توسط antiros » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 6:03 pm
[color=darkred:e96eca8745]بازیکن ملی پوش تیم ملی ایتالیا ، فقط یک سال دیگر با تیم لوئیس انریکه قرارداد دارد و پیشنهاد داده است که اگر تیم رم را ترک کند ، عاقبت بهتری در انتظار رم خواهد بود[/color:e96eca8745]
[color=black:e96eca8745]دانیله ده انزلیچی هافبک تیم رم بیان کرده است که همواره نتیجه گیری باشگاه از قرارداد وی با این باشگاه مهم تر است و در صورت اینکه او این تیم را ترک نماید ، رم روند بهتری را در پیش خواهد گرفت .
هافبک 28 ساله ی رم ، تمام وقت کاری خود را در مرکز تجهیز معماری شهر صرف می نماید و آخرین سالی است که با تیم رم قرارداد دارد و قصد امضای قرارداد جدیدی را با این تیم ندارد .
البته گمانه زنی هایی برای به خدمت گرفتن دوباره ی ده انزلیچی توسط تیم رم آغاز شده است ، البته تیم منچسترسیتی نیز تمایل خود را برای جذب ده انزلیچی اعلام کرده است .
در سخنرانی که دانیله ده انزلیچی پس از پیروزی سه بر صفر ایتالیا مقابل ایرلند شمالی بدست آورد ، این بازیکن ملی پوش با 69 بازی ملی ، تاثیر باشگاهش را مقدم بر تاثیر خودش در تیم ملی خواند .
دانیله ده انزلیچی در مصاحبه ای بیان کرد : صرف نظر از آنکه من با تیم رم قرارداد جدید امضا کنم یا نکنم ، مهم آینده ی تیم رم است .
چه کسی می داند ، شاید مقامات باشگاه مقداری از هزینه ی قرارداد من را کسر نمایند و خرج پیشرفت باشگاه نمایند . من از کارهایی که به نفع باشگاه است دریغ نمی نمایم و تمامی اتفاقات مثبت را برای انزلیچی آرزومندم .
با وجود آنکه همه به شایعاتی مبنی بر قراداد طولانی انزلیچی با رم توجه دارند ، انزلیچی ترجیح می دهد که بطور کامل بر دربی روز یکشنبه ، متمرکز شود تا بتواند نهایت تلاشش را برای شکست لاتزیو انجام دهد.
انزلیچی در مورد حساسیت دربی چنین می گوید : من تعصب بسیار بالایی نسبت به دربی دارم . درست است وقتی جوان تر بودم شب قبل از دربی نمی خوابیدم و این کار باعث افت عملکرد من در بازی می شد ، اما الان آرام تر هستم .[/color:e96eca8745]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر