توسط raincityboy » سه شنبه اکتبر 18, 2011 10:13 pm
[quote:a1792ffcd4="saravani"]من یک سوال دارم چرا ملوان وقتی میخواد در رشت بازی کنه ماشین نمی ذاره و هوادارانش به صورت خودجوش میان چرا ما انتظار داریم باشگاه برامون ماشین بذاره بلیط بگیره و.... چرا هیچ کسی نمی گه خب باشگاه تو این شرایط 20تا ماشین گذاشته برای کسانی که ضعیف تر هستند و اونایی که توانایشو دارند خودشون برند ببنید ما میتونیم هزار نفر در جایگاهمون داشته باشیم چرا کسی حاضر نیست خودش بیاد چرا زنگ میزنند باشگاه و با ادبیاتی بسیار بد با همکارانمون صحبت می کنند چرا هواداران تراکتور تو رشت با ماشینهای شخصی اومده بودند و ما حاضر نیستیم این کار رو بکنیم ... حالا بگذریم 10 میلیون تومان برای بازی با تراکتور و راه آهن جریمه شدیم به نظرتون بهتر نبود همان مبلغ خرج هزینه اعزام هوادار به شهرهای دیگه می شد ؟[/quote:a1792ffcd4]
[color=black:a1792ffcd4]اقای سراوانی هر کس هرکاری انجام میده ما نباید ازش پیروی کنیم این باشگاهایی که نام بردید برای تماشاگراشون ارزش قائل نیستن شما ازکجا میدونید برای خودشون بچه ها انزلی نمیان من خیلی از دوستام در انزلی هستن و قرار بیان داماش تشویق کنن و حتی از استانه اشرفیه دوستام دارن میان انزلی تا از داماش حمایت کنن اگر شما برای هواداراتون کاری میکنید نشانه ارزش گذاشتن به هواداراتون وقعا جای تمسخر داره که از جای دیگه میان سایت ما نگاه میکنن و ماهنوز میگیم پرچم اماده شد؟یا پیراهن داماش با هزاران خواهش منت از بازیکنها بگیریم اقای سراوانی هیچ وقت مردم رشت با هیچ شهری مقایسه نکنید هرکس فرهنگ شهر خودش داره و ماهم فرهنگ شهر خودمون دیدید که تماشاگرای تراکتور به صورت خودجوش اومدن و چگونه به خانه هاشون برگشتن حالا اونها که ترک بودن حالا با این حساسیت ما بخواهیم به صورت خودجوش بیایم انزلی چی اتفاق می افته؟کی جوابگو هست؟مدیر عامل ما میگه توی نی زارها برای زدن تماشاگرامون پنهان شدن؟یا خبرنگارهای باتعصب شهرمون ماشین های خسارت دیدمون عکس میگیرن و رسانه ایش می کنن
اقای سراوانی اصلا منظورم باشما نیست شماهم یک نفر هستید با هزار مسئولیت و حق میدم که بعضی از مسائل نتونید انجام بدید ولی فقط اینو بدونید بخدا مردم رشت و هوادارهای داماش ارزششون خیلی بالاتر از ایناست یعنی با پول خودمون حتی یک پرچم نیست توی بازار یا یک پیراهن نیست توی بازار خریداری کنیم بازهم تاکید میکنم با پول خودمون
راستی درباره خودجوش رفتن به شهرها یک نکته بگم ایا لیدرهای ما خودجوش تاحال شهری رفتن؟حتی انزلی به زور میان در تیم هایی مثل استقلال.پرسپولیس.تراکتور.ملوان حتی همین فولاد حداقل یک لیدر تیم همیاری میکنه حتی اگر تماشاگری نباشه در استادیم ولی بازهم میگم طرفدارهای داماش نباید مقایسه بکنیم[/color:a1792ffcd4]