دینورزاده واقعا از نظر شخصیتی آدم درستی بود و حتی اگر لجبازی داشت و جواب هاش به هواداران هم پیچوندنی بود به هر حال به یچه های کم سن و سال هم پاسخ می داد که خب جالب بود اما متاسفانه هرگز قاطعیت نداشت و همین باعث شد که وقتی بازیکنان بزرگ اومدند نتونه برخلاف صحبتی که همیشه به شکل خصوصی با ماها داشت از پسشون بر بیاد و بازیکنان ایرانی هم نشون دادند که قاطعیت براشون نیازه و خوشبختانه قاسمپور در کنار رفاقتی که تا الان با بازیکنان داشته با قاطعیت هم باهاشون برخورد کرده و به بازیکن نمی گه فردا می خواید براتون تمرین بذارم؟!!!
اما یه خصوصیتی که داره اینه که به نظر می رسه به ترکیب زیاد دست نمی زنه ولی از طرفی به شایسته سالاری معتقده...
فیکس کردن مصطفی حاجتی به نظر من یه نشانه خوبیه که به بومی های خوبمون اعتقاد داره و یا اینکه به خوبی درک کرده که محمد آبشک چطور بازیکنی هست و اگر آماده باشه چقدر میتونه به تیم کمک کنه و این رو همیشه تو مصاحبه هاش گفته و این بازیکن رو جداگانه ازش اسم برده که اگر آماده بشه چقدر برای تیم موثر هست.
با توجه به تمرینات روزهای اخیر علی رغم اینکه محمد آبشک تازه از بند بیماری به طور کامل در اومده ولی من فکر میکنم از ابتدا در زمین باشه و حسین ابراهیمی هم میتونه در ترکیب ثابت باشه هر چند کامل از بند مصدومیت در نیومده و 90 دقیقه ای نشده ولی واقعا با انگیزه نشون داد.
پ.ن: نمیدونم دوستانی که دیروز به تمرین اومدند متوجه شدند رضا نیک نظر در تمرینات نیست؟!