[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSملوان بندر انزلی(الگیلانو)/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVSملوان بندر انزلی(الگیلانو)/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط onlyrasht » شنبه اکتبر 22, 2011 9:16 am

[color=black:9f55a9e31e]عباس آقايي: دينورزاده مي‌گفت تو آماده‌اي ولي به من بازي نمي‌داد/ از آقاييِ زمان پرسپوليس بهترم

من تا روز آخر هم نفهميدم كه چرا بازي نكردم. او به من مي‌گفت تو در تمرينات خيلي آماده هستي ولي از من استفاده نمي‌كرد و دليلش را نمي‌دانم. وظيفه من اين بود كه خوب تمرين كنم

سايت گل ـ عباس آقايي هافبك داماش گيلان در بازي مقابل ملوان در تركيب ثابت قرار گرفت و يكي از بهترين بازيكنان تيمش بود. او كه زمان مهدي دينورزاده نيمكت‌نشين بود حال رفته رفته جاي خودش را در تركيب ثابت داماش پيدا كرده است. آقايي به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ مي‌دهد.[/color:9f55a9e31e]
[color=darkblue:9f55a9e31e] بازي با ملوان چطور بود؟[/color:9f55a9e31e]
[color=black:9f55a9e31e]بازي سختي بود. به هر حال اين ديدار هميشه براي رشتي‌ها و انزلي‌چي‌ها حساس است. از طرفي زمين بازي هم كيفيت مناسبي نداشت و بازي بيشتر فيزيكي بود. وقتي ما گل زديم دفاع كرديم و در نهايت به سه امتياز رسيديم.[/color:9f55a9e31e]
[color=darkblue:9f55a9e31e] رفتار تماشاگران انزلي چطور بود؟[/color:9f55a9e31e]
[color=black:9f55a9e31e] به هر حال از قديم حساسيت‌هايي در مورد اين بازي وجود دارد. يكسري اتفاقات افتاد ولي غيرطبيعي نبود.[/color:9f55a9e31e]
[color=darkblue:9f55a9e31e] مي‌گويند ليدرهاي ملوان جهانگير عسگري را كتك زدند؟[/color:9f55a9e31e]
[color=black:9f55a9e31e] من خبر ندارم.[/color:9f55a9e31e]
[color=darkblue:9f55a9e31e]چرا زمان دينورزاده بازي نمي‌كردي؟[/color:9f55a9e31e]
[color=black:9f55a9e31e] من تا روز آخر هم نفهميدم كه چرا بازي نكردم. او به من مي‌گفت تو در تمرينات خيلي آماده هستي ولي از من استفاده نمي‌كرد و دليلش را نمي‌دانم. وظيفه من اين بود كه خوب تمرين كنم و حالا با آمدن آقاي قاسم‌پور بازي مي‌كنم.[/color:9f55a9e31e]
[color=darkblue:9f55a9e31e]از دينورزاده ناراحتي؟[/color:9f55a9e31e]
[color=black:9f55a9e31e]من از شخصيت آقاي دينورزاده خوشم مي‌آيد. او آدم محترمي است و هيچ وقت با اين مربي مشكلي نداشتم. مشكل من با دينورزاده فقط در مورد مسائل فني بود.[/color:9f55a9e31e]
[color=darkblue:9f55a9e31e] خيلي‌ها معتقدند عباس آقايي بعد از جدايي از پرسپوليس از سطح اول فوتبال ايران دور شد. نظر خودت چيست؟[/color:9f55a9e31e]
[color=black:9f55a9e31e]من مقصر نبودم. بعد از جدايي از پرسپوليس مصدوم شدم و بعد از آن هم با شاهكار آقاي فراز كمالوند از ليگ برتر دور شدم و به ليگ دسته اول رفتم.[/color:9f55a9e31e]
[color=darkblue:9f55a9e31e]فكر مي‌كني بتواني مثل روزهايي كه در پرسپوليس بودي بازي كني؟[/color:9f55a9e31e]
[color=black:9f55a9e31e]من به جرأت مي‌گويم كه از آقايي آن زمان هم آماده‌ترم.[/color:9f55a9e31e]

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%AF
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » شنبه اکتبر 22, 2011 9:26 am

[color=blue:71a9fb6858] داربي گيلان؛ حضور گرم هواداران، بازي سرد تيم ها
رشت - در هفته يازدهم از رقابت هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي كشور، تيم هاي هم استاني ملوان بندرانزلي و داماش گيلان برابر هم قرار گرفتند.
[/color:71a9fb6858]

