مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, antiros
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:52 pm
مانچيني:بازي با ناپل سرنوشت ما را رقم مي زند
سرمربي ايتاليايي منچسترسيتي از گلزن آرژانتيني جوان خود به خاطر زدن گل دقيقه پاياني به ويارئال و اميدوار ماندن به صعود تقدير کرد.
به نقل از سایت این باشگاه، روبرتو مانچینی که شب گذشته در دیدار خانگی با ویارئال تیمش توانست در دقیقه پایانی توسط سرخیو آخرو به گل برتری رسیده و ۲ بر یک در دور سوم لیگ قهرمانان اروپا برنده شود، گفت: آخرو یکبار دیگر ارزشهای خودش را با گلی ارزشمند نشان داد. بدون آن گل شرایط ما برای صعود از گروه دشوارتر میشد. البته ما شایسته پیروزی بر حریف اسپانیایی بودیم به طوریکه چندین موقعیت گل قبل از آن داشتیم.
با این برد تیم دوم شهر منچستر از سه بازی دور رفت صاحب ۴ امتیاز شد و پس از بایرن ۷ امتیازی و ناپولی ۵ امتیازی در رده سوم گروه اول ایستاد.
مربی یک سال و نیم گذشته آبیهای آسمانی افزود: با توجه به این نکته ما امسال اولین تجربه خود را در این پیکارها کسب میکنیم، فکر می کنم تا به اینجا در کل بد عمل نکردیم.
او ادامه داد: ویارئالیها روی ضد حمله چهار، پنج مرتبه خطرآفرین شدند. فکر میکنم به آنها فرصت و فضا داده شد، اشکالی که هرچه سریعتر برای آینده باید برطرف شود.
مانچینی در مورد بخت صعود تیمش عنوان کرد: با توجه به رقابتی که ما و ناپولی با هم پس از بایرن مونیخ داریم، فکر میکنم نتیجه بازی با آنها سرنوشت صعود ما یا آنها را از گروه رقم زند.
در جدال شب گذشته مارچنا ۴۳ (بازیکن حریف) و آخرو ۹۳ برای منسیتی و کانی ۴ برای ویارئال گلزنی کردند.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:53 pm
راموس: بايد از اين موقعيت دفاع کرد
مدافع تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: در شرايط روحي و جسمي فوق العادهاي هستيم، بايد از اين موقعيت دفاع کرد.
به نقل از آس اسپانیا، سرخیو راموس که در مهار مهاجمین مدعی تیم لیون درخشش ظاهر شد، تصریح کرد: پیروزی ۴ بر صفر مقابل تیمی که همچنان یک مدعی جدی صعود به مرحله حذفی است کار کوچکی نیست و باید مراقب همه چیز باشیم.
وی افزود: در گروه ما نمیشود به هیچ تحلیل یا پیشبینی اطمینان کرد و باید دانست که آژاکس و لیون همچنان رقبای جدی ما خواهند بود. در لالیگا نیز شرایط خوبی داریم و باید بدانیم که برای قهرمان شدن هر یک قدم در حکم یک فینال بزرگ است.
رئال مادرید با نتیجه ۴ بر صفر مقابل لیون به پیروزی رسید.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
گارسيا: نبايد به اينتري ها ميدان ميداديم
سرمربي ليل فرانسه پس از باخت برابر اينترميلان اعلام کرد که از نتيجه راضي نيست ولي ميداند که نرآتزوري بسيار بهتر بوده است.
به نقل از سایت یوفا، تک گل جیامپائولو پاتزینی مهاجم اینترمیلان در دقیقه ۲۱ کافی بود تا نرآتزوری به پیروزی یک بر صفر برابر لیل فرانسه دست یابد.
رودی گارسیا در این خصوص گفت: در نیمه نخست نباید آنقدر به اینتریها میدان میدادیم تا بتوانند در دقیقه ۲۱ دروازه ما را باز کنند. متاسفانه تیم من مزد بازی بسیار خوب خود در نیمه دوم را نگرفت و این موضوع موجب شکست ما شد. البته دفاع اینتر نیز بسیار عالی بود و به ما اجازه حرکت در منطقههای مختلف زمین را نداد.
