[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - European League Football - آخرین اخبار

European League Football - آخرین اخبار

مطالب ورزشی وفوتبالی متفرقه ایران و جهان را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:46 pm

مورينيو پرتغال را در پلي آف يورو هدايت ميکند؟

رسانه هاي پرتغال ،بعدازناکامي تيم ملي اين کشور در راهيابي مستقيم به رقابتهاي يورو2012،بارديگر صحبت هايي مبني بر حضور «مورينيو»روي نيمکت مربيگري اين تيم را مطرح کرده اند.

بعداز شکست تیم ملی پرتغال مقابل دانمارک و ناکامی این تیم درراهیابی مستقیم به رقابتهای یورو2012 و حضور در مرحله پلی آف برای رسیدن به این رقابتها ناامیدی و یاس این کشور را فرا گرفته است.

هواداران و رسانه های پرتغالی از مورینیو خواسته اند تا در دو دیدار حساس رفت و برگشت پرتغال در مرحله پلی آف یورو2012 که در روزهای یازده و پانزده نوامبر برگزار می شود، روی نیمکت مربیگری تیم ملی این کشور قرار بگیرد.

طبق گزارش منتشره در روزنامه مارکا، حتی بازیکنان تیم ملی پرتغال هم خواهان حضور آقای خاص روی نیمکت مربیگری تیمشان هستند تا بدین ترتیب بتوانند از این چالش سربلند بیرون آمده و به مرحله نهایی رقابتهای یورو2012 راه بیابند.

بازی بد، عدم اعتماد، فشار زیاد، غیبت بازیکنان بزرگی مثل کوئنترائو و په په و خداحافظی کاروالیو از فوتبال ملی فاکتورهایی هستند که روزهای بدی را برای تیم ملی پرتغال رقم زده اند

بعد از شکست پرتغال در آخرین دیدارش در مرحله مقدماتی یورو2012 در کپنهاگ باعث شده تا پائولو بنتو مربی این تیم به شدت تحت فشار قرار گیرد. این درحالی است که یک سال پیش هم سران فدراسیون فوتبال پرتغال از مورینیو خواسته بودند تا برای دو دیدار مرحله مقدماتی مقابل ایسلند و دانمارک، هدایت موقت پرتغال را در دست بگیرد.

بعد از آنکه آن مذاکرات به توافق منتهی نشد، پائولو بنتو به سمت سرمربیگری تیم ملی پرتغال رسید و بعد از آن هم کار به اینجاکشیده شد
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط nima_beckham » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:49 pm

همچنان بارسا جلو هست /11/
[align=center][/align]
نماد کاربر
nima_beckham
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 14, 2010 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:53 pm

ونگر از خريدهاي تابستاني اش کاملا راضي به نظر مي رسد.

آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، اعلام کرد این باشگاه به اندازه کافی کاپیتان دارد که بتواند در این فصل و فصل های آینده در جام های مختلف به قهرمانی برسد.

این در حالی است که توپچی ها رقابت های فصل جدید را با نتایج ضعیفی آغاز کردند و در حال حاضر در رده پانزدهم جدول قرار دارند.

اما سرمربی فرانسوی معتقد است خریدهای باتجربه تیم در تابستان مانند پر مرتساکر و میکل آرتتا می توانند کمک زیادی به این باشگاه لندنی بکنند.

ونگر در گفتگو سایت اختصاصی باشگاه آرسنال گفت:" بعضی مواقع به ما ایراد گرفته می شد که در تیم مان کاپیتان نداریم اما الان در تیم مان کاپیتان های زیادی داریم.در مجموع تیم باتجربه تری داریم و این به ما کمک خواهد کرد تا بتوانیم در پایان فصل در جایگاه بهتری قرار بگیریم.فصل گذشته انتقادات زیادی به ما شد که توانایی قهرمانی نداریم اما من معتقدم که ما خیلی به قهرمانی نزدیک بودیم،
مربی فرانسوی آرسنال ادامه داد:"این فصل بازیکنان باتجربه ای به تیم مان اضافه کردیم. فصل گذشته در ماه مارس و آوریل بازیکنان مهمی را به دلیل مصدومیت از دست دادیم اما امیدوارم این بار تا پایان فصل همه بازیکنان مان را داشته باشیم.در هر پست چند بازیکن داریم و می توانیم از بین آنها انتخاب کنیم. من به این بازیکنان بسیار اعتماد دارم و مطمئنم که آنها ثابت می کنند من اشتباه نمی کنم."
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:53 pm