[color=black:71a9fb6858]به گزارش خبرنگار ايرنا، در جريان اين ديدار كه در ورزشگاه تختي بندرانزلي و در حضور نزديك به هشت هزار تماشاگر برگزار شد، تيم فوتبال داماش گيلان موفق شد با نتيجه يك بر صفر تيم فوتبال ملوان بندر انزلي را شكست دهد.
اين داربي، اولين ديداري بود كه تيم فوتبال داماش گيلان برابر تيم فوتبال ملوان بندرانزلي قرار مي گرفت كه در نهايت موفق شد هر سه امتياز اين ديدار را كسب كند.
اين بازي دو نكته مهم داشت كه اولين نكته آن؛ نداشتن كوچكترين حاشيه در ميدان مسابقه بود اما نكته دوم آن پايين بودن سطح كيفي اين ديدار بود كه در طول مسابقه فقط دو موقعيت خطرناك روي دروازه هاي دو تيم خلق شد.
با توجه به حساسيت هاي كاذب موجود در فوتبال شهرستان هاي رشت و بندرانزلي كه از ديرباز تاكنون پا برجاست، اين ديدار خوشبختانه بدون كوچك ترين حاشيه اي در زمين مسابقه برگزار شد.
همانطور كه دو سرمربي تيم هاي مذكور قبل از برگزاري اين ديدار وعده داده بودند، در اين مسابقه بازيكنان فقط به فكر انجام يك بازي سالم بودند و خوشبختانه اين ديدار بدون كوچكترين حاشيه اي به پايان رسيد و بازيكنان و كادر فني دو تيم در زمين بسيار آرام و به دور از حاشيه بودند.
اما از سوي ديگر اين داربي بسيار در سطح كيفي پاييني برگزار شد و تماشاگران و علاقه مندان به فوتبال يك بازي سرد و كسل كننده اي را شاهد بودند.
در طول اين مسابقه، تماشاگران فقط شاهد دو صحنه خطرناك روي دروازه هاي دو تيم بودند كه ابتدا ملوان توسط 'محسن مسلمان' در دقيقه 17 و از روي يك ضربه ايستگاهي موقعيت مناسبي داشت كه ضربه اين بازيكن به ديرك دروازه تيم داماش اصابت كرد.
پس از آن نيز در دقيقه 24 تيم فوتبال داماش گيلان به اولين كرنر خود دست يافت كه اين ضربه را 'مهدوي كيا' به سمت دروازه ملوان سانتر كرد و 'جهانگير عسگري' مهاجم تيم داماش گيلان موفق شد با ضربه سر تنها گل اين ديدار را به ثمر برساند.
'جهانگير عسگري' زننده تنها گل اين ديدار در جريان اين مسابقه، اولين كارت زرد داربي گيلان را نيز دريافت كرد تا با داشتن سه كارت زرد متوالي در سه ديدار اخير داماش، بازي آينده اين تيم برابر پيروزي تهران را از دست بدهد.
همگان انتظار داشتند كه تيم فوتبال ملوان بندرانزلي در نيمه دوم و با توجه به نتيجه ديدار كه به سود تيم داماش بود، بر شدت حملات خود بيافزايد و بتواند صحنه هاي خطرناكي را روي دروازه تيم حريف خلق كند.
اما در نيمه دوم تيم ملوان نتوانست حتي يك موقعيت خطرناك به وجود بياورد و بيشتر پاس هاي بازيكنان اين تيم اشتباه بود و از طرف ديگر نيز تيم داماش هم چنين حالتي داشت و نتوانست موقعيت خطرناكي را روي دروازه تيم ميزبان خلق كند.
به هر حال علاقه مندان به فوتبال در گيلان انتظار داشتند كه داربي اين استان علاوه بر نداشتن حاشيه، پر از صحنه هاي جذاب و ديدني باشد اما اين بازي سرد و كسل كننده از آب در آمد و بايد منتظر ماند و ديد كه ديدار برگشت اين دو تيم چگونه رقم خواهد خورد.[/color:71a9fb6858]

http://irna.ir/News/30623894/داربي%20گيلان؛%20حضور%20گرم%20هواداران،%20بازي%20سرد%20تيم%20ها/ورزشي/
-------------------------------------------------------------
[color=blue:71a9fb6858]

[size=24:71a9fb6858]
[b:71a9fb6858]حسن‌زاده:جرايم سختي در انتظار متخلفان دربي گيلان است[/b:71a9fb6858]
[/size:71a9fb6858]
[/color:71a9fb6858]
شماره خبر :
31190

[color=red:71a9fb6858]رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: منتظر گزارش داور و ناظر دربي گيلان هستيم و اگر درگيري‌هاي پس از بازي براي ما ثابت شود جرايم سختي در انتظار متخلفان خواهد بود.[/color:71a9fb6858]

[color=black:71a9fb6858]اسماعيل حسن‌زاده در گفتگو با مهر، در خصوص ديدار تيم‌هاي فوتبال ملوان بندرانزلي و داماش گيلان ضمن بيان مطلب فوق افزود: ابتدا بايد از مسئولان محلي و فدراسيون فوتبال که با نظم و انضباط قابل قبولي اين بازي را برگزار کردند، تشکر کنم چون 85 دقيقه از زمان بازي در آرامش کامل برگزار شد و تنها در دو صحنه هواداران ملوان با شعارهاي خود داور را مورد لطف قرار دادند!

