[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - داماش گیلانVSملوان بندر انزلی(الگیلانو)/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

داماش گیلانVSملوان بندر انزلی(الگیلانو)/تاپیک اصلی نظرات و اخبار کوتاه

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه اکتبر 18, 2011 11:46 am

[quote:50d8243396="only_abarar"]بره خلاصه امان نفهمستیم جهانگیر محرومه یا نه؟؟؟خدا بکنه که محروم نباشه.یکی میگه محرومه کی میگه نیست!!![/quote:50d8243396]

خب شما به حرف های دیگران چیکار دارید؟!
سالارجان ما که همون بعد از بازی تو گزارش بازی نوشتیم غلامی و مهدوی محروم شدند . نمیدونم این محرومیت جهانگیر دیگه از کجا در اومده که هی بچه ها میگن جهانگیر محرومه.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط damash_city » سه شنبه اکتبر 18, 2011 12:49 pm

بسشتر هواشناسی ها زدن هوای افتابی
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 18, 2011 1:52 pm

آبرار ها پایه هستین بنر غلامی رو ببریم تا هم روی اونا کم بشه و هم این که به غلامی خیلی چیزا رو ثابت کنیم ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط arvand » سه شنبه اکتبر 18, 2011 2:28 pm

[quote:f2980585e8="mahyarmaya"]آبرار ها پایه هستین بنر غلامی رو ببریم تا هم روی اونا کم بشه و هم این که به غلامی خیلی چیزا رو ثابت کنیم ؟[/quote:f2980585e8]
حرکته بی نظیری میشهههههههههههههههه.ولی ما که بنرشو نداریم
arvand
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه مه 17, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » سه شنبه اکتبر 18, 2011 3:16 pm

2روز
20:13:30
مانده به بازی
داماش
و
ملوان
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 3:27 pm

[quote:13eea72b87="mahyarmaya"]آبرار ها پایه هستین بنر غلامی رو ببریم تا هم روی اونا کم بشه و هم این که به غلامی خیلی چیزا رو ثابت کنیم ؟[/quote:13eea72b87]
کار باحالیه اگه عملی بشه
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » سه شنبه اکتبر 18, 2011 3:33 pm

[quote:2d6803f443="mahyarmaya"]آبرار ها پایه هستین بنر غلامی رو ببریم تا هم روی اونا کم بشه و هم این که به غلامی خیلی چیزا رو ثابت کنیم ؟[/quote:2d6803f443]
آره حتما با خودمون ببریم :wink:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » سه شنبه اکتبر 18, 2011 3:36 pm

http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8% ... 8%B3%D8%AA

مصاحبه با چاوشی رفت سایت گل
شهر باران های نقره ای

سرور تاج و لنگایی /// داماش ما رشتیایی

ابشک سسک فابرگاس
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » سه شنبه اکتبر 18, 2011 6:48 pm

[size=18:137805180d]مصاحبه ای دیگر از افشین چاووشی[/size:137805180d]

بازی فولاد نقطه عطفی برای چاوشی در این فصل محسوب می شود . جایی که او پایش به گلزنی باز شد . البته افشین آمار ضعیف گلزنی در این فصلش را ناشی از عدم بازی در پست تخصصی اش و همچنین مصدومیت ابتدای فصل می داند . این ها و همچین در پیش بودن دربی گیلان بهانه ای شد تا سراغ این مهاجم ذاتا ّ گلزن شهر باران برویم :

بازی با فولاد رو چطور دیدید ؟
بازی خیلی سختی بود ولی خوشبختانه سه امتیاز بازی را گرفتیم . از امتیاز میزبانی باید استفاده می کردیم و سه امتیاز را می گرفتیم که خدا را شکر به این هدفمان رسیدیم.

در این فصل برای اولین بار موفق به گلزنی شدید و بقول فوتبالی ها پایتان به گلزنی باز شد ! چه احساسی دارید؟
درست می گویید از ابتدای فصل گلی به ثمر نرسانده بودم البته این را هم بگویم که 4 هفته مصدوم بودم . این به گمانم چهارمین باریست که فیکس بازی می کنم درضمن بازی های قبل در پست تخصصی خودم هم بازی نمی کردم و این ها مزید بر علت شده بود تا نتوانم گلزنی کنم . ولی خدا را شکر که در بازی فولاد موفق به گلزنی شدم.

برسیم به دربی حساس گیلان . ما چندین سال است که در مقابل ملوان دچار بدشانسی می شویم و گویی طلسم شده ایم . فکر می کنید این بازی که همراه با کاپیتانی شماست طلسم نبردن در مقابل ملوان شکسته می شود ؟
درباره کاپیتانی گفتید! درسته که آقای مهدوی حضور ندارند ولی بزرگتر تیم آقای مهدوی کیا هستند . اگر ایشان کاپیتانی را قبول نکردند و مربی صلاح دانست ، بنده با افتخار بازوبند را بر دستم می بندم.
در مورد بازی هم بگویم که شما دربی را زیاد حساس کرده اید . این بازی هم مانند بازی های دیگر سه امتیاز دارد ولی ما تمام سعی و تلاش خود را می کنیم تا بتوانیم سه امتیاز بازی را بگیریم ولی اگر سه امتیاز را هم نگرفتیم مطمئن باشید با دست پر از انزلی به رشت برمی گردیم. مطمئن باشید که شاهد یکی از بهترین بازی های داماش در مقابل ملوان خواهید بود.