فرگوسن:شرايط جسماني ام اجازه دهد،مي مانم

مربي اسکاتلندي در صحبتهايي اعلام کرده که با کار کردن با تيمي جوان، توانسته عطشش براي موفقيت در اولدترافورد را حفظ کند.

سرالکس فرگوسن سرمربی باتجربه منچستریونایتد در صحبتهایی اعلام کرده که برنامه هایی برای بازنشستگی در دورانی نزدیک ندارد.

این درحالی است که سرالکس فرگوسن در سال 2002 صحبتهایی از بازنشستگی به زبان آورده بود ولی بعد از آن توانست موفقیتهای فراوانی با یونایتد به دست بیاورد و فصل گذشته نوزدهمین قهرمانی تیمش در لیگ برتر را جشن گرفت.این مربی 69 ساله اکنون در صحبتهایی اعلام کرده که تا زمانی که سلامتش به او اجازه دهد، به مربیگری ادامه خواهد داد.

فرگوسن امسال بیست و پنجمین سال حضورش روی نیمکت یونایتد را جشن خواهد گرفت و در صحبتهایی به این نکته اشاره کرده که تیم جوانی که دراختیار دارد، به یونایتد کمک کرده تا همچنان برای قهرمانی عطش داشته باشد.

سرالکس در جمع خبرنگاران گفت:« دیگردرمورد بازنشستگی فکر نمی کنم. ما تیم خوب و جوانی داریم وجوانان زیاد و کادر فنی فوق العاده ای را در اختیار داریم و آینده تیم ما خوب است. زمانی که برای 25 سال روی نیمکت مربیگری تیم بودم و شرایط سلامتی ام هم خوب است، تنها به آینده نگاه می کنم و می خواهم همچنان مربی یونایتد باشم.»

مربی باتجربه شیاطین سرخ ادامه داد:« بخش اصلی وظیفه من حضور در خارج از زمین و هدایت بازیکنان است. هر وقت شرایط بازی تغییر کند،من هم باید با این تغییر ،تغییر کنم. به عنوان مثال علم ورزش در دهه اخیر پیشرفت فوق العاده ای داشته و این رشد را در بازیها به وضوح می بینیم.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:54 pm

خاوير هرناندز قراردادش با منچستر را تمديد کرد

اين ستاره مکزيکي در فصل گذشته رقابتهاي ليگ برتر،20 گل براي شياطين سرخ به ثمر رساند.

خاویر هرناندز، مهاجم مکزیکی باشگاه منچستریونایتد قراردادی 5 ساله را با این تیم به امضا رساند و بدین ترتیب این ستاره جوان هم به جمع پردرآمدترین بازیکنان این باشگاه پیوست

این درحالی است که یونایتد اخیرا به تام کلورلی هم پیشنهاد تمدید 4 ساله قراردادش را ارائه داده و دنی ولبک شاهد بهبود شرایط قراردادش است.البته بعید به نظر می رسد که قرارداد دیمیتار برباتوف به تمدید برسد

خاویر هرناندز که فصل گذشته و در اولین فصل حضورش در لیگ برتر 20 گل برای یونایتد به ثمر رساند، یکی از 13 بازیکنی بود که در دوازده ماه اخیر پیشنهاد تمدید قراردادشان را دریافت کرده

ادواردو هرناندز، مدیربرنامه های ارناندس در این رابطه گفت:« ما درمورد قرارداد خاویر مذاکرات مجددی را انجام دادیم و الان او برای 5 سال دیگر در یونایتد خواهد ماند. قرارداد ابتدایی او برای خاویر و منچستر خوب بود، چون به هردوی آنها اجازه می داد تا ببینند که آیا برای هم مناسب هستند و آیا خاویر می تواند خواسته های باشگاه را فراهم کند یا خیر. هر دوی آنها توقعات موجود را برآورده کردند و سران یونایتد خوشحال بودند تا بعد از عملکرد خوب خاویر در فصل گذشته به او جایزه ای بدهند.»

مدیربرنامه های چیچاریتو ادامه داد:« هیچ وقت قرار بررفتن خاویر نبود. مذاکرات چندی پیش شروع شد و سران یونایتد پیشنهاد خوبی را ارائه دادند و من حرفی به جز تمجید از اینکه آنها قدر تلاشهای خاویر را دانستند ندارم. اصلا بحث آمار و ارقام مطرح نیست و یک قرارداد 5 ساله روی میز است. دستمزد او و پاداشهای بازیکن برپایه موفقیتهای تیم در تک تک تورنمنت ها مشخص است.خاویر با قرارداد اولیه اش هم دستمزد خوبی دریافت می کرد ولی با احترام به بازیکنانی مثل وین رونی و نانی که قابل مقایسه هم نیستند،این اولین قرارداد او بود.الان می تواند بگویم که قرارداد جدید به امضا رسیده و همه از این بابت خوشحالند.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:55 pm

فيگو:ترک بارسا و حضور در برنابئو درست بود

ستاره سابق تيم ملي پرتغال در صحبتهايي اعلام کرد که ترک نوکمپ و پيوستن به برنابئو براي او کار سختي بوده است.

لوئیس فیگو اسطوره پرتغالی دنیای فوتبال به خاطر ترک بارسلونا و پیوستن به رئال مادرید حسرت نمی خورد. این درحالی است که او روز چهارشنبه مروری به کارنامه 10 سال حضورش در فوتبال اسپانیا پرداخت

فیگوی 38 ساله بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال با پیراهن اینتر در سال 2009 اکنون یکی از سفرای این باشگاه است

او کارنامه ورزشی درخشانی را پیش روی خود در عرصه فوتبال باشگاهی و بین المللی می بیند و قهرمانی های فراوانی را تیمهای بزرگ اسپانیایی کسب کرده است

او در طول سالهای 1995 تا 2000 برای بارسا توپ می زد و بعد از آن به رئال پیوست و 5 فصل بعد از آن هم روانه اینتر شد. البته فیگو با وجود انتقادات زیادی که از سوی هواداران بارسا دریافت کرد، از پیوستن به تیم مادریدی پشیمان نیست

فیگو در صحبتهایی به مونته کارلو نیوز گفت:« فشار خیلی زیادی روی من بود ولی با نگاهی به گذشته احساس می کنم که با پیوستن به رئال، انتخاب درستی داشتم، چون آنها به من کمک کردند تا جامهای قهرمانی زیادی کسب کنم.»

البته او درادامه صحبتهایش به تمجید از کرویف پرداخت و گفت:« زمانی که به بارسلونا رسیدم،کرویف من را مبدل به بازیکن بزرگی کرد؛ یک بازیکن بین المللی.»
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:56 pm

دينو زوف و تمجيد از چزاره پراندلي

اسطوره سالهاي نه چندان دور فوتبال ايتاليا در صحبتهايي به تمجيد از پراندلي و بالوتلي پرداخته است.

دینو زوف،دروازه بان اسطوره ای ایتالیا معتقد است که چزاره پراندلی در مسیر رساندن ایتالیا به رقابتهای یورو2012 عملکرد فوق العاده ای داشته است.

پراندلی بعد از جام جهانی 2010 و نمایش ضعیفی که تیم ملی ایتالیا با لیپی داشت، جانشین او شد و توانست با این تیم به روزهای اوج بازگردد.

ایتالیا با رکورد شکست ناپذیری در مرحله گروهی صعودش به رقابتهای یورو2012 را مسجل کرد و دراین مرحله 20 گل به ثمر رساند و تنها 2 گل دریافت کرد.

زوف که در طول رقابتهای یورو2000 مربی آتزوری بود اکنون به تمجید از پراندلی پرداخته است. زوف در صحبتهایی به رادیو اسپورتیووا گفت:« پراندلی کار فوق العاده ای انجام داده است. البته باور این واقعا سخت است که این تیم بعد از جام جهانی فاجعه باری که پشت سرگذاشت این طور سر بلند کرده است. این درست است که ما بازیکنان خارجی زیادی داریم ولی رقابتها در ایتالیا همیشه بازیکنان و راهکارهای زیادی را به ما پیشنهاد می دهد.»