وي افزود: در جريان بازي تنها در دو صحنه هواداران ملوان با شعارهاي خود به تشويق داور پرداخته و وي را مورد لطف خود قرار دادند! در مجموع در جريان بازي مورد خاصي که بخواهد شامل جريمه دو باشگاه شود ديده نشد اما در اين خصوص منتظر گزارش داور و ناظر داوري اين بازي هستيم.

رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال که خود در ورزشگاه تختي انزلي حضور داشت در خصوص الفاظ و شعارهاي رکيک هواداران دو تيم خطاب به يکديگر اظهار داشت: از حدود نيم ساعت قبل از شروع بازي هواداران ملوان عليه هواداران داماش و پس از بازي نيز تماشاگران داماش عليه هواداران ملوان شعار مي دادند اما در جريان بازي من چيز خاصي مشاهده نکردم!

حسن‌زاده در خصوص درگيري جهانگيرعسگري، زننده گل برتري تيم فوتبال داماش با برخي از ليدرهاي تيم ملوان و همچنين حواشي پس از اين بازي تاکيد کرد: در اين خصوص منتظر دريافت مستندات و گزارشات مربوطه هستيم که اگر اين حواشي و درگيري‌ها براي ما ثابت شود جرايم سختي در انتظار متخلفان خواهد بود.[/color:71a9fb6858]
http://www.navad.net/Newscontent.aspx?NewsID=31190
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط jamaran-city در شنبه اکتبر 22, 2011 9:28 am .
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » شنبه اکتبر 22, 2011 9:28 am

[color=black:091580ddeb]قبل و بعد از بازی با ملوان نوع کامنت گذاشتن تو سایت احساس می کنم عوض شده و به سمت توهین داره میره !! از تمام کاربران محترم وارش اسپرت می خوام که از گذاشتن کامنتایی که در اون توهین وجود داره خودداری کنند . سایت ما یکی از سایتایی هستش که خیلی تو چشم هستش پس خودتون هم مراعات کنید بچه ها
...[/color:091580ddeb]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » شنبه اکتبر 22, 2011 9:30 am

[quote:032eb43bf7="shahre-baran"]سلام بچه ها بازم تبريك ميگم به همه رشتيها وگيلانيهاي با غيرت داماشي
جهانگير *# سوراخ كن /23/
بچه ها ميگم از اين به بعد بجاي انزليچي ابايه بگيم :
آبرار سرور ابايه
اباي *...
نظر شما چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظر من كه آبرار سرور ابايه خيلي بهتره[/quote:032eb43bf7]

به نظر من این شعار بهتره :arrow: :
انزلی و ملوان ، ...م به هر دوتاشان
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 22, 2011 9:43 am

[quote:43ebcf7696="jamaran-city"][color=blue:43ebcf7696]color=blue]

[size=24:43ebcf7696]
[b:43ebcf7696]حسن‌زاده:جرايم سختي در انتظار متخلفان دربي گيلان است[/b:43ebcf7696]
[/size:43ebcf7696]
[/color:43ebcf7696]
شماره خبر :
31190

[color=red:43ebcf7696]رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال گفت: منتظر گزارش داور و ناظر دربي گيلان هستيم و اگر درگيري‌هاي پس از بازي براي ما ثابت شود جرايم سختي در انتظار متخلفان خواهد بود.[/color:43ebcf7696]