این موضوع را قبول دارید که این بازی سه امتیاز دارد بعلاوه یک دنیا غرور برای هواداران هر کدام از این تیم ها که نمیخواهند تیمشان بازنده دربی باشد ؟
درست است ! من نتیجه بازی را پیش بینی نمی کنم ولی شما مطمئن باشید که یکی از بهترین بازی هایمان را انجام خواهیم داد و هوادارانمان را خوشحال خواهیم نمود .

در دربی های گذشته بازیکن های بزرگ شهر باران نظیر مهدوی و نظرمحمدی همراه شما بودند . این را از آن جهت می گویم که هواداران ملوان خواه ناخواه الفاظ رکیکی را احتمالا نثار بازیکنان بزرگ رشت می کنند . این فشار در دربی های گذشته اغلب روی سه بازیکن بزرگ شهرمان بوده است . در این بازی شما تنها هستید و فشار زیادی روی شما خواهد بود و ناسزاهای احتمالی ! این موضوع در بازی شما تاثیر منفی ندارد ؟
اگر بر فرض اینطور هم باشد شما مطمئن باشید که در بازی من تاثیری ندارد. اتفاقا دو سه فصل پیش بود که به من در انزلی خیلی فحاشی کردند ولی من در همان بازی به ملوان گل زدم . من دو سال برای ملوان بازی کردم و دوران خدمتم ملوان بودم .

اما در آن دو سالی خبری از افشین در ترکیب ملوان نبود!
سه چهار بازی انجام دادم و بعد رباط پاره کردم که نتوانستم برایشان بازی کنم . من چیز بدی از هواداران ملوان ندیدم .

یعنی این فحاشی ها به شما چیر بدی نیست و عادیست ؟!
من ناراحت نمیشوم و ایرادی ندارد . بهر حال لطف انزلیچی هاست . من اصلا حساسیتی در این بازی نمی بینم که بخواهند رشت و انزلی را در مقابل هم قرار دهند . اصلا چنین چیزی نیست . هر دو تیم متعلق به گیلان هستند و من برای ملوان و هوادارانش احترام قائلم هستم و برایشان بازی هم کرده ام .

تحلیلی که برخی از کارشانس ورزشی داشته اند اینست که بازیکنان غیر بومی داماش از حساسیت این دربی آگاه نیستند . شما این تحلیل را قبول دارید ؟
اکثر بازیکنان ما در لیگ برتر بازی کرده اند و حرفه ای هستند . آنها خودشان بهتر می دانند که دربی بهرحال حساس است . مطمئن باشید بازیکنان غیر بومی هم بهترین بازیشان را انجام خواهند داد .

هواداران متعصب زیادی برای حمایت از داماش به انزلی می آیند . چه صحبتی با این سرمایه های داماش دارید ؟
من از همین جا از هواداران درخواست می کنیم که در این بازی فقط تیم مورد علاقه خودشان را تشویق کنند و مطمئن باشند که ما با ارائه یکی از بهترین بازی هایمان ان شاءالله با دست پر از انزلی بر می گردیم که بتوانیم به امید خدا جواب این همه هوادار رشتی را بدهیم .

بعنوان آخرین سوال با اخراج غلامی فشار بیشتری بر روی شما در خط حمله خواهد بود و امید اول هواداران برای گلزنی هستید. با این شرایط به هواداران قول گلزنی در این دیدار را می دهید ؟
مطمئن باشید ابتدا به فکر موفقیت تیم خواهم بود و بعد هم به گلزنی فکر می کنم.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط jamaran-city » سه شنبه اکتبر 18, 2011 6:55 pm

2روز
16:34:30
مانده به بازی
داماش
و
ملوان

الگیلانوی ایران
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط MEHRDAD » سه شنبه اکتبر 18, 2011 7:00 pm

[color=black:8ed81969e1]طبق آخرین خبری که به دستم رسیده امروز یک جلسه بین شورای تامین ، هیات فوتبال و باشگاه ها برگزار شده که مقرر شد هواداران داماش گیلان مثل گذشته در جایگاه پشت نیمکت تیم مهمان ( داماش ) استقرار پیدا کنند که با توجه به اینکه استادیوم انزلی بعد از صندلی کوب شدن ظرفیتی بین 8-10 هزار نفر رو داره ، تیم مهمان اجازه داره که حداکثر 1000 تماشاگر رو در جایگاه مربوط به میهمان مستقر کنه و این در حالی هست که به نظر می رسه به علت بارندگی احتمالی در روز مسابقه استادیوم کامل پر نشه.
همچنین نیروی انتظامی وسایل نقلیه هواداران اعزامی باشگاه داماش رو در هنگام رفت آمد تا فضای خارجی شهر انزلی بطور کامل اسکورت خواهد کرد .[/color:8ed81969e1]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

پستتوسط raincityboy » سه شنبه اکتبر 18, 2011 9:00 pm

[quote="onlyrasht"]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/18/2717013/%DA%86%D8%A7%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D9%84-30-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

مصاحبه با چاوشی رفت سایت گل[/quote

توی مصاحبه چاوشی نظر بزارید بعضی ها متاسفانه دارن توهین میکنن
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط jamaran-city » سه شنبه اکتبر 18, 2011 10:06 pm

http://bavarzesh.com/?p=70&id=165576

مصاحبه ی نظیفکار /13/
نماد کاربر
jamaran-city
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

پستتوسط nima_beckham » سه شنبه اکتبر 18, 2011 10:45 pm

[quote:0ff64f21d7="onlyrasht"]http://www.goal.com/iran/news/1825/%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86/2011/10/18/2717013/%DA%86%D8%A7%D9%88%D8%B4%DB%8C%D8%B4%DB%8C%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%85-%DA%AF%D9%84-30-%D9%85%D8%AA%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%84%D9%88%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

مصاحبه با چاوشی رفت سایت گل[/quote:0ff64f21d7]

بچه ها زود بیاید اینجا نظر بزاریدددددددددددددددددددددد :( :( :( :(
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

نظیفکار : این داربی کری خواندن ندارد !

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 19, 2011 12:16 am

[color=black:0ec962d39c]با آمدن کادرفنی جدید، داماش شرایط کاملا متفاوتی را در پیش گرفته و از 3 دیدار اخیرش 7 امتیاز کسب کرده است. اما در این تیم علی نظیف‌کار مدافع با سابقه داماش با زدن 4 گل بهترین گلزن تیمش است. او در دیدار برابر فولاد خوزستان نیز دو گل به ثمر رساند تا فعلا آقای گل شهرباران باشد. در خصوص شرایط تیم و داربی هفته جاری گیلان با او گفت‌وگوی انجام دادیم که در زیر می‌خوانید:

90: ظاهرا برای آقای گلی برنامه خاصی داری؟اصلا به فکر آقای گلی و حتی گلزنی نیستم. اول فکرم به دفاع کردن و گل نخوردن تیمم است و بعد شرایطی پیش می‌آید که یا پنالتی بزنم و یا در ضربات ایستگاهی جلو بروم تا گلزنی کنم.

90: تیمتان بازیکنان بزرگی دارد اما تو پنالتی می‌زنی. از این بابت استرس نداری؟من فصل گذشته هم پنالتی زن اول تیم بودم و مشکلی از این بابت ندارم. در ضمن 2 گل از چهار گل را از روی نقطه پنالتی به ثمر رساندم

90: معمولا بازیکنان چپ پا پنالتی خوب نمی‌زنند اما فعلا تو این کار را به خوبی انجام می‌دهی.الان در تیم ما هم چاووشی چپ پا است ولی خوب پنالتی می‌زند. من این را قبول ندارم که چپ پاها پنالتی زن خوبی نیستند.

90: در زمان دینورزاده، داماش نتایج خوبی کسب نکرد ولی با آمدن قاسمپور شرایط عوض شد؟در زمان دینور زاده تیم ما در تمام بازی‌ها تک مهاجم بازی می‌کرد و الان با 2 یا سه مهاجم بازی می‌کنیم که نتیجه‌اش را هم گرفته‌ایم

90: مشکل دینورزاده همین بود؟یکی دیگر از مشکلش این بود که با بازیکنان اسمی تعارف داشت و می‌خواست آنها را هر طور شده در هر شرایطی راضی کند و دیگر مشکلش نیز این بود که تجربه لیگ‌برتر را نداشت و حتی اعتقادی به تمرین در نزدیکی دروازه نداشت. او نتوانست با شرایط لیگ‌برتر کنار بیاید ولی قاسمپور شرایط دیگری دارد و با هیچ‌کس تعارف نمی‌کند

90: جمعه هفته جاری داربی گیلان برگزار می‌شود. در این خصوص صحبت کن.برای داربی با تمام وجود بازی می‌کنیم تا نتیجه بگیریم، چون هوادارانمان می‌خواهند هرطور شده برنده از زمین بیرون بیایم

90: خیلی‌ها اعتقاد دارند حساسیت بر روی سکوها است و داخل زمین حساسیت خاصی ندارد؟تقریبا این طور است اما این را باید بگویم عده‌ای تماشاگر نما این حساسیت ما را درست کرده‌اند و جو را خراب می‌کنند.

90: ملوان را چطور می‌بینی؟یک تیم معمولی و متوسط است ولی این بازی شرایط خاصی خودش را دارد و نباید از آنها غافل شویم هرچند این داربی کری خواندن ندارد.

90: چند داربی را تجربه کردی؟فکر کنم 5 یا 6 داربی

90: به تیم‌ملی هم فکر می‌کنی!بعد از بازی برابر استقلال در لیست تیم‌ملی بودم و حتی آقای مهدوی‌کیا هم از زبان نمازی شنیده بود، اما تیم‌ ما در ادامه خوب کار نکرد و دعوت نشدم.

برگرفته از:
روزنامه 90[/color:0ec962d39c]
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان