مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط rashti_sarvar » جمعه اکتبر 21, 2011 7:39 pm
داماش چیکار کرد ؟ انزلیچی رو سسوراخ کرد

ملوان بندر سسسسوراخ
...VIVA DAMASH...
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط only_abarar » جمعه اکتبر 21, 2011 7:40 pm
واقعا باید واسه اینا تاسف خورد که حتی نمیتونن شادی مردم رو هم ببینن.حالا جشن که هیچی بعد اینکه ریختن و نذاشتن جشن بگیریم ما گلباغ منتظر بچها مونده بودیم که از چب و راست مامور میومد و میگفت حتی اینجا واینستید!!!!!ولی خدارو شکر که بردیم و رو دمه همه ی بدخواهای رشت گذاشتیم.بعد از اینکه از شانزلی خارج شدیم راننده ما که نمیدونم ترک بود تالش بود چی بود خر شد از اسکورت جلو زد و یه پرایدی امد دنبالمون و با سنگ یه شیشمون رو شکست گفتم بزن کنار جلوی این پراید بگیریم که بی وجود بیشتر گازو فشار داد و الفرار.تو پراید 3نفر بودن واااااااای اگه بدشتیبی شوییم بیزیر پرایده فوخاستیم اشنه........
ولی اشکالی نره ا بازی برگشت داره
-

only_abarar
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am
توسط rashti_sarvar » جمعه اکتبر 21, 2011 7:44 pm
[quote:f3ceef1f89="only_abarar"]واقعا باید واسه اینا تاسف خورد که حتی نمیتونن شادی مردم رو هم ببینن.حالا جشن که هیچی بعد اینکه ریختن و نذاشتن جشن بگیریم ما گلباغ منتظر بچها مونده بودیم که از چب و راست مامور میومد و میگفت حتی اینجا واینستید!!!!!ولی خدارو شکر که بردیم و رو دمه همه ی بدخواهای رشت گذاشتیم.بعد از اینکه از شانزلی خارج شدیم راننده ما که نمیدونم ترک بود تالش بود چی بود خر شد از اسکورت جلو زد و یه پرایدی امد دنبالمون و با سنگ یه شیشمون رو شکست گفتم بزن کنار جلوی این پراید بگیریم که بی وجود بیشتر گازو فشار داد و الفرار.تو پراید 3نفر بودن واااااااای اگه بدشتیبی شوییم بیزیر پرایده فوخاستیم اشنه........
ولی اشکالی نره ا بازی برگشت داره[/quote:f3ceef1f89] تی... غم. بردیم اوجاشون تا یک هفته شایدم بیشتر میسوزه. چهار راه گلسار همه ماشینا بوغ میزدن هوادارای داماش خوشحالی میکردن اما پلیس اونارو پراکنده کرد...

داماشه انزلیچی سوراخ کن
-

rashti_sarvar
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه آپريل 18, 2011 12:00 am
توسط armin8651 » جمعه اکتبر 21, 2011 7:46 pm
داماش کاملآ حرفه ای و با برنامه کار کرد، ولی ملوان از یه تیم محلاتی هم بدتر بازی کرد
رشت، داماش، عشق
-

armin8651
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه مه 16, 2011 12:00 am
-
توسط arvand » جمعه اکتبر 21, 2011 7:49 pm
[quote:adc29b5c1d="only_abarar"]واقعا باید واسه اینا تاسف خورد که حتی نمیتونن شادی مردم رو هم ببینن.حالا جشن که هیچی بعد اینکه ریختن و نذاشتن جشن بگیریم ما گلباغ منتظر بچها مونده بودیم که از چب و راست مامور میومد و میگفت حتی اینجا واینستید!!!!!ولی خدارو شکر که بردیم و رو دمه همه ی بدخواهای رشت گذاشتیم.بعد از اینکه از شانزلی خارج شدیم راننده ما که نمیدونم ترک بود تالش بود چی بود خر شد از اسکورت جلو زد و یه پرایدی امد دنبالمون و با سنگ یه شیشمون رو شکست گفتم بزن کنار جلوی این پراید بگیریم که بی وجود بیشتر گازو فشار داد و الفرار.تو پراید 3نفر بودن واااااااای اگه بدشتیبی شوییم بیزیر پرایده فوخاستیم اشنه........
ولی اشکالی نره ا بازی برگشت داره[/quote:adc29b5c1d]
کاملا تایید منم تو این صحنه ها بودم.یه سنگم به بدنه ی ماشین خورد
-
arvand
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am
-
توسط civilboy » جمعه اکتبر 21, 2011 7:53 pm
[quote:f04257b7ce="armin8651"]داماش کاملآ حرفه ای و با برنامه کار کرد، ولی ملوان از یه تیم محلاتی هم بدتر بازی کرد[/quote:f04257b7ce]
ملوانیا استرس زیادی داشتن که احتمالا چون اکثرا گیلانین اینطوری شدن، این استرسم هواداراشون بهشون منتقل کردن ولی داماش استرس کمتری داشت
تو دفاع فوق العاده بود داماش، اونا فقط تا 18 قدم میومدن بعد توپو لو میدادن، غیر اون ضربه ایستگاهی هیچ خطر دیگه ای ایجاد نکردن، داماش منطقی تر بازی کرد
...Thanks God
-

civilboy
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 12, 2011 12:00 am
توسط nima_beckham » جمعه اکتبر 21, 2011 7:55 pm
4 راه گلسار پلیسه بم گفت برو من گفتم دارم ماشین میگیرم بعدش بم گفت نیم ساعته دارم میبینم پس چرا نمیری

آخرش داشت حمله میکرد با دوستم رفتم . آخه هیچ شهری به خوش حالی هوادارا گیر نمیدن جز رشت!

[align=center][/align]
-

nima_beckham
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am
-
توسط raincityboy » جمعه اکتبر 21, 2011 7:56 pm
فلکه فرزانه بچه ها ترکوندن همه داشتن شادی میکردن مردو زن پیر و جوون دم همه مردم گیلان به خصوص رشتی ها گرم که توی انزلی تیم تنها نزاشتن 1000قطره باران در بندر انزلی سونامی به پا کرد
-

raincityboy
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am
توسط iman1978 » جمعه اکتبر 21, 2011 8:34 pm
قو؟ کدوم قو؟ سوسکم نبودن از اول
-

iman1978
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am
توسط iman1978 » جمعه اکتبر 21, 2011 8:47 pm
زمین خراب بود.نزهتی اسهال داشت .پیچا صبر زد باعث شد ما ببازیم!!!
*#= سوراخ
-

iman1978
- کاربر فوق حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am
توسط Inja-Rasht » جمعه اکتبر 21, 2011 8:52 pm
]چطور زیر توپ زدن تو بازی با استقلال که بردین هنر بود و زمین بارونی واسه هر دوتا تیم کار سخت کرد؟! بعد تو این بازی ملوان ضرر کرد. آخ روتو بنازم. تقصیر ناری زای جان بقول خودت تورکی ده.
دنیا فقط رشت
-

Inja-Rasht
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 0 مهمان