[color=black:43ebcf7696]اسماعيل حسن‌زاده در گفتگو با مهر، در خصوص ديدار تيم‌هاي فوتبال ملوان بندرانزلي و داماش گيلان ضمن بيان مطلب فوق افزود: ابتدا بايد از مسئولان محلي و فدراسيون فوتبال که با نظم و انضباط قابل قبولي اين بازي را برگزار کردند، تشکر کنم چون 85 دقيقه از زمان بازي در آرامش کامل برگزار شد و تنها در دو صحنه هواداران ملوان با شعارهاي خود داور را مورد لطف قرار دادند!
وي افزود: در جريان بازي تنها در دو صحنه هواداران ملوان با شعارهاي خود به تشويق داور پرداخته و وي را مورد لطف خود قرار دادند! در مجموع در جريان بازي مورد خاصي که بخواهد شامل جريمه دو باشگاه شود ديده نشد اما در اين خصوص منتظر گزارش داور و ناظر داوري اين بازي هستيم.
رئيس کميته انضباطي فدراسيون فوتبال که خود در ورزشگاه تختي انزلي حضور داشت در خصوص الفاظ و شعارهاي رکيک هواداران دو تيم خطاب به يکديگر اظهار داشت: از حدود نيم ساعت قبل از شروع بازي هواداران ملوان عليه هواداران داماش و پس از بازي نيز تماشاگران داماش عليه هواداران ملوان شعار مي دادند اما در جريان بازي من چيز خاصي مشاهده نکردم!
حسن‌زاده در خصوص درگيري جهانگيرعسگري، زننده گل برتري تيم فوتبال داماش با برخي از ليدرهاي تيم ملوان و همچنين حواشي پس از اين بازي تاکيد کرد: در اين خصوص منتظر دريافت مستندات و گزارشات مربوطه هستيم که اگر اين حواشي و درگيري‌ها براي ما ثابت شود جرايم سختي در انتظار متخلفان خواهد بود.[/color:43ebcf7696]
http://www.navad.net/Newscontent.aspx?NewsID=31190[/quote:43ebcf7696]

والله از تلویزیون که فقط صدای فحاشی انزلیچیا میومد و شبکه باران هم فقط صدا رو پاییم میاوردن .... ناسلامتی اونا میزبان بودنا !!!!!! ضمنا" منظور از مسجل شده چیه ؟ زدن جهانگیر عسگری رو دیگه ، باید میکشتن ؟؟؟؟
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در شنبه اکتبر 22, 2011 9:46 am .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 22, 2011 9:45 am

[quote:3524c699c2="onlyrasht"][color=black:3524c699c2]عباس آقايي: دينورزاده مي‌گفت تو آماده‌اي ولي به من بازي نمي‌داد/ از آقاييِ زمان پرسپوليس بهترم
من تا روز آخر هم نفهميدم كه چرا بازي نكردم. او به من مي‌گفت تو در تمرينات خيلي آماده هستي ولي از من استفاده نمي‌كرد و دليلش را نمي‌دانم. وظيفه من اين بود كه خوب تمرين كنم
سايت گل ـ عباس آقايي هافبك داماش گيلان در بازي مقابل ملوان در تركيب ثابت قرار گرفت و يكي از بهترين بازيكنان تيمش بود. او كه زمان مهدي دينورزاده نيمكت‌نشين بود حال رفته رفته جاي خودش را در تركيب ثابت داماش پيدا كرده است. آقايي به سوالات خبرنگار سايت گل پاسخ مي‌دهد.[/color:3524c699c2]
[color=darkblue:3524c699c2] بازي با ملوان چطور بود؟[/color:3524c699c2]
[color=black:3524c699c2]بازي سختي بود. به هر حال اين ديدار هميشه براي رشتي‌ها و انزلي‌چي‌ها حساس است. از طرفي زمين بازي هم كيفيت مناسبي نداشت و بازي بيشتر فيزيكي بود. وقتي ما گل زديم دفاع كرديم و در نهايت به سه امتياز رسيديم.[/color:3524c699c2]
[color=darkblue:3524c699c2] رفتار تماشاگران انزلي چطور بود؟[/color:3524c699c2]
[color=black:3524c699c2] به هر حال از قديم حساسيت‌هايي در مورد اين بازي وجود دارد. يكسري اتفاقات افتاد ولي غيرطبيعي نبود.[/color:3524c699c2]
[color=darkblue:3524c699c2] مي‌گويند ليدرهاي ملوان جهانگير عسگري را كتك زدند؟[/color:3524c699c2]
[color=black:3524c699c2] من خبر ندارم.[/color:3524c699c2]
[color=darkblue:3524c699c2]چرا زمان دينورزاده بازي نمي‌كردي؟[/color:3524c699c2]
[color=black:3524c699c2] من تا روز آخر هم نفهميدم كه چرا بازي نكردم. او به من مي‌گفت تو در تمرينات خيلي آماده هستي ولي از من استفاده نمي‌كرد و دليلش را نمي‌دانم. وظيفه من اين بود كه خوب تمرين كنم و حالا با آمدن آقاي قاسم‌پور بازي مي‌كنم.[/color:3524c699c2]
[color=darkblue:3524c699c2]از دينورزاده ناراحتي؟[/color:3524c699c2]
[color=black:3524c699c2]من از شخصيت آقاي دينورزاده خوشم مي‌آيد. او آدم محترمي است و هيچ وقت با اين مربي مشكلي نداشتم. مشكل من با دينورزاده فقط در مورد مسائل فني بود.[/color:3524c699c2]
[color=darkblue:3524c699c2] خيلي‌ها معتقدند عباس آقايي بعد از جدايي از پرسپوليس از سطح اول فوتبال ايران دور شد. نظر خودت چيست؟[/color:3524c699c2]
[color=black:3524c699c2]من مقصر نبودم. بعد از جدايي از پرسپوليس مصدوم شدم و بعد از آن هم با شاهكار آقاي فراز كمالوند از ليگ برتر دور شدم و به ليگ دسته اول رفتم.[/color:3524c699c2]
[color=darkblue:3524c699c2]فكر مي‌كني بتواني مثل روزهايي كه در پرسپوليس بودي بازي كني؟[/color:3524c699c2]
[color=black:3524c699c2]من به جرأت مي‌گويم كه از آقايي آن زمان هم آماده‌ترم.[/color:3524c699c2]
http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%A7%D8%AF[/quote:3524c699c2]

