[quote:9788783c9d="raincityboy"][color=black:9788783c9d]با سلام خدمت اقای سراوانی: به نظرم ما تجربه حضور در انزلی داریم و میتونیم از این تجربه استفاده کنیم سال هاست که تماشاگرهای ما چند دقیقه مونده به بازی وارد ورزشگاه میشن باید ببینیم هدف ما چیست؟ایا میخواهیم که انزلیچی ها به ما توهین کنن و فحاشی کنن و بعد 3امتیاز کسر بشه به نظر من همین روش وارد ورزشگاه شدن خوب ولی شاید تماشاگرها قربانی این هدف بشن ولی اگر هدفمان این نیست باید حداقل 1ساعت زودتر درورشگاه حضور پیدا کنیم و خود به خود جو اروم میشه مطمئن باشید انزلیچی ها هرچی جلو خودشون بگیرن این بازی فحش میدن و در ذهنشون بازی برگشتی فکر میکنن که در رشت قرار برگذار بشه اگر 1ساعت زودتر در ورزشگاه حضور داشته باشیم به هدف اولم میشه رسید و تماشاگرهاهم چایی جوش روشون ریخته نمیشه
درباره پرچم خوشبختانه من در بازی با فولاد دیدم چند نفر به صورت خودجوش پرچم هایی اوردن که بسیار شکل خاصی به ورزشگاه داده بود البته پرچم فیروزه ای که دوست خوبمون پژمان تهیشو دیده بود به کنار منظورم پرچم های سرمه ای و قرمزی هست که نوع پارچشان پارچه معمولی نیست
-----------------------------------------------
چی بخواهیم و چی نخواهیم در انزلی به مردم شریف رشت توهین میشه ما هزارنفر که میخوایم در انزلی حضور داشته باشیم نماینده این شهر و مرکز نشینان استان گیلانیم و از بچه ها میخوام کمی با سیاست عمل کنن اکثر شما از تدابیر امنیتی این بازی خبر دارید و میدونید از دماغ یک تماشاگر ما خون نمیاد با این که رئیس کمیته انضباطی در این بازی حضور داره و تهدید به کثر 3امتیاز از ملوان کرده پس نیازی نیست ما بخواهیم توهین کنیم یا حاشیه درست کنیم
----------------------------------------------
به نظر من اگر توهینی به ما شد همه باهم سوت میزنیم فکر نکنم صدای سوت هزار نفر کم باشه حتی رئیس کمیته انضباطی هم این حرکت میبینه و متوجه میشه که ما قصد توهین نداریم
-------------------------------------------
در باره رفتن به انزلی هم اقای سراوانی باید اطلاع رسانی کنیم و هیچ ترسی هم نداششته باشم شما همین الان اطلاع رسانید کنید و بگید فلان جا ثبت نام کنید ببینید حضور مردم و تماشاگرها چگونه هست به نظر من کار بسیار اشتباهی هست که بخوایم یکروز مونده به بازی بگیم فردا فلان جا بمونید ما باید از تمام پتانسیل خودمون استفاده کنیم و هزارنفر را باخود به ورزشگاه ببریم یادمان نرود که خیلی هاهم از داخل انزلی به تماشاگرهای داماش میپیوندن
---------------------------------------
دیشب برنامه 90داشتم میدیدم به یک نکته توجه کردم تماشاگرهای تراکتورسازی که میان در شهر های دیگه تیمشون تشویق میکنن اگر پیراهن قرمز پوشیده باشن که هیچی اگر نپوشیده باشن خود باشگاه بهشون همون جا کاور معمولی قرمز میده تهیه کاور به صورت سرمه ای فکر نکنم زیاد مشگل باشه حداقل پیراهن نمیوتونیم تهیه کنیم کاور در بازار هست و حتی خود باشاگاهم میتونه این کاورها تهیه کنه
به امید پیروزی تیم داماش کسر 3امیتاز از ملوان

و شادی پای کوبی مرکز نشینان[/color:9788783c9d][/quote:9788783c9d]
اقای سروانی داریم به داربی نزدیک میشیم ...حرفی صحبتی چیزی جوابی ....
منم عین سوالات محمود جان رو ازتون داشتم ..