این اسطوره 69 ساله معتقد است که بالوتلی می تواند توانایی های واقعی اش را در یورو2012 به اثبات برساند:« ماریو بالوتلی پتانسیل قابل توجهی دارد و می تواند به ارزشهای تیم بیفزاید ولی نیاز ما به یک مهاجم قدرتمند به نحوه حرکت تیم و عمکلرد مهاجمان کوچکتر بستگی داردمهم این است که مهاجمانی داشته باشی که بدانند دروازه کجاست.»

بازی بعدی تیم ملی ایتالیا، بازی دوستانه ای مقابل لهستان، یکی از میزبان های مشترک یورو2012 خواهد بود.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:58 pm

توماس مولر و رد پيشنهاد چلسي

او که کفش طلاي جام جهاني 2010 را به دست آورد، در تابستان 2010 مورد توجه باشگاه هاي مختلف اروپايي از جمله چلسي و منچستريونايتد بود اما همه اين پيشنهادات را رد کرد.

توماس مولر، ستاره جوان بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان، اعلام کرد پیشنهاد باشگاه چلسی را رد کرد تا در بایرن بماند.

او که کفش طلای جام جهانی 2010 را به دست آورد، در تابستان 2010 مورد توجه باشگاه های مختلف اروپایی از جمله چلسی و منچستریونایتد بود اما همه این پیشنهادات را رد کرد.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بعد از جام جهانی پیشنهادهای زیادی را رد کردم؛ از جمله پیشنهاد باشگاه چلسی. اینکه از چنین باشگاهی پیشنهاد داشتم یک افتخار برای من بود زیرا چنین اتفاقی هر روز برای شما رخ نمی دهد.

اما فکر نمی کنم رفتن به چنین باشگاهی در سنین پایین چندان درست باشد."

او معتقد است رفتن به لیگ برتر در 20 سالگی نمی توانست تصمیم درستی باشد.

" رفتن به یک باشگاه جدید بعد از اولین سال دوران حرفه ای ام، چندان درست نبود. در این سن باید جایی باشید که شانس بازی داشته باشید.

در اینجا کاملا احساس راحتی می کنم. می توان گفت در بایرن زندگی می کنم."
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 4:59 pm

اريکسون:قرار نيست بکام بازيکن-مربي لستر شود

بکام روزهاي پاياني قراردادش با ال اي گلکسي را سپري مي کند و به همين دليل، شايعات زيادي در مورد آينده او منتشر شده است.

اسون گوران اریکسون، سرمربی سابق تیم ملی انگلیس، شایعه پیشنهادش به دیوید بکام برای حضور در لستر به عنوان بازیکن-مربی را رد کرد.
بکام روزهای پایانی قراردادش با ال ای گلکسی را سپری می کند و به همین دلیل، شایعات زیادی در مورد آینده او منتشر شده است.
اما اریکسون در گفتگویی گفت:" این اتفاق رخ نخواهد داد. من به او پیشنهاد نقش بازیکن- مربی را ندادم. دیوید می داند ما به دنبال او هستیم و اگر او بخواهد به تیم ما بیاید، ما مشکلی برای مبلغ قرارداد او نخواهیم داشت. اما من هنوز با او صحبتی نکرده ام.
نمی دانم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد. نظری ندارم. اما بعید می دانم او به لیگ دسته اول انگلیس بیاید. اگر من به جای او بودم، در انجام این کار تردید می کردم."
باشگاه هایی که در هفته های اخیر بیش از همه برای خرید کاپیتان سابق سه شیرها ابراز تمایل کرده اند، پاری سن ژرمن، کوئینز پارک رنجرز و تاتنهام هستند. اگرچه بکام بارها اعلام کرده در لیگ برتر تنها برای منچستریونایتد بازی می کند.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 5:00 pm