ای بابا ....... این آقایی خفه کرد ما رو ....... آقا میخوای مهدوی و حاجتی رو بنشونیم که تو بازی کنی ؟ همین که آبشک و مگنو تبدیل به ذخیره شدن و به تو بازی رسید کافیه !!!!!!! دیگه دهن مارو باز نکن دیگه :( /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط jamaran-city » شنبه اکتبر 22, 2011 10:00 am

گلايه كاپيتان تيم ملوان: به دادمان برسيد /وضع ملوان از اين هم بدتر مي‌شود

كاپيتان ملوان پس از باخت تيمش برابر داماش لب به گلايه گشود و از توجه نكردن مسئولان استان به ملوان و مشكلات مالي بازيكنان انتقاد كرد.

بابك پورغلامي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد داربي گيلان كه با نتيجه‌ يك بر صفر به سود داماش به پايان رسيد، گفت: بازي مقابل داماش بازي بدي نبود. آن‌ها با يك دفاع چند لايه بازي را بسته بودند و گذشتن از اين لايه مشكل بود. بازيكنان ما زحمت زيادي كشيدند، اما شرمنده هواداران و مردم انزلي شديم.

وي افزود: به عنوان كاپيتان ملوان اين باخت را گردن مي‌گيرم. مقصر ما بازيكنان هستيم، نه سرمربي تيم. بازيكنان تلاش خودشان را كردند اما مسئولان باشگاه هم بايد به خودشان بيايند.

كاپيتان ملوان در ادامه بيان كرد: نيمه نخست يك ضربه ايستگاهي زديم كه به تير دروازه داماش خورد و اگر گل مي‌شد، شرايط بازي تغيير مي‌كرد. داماشي‌ها هم روي ضربه ايستگاهي به گل رسيدند و بازي را بسته بودند. تا پشت محوطه جريمه داماش مي‌رفتيم، اما نمي‌توانستيم كاري كنيم.

وي در مورد داوري بازي گفت: فكر مي‌كنم داور در دو صحنه پنالتي درست عمل نكرد و يك پنالتي 100 درصد را براي ما نگرفت. داوري بازي خيلي اذيت‌مان كرد.

كاپيتان ملوان در مورد شرايط اين تيم و مشكلات مالي ملوان گفت: در حال حاضر ملوان در شرايط خوبي به سر نمي‌برد. اوضاع بازيكنان، اوضاع خوبي نيست و مشكلات مالي ما را آزار مي‌دهد. مسئولان تيم كجا هستند؟ همه كارها برگردن فرهاد پورغلامي افتاده است، اما او سرمربي تيم است و بايد روي مسايل فني و تاكتيكي متمركز شود. پس از پيروزي برابر استقلال قول دادند كه پاداش بدهند، اما هنوز هيچ كدام از آن‌ها پيدايشان نشده است. مسئولان استان فقط به داماش توجه دارند.

وي ادامه داد: بازيكنان ما در حد توان‌شان تلاش مي‌كنند، اما پول آن‌ها پرداخت نمي‌شود و مشكل روحي دارند. تماشاگران اين مسايل را نمي‌دانند و فقط برد مي‌خواهند. مقابل داماش شكست خورديم و دو بازي بعدي هم مشكل است و مسئولان بايد به داد ما برسند، نه اين كه فرهاد پورغلامي دنبال مسايل مالي باشد. تاكنون هيچ كدام از مسئولان در تمرينات ما حاضر نشده‌اند تا با بازيكنان صحبت كنند.

بازيكن ملوان در پاسخ به اين سوال كه صالح نيا به عنوان سرپرست باشگاه براي حل مشكلات مالي چه اقدامي انجام داده است، گفت: صالح نيا سرپرست باشگاه است، اما در اين يازده هفته‌اي كه از ليگ گذشته فقط دو بار در تمرين‌هاي ما حاضر شده است. او سرپرست باشگاه است و بايد كاري كند. وقتي تيمي به انتهاي جدول برود، بالا آمدنش مشكل مي‌شود.