گارسیا افزود: با تیم منسجمی بازی کردیم. ما به تیمی باختیم که در سطح بالایی بازی میکرد و از حضور بازیکنان بسیار خوبی در ترکیب خود بهره میبرد. هر چند آنها در سری آ نتیجههای خوبی نگرفتهاند و در رتبه خوبی نیز قرار ندارند ولی در بازیهای اروپایی با قدرت ظاهر شدهاند، از نتیجه راضی نیستم ولی تصور میکنم نتیجه عادلانهای بود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
دي ماريا پس از پيروزي مقابل ليون
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: حقيقت اين است که در خط حمله رئال ترافيک مهاجم مشکلساز شده است.
به نقل از مارکا اسپانیا، دیماریا ستاره سابق بنفیکا پرتغال به خبرنگاران گفت: درخشش هیگواین و بنزما غیر قابل انکار است و من هم به عنوان یک رئال مادریدی به داشتن چنین همتیمیهایی افتخار میکنم؛ اما مورینیو برای انتخاب ترکیب اصلی تیم دچار مشکل شده و هر بار باید جواب دهها منتقد خود را بدهد.
وی افزود: هیچ ادعایی درباره خود ندارم اما وقتی میدان داشتهام درخشیدهام و خیالم از این بابت کاملا آسوده است. هتتریک یک بازیکن کار بزرگی است اما متاسفانه به صورت خودکار باعث حذف سایر مهاجمین میشود و حقیقیت این است که در خط حمله رئال ترافیک مهاجم مشکلساز شده است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:54 pm
انزلیچی: حق ما مقابل ناپولي برد بود
هافبک جوان و مليپوش تيم فوتبال بايرن گفت: حق ما در خانه ناپولي برد بود.
به نقل از سایت بایرن، تونی انزلیچی اظهار داشت: وقتی به کل بازی نگاه کنیم، آنوقت میگوییم حق بایرن در این بازی برد بود، باید پیروز این مصاف میشدیم.
وی ادامه داد: در کل بازی فقط زمانی که گل تساوی را دریافت کردیم، به حریف فرصت دادیم. به غیر از آن به طور کامل کنترل بازی را در دست داشتیم.
در بازی شب گذشته بایرن در دقیقه ۲ در ورزشگاه سانپائولو توسط تونی انزلیچی، هافبک جوان و ملی پوش خود به گل رسید؛ اما در دقیقه ۳۹ هولگر باداشتوبر، مدافع ملیپوش تیم در سایه حملهای از جناح چپ به اشتباه توپی را وارد دروازه مانوئل نویر، سنگربان باواراییها کرد تا رکورد ۱۳ بازی عدم دریافت گل این تیم پس از ۱۱۴۷ دقیقه شکسته شود. ژرمنها حتی در دقیقه ۴۹ صاحب یک ضربه پنالتی شدند که ماریو گومس نتوانست آن را به گل تبدیل کند و با کسب تساوی خاک کشور چکمه پوش را ترک گفت.
انزلیچی افزود: ناپل صاحب فرصت زیادی نشد. ما باید روی ضدحملات بهتر عمل میکردیم تا سه امتیاز بازی را کسب کنیم.
تیم تحت رهبری یوپ هاینکس به این ترتیب از کسب دویستمین برد تاریخ خود در یک بازی از جامهای باشگاهی اروپا محروم شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
نام خديرا وارد فهرست پزشکي رئال مادريد شد
بازيکن آلماني تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از برخورد با پهپه، همتيمي پرتغالي خود مصدوم و مجبور به ترک زمين شد.
به نقل از اسپورت کاتالونیا، سامی خدیرا زننده یکی از چهار گل شب گذشته رئال مادرید مقابل المپیک لیون فرانسه در دقیقه ۴۷ بازی در هنگام دفاع با پهپه برخورد کرد و این حادثه باعث شکستگی در ناحیه گیجگاه و ابرو شد.
فابیو کوئنترائو جای خدیرا را در این بازی گرفت و البته فرصتی مناسب برای خودنمایی پیدا کرد.
کادر پزشکی رئال مادرید استراحتی برای خدیرا در نظر نگرفته اما نام او را در فهرست خود نگاه داشته تا معاینات تکمیلی روی سر او در در محل شکستگی انجام شود.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
پاتزيني: برد هميشه روحيه بخش است
مهاجم اينترميلان گفت: رسيدن به پيروزي همواره روحيه تيم را بالا ميبرد.
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، اینترمیلان توانست در زمین لیل به پیروزی یک بر صفر برسد تا به صدر جدول گروه خود برسد، تک گل بازی را پاتزینی در دقیقه ۲۱ به ثمر رساند.