سيتي به دنبال محروميت و جريمه بيشتر تبس

اين مهاجم آرژانتيني به دليل امتناع از رفتن به ميدان به عنوان بازيکن تعويضي در ديدار مقابل حريف باواريايي، ابتدا براي دو جلسه از همراهي تيمش محروم شده بود

به گزارش نشریه سان، ممکن است باشگاه منچسترسیتی محرومیت کارلوس تبس، مهاجم آرژانتینی این باشگاه به دلیل اتفاقات دیدار مقابل بایرن مونیخ در لیگ قهرمانان را برای چهار هفته دیگر تمدید کند.
تبس به دلیل امتناع از رفتن به میدان به عنوان بازیکن تعویضی در دیدار مقابل حریف باواریایی، ابتدا برای دو جلسه از همراهی تیمش محروم شد اما می تواند از فردا و با پایان یافتن محرومیتش، بار دیگر در تمرینات سیتی حضور پیدا کند.
به گزارش نشریه سان، مدیران باشگاه منچسترسیتی به راهی برای ممانعت از بازگشت تبس به این باشگاه هستند و قصد دارند از اتحادیه بازیکنان حرفه ای لیگ برتر نیز بخواهند او را برای 6 هفته دیگر محروم کند.
علاوه بر این، این باشگاه قصد دارد این مهاجم دردسر ساز را به میزان دستمزد 6 هفته جریمه کند که چیزی نزدیک به 1 میلیون پوند برای این ستاره آرژانتینی آب خواهد خورد.
این روزنامه ادعا کرد تحقیقات باشگاه منچسترسیتی نتوانست تخلف تبس را ثابت کند اما این باشگاه اصرار دارد که این بازیکن از بازی کردن امتناع کرده است.
تبس با انتشار بیانیه ای، این ادعا را رد کرده است و مدیر برنامه هایش نیز این مسئله را یک سو برداشت و حاصل ترجمه بد صحبت های این بازیکن دانسته است.
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط 888 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 5:27 pm

مراسم قرعه‌کشی دقایقی پیش به پایان رسید و مشخص شد تیم‌های حاضر در این مرحله باید با کدام تیم‌ها دیدار کنند.
قرعه‌کشی بازی‌ها به شرح زیر است:

* جمهوری ایرلند - استونی
* ترکیه - کرواسی
* جمهوری چک - مونته‌نگرو
* بوسنی و هرزگوین - پرتغال
888
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه جولاي 08, 2011 12:00 am

پستتوسط antiros » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 6:03 pm

[color=darkred:e96eca8745]بازیکن ملی پوش تیم ملی ایتالیا ، فقط یک سال دیگر با تیم لوئیس انریکه قرارداد دارد و پیشنهاد داده است که اگر تیم رم را ترک کند ، عاقبت بهتری در انتظار رم خواهد بود[/color:e96eca8745]

[color=black:e96eca8745]دانیله ده انزلیچی هافبک تیم رم بیان کرده است که همواره نتیجه گیری باشگاه از قرارداد وی با این باشگاه مهم تر است و در صورت اینکه او این تیم را ترک نماید ، رم روند بهتری را در پیش خواهد گرفت .

هافبک 28 ساله ی رم ، تمام وقت کاری خود را در مرکز تجهیز معماری شهر صرف می نماید و آخرین سالی است که با تیم رم قرارداد دارد و قصد امضای قرارداد جدیدی را با این تیم ندارد .

البته گمانه زنی هایی برای به خدمت گرفتن دوباره ی ده انزلیچی توسط تیم رم آغاز شده است ، البته تیم منچسترسیتی نیز تمایل خود را برای جذب ده انزلیچی اعلام کرده است .

در سخنرانی که دانیله ده انزلیچی پس از پیروزی سه بر صفر ایتالیا مقابل ایرلند شمالی بدست آورد ، این بازیکن ملی پوش با 69 بازی ملی ، تاثیر باشگاهش را مقدم بر تاثیر خودش در تیم ملی خواند .

دانیله ده انزلیچی در مصاحبه ای بیان کرد : صرف نظر از آنکه من با تیم رم قرارداد جدید امضا کنم یا نکنم ، مهم آینده ی تیم رم است .

چه کسی می داند ، شاید مقامات باشگاه مقداری از هزینه ی قرارداد من را کسر نمایند و خرج پیشرفت باشگاه نمایند . من از کارهایی که به نفع باشگاه است دریغ نمی نمایم و تمامی اتفاقات مثبت را برای انزلیچی آرزومندم .

با وجود آنکه همه به شایعاتی مبنی بر قراداد طولانی انزلیچی با رم توجه دارند ، انزلیچی ترجیح می دهد که بطور کامل بر دربی روز یکشنبه ، متمرکز شود تا بتواند نهایت تلاشش را برای شکست لاتزیو انجام دهد.

انزلیچی در مورد حساسیت دربی چنین می گوید : من تعصب بسیار بالایی نسبت به دربی دارم . درست است وقتی جوان تر بودم شب قبل از دربی نمی خوابیدم و این کار باعث افت عملکرد من در بازی می شد ، اما الان آرام تر هستم .[/color:e96eca8745]
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 7:55 pm

کی این بازیهای لیگهای اروپایی شروع میشه !!!!!!!
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط miladcivil در پنج شنبه اکتبر 13, 2011 9:10 pm .
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 8:34 pm

[color=black:b9c95d1c8e]اينتر به دنبال جذب ناراضيان رئال

مسوولان اينترميلان در نظر دارند دو بازيکن ناراضي رئال‌مادريد را به خدمت بگيرند.

مسعود اوزیل و آنخل دی ماریا دو بازیکن رئال مادرید هستند که به دلیل نیمکت نشینی و کمتر بها دادن به آن ها در این تیم، چندان از شرایط ایجاد شده راضی به نظر نمی رسند.

با توجه به این مسئله تیم اینتر میلان در نظر دارد این دو بازیکن را در ژانویه به عضویت خود درآورد.

دی ماریا به دلیل ارائه درخواست سخت و طاقت فرسای رئال برای تمدید قرارداد در تابستان از مقامات این تیم به شدت خشمگین است و مسعود اوزیل نیز به دلیل افزایش انتقادات پدرش از برنامه های تاکتیکی آقای خاص در روزهای اخیر احتمالا کمتر در برنامه های مورینیو جایی خواهد داشت.

به همین دلیل اینتر برای قاپیدن این دو بازیکن و به خدمت گرفتن آنان در فصل نقل و انتقالات زمستانی از هم اکنون دندان تیز کرده است.[/color:b9c95d1c8e]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

پستتوسط onlyrasht » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 8:36 pm

[color=darkblue:f75e7a330c]کاناوارو: انتقال پیرلو به یوونتوس قدرت را در سری آ بالانس کرد
مدافع اسبق تیم ملی ایتالیا از عملکرد پیرلو تمجید کرد و انتقال او به یوونتوس را بسیار منطقی دانست[/color:f75e7a330c]

[color=black:f75e7a330c] فابیو کاناوارو مدافع اسبق یوونتوس معتقد است آندره آ پیرلو می تواند مهره ای تعیین کننده در رقابت مدعیان در این فصل سری آ باشد.

یووه هم اکنون با 11 امتیاز از 5 بازی در صدر جدول سری آ قرار دارد و کاناوارو معتقد است این تیم با درخشش پیرلو می تواند موفقیت خود را در این فصل تمدید کند.

کاناوارو در گفتگو با توتواسپورت می گوید:" انتقال پیرلو از میلان به یوونتوس قدرت را در بین تیم های سری آ بالانس کرد. او 32 سال سن دارد و من در این سن توپ طلا را کسب کردم."

"پیرلو هم برای تیم ملی ایتالیا و هم برای یوونتوس شروعی فوق العاده در این فصل داشت. او بدون شک یکی از بهترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان است."

شاگردان آنتونیو کونته در بازی بعدی خود به مصاف کیه وو خواهند رفت و امیدوارند روند رو به رشد خود را ادامه دهند و موقعیت خود را در صدر جدول حفظ کنند.
[/color:f75e7a330c]
نماد کاربر
onlyrasht
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: سه شنبه نوامبر 23, 2010 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به ورزش ایران و جهان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 4 مهمان