وي افزود: مسئولان مشكلات مالي بازيكنان برطرف كنند و پس از آن بگويند كه مي‌خواهيم بازيكنان را جريمه كنيم. هفته گذشته كه شكست خورديم صالح نيا گفت مي‌خواهد بازيكنان را جريمه كند.

پورغلامي، ادامه داد: مشكلات ما زياد شده است و مسئولان بايد تكاني به خودشان بدهند. هنوز 30 درصد از قرارداد سال گذشته امسال را نگرفتيم و 15 درصدي كه بايد پيش از فصل دريافت مي‌كرديم را چند هفته پس آغاز ليگ دريافت كرديم. اين مسايل روي بازيكنان تاثير مي‌گذارد. قبل بازي با داماش بازيكنان مي‌پرسيدند كه چه زماني به آن‌ها پول مي‌دهند.

كاپيتان ملوان بيان كرد: درست است كه مبلغ قراردادهاي بازيكنان ملوان مانند تيم‌هاي ديگر نيست و بيشترين قراردادي كه داريم دويست و پنجاه ميليون تومان است، اما بازيكنان براي اين مبلغ هم برنامه‌ريزي مي كنند. فكر مي‌كنم كه كم كم بايد مانند استقلالي‌ها ماشين‌هاي‌مان را بفروشيم. مردم بايد بدانند چقدر مشكل وجود داريم و شرايط از اين بدتر هم مي‌شود. به عنوان كاپيتان ملوان از مسئولان مي‌خواهم كه به داد ما برسند.
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط mehran2010 » شنبه اکتبر 22, 2011 10:11 am

[quote:619d6d85cc="jamaran-city"]گلايه كاپيتان تيم ملوان: به دادمان برسيد /وضع ملوان از اين هم بدتر مي‌شود

كاپيتان ملوان در مورد شرايط اين تيم و مشكلات مالي ملوان گفت: در حال حاضر ملوان در شرايط خوبي به سر نمي‌برد. اوضاع بازيكنان، اوضاع خوبي نيست و مشكلات مالي ما را آزار مي‌دهد.... [b:619d6d85cc]مسئولان استان فقط به داماش توجه دارند. [/b:619d6d85cc]
[/quote:619d6d85cc]

ما از اینکه مشکل مالی ملوان حل بشه خوشحال میشیم و مشکلی نداریم که بخواد به ملوان کمک بشه. اما به شرطی که به همه تیم های گیلان از جمله داماش و سپیدورود کمک بشه، نه اینکه فقط ملوان.

در ضمن بعضی ها گویا در رویا به سر می برند. کدوم دفعه به داماش توجه شد؟ :o اگه ممکنه بگند تا ما هم بدونیم و خوشحال بشیم.
نماد کاربر
mehran2010
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: يکشنبه ژانويه 09, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » شنبه اکتبر 22, 2011 10:20 am