وی در مورد این بازی گفت: بازی بسیار خوبی بود که در آن به پیروزی ارزشمندی رسیدیم، البته در نیمه دوم عملکرد جالبی نداشتیم اما به نتیحه دلخواهمان رسیدیم. گل مهمی برای تیمم به ثمر رساندم و از این موضوع بسیار خوشحالم. میدانم برای رسیدن به دوران خوب گذشته باید کارهای زیادی انجام دهیم و تلاشمان نیز بر همین اساس خواهد بود.
پاتزینی ادامه داد: نمیدانم در ابتدای فصل چه بلایی بر سر تیم آمده بود. از این پس باید همه چیز را فراموش کنیم و به آیندهای خوب بیاندیشیم. باید به تدریج در جدول سری آ خودمان را بالا بکشیم. حضور در منطقه سقوط نشانه خوبی برای تیمی مانند اینترمیلان نیست.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:55 pm
آلونسو: اين پيروزي يک گام بلند بود
بازيکن تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: ليون تيم کوچکي نيست، اين پيروزي يک گام بلند بود.
به نقل از مارکا اسپانیا، ژابی آلونسو بازیکن مورد علاقه خوزه مورینیو پس از پیروزی ۴ بر صفر رئال مادرید مقابل المپیک لیون به خبرنگاران گفت: این پیروزی ارزش زیادی داشت و هواداران را بیش از پیش به ما نزدیک کرد. رئال مادرید نباید پشت سر این پیروزی مخفی شود و دفاع از این جایگاه بسیار با ارزشتر خواهد بود.
آلونسو ادامه داد: کنترل میانه میدان در اختیار ما بود و این همان فاکتور مهمی است که مورینیو بارها تذکر داده بود، از این که نکات تاکتیکی مورینیو را به درستی اجرا کردهایم بسیار خوشحالم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:55 pm
گومس:به خاطر گل نشدن ضربه پنالتي ناراحتم
مهاجم مليپوش تيم فوتبال بايرن مونيخ به خاطر از دست دادن ضربه پنالتي در خانه تيم ناپولي ابراز تاسف کرد.
به نقل از سایت بایرن، ماریو گومس گفت: متاسفم ضربه پنالتی را نتوانستم به گل تبدیل کنم. قبل از زدن ضربه فکر میکردم بهتر است توپ را مستقیم به وسط دروازه شوت کنم. اما نمی دانم چه شد که توپم به پایین قسمت راست دروازه رفت. از این اشتباه یاد گرفتم بازیکن باید موقع پنالتی همان تصمیم اولش را عملی کند.
وی ادامه داد: هرچند ما در بازی در خانه ناپولی صاحب موقعیتهای متعدد دیگری نیز شدیم که میتوانستیم برنده شویم، اما واقعا به خاطر اشتباهم ناراحتم. بایرن شاید از این که از بازی دشوار خارج از خانه با ناپولی یک امتیاز گرفته، رضایت نسبی داشته باشد. اما من از خودم به هیچوجه راضی نیستم. چون با گل من زحمات تیم برای رسیدن به برد به ثمر مینشست.
او ادامه داد: اکنون دو بازی خانگی با ناپل و ویارئال داریم که حتما باید برنده شویم. آنوقت با خیالی آسوده وارد دور بعدی لیگ قهرمانان خواهیم شد.
در بازی شب گذشته بایرن در دقیقه ۲ در ورزشگاه سانپائولو توسط تونی انزلیچی، هافبک جوان و ملی پوش خود به گل رسید. اما در دقیقه ۳۹ هولگر باداشتوبر، مدافع ملیپوش تیم در سایه حملهای از جناح چپ به اشتباه توپی را وارد دروازه مانوئل نویر کرد.
ژرمنها حتی در دقیقه ۴۹ صاحب یک ضربه پنالتی شدند که ماریوگومس نتوانست آن را به گل تبدیل کند و با کسب تساوی به آلمان بازگشت.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:56 pm
مسي:رقابت من با کريس در سطح روزنامهها است
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا در آستانه بازي امشب تيمش مقابل ويکتوريا پلزن گفت: رقابت من با کريس در سطح روزنامهها است.
به نقل از مارکا اسپانیا، لیونل مسی که خود را برای درخشش در بازی امشب آماده میکند به خبرنگاران گفت: متاسفانه در چند بازی اخیر سه پنالتی کاملا واضح بر روی من گرفته نشده و پس از هر بازی داوران از بارسلونا عذرخواهی کردهاند، سرعت من هنگام حمله زیاد است؛ اما عادت ندارم خود را با قدرت و بزرگنمایی روی زمین بیندازم، داوران نیز از این رفتار من استفاده کرده و خطاهای بسیار واضح را نادیده میگیرند، متاسفم اما شاید این حقیقت دارد که خطای بازیکن باعث قضاوت داور نمیشود بلکه باید طوری بر زمین بیفتم که داوران پنالتی بگیرند.
مسی درباره رقابت خود با کریستیانو رونالدو مهاجم پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا نیز گفت: چنین رقابتی در فوتبال واقعی وجود ندارد، او هم مثل من فقط به تیمش فکر میکند و بس. رقابت من با کریس در سطح روزنامهها است و فراتر از آن دیگر هیچ رقابتی یا مشکلی با یکدیگر نداریم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:56 pm
ونگر: آرسنال به آندرو آيه علاقمند است
سرمربي تيم فوتبال آرسنال در حواشي ديدار در ليگ قهرمانان اروپا از علاقه لندنيها به ستاره غنايي المپيک مارسي خبر داد.
به نقل از روزنامه دیلیاستار در شرایطی که امشب شاگردان آرسن ونگر در ورزشگاه ولودرام به میهمانی المپیک مارسی در گروه شش میروند، جدا از تلاش چشمگیری که برای کسب نتیجه در این مصاف دارند، وضعیت "آندرو آیه" را مورد ارزیابی قرار میدهند.
ونگر در اینباره اظهار داشت: این خبر که آرسنال علاقمند به آیه است، صحت دارد؛ اما تا به این لحظه هیچ تماس و مذاکرهای وجود نداشته است.
او ادامه داد: البته در پستی که آیه بازی میکند مهرههایی خوبی مانند آرشاوین، والکات و چمبرلاین در کنارهها در اختیارداریم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:57 pm
لئوناردو: اينتر به دوران اوج باز ميگردد
سرمربي پيشين نرآتزوري معتقد است که اين تيم بهزودي به دوران اوج بازميگردد.
به نقل از گازتا دلو اسپورت، لئوناردو فصل پیش سرمربی اینتر بود و با این تیم توانست قهرمانی در جام حذفی ایتالیا را بهدست آورد. او در پایان فصل راهی پاری سن ژرمن فرانسه شد و مدیریت ورزشی این باشگاه را بهدست گرفت.
لئوناردو در مورد شرایط کنونی اینتر گفت: نرآتزوری در فصل جاری در بسیاری از بازیها شانس نداشته است، هنوز اتفاقی نیفتاده و آنها تنها ۶ بازی در سری آ انجام دادهاند و به راحتی میتوانند در ادامه فصل خودشان را بالا بکشند. با بازگشت بازیکنان آسیب دیده تیم میتوانند در همه بازیها پیروز باشند زیرا بازیکنان بسیار خوب و با ارزشی در این تیم حضور دارند.
لئوناردو ادامه داد: ۴ شکست در ۶ بازی شایسته تیمی مانند اینترمیلان نیست. آنها پیشینه بسیار بزرگی دارند و بارها در جامهای مختلف قهرمان شدهاند. کسانی که تصور میکنند دوره اینتر به پایان رسیده سخت در اشتباه هستند زیرا آنها به زودی به دوران اوج بازخواهند گشت.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
نوير: ناپولي در برخي اوقات قدرتنمايي کرد
دروازه بان تيم فوتبال بايرن مونيخ گفت: با وجود تساوي در زمين ناپولي بازي درخشاني ارائه کرديم.
به نقل از سایت بایرن، مانوئل نویر اظهار داشت: تصور میکنم ارائه بازی درخشان در کل این دیدار آن هم در زمین ناپل کاری بسیار سخت بود که ما موفق به انجامش شدیم. البته قابل کتمان نیست برنامهریزی ما برای کسب برد در خانه ناپولی بود. منتهی باید در نظر گرفت آنها نیز تیمی قوی بودند که گاهی کار را برای ما سخت می کردند.
در بازی شب گذشته بایرن در دقیقه ۲ در ورزشگاه سانپائولو توسط تونی انزلیچی، هافبک جوان و ملی پوش خود به گل رسید. اما در دقیقه ۳۹ هولگر باداشتوبر، مدافع ملیپوش تیم در سایه حملهای از جناح چپ به اشتباه توپی را وارد دروازه مانوئل نویر، سنگربان ۲۲ میلیون یورویی باواراییها کرد تا رکورد ۱۳ بازی عدم دریافت گل این تیم پس از ۱۱۴۷ دقیقه شکسته شد.
ژرمنها حتی در دقیقه ۴۹ صاحب یک ضربه پنالتی شدند که ماریوگومس نتوانست آن را به گل تبدیل کند.
دروازهبان ارزشمند و خوش آتیه ادامه داد: رویارویی با آنها تحت این شرایط کاری ساده و راحت نبود.
تیم تحت رهبری یوپ هاینکس به این ترتیب از کسب دویستمین برد تاریخ خود در یک بازی از جامهای باشگاهی اروپا محروم شد.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
روماريو وارد جنگ لفظي پله با مسي شد
ستاره سابق تيم ملي فوتبال برزيل بر اين باور است که ليونل مسي ميتواند با ديدن فيلم بازيهاي پله از او درس بگيرد.
روماريو ستاره پيشين تيم ملي فوتبال برزيل وارد جنگ لفظي پله با ليونل مسي شد.
وي در نشست خبري که در گوادالاخارا مکزيک انجام داد، گفت: اگر مسي فيلم بازيهاي پله را ببيند مطمئنا از او چيزهايي ياد خواهد گرفت.
روماريو اعلام کرد مسي بدون شک بهترين بازيکن چهار سال اخير فوتبال جهان بوده، اما با اين وجود گفت که نميتوان او را با پله مقايسه کرد.
وي که در جام جهاني 1994 به عنوان بهترين بازيکن اين رقابتها انتخاب شد، افزود: مسي تمام شاخصها را براي تبديل شدن به بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان دارد، اما براي اين کار ابتدا بايد مارادونا، من و سپس پله را پشت سر بگذارد.
در خبرها آمد که پله در 1363 بازي که به ميدان رفته است، 1280 گل به ثمر رساند، که اين يک رکورد به شمار ميرود. اگر چه که بسياري از اين گلها در بازيهاي دوستانه و غير رسمي بوده است.
پله سابقه قهرماني با برزيل در جامهاي جهاني 1958 سوئد، 1962 شيلي و 1970 مکزيک را در کارنامه دارد و عدهاي معتقدند که او بهترين بازيکن تاريخ فوتبال جهان است.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 2:58 pm
فرگوسن ازجدال يکشنبه شب بامنسيتي مي گويد
به باور سرمربي شياطين سرخ مصاف يکشنبه آينده يونايتد مقابل من سيتي بزرگترين دربي شهر منچستر در ?? سال گذشته خواهد بود.
به نقل از روزنامه دیلیمیرر، عصر روز یکشنبه آینده در هفته دهم رقابتهای لیگ برتر دو تیم شهر منچستر یعنی یونایتد و منسیتی مقابل هم صف آرایی میکنند تا هر یک برای دسترسی به برد تلاش کنند. کاری که در دوئلهای قبلی نیز هریک انجام دادهاند. اما با توجه به ظرفیتها، جایگاه و موقعیت کنونی این دو تیم صدر جدولی، این دربی با دربیهای یک ربع قرن اخیر متفاوت است.
سرآلکس فرگوسن به عنوان مسئول منیونایتد و فاتح دربیهای بیشمار با همشهریها پس از برد ۲ بر صفر شب گذشته تیمش مقابل اتلول گالاتی رومانی در دور سوم لیگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: به باور من بازی آینده ما و منسیتی جنس متفاوتی با نبردهای قبلیمان دارد. گذشت زمان زیاد باعث افزایش حساسیت میان دو تیم شده است. اکنون اعضا دو تیم به اهمیت نتیجه در این نبرد واقف هستند. به خصوص که آنها اکنون صدرنشین بوده و ما دوم هستیم. خود همین موضوع توجه هر علاقمندی را به خود جلب میکند، من هم خوشبینانه به این دربی فکر میکنم و این بازی را بزرگترین جدال با منسیتی در ربع قرن اخیر میدانم.
مربی اسکاتلندی که از سال ۱۹۸۶ زمام امور یونایتدیها را برعهده دارد، در مورد بازی با حریف رومانیایی که با دو گل وین رونی از روی نقطه پنالتی کسب شد، نیز بیان کرد: گمان نمیکنم به خاطر زدن دو پنالتی به حریف رومانیایی خوششانس بودیم. در بازی کاملا نمایان بود تیم برتر میدان هستم و با در اختیارداشتن مالکیت توپ درخشیدیم و به خصوص در نیمه دوم بهتر عمل کردیم.
-

abarar1989
- کاربر ویژه
.png)
-
بازگشت به ورزش ایران و جهان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 0 مهمان