سوال می برند ولی این عملکرد خود آنهاست که باید مورد سوال کردن قرار بگیرد، نه سوارس. در زمین فوتبال سوارس یک الگوی خوب است. یک بازیکن کلاسیک که می تواند عملکرد خودش و رفتارش را مدیریت کند.»

مربی باتجربه لیورپول که این تساوی تیمش را در رده پنجم جدول قرار داد ادامه داد:« درمورد جریان کلی بازی باید بگویم که به نظر من ما شایسته کسب هر 3 امتیاز بازی بودیم. تا بخشی از بازی خیلی خوب بازی کردیم و فرصتهای زیادی خلق کردیم و پاسهای خوبی بین بازیکنان مبادله می شد.»

دالگلیش ادامه داد:« اگر ما نتوانیم از فرصتهایمان بهره ببریم، این فرصت را در اختیار تیم حریف قرار می دهیم. با این وجود آنها عقب نشستند و دروازه بان آنها یکی از ضربه های فوق العاده سوارس و اندی کارول را مهار کرد. پس این تساوی از نظر ما ناامید کننده است ولی مطمئنم که می توانیم خیلی بدتر از این بازی کرده ولی در بازیها به پیروزی برسیم. خیلی ناامید هستیم،چون بازیکنانم واقعا خوب بازی کردند و فکر نمی کنم که این یک امتیاز، نشانگر میزان تلاشهای ما باشد. اگر ما به همین ترتیب به بازی کردن ادامه دهیم، در بازیهای بیشتری به پیروزی می رسیم.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

والدز در صدر جدول رکوردها

دروازه‌بان تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در پايان بازي شب گذشته تيمش بسته بودن دروازه خود را به مرز ??? دقيقه تمديد کرد.

به نقل از مارکا اسپانیا، پیش از این سال گذشته ۵۷۷ دقیقه رکورد بسته بودن دروازه والدز بود و در این فصل پس از گلی که والدز مقابل والنسیا در مستایا از هرناندز دریافت کرد رکورد این دورازبان به مرز ۶۰۷ دقیقه رسیده است.

عملکرد خوب والدز باعث شده تا ویسنته دل‌بوسکه به او اعتماد بیشتری داشته باشد و تا حدودی زنگ خطر برای کاسیاس به صدا در آید.
والدس در این مدت مقابل تیم‌های آماده‌ای چون اتلتیکومادرید، راسینگ، اسپورتینگ و سویا قرار گرفته و دروازه خود را بسته نگاه داشته است
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

کونته: چشم به آينده داريم

سرمربي يوونتوس پس از توقف برابر جنوا گفت: بايد به آينده چشم داشت.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، یوونتوس در دیدار هفته هشتم لیگ ایتالیا در ورزشگاه خانگی برابر جنوا به تساوی ۲ بر ۲ رسید.

آنتونیو کونته در مورد بازی گفت: جنوا بازی بسیار خوبی انجام داد ولی پیروزی در این بازی به خودمان بستگی داشت. ۲ بازی پیاپی را با تساوی به پایان رسانده‌ایم در صورتی ‌که می‌توانستیم به راحتی ۴ امتیاز دیگر را نیز به‌دست آورده باشیم. موقعیت‌های بسیاری برابر جنوا ایجاد کردیم و می‌توانستیم گل‌های زیادی به ثمر برسانیم. از طرفی به حریفمان نیز اجازه دادیم تا فرصت‌های زیادی برای گل‌زنی داشته باشد.

کونته ادامه داد: باید از گل خوردن در دقیقه‌های پایانی پیشگیری کنیم. باید بازی را به فضاهای باز می‌بردیم تا بتوانیم وقت بازی را از آن خودمان کنیم. در حالی‌که می‌توانستیم گل سوم را نیز به ثمر برسانیم، گل تساوی را خوردیم. باید از این بازی درس بگیریم و به آینده چشم داشته باشیم
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

کاسياس به رکورد خنتو رسيد

دروازه‌بان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا شب گذشته بازي شماره 428 خود را نيز براي رئال مادريد به ثبت رساند و به رکورد خنتو رسيد.

به نقل از مارکا، ایکر کاسیاس دروازه‌بان شماره یک تیم ملی اسپانیا و باشگاه رئال مادرید شب گذشته با رکورد ۴۲۸ بازی خنتو، بازیکن قدیمی و بازنشسته رئال مادرید برابری کرد.
این در حالی است که کاپیتان رائول با ۵۵۰ بازی باشگاهی در صدر این جدول ایستاده و فرناندو هیه‌رو با ۴۳۹ بازی در رتبه چهارم قرار دارد.

خنتو در ۱۸ سال بازیگری با لباس رئال مادرید به این رکورد رسید و مسلما ایکر فرصت عبور از این رقم را خواهد داشت.
از سوی باشگاه رئال مادرید به همین مناسبت مراسمی در برنابئو با حضور بازیکنان و برخی پیشکسوتان برگزار خواهد شد
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 1 مهمان