[quote:bad26defbe="jamaran-city"]گلايه كاپيتان تيم ملوان: به دادمان برسيد /وضع ملوان از اين هم بدتر مي‌شود
كاپيتان ملوان پس از باخت تيمش برابر داماش لب به گلايه گشود و از توجه نكردن مسئولان استان به ملوان و مشكلات مالي بازيكنان انتقاد كرد.
بابك پورغلامي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در مورد داربي گيلان كه با نتيجه‌ يك بر صفر به سود داماش به پايان رسيد، گفت: بازي مقابل داماش بازي بدي نبود. آن‌ها با يك دفاع چند لايه بازي را بسته بودند و گذشتن از اين لايه مشكل بود. بازيكنان ما زحمت زيادي كشيدند، اما شرمنده هواداران و مردم انزلي شديم.
وي افزود: به عنوان كاپيتان ملوان اين باخت را گردن مي‌گيرم. مقصر ما بازيكنان هستيم، نه سرمربي تيم. بازيكنان تلاش خودشان را كردند اما مسئولان باشگاه هم بايد به خودشان بيايند.
كاپيتان ملوان در ادامه بيان كرد: نيمه نخست يك ضربه ايستگاهي زديم كه به تير دروازه داماش خورد و اگر گل مي‌شد، شرايط بازي تغيير مي‌كرد. داماشي‌ها هم روي ضربه ايستگاهي به گل رسيدند و بازي را بسته بودند. تا پشت محوطه جريمه داماش مي‌رفتيم، اما نمي‌توانستيم كاري كنيم.
وي در مورد داوري بازي گفت: فكر مي‌كنم داور در دو صحنه پنالتي درست عمل نكرد و يك پنالتي 100 درصد را براي ما نگرفت. داوري بازي خيلي اذيت‌مان كرد.
كاپيتان ملوان در مورد شرايط اين تيم و مشكلات مالي ملوان گفت: در حال حاضر ملوان در شرايط خوبي به سر نمي‌برد. اوضاع بازيكنان، اوضاع خوبي نيست و مشكلات مالي ما را آزار مي‌دهد. مسئولان تيم كجا هستند؟ همه كارها برگردن فرهاد پورغلامي افتاده است، اما او سرمربي تيم است و بايد روي مسايل فني و تاكتيكي متمركز شود. پس از پيروزي برابر استقلال قول دادند كه پاداش بدهند، اما هنوز هيچ كدام از آن‌ها پيدايشان نشده است. مسئولان استان فقط به داماش توجه دارند.
وي ادامه داد: بازيكنان ما در حد توان‌شان تلاش مي‌كنند، اما پول آن‌ها پرداخت نمي‌شود و مشكل روحي دارند. تماشاگران اين مسايل را نمي‌دانند و فقط برد مي‌خواهند. مقابل داماش شكست خورديم و دو بازي بعدي هم مشكل است و مسئولان بايد به داد ما برسند، نه اين كه فرهاد پورغلامي دنبال مسايل مالي باشد. تاكنون هيچ كدام از مسئولان در تمرينات ما حاضر نشده‌اند تا با بازيكنان صحبت كنند.
بازيكن ملوان در پاسخ به اين سوال كه صالح نيا به عنوان سرپرست باشگاه براي حل مشكلات مالي چه اقدامي انجام داده است، گفت: صالح نيا سرپرست باشگاه است، اما در اين يازده هفته‌اي كه از ليگ گذشته فقط دو بار در تمرين‌هاي ما حاضر شده است. او سرپرست باشگاه است و بايد كاري كند. وقتي تيمي به انتهاي جدول برود، بالا آمدنش مشكل مي‌شود.
وي افزود: مسئولان مشكلات مالي بازيكنان برطرف كنند و پس از آن بگويند كه مي‌خواهيم بازيكنان را جريمه كنيم. هفته گذشته كه شكست خورديم صالح نيا گفت مي‌خواهد بازيكنان را جريمه كند.
پو غلامي، ادامه داد: مشكلات ما زياد شده است و مسئولان بايد تكاني به خودشان بدهند. هنوز 30 درصد از قرارداد سال گذشته امسال را نگرفتيم و 15 درصدي كه بايد پيش از فصل دريافت مي‌كرديم را چند هفته پس آغاز ليگ دريافت كرديم. اين مسايل روي بازيكنان تاثير مي‌گذارد. قبل بازي با داماش بازيكنان مي‌پرسيدند كه چه زماني به آن‌ها پول مي‌دهند.
كاپيتان ملوان بيان كرد: درست است كه مبلغ قراردادهاي بازيكنان ملوان مانند تيم‌هاي ديگر نيست و بيشترين قراردادي كه داريم دويست و پنجاه ميليون تومان است، اما بازيكنان براي اين مبلغ هم برنامه‌ريزي مي كنند. فكر مي‌كنم كه كم كم بايد مانند استقلالي‌ها ماشين‌هاي‌مان را بفروشيم. مردم بايد بدانند چقدر مشكل وجود داريم و شرايط از اين بدتر هم مي‌شود. به عنوان كاپيتان ملوان از مسئولان مي‌خواهم كه به داد ما برسند.[/quote:bad26defbe]

اینکه استاندار و منطقه آزاد هییت فوتبال و ....... هواتونو دارن بست نیست ؟ برید دلیل بهتری برای باخت بیارین ..... دیروز که داوری و زمین و زیر توپ !!!! امروز شد پول و فردا ؟!؟!؟!؟!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط juventufan » شنبه اکتبر 22, 2011 10:22 am

چییییییی به فکر داماش؟؟؟
چرتو پرت اگه استان دار نبود الان رافخایی هم نبود که
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط amir131 » شنبه اکتبر 22, 2011 10:24 am

ابراران وا بدید بره، این حرفا رو میزنن چون باز پول میخوان این کار همیشیگشونه اه و ناله کردن
[align=center][/align]
نماد کاربر
amir131
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am

پستتوسط meelad » شنبه اکتبر 22, 2011 10:30 am

بــاز این این انزلیچی هــا باختن شروع کردن به مزخرف گـــویی .. جنبه باخت ندارین دیگه اینقدر صغری کبری به هم نبافین دیــگه !
چــطور قبل از بازی میگن که دربی مثل بازی های دیگه نیست و این حرفــها.. ولی وقتی میبازن مشکلات مالی رو بهانه میکنن .. شما ملوانی ها که همیشه افتخارتون این بود که به عشق شهر و تعصب رو تیمتون برا ملوان بازی میکنین ! حالا چی شد !؟
موضوع اینا نیست .. یه مدت زیادی دور کشکی پشمی بر داشته بودین و مخصوصا بعد از جام حذفی نیـــاز به یه هــوا گیـــری اساسی داشتین ..
تــا همین جاش هم بیشــتر از ظرفیت و کوپن خودتون حرف زدین و جفــتک انداختین یــه بزرگـــــتر که همــین داماش رشـــــــت بــاشه باید افســارتــون رو میکشید ! .. شما انزلی چی ها جاتون تو دســته 2 هم نیست ..
نماد کاربر
meelad
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه آگوست 01, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » شنبه اکتبر 22, 2011 11:25 am

صالح نیا در گفتگو با مهر:
وقتی فحاشی هواداران را دیدم شوکه شدم/ این الفاظ از دربی تهران رسیده است!
سرپرست باشگاه ملوان ضمن اظهار تاسف از شعارهای رکیک هواداران دوتیم داماش و ملوان گفت: هنگامی که فحاشی هواداران هر دو تیم را دیدم، شوکه شدم. متاسفانه شعارها ی هواداران دو تیم باعث تاسف مردم گیلان شد.

بهمن صالح نیا در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص دیدار تیم‌های فوتبال ملوان و داماش گیلان و حواشی پس از آن گفت: متاسفانه برخلاف جلساتی که پیش از این بازی برگزار کردیم و برنامه فرهنگی که در ورزشگاه تدارک دیده بودیم، هواداران دو تیم به دادن شعارهای زشت و الفظ رکیک خطاب به یکدیگر پرداختند.

وی افزود: متاسفانه این فرهنگ غلط از هواداران در دربی پایتخت الگو برداری شده و حدود 15 سال است که به دربی‌های گیلان سرایت کرده است. در گذشته به خاطر دارم که در رشت یک بازی حساس را با تیم فوتبال سپید رود رشت داشتیم. در آن بازی ازدحام جمعیت به قدری بود که هواداران در اطراف زمین ورزشگاه نشستند و این موضوع باعث شده بود که بازی با 20 دقیقه تاخیر شروع شود اما با آن ازدحام زیاد جمعیت، هیچ یک از هواداران دو تیم توهینی به هم نکردند.

سرپرست باشگاه ملوان خاطرنشان کرد: زمانی که وارد ورزشگاه شده و فحاشی هواداران هر دو تیم را دیدم، شوکه شدم. متاسفانه شعارها و ادبیاتی که هواداران دو تیم خطاب به یکدیگر به کار می بردند باعث تاسف مردم گیلان شد. رفتار هواداران دو تیم در داربی گیلان فاصله زیادی با فرهنگ غنی مردم استان گیلان داشت.

صالح نیا در خصوص این بازی و اظهار نظر مربیان هردو تیم مبنی بر لغزنده بودن چمن ورزشگاه تختی انزلی اظهار داشت: متاسفانه برخلاف انتظار همه یک بازی سرد و بی روح را از سوی هردو تیم مشاهده کردیم. بازیکنان ما موقعیت‌های خوبی را از دست دادند، این موضوع باعث شد که خود پورغلامی نیز از عملکرد بازیکنان رضایت نداشته باشد.

وی همچنین ادامه داد: متاسفانه بازیکنان ملوان انتظارات ما و هواداران را در زمین اجرا نکردند و خطوط سه گانه تیم ارتباط خوبی با یکدیگر نداشتند واین نتیجه دور از انتظار من بود. در دهه گذشته هیچگاه شاهد باخت ملوان به داماش در خانه نبودیم. در این بازی بازیکنان ملوان به دلیل شعارهای زشت هواداران و الفاظ رکیک آنها دچار استرس شده و تمرکز خود را از دست داده بودند.

سرپرست باشگاه ملوان در خاتمه گفت: با قول مساعد مسئولان، مشکلات مالی باشگاه ملوان به زودی حل می شود. در حال حاضر در این خصوص، بهمنی رئیس هیئت مدیره باشگاه ملوان در معذورات مصوبات دولتی قرار گرفته است. در شرایط فعلی تفکر ما حمایت از کادر فنی است.

http://www3.mehrnews.com/fa/newsdetail. ... ID=1439743
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط RASHTBOY » شنبه اکتبر 22, 2011 12:50 pm

کدام جلسه آقا ؟ طرفداران مل مل جلسه سرشون رو می گیره ، مگه همون لیدر هاشون که تو جلسه بودند ، به عسکری حمله نکردند ؟ این صالح نیا هم داره شلوغش می کنه ، ما که مهمان بودیم ، چرا همشهریان جنابعالی مراعات مهمان رو نکردند ؟
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » شنبه اکتبر 22, 2011 1:00 pm

اينا مهمان وميزبان حاليشون نميشه.فرهنگشو ندارن كه آبرار
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am