مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:58 pm
ورمائلن: خوشحالم با آرسنال تمديد کردم
بازيکن بلژيکي تيم فوتبال آرسنال گفت: خوشحالم با تيمم قراردادي جديد بستم.
به نقل از رویترز، توماس ورمائلن روز گذشته پس از مذاکره با توپچیها و کسب توافق با آنها قراردادش را به مدت دو سال دیگر تمدید کرد. وی که به این خاطر تا سال ۲۰۱۳ در لندن ماندگار شد، پس از حضور در دفتر باشگاه و امضا قراردادی جدید اظهار داشت: از اینکه قراردادم را با آرسنال تمدید کردم، خیلی خوشحالم. وقتی با اظهار محبت باشگاه و رضایت مسئولان مواجه شدم، همینطور علاقه مربیان و هواداران را دیدم، تصمیم گرفتم قراردادم را تمدید کنم.
وی که از دو سال قبل عضو این تیم انگلیسی است، ادامه داد: آرسنال تیمی خارقالعاده است. ما صاحب هواداران بزرگ و پرشوری هستیم؛ البته از کیفیت بالایی نیز بهره میگیریم. امیدوارم مشکلات ابتدای فصل برطرف شده و بتوانیم با صلابت به کار خود در ادامه فصل ادامه دهیم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:58 pm
کلوزه: حقيقت آخرين چيزي است که اتفاق ميافتد
مهاجم لاتزيو اعلام کرد همواره حقيقت آخرين چيزي است که رخ ميدهد.
به نقل از کوریره دلو اسپورت، انزلیچی کلوزه در دربی حساس رم در دقیقه 93 توانست گل پیروزی بخش لاتزیو برابر رم را به ثمر برساند.
کلوزه در مورد گل خود در دربی رم و حضور در بیانکوچلستی گفت: همیشه حقیقت آخرین چیزی است که اتفاق میافتد. در یک بازی فوتبال همواره احتمال گلزدن وجود دارد. من مهاجم هستم و شغلم گل زدن برای پیروزی تیمم است. ناامید شدن از گلزنی نباید هیچگاه به ذهن یک مهاجم خطور کند. این مهمترین چیزی است که روح بازی فوتبال را به ما القا میکند.
مهاجم تیم ملی فوتبال آلمان ادامه داد: لباسی را زیر پیراهن اصلی لاتزیو پوشیده بودم تا زمانیکه گل زدم آنرا نشان دهم اما وقتیکه گل زدم، زمان مناسبی برای نشان دادن آن نبود. من رابطه بسیار خوبی با هواداران لاتزیو دارم و تصور میکنم پس از بازی این رابطه بهتر شده باشد. آنها همواره به من لطف داشتهاند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:59 pm
احتمال حضور امبوما در تيم ملي کامرون
مهاجم پيشين تيم ملي کامرون ممکن است به زودي هدايت اين تيم را به عهده بگيرد.
به نقل از نشریه اکیپ، پاتریک امبوما از سوی مقامات دولتی کامرون برای بهدست گرفتن هدایت تیم ملی این کشور معرفی شد.
سرمربی پیشین کامرون خاویر کلمنته بود که چندی پیش از هدایت این تیم کنارهگیری کرده است.
مهاجم سالهای دور پارما و پاری سن ژرمن مدتی قبل از زمزمههای به خدمتگیری ریموند دومنک برای تیم ملی کامرون انتقاد کرده بود. پس از آن فدراسیون فوتبال کامرون وجود چنین خبری را به شدت رد کرد.
تصور میشود دنیس لاوان، سرمربی باشگاه گاروا در کامرون سرمربی آینده کامرون باشد. او روز دوشنبه از تعطیلات ۲ هفتهای خود در ایتالیا بازگشت و به احتمال زیاد به زودی پیشنهاد کار در تیم ملی به وی ارائه خواهد شد.
