[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - چه میکنه محمد غلامی

چه میکنه محمد غلامی

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط only_abarar » جمعه اکتبر 14, 2011 5:56 pm

واقعا عالی کار کرد.اول فصل اصلا در حد واندازه های خودش نبود ولی الان واقعا خودشو پیدا کرده و تو ترکیب جا افتاده.تو چند بازیه اخیر واقعا موثر عمل کرد ولی ای کاش اخراج نمیشد.البته یه مقدار اخراجش مشکوک بود چون قبلشم یبار توپو بی مورد با دست زد ولی داور اخطار نداد پشت سرش اون تکلو زد.البته اگه واقعا نمیخواست تو دربی بازی کنه همون بهتر که اخراج شد چون اونطوری امکان داشت تحت تاثیر جو ورزشگاه کیفیتش پایین بیاد ولی در کل اینکه بخوای بخاطر فرار از دربی محروم بشی کار حرفه ای نیست.البته اینا همه حدسو گمانه و انشالله که اشتباه میکنیم.در کل امروز یکی از بهترین ها بود
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 14, 2011 5:57 pm

محمد غلامی یکی از متعصب ترین بازیکنای داماش بود.
اما معلوم بود میخواد اخطار بگیره قبل از اینکه اخراج بشه توپ با دست گرفت انداخت اونور بهش کارت نداد.نشون داد که دراینده میخواد چا پای پ ژ م ا ن و ر ی بزاره
بااین کار ش تمام تلاششو زیر سوال برد.اکار امرا ملوان هواداران ----------داربوکوده. :(
ولی افشین ایسه .
آخرين ويرايش توسط 888 on جمعه اکتبر 14, 2011 7:37 pm, ويرايش شده در 2.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » جمعه اکتبر 14, 2011 5:57 pm

واقعا عالی کار کرد.اول فصل اصلا در حد واندازه های خودش نبود ولی الان واقعا خودشو پیدا کرده و تو ترکیب جا افتاده.تو چند بازیه اخیر واقعا موثر عمل کرد ولی ای کاش اخراج نمیشد.البته یه مقدار اخراجش مشکوک بود چون قبلشم یبار توپو بی مورد با دست زد ولی داور اخطار نداد پشت سرش اون تکلو زد.البته اگه واقعا نمیخواست تو دربی بازی کنه همون بهتر که اخراج شد چون اونطوری امکان داشت تحت تاثیر جو ورزشگاه کیفیتش پایین بیاد ولی در کل اینکه بخوای بخاطر فرار از دربی محروم بشی کار حرفه ای نیست.البته اینا همه حدسو گمانه و انشالله که اشتباه میکنیم.در کل امروز یکی از بهترین ها بود
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » جمعه اکتبر 14, 2011 6:10 pm

[quote:fbc8efa2b1="mehdigholami"]من الان بهش زنگ زدم اعصابش داغون بود اخه تکل از رو به رو هم اخطار داره یا اعتراضی که به حق البته با عصبانیت انجام داد به خدااز هفته گذشته منتظر بازی با ملوان بود تا جوابه فحشهاشونو تو زمین با بازی خوبش بده به امید خدا تو بازی برگشت جبران میکنه /1/[/quote:fbc8efa2b1]

در اینکه امرو ممد غلامی از ته دل و جون مایه گذاشت و با غیرت بازی کرد شکی نیست ، اما در مورد اون تکلش دوتا موضوع هست !
1. غیرت بالا و جنگندگی برای توپ
2. عمدا" خطا کردن و محروم شدن از بازی ملوان
من هر دو احتمال رو میدم ، شاید هر کس دیگه جاش بود همین کارو میکرد !!!!!
اما قاسمپور واسه خودش گفته ، اون که تو انزلی نبوده و فحش نخورده ........... در کل این بازی عالی بووووووووووووود
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط armin5 » جمعه اکتبر 14, 2011 6:29 pm

به نظر من اول فصل بدنش به خاطر بدنسازي سنگين خسته بود و خوب ريكاوري نشده بود.همش كم مياورد.الان بدنش رو اومد.نميدونم به چهار سره رانش توجه كرديد يا نه .اسبي بود براي خودش
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » جمعه اکتبر 14, 2011 7:06 pm

ممد جون دستت درد نکنه امروز سن
تموم گذاشتی
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » جمعه اکتبر 14, 2011 7:29 pm

miladcivil :من درک نکردم این حرفت رو (ما قاسمپور واسه خودش گفته ، اون که تو انزلی نبوده و فحش نخورده ........... در کل این بازی عالی بووووووووووووود)
بقیه خار و مادر ندارن و این آقا داره ؟
من خودم امروز باعث شدم که جایی که ما بویم 2 3دقیقه تشویقش کنن اما این که ما رو احمق فرض کنه توهین بزرگیه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » جمعه اکتبر 14, 2011 7:43 pm

آقایون لطفا بی انصافی نکنید. اگه اینجوری بخوایم قضاوت کنیم مهدوی هم زیر سوال میره. کار اون که خیلی بچه گانه بود. این بیچاره تازه کلی خودش روی زمین انداخت تا کارت دوم نگیره. اصلا اون خطا خیلی جاها مستحق کارت نیست. بر فرضم که این بنده خدا تو بازی م ل و ا ن بود. تو اون جو چه کاری میتونست واسه ما بکنه؟ با قضاوتای نسنجیده بازیکنای متعصبمون رو دلسرد نکنیم. تو این سه بازی زنیدپور و غلامی خوب کار کردن. تو بازی آخرم غلامی ترکوند. هردوتاشون مستحق تشویقن.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط MEHRDAD » جمعه اکتبر 14, 2011 7:47 pm

[quote:26cdeeab07="mahyarmaya"]miladcivil :من درک نکردم این حرفت رو (ما قاسمپور واسه خودش گفته ، اون که تو انزلی نبوده و فحش نخورده ........... در کل این بازی عالی بووووووووووووود)
بقیه خار و مادر ندارن و این آقا داره ؟
من خودم امروز باعث شدم که جایی که ما بویم 2 3دقیقه تشویقش کنن اما این که ما رو احمق فرض کنه توهین بزرگیه.[/quote:26cdeeab07]

الان من نفهمیدم این کامنت ها در مورد چه بخش از حرف های ابراهیم قاسمپوره؟ :roll:
نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط 888 » جمعه اکتبر 14, 2011 7:51 pm

[quote:01f84ef6e9="Inja-Rasht"]آقایون لطفا بی انصافی نکنید. اگه اینجوری بخوایم قضاوت کنیم مهدوی هم زیر سوال میره. کار اون که خیلی بچه گانه بود. این بیچاره تازه کلی خودش روی زمین انداخت تا کارت دوم نگیره. اصلا اون خطا خیلی جاها مستحق کارت نیست. بر فرضم که این بنده خدا تو بازی م ل و ا ن بود. تو اون جو چه کاری میتونست واسه ما بکنه؟ با قضاوتای نسنجیده بازیکنای متعصبمون رو دلسرد نکنیم. تو این سه بازی زنیدپور و غلامی خوب کار کردن. تو بازی آخرم غلامی ترکوند. هردوتاشون مستحق تشویقن.[/quote:01f84ef6e9] منم میگم غلامی خوب کار کرد.
اما اینکه بیاد کارت بگیره تابازی نکنه حال دادن به ملوانیاست.
اینکه میگی تو اون جو چی کار می تونست بکنه مهم نیست چی کار می تونست بکنه کاش بازی می کرد خوب بازی نمی کرد هم مهم نبود.
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط ba-taasob-2 » جمعه اکتبر 14, 2011 7:58 pm

غلامی تو این 3تا بازی عالی بازی کرده و دلیل نتیجه گرفتنمون همین دوندگی و جنگندگی بی امان اون بوده. تا قبل از بازی با راه آهن با اینکه هافبکهامون خوب بازیسازی میکردن اما غلامی اون جلو قدر نمیدونست و کل زحمت هافبکها هدر میرفت.الان ولی غلامی شده همونی که ازش انتظار داشتیم.
در مورد اخراجش من دلم نمیخواد که فکر بد بکنم. فرض رو بر این میذارم که از رو تعصبش بوده
البته خداییش اخطار اول اصلا خطا نبود.من دقیقا همون جا نشسته بودم.هیچ کاری غلامی نکرد. بعد از اینکه مردک داور خطا گرفت من اعصابم خورد شد و ناخودآگاه بلند شدم و داد زدم چه برسه به خود غلامی.
میتونیم اینطوری هم به قضیه نگاه کنیم که این توفیق اجباری بوده. حالا تو این بازی حساس افشین میتونه تو پست خودش یعنی مهاجم نوک بازی کنه. البته اگه عقل مربی برسه .
واقعا توانایی های افشین و مهدوی تو این پستهای اشتباهی که این 3هفته بازی کردن هرز میره
راه در هستی یکی است و آن راه راستی است
نماد کاربر
ba-taasob-2
کاربر نیمه حرفه ای
کاربر نیمه حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط milad1987 » جمعه اکتبر 14, 2011 8:41 pm

[quote:88f8d810b6="888"]محمد غلامی یکی از متعصب ترین بازیکنای داماش بود.
اما معلوم بود میخواد اخطار بگیره قبل از اینکه اخراج بشه توپ با دست گرفت انداخت اونور بهش کارت نداد.نشون داد که دراینده میخواد چا پای پ ژ م ا ن و ر ی بزاره
بااین کار ش تمام تلاششو زیر سوال برد.اکار امرا ملوان هواداران ----------داربوکوده. :(
ولی افشین ایسه .[/quote:88f8d810b6]
دوست عزیز یکی از دوستان حرف خوبی زد غلامی کلی خودشو رو زمین انداخت که کارت نگیره اگر هم به فرض که میخواسنه کارت بگیره حق داشته که نخواد تو بازی ملوان بازی کنه ای کاش که میشد بازیکنها صادقانه بیان و بگن که مثلا تو فلان بازی نمیتونن بازی کنن به هر دلیلی ولی من به غلامی حق میدم اگه به فرض که این قضیه باشه چون هر کسی خونوادشو دوست داره و تو انزلی خیلی بهش سخت میگذشت ولی دیگه بی انصاف نباش و با اون پ.ن نمیخوام اسمشو بارم مقایسش نکن خواهشن که داره با تمام وجود واسه تیم بازی میکنه خیلی امروز ازش خوشم اومد یه جا که هوادارا بعد گل خیلی ناراحت بودن یهو از تماشاچیا خواست تیمو تشویق کنن که جو ورزشگاه عوض شد و تیمم نتیجه گرفت
نماد کاربر
milad1987
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه نوامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » جمعه اکتبر 14, 2011 8:44 pm

محمد غلامی امروز عالی بود ایکاش بچه های سایت میشد باهاش مصاحبه کنند
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط mamadkhomami » جمعه اکتبر 14, 2011 10:26 pm

ممد رونالو دوست داریم
نماد کاربر
mamadkhomami
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: يکشنبه اکتبر 02, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » شنبه اکتبر 15, 2011 1:30 am

محمد غلامی تو 3 بازی اخیر خوب کار کرده واقعا...
خداییش امروز هم فوق العاده بود/از دوندگی بی امانش میشد به تعصب بالاش نسبت به تیم پی برد...
اما در مورد اخراجش.... بهتره چیزی نگم... موافق نظر اکثریت بچه ها هستم :wink:
خدا کنه غیبتش تو انزلی به ضررمون تموم نشه 8O 8O آخه ممد یکی از بهترین های ماست...
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 3 مهمان