مارتین امپایل که اکنون هدایت تیم ملی زیر ۲۰ سالههای کامرون را به عهده دارد نیز یکی دیگر از نامزدهای هدایت تیم ملی بزرگسالان کامرون است ولی نظر مقامات دولتی کامرون چیز دیگری است. آنها به شدت از امبوما 40 ساله حمایت میکنند و ممکن است با استفاده از قدرت خود در ورزش، پاتریک امبوما را سرمربی تیم ملی کامرون کنند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 3:00 pm
ونگر:سه سال ديگر با آرسنال قرارداد دارم
آرسن ونگر سرمربي فرانسوي آرسنال بار ديگر تعهدش را به اين تيم ابراز کرد و اعلام کرد تا قبل از پايان قراردادش اين تيم را ترک نخواهد کرد.
ونگر سه سال دیگر با آرسنال قرارداد دارد و پیش از این گفته بود تنها پیشنهاد پاری سن ژرمن می تواند او را از آرسنال جدا کند.
ونگر در گفتگو با خبرنگاران گفت:" سه سال دیگر با آرسنال قرارداد دارم و همیشه به قرارداد خود متعهد بوده ام. پاری سن ژرمن برای جذب من مذاکراتی انجام داده اما من تا پایان قراردادم در آرسنال خواهم ماند."
"لیون حدود 10 سال تیمی بی رقیب در فرانسه بود، مارسی دو سال پیش قهرمان شد و لیل هم فصل گذشته نشان داد که تیم بزرگ است. به نظر می رسد این فصل نوبت پاری سن ژرمن باشد."
پاری سن ژرمن را دوست دارم و امیدوارم آنها با سرمایه گذاری که در این فصل کرده اند به نتیجه برسند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط amir131 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 8:25 am
مهم ترین خبر فوتبال ایتالیا:سکوت دل پیه رو
او چند هفته پیش درصفحه نخست وب سایت شخصی اش با اشاره به جمله النوار روزولت، همسر رئیس جمهور پیشین ایالات متحده نوشته بود:«آینده به افرادی تعلق دارد که به زیبایی رویاهای خود ایمان دارند
سایت گل - وداع الکس دل پیرو با یوونتوس که طی 19 سال اخیر یکی از نامهای جدانشدنی یووه به شمار می رفته، ساعت یازده صبح روز سه شنبه از سوی اندره آنیلی رئیس این باشگاه به اطلاع همه رسید و شوکی غیرمنتظره نه برای هواداران یووه، بلکه برای همه آنهایی که دل پیرو را عضو لاینفک یوونتوس می پنداشتند، رقم زد.
احتیاجی به هیچ پرسش اضافی نبود. آنیلی می گوید که این خداحافظی با مطالعه دقیق و بررسی همه جوانب و خواست طرفین صورت گرفته است. «پینتوریکو تا ماه می بیشتر پیراهن یووه را بر تن نمی کند.» جمله های آنیلی برای خیلی ها از جمله بازیکنان تیمهای دیگر و نیمی از خبرنگاران اروپایی همچون صاعقه هستند. اما همه می دانند که قصه دل پیرو و یووه از خیلی وقت پیش تمام شده بود. حداقل برای باشگاه بینکونری تکلیف او از مدتها پیش تعیین شده به نظر می رسید. از روز پنجم ماه می گذشته، زمانی که آخرین تمدید طرفین برای یک سال دیگرانجام می شد، همه می دانستند چه سرنوشتی در انتظار دل پیرو است.
آنیلی و دفاع از تصمیم
آنیلی با صراحت تمام گفته، امسال آخرین فصل حضور دل پیرو در یوونتوس است و از کاپیتان تیم خواسته تا با یک پیروزی مهم، دوران حضور در این تیم را به پایان رساند. آنیلی در حیاط ساختمانی که شورای مدیران یووه درآن تشکیل جلسه داده بود، این حرفها را به زبان آورد. پیش از اینکه او این حرفها را به زبان بیاورد، کاپیتان بینکونری یک ماه پیش موضع خود را مطرح کرده و گفته بود، هنوز نمی داند آیا چندماه پیش برای آخرین بار با یووه تمدید قرارداد کرده یا نه.
برای اینکه شرایط سال به سال بررسی می شوند و او فقط به آینده نزدیک فکر می کند. یووه هم تقریباً همین سیاست را در پیش گرفت و هیچ معجزه ای رخ نداد و همه چیز همین جا متوقف شد. دار و دسته الکس دل پیرو که بخش عمده ای از هواداران یووه را شکل می دهند، از این تصیمم باشگاه سرخورده شده و در اینترنت و در سراسر شهر تورین مراتب ناراحتی و اعتراض خود را به این تصمیم باشگاه ابراز کردند.
حتی در شورای مدیریتی هم چند نفر به این خبر واکنش خوبی نشان ندادند. آنیلی در پاسخ به منتقدان می گوید که واقعاً نمی فهمد یوونتوس در مورد دل پیرو چه اشتباهی مرتکب شده است. از نظر او هر کس می تواند برداشت مستقلی داشته باشد، ولی او نمی تواند به سهامداران تیم بگوید که یک قرارداد سفید به دل پیرو پیشنهاد کرده تا هر رقمی که می خواهد روی آن بگذارند. و نمی توان با این شیوه چنین مشکلی را حل کرد.« ما خیلی مدیون آلساندرو هستیم. او دراین تیم با بونیپرتی اولین قرارداد خود را امضا کرد ومن آخرین رئیسی بودم که با او قرارداد بست. به نظرم دراین فاصله زمانی بین یووه و دل پیرو عشق بزرگی وجود داشته است.»
واکنش دل پیه رو:هنوز هیچ...
دل پیرو ازاین تصمیم باشگاه چیزی نمی دانست و حتی برادر و مدیر برنامه های او استفانو دل پیرو هم پس از تماس یک خبرنگار درجریان این موضوع قرارگرفت. تا ساعات پایانی شب در میان اصرار خبرنگاران و دلهره هواداران هیچ اظهار نظری درمورد این قضیه ازسوی دل پیرو مشاهده نشد. او چند هفته پیش درصفحه نخست وب سایت شخصی اش با اشاره به جمله النوار روزولت، همسر رئیس جمهور پیشین ایالات متحده نوشته بود:«آینده به افرادی تعلق دارد که به زیبایی رویاهای خود ایمان دارند» واتفاقاً آمریکا سرزمینی است که دل پیرو هیچ گاه بازی کردن در این کشور را غیرممکن ندانسته و تمایل خود را برای حضور درلیگ فوتبال حرفه ای ایالات متحده بعد ازپایان عصریوونتوس، به زبان آورده بود.
قصه دل پیرو در یوونتوس زمانی شروع شد که او 19 سال سن داشت و بونیپرتی رئیس وقت یووه او را از پادوا به تورین آورد. الکس تا امروز بیش از 47500 دقیقه برای یووه بازی کرده و در مجموع 682 بار برای این تیم به میدان رفته و 284 گل به ثمر رسانده و 17 عنوان قهرمانی با این تیم کسب کرده که در میان آنها 7 اسکودتو که البته دوتای آنها از یووه سلب شده اند، یک لیگ قهرمانان، یک جام بین قاره ای به چشم می خورند.
او در تیم ملی ایتالیا 91 بار حضور داشته و 27 گل به ثمر رسانده و با این تیم قهرمان جهان شده است. آینده مبهم پینتوریکو از سالها پیش یکی از موضوعات بحث برانگیز باشگاه یوونتوس بود. دل پیرو در ماه نوامبر 37 ساله می شود، ولی او همواره نشان داده که همچنان نقش موثری دربازی تیمش ایفا می کند.
[align=center][/align]
-

amir131
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه سپتامبر 25, 2010 12:00 am
-
توسط onlyrasht » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 8:45 am
شهر باران های نقره ای
سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی
ابشک سسک فابرگاس
-

onlyrasht
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 9:57 am
فارمن دروازه بان شالکه سه ماه خانه نشين شد
رالف فارمن دروازه بان 23 ساله باشگاه شالکه به دليل شکستگي زانوي پاي چپ حداقل سه ماه از ميادين دور خواهد بود.
او در دیدار این هفته تیمش مقابل کایزرسلاترن با کوماها مهاجم این تیم برخوردی داشت که موجب این مصدومیت سنگین شد.
تست های پزشکی امروز نشان داد او برای مدتی قابل توجه نمی تواند درون دروازه شالکه بایستد.
اکنون شایعه مذاکره با تیمو هیده براند دروازه اسبق اسپورتینگ لیسبون برای جانشینی فارمن بر سر زبان ها افتاده است. هیده براند با 884 دقیقه رکورد بیشترین زمان گل نخوردن را در تاریخ رقابتهای بوندسلیگا را در اختیار دارد.
این دروازه بان 32 ساله که هم اکنون بدون تیم است برای حفظ آمادگی خود با باشگاه آینتراخت فرانکفورت تمرین می کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 9:58 am
اسپانيا اختلافش رادر رنکينگ فيفا باهلند افزايش داد
اسپانيا قهرمان اروپا اختلافش را در رنکينگ فيفا با هلند فيناليست جام جهاني افزايش داد.
اسپانیا در رقابتهای مقدماتی یورو 2012 جمهوری چک و اسکاتلند را از پیش رو برداشت اما هلند مولداوی را از پیش رو برداشت و به سوئد باخت.
آلمان، اروگوئه و برزیل 5 تیم بالای جدول فیفا را کامل می کنند. میزبان جام جهانی 2014 بیشترین صعود را در این رنکینگ داشته و دو پله بالا آمده است.
یونان با دو پله صعود به رده هشتم رسیده و دانمارک هم با 7 پله صعود به رده دهم رسیده است. کرواسی سه رده سقوط داشته و به رده دوازدهم رسیده است.
ساحل عاج با وجود سقوط سه پله و با قرار گرفتن در رده هجدهم بالاترین رتبه را در بین نمایندگان آفریقا دارد.
ژاپن که در رده هفدهم قرار دارد بالاترین رتبه را در بین نمایندگان آسیا دارد و البته استرالیا دیگر نماینده قاره کهن فاصله ای با این تیم ندارد و در رده بیستم ایستاده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 9:58 am
مورينيو: اوزيل فصل گذشته بهتر بود
اوزيل در ديدار شب گذشته رئال مقابل ليون در ترکيب اصلي قرار گرفت و پايه گذار گل سوم تيمش بود اما در دقيقه 66 جاي خود را به کاکا داد.
خوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، معتقد است مسوت اوزیل، ملی پوش آلمانی تیمش، در رقابت های فصل گذشته نمایش های بهتری ارائه می داد.
اوزیل در دیدار شب گذشته رئال مقابل لیون در ترکیب اصلی قرار گرفت و پایه گذار گل سوم تیمش بود اما در دقیقه 66 جای خود را به کاکا داد.
این ستاره آلمانی در هر 7 دیدار تیمش در رقابت های این فصل لالیگا حضور داشت و سه بازی نیز در چمپیونزلیگ برای کهکشانی ها انجام داد.
با این وجود، مورینیو انتظارات بیشتری از این ستاره جوان دارد و از او خواست نمایش های بهتری در زمین ارائه بدهد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اوزیل اکنون باید به سطح جدیدی برسد. نمایش های او در فصل گذشته بهتر بود. او باید بار دیگر آمادگی اش را به دست بیاورد. ما به او نیاز داریم.گ
البته آقای خاص این بازیکن را مورد ستایش نیز قرار داد و گفت:" اوزیل بازیکن فوق العاده ای است. او هر بار توپ را به دست می آورد، می توان انتظار اتفاق فوق العاده ای را داشت. هواداران به همین دلیل او را دوست دارند. من هم علاقه زیادی به او دارم."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 9:59 am
استيو جرارد: نگران دوره حرفه اي ام هستم
کاپيتان قرمز ها در آوريل گذشته ران مصدومش را به تيغ جراحان سپرد و براي مدت ها از ميادين دور بود.
استیون جرارد، کاپیتان لیورپول، اعلام کرد بعد از مصدومیت اخیر که موجب شد برای شش ماه از میادین دور باشد، به تمام شدن دوران حرفه ای اش فکر کرد.
کاپیتان قرمز ها در آوریل گذشته ران مصدومش را به تیغ جراحان سپرد و برای مدت ها از میادین دور بود.
هرچند او بازگشتش به ترکیب اصلی لیورپول را با گلزنی مقابل منچستریونایتد جشن گرفت اما اعلام کرد زمانی که مصدوم شده بود، احساس کرد ممکن است دیگر نتواند برای لیورپول بازی کند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه لیورپول گفت:" کاملا طبیعی است که دچار تردیدهایی شوید. دائما چیزهای متفاوتی از ذهن تان عبور می کند.
وقتی مصدوم شدم، می دانستم که مصدومیتم جدی است. تایید می کنم که خیلی ناراحت شدم. برای هر فوتبالیستی مصدومیت بسیار ناراحت کننده است.
قبل از عمل هم مشکلاتی داشتم اما با تزریق بازی می کردم. می دانستم که کار درستی نیست اما تلاش می کردم خودم را آماده نگه دارم. اما نمی توانستم آن طور که دلم می خواهد بازی کنم. تمرینات تیم را از دست می دادم و چند روزی نمی توانستم تمرین کنم.
بی تردید شش ماه گذشته سخت ترین روزهای دوران حرفه ای ام بود."
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 9:59 am
ماتئوس: هامبورگ به من بي احترامي کرد
کاپيتان سابق آلمان از اظهارات اخير نايب رئيس باشگاه هامبورگ ناراحت است.
لوتار ماتئوس، کاپیتان سابق تیم ملی آلمان، واکنش تندی به اظهارات اخیر کارل ادگار یارچو، نایب رئیس باشگاه هامبورگ نشان داد.
هامبورگی ها بعد از اخراج میشائیل اوئنینگ، مدت ها به دنبال گزینه ای مناسب بودند و در نهایت تورستن فینک، سرمربی باسل، هدایت این باشگاه را برعهده گرفت.
قبل از انتخاب فینک، ماتئوس به عنوان یکی از گزینه های هدایت هامبورگ در رسانه ها مطرح بود اما یارچو این مسئله را رد کرد.
ماتئوس در گفتگو با اسپورت-بیلد گفت:" این اظهارات یک بی احترامی است. آقای یارچو به تلاش هایی که من برای فوتبال آلمان انجام دادم، بی احترامی کرد. انتظار ندارم کسی من را شانه هایش بگذارد اما انتظار انصاف و احترام دارم."
هامبورگ در حال حاضر در انتهای جدول بوندس لیگا قرار دارد و این هفته مقابل وولفسبورگ قرار خواهند گرفت
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 10:00 am
ترکيب ميلان در ديدار امشب مقابل باته
آلگري از زلاتان و کاسانو به عنوان زوج خط حمله استفاده کرد
ماسیمیلیانو آلگری، سرمربی میلان، در دیدار امشب تیمش مقابل باته، از زلاتان ابراهیموویچ و کاسانو به عنوان زوج خط حمله استفاده کرد.
این در حالی است که روبینیو، ستاره برزیلی انزلیچی، روی نیمکت خواهد نشست.
در خط دفاعی نیط در غیاب تیاگو سیلوا، بونرا و نستا در قلب خط دفاعی به میدان خواهند رفت.
ترکیب اصلی میلان: آبیاتی، اباته، بونرا، نستا، تایوو، بواتنگ، آکوئیلانی، فن بومل، نوچرینو، زلاتان، کاسانو
بازیکنان ذخیره: آملیا، مکسس، زامبروتا، یپس، آنتونینی، امانوئلسون، روبینیو
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 10:00 am
فرانکو بالديني مدير جديد باشگاه رم
فرانکو بالديني، دستيار فابيو کاپلو در تيم ملي انگليس، امروز به طور رسمي به عنوان مدير باشگاه رم به بازيکنان و کادر فني اين باشگاه معرفي شد.
این در حالی است که والتر ساباتینی، مدیر ورزشی انزلیچی، بعد از دیدار این هفته مقابل لاتزیو اعلام کرده بود بالدینی از هفته آینده کارش را در این باشگاه آغاز خواهد کرد.
بالدینی 51 ساله از زمان حضور کاپلو در تیم ملی انگلیس، عنوان مدیر فنی این تیم را به عهده داشت و دست راست دون فابیو محسوب می شد.
رم این هفته مقابل پالرمو قرار خواهد گرفت و لوئیس انریکه احتمالا نمی تواند از فرانچسکو توتی استفاده کند. کاپیتان اسطوره ای رم ممکن است بتواند تیمش را در دیدار هفته آینده مقابل جنوا همراهی کند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 10:01 am
نتايج ديدارهاي چهارشنبه شب ليگ قهرمانان اروپا
همه تيم هاي مدعي در ديدارهاي چهارشنبه شب به پيروزي رسيدند.
دیدارهای رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان امشب با انجام 8 دیدار به پایان رسید و تیم های چلسی، آرسنال، بارسا و میلان موفق شدند حریفان کوچک شان را شکست دهند و دورتموند، قهرمان آلمان، در ادامه نتایج ضعیفش در این رقابت ها، با نتیجه 3-1 مغلوب دورتموند شد.
نتایج کامل بازی های :
گروه E:
لورکوزن 2-1 والنسیا
گل ها: آندره شورله 52، سیدنی سام 56 (لورکوزن) یوناس 24 (والنسیا)
چلسی 5-0 گنک
گل ها: رائول میرلس8، فرناندو تورس 11 و 27، برانیسلاو ایوانوویچ 43، سالومون کالو 72
...........................................................................................................................................
گروه F:
مارسی 0-1 آرسنال
گل: آرون رمسی 90+2
المپیاکوس 3-1 دورتموند
گل ها: خوسه اوله باس 8، رافیک ژبور 40، فرانسیسکو مودستو 78 (المپیاکوس) روبرت لواندوفسکی 26 (دورتموند)
...........................................................................................................................................
گروه G:
پورتو 1-1 آپوئل نیکوزیا
گل ها: هالک 14 (پورتو) آیلتون 19 (آپوئل)
شاختار 2-2 زنیت
گل ها: ویلیان 14، لوئیس آدریانو 45 (شاختار) شیرکوف 33، ویکتور فیزولین 60
گروه H:
بارسا 2-0 ویکتوریا پلژن
گل ها: اینیستا 10، داوید ویا 82
میلان 2-0 باته بوریسوف
گل ها: زلاتان 33، بواتنگ
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 20, 2011 10:02 am
بوآس: تمرکز کامل عامل برد ما بود
سرمربي تيم فوتبال چلسي گفت: مقابل گنک با تمرکز بالا بازي کرده و به پيروزي پرگل رسيديم.
آندره ویاس بواس اظهار داشت: توانایی فراوان ما در جدال با حریف بلژیکی ربطی به نتیجه ثبت شده ندارد. فکر می کنم در این بازی خانگی نمایشی از قدرت ارائه کردیم و تمرکز تیم بسیار خوب بود. من از قبل هم این نکته را متذکر شده بودم که در صورتی که با تمرکز وارد بازی شویم، بردی شیرین کسب خواهیم کرد.
این مربی پرتغالی که امسال زمام امور تیم آبیپوش شهر لندن را برعهده گرفته ،پس از کسب برتری ۵ بر صفر مقابل گنک بلژیک در لیگ قهرمانان و بازی شب گذشته در ورزشگاه استامفوردبریج افزود: پس از زدن گلهای ابتدایی بازی کار خوبی که انجام دادیم این بود که ریتم بازی خود را حفظ کردیم. به این ترتیب فشار حملات ما کاهش نیافت و این عامل راه را برای کسب بردی پرگل هموار کرد.
وی ادامه داد: برای اولین بازی برگشت میتوانیم با آسودگی و آرامش خاطر راهی جدال خارج از خانه با گنک شویم. در آنجا نیز هدفمان بردی پرگل است و میخواهیم بعد از ۴ بازی به رکورد کسب ۱۰ امتیاز برسیم و برای صعود خیالمان راحت شود.
ویاس بوآس تصریح کرد: بازی خانگی با حریف بلژیکی نتیجه انجام فوتبالی زیبا بود که همه نفرات تیم در خلق آن سهم داشتند.
آبیپوشان تحت هدایت این مربی ۳۳ ساله با برد شب گذشته در گروه پنجم ۷ امتیازی شد و با تداوم صدرنشینی موقعیت بهتری برای صعود کسب کردند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان