[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:38 pm

[color=black:59380ef3b4]به نظر من خودمون بزرگش کردیم همین که اقای سراوانی در جریان قرار دادیدو ایشان هم وظیفه خودشون عمل کردن بست بود ونیاز نبود که کسی فحش مادر بده درست بازیکن غیر بومی هست ولی وقتی جزئ باشگاه داماش میشه یعنی باید خودش جزئی از مردم رشت بدون و مردم رشتم باید رفتاری کنن باهاش که اینجا احساس تنهایی نکنه باید انگیزه داشته باشه
خود شما اگه توی یک شهر ورزش حرفه ای کنید بعد تماشاگرا بهتون فحش بدن انگیزه بازی کردن و خوشحال کردن اون مردم دارید؟
دیگه خودمون نباید گول بزنیم بعضی از دوستان اون روزی که میخواستن برن به اقای سراوانی این موضوع بگن اومدن توی سایت و گفتن داریم میریم حال کریمی بگیریم پس خودمونم اشتباه کردیم

1-کسی اگر خطایی کرد در شهر اگر هرکس دید همونجا باید جلوش بگیره و به عنوان یک شهروند خودش معرفی کنه و نه یک شهروند بیاد توی استادیوم به عنوان هوادار به بازیکن بخاطر اون کارش فحاشی کنه

2-شاید افشین چاوشی دلیل اعتراض شما ندون منم اگر جاش بودم و موضوع نمیدونستم و به هم تیمیم فحش میدادن این حرف و میزدم

3-فقط ناراحت یک چیزی هستم که بعضی از دوستان سیاست ندارن انسان خطا کار ادم رسوااااا نمیکن میتونست ای موضوع خیلی بی سر و صدا رفع بشه و نه اون بازیکن انگیزشو از دست بده و نه انقدر حاشیه درست بشه جلسه قبل تمرین هوادارها به اقای سراوانی گفتن و ایشون هم با کریمی برخورد کردن پس دیگه ای اعتراض بی فایده بود

4-از تمام دوستان میخوام موضوع کشش ندن و تمومش کنن نمیدونم دوستان از حاشیه خوششون میاد انگار نه انگار جمعه بازی داریم با فولاد نباید تمرکز بازیکنها بهم بزنیم[/color:59380ef3b4]
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:41 pm

آره موافقم باید موضوع رو تموم شده تلقی کرد حتی به نظرم بهتره چند تا از کامنت ها ی اعتراضی هم اگه مدیران صلاح میدونن پاک بشه.زنده باد رشت و رشتی
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط raincityboy » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:49 pm

[quote:3a8b1ad378="miladcivil"][quote:3a8b1ad378="mahyarmaya"]اگه فحش داد که باید زد توی دهن اون بی سرپا .درست کریمی بازیکن غیر بومی و خوبی نیست اما توهین چرا ؟
البته اگه شعار هایی میداد که توهین نبود کریمی بجا کرده دخالت کرده.تیم ماله من و دوستامه .ماله مردم رشته .کریمی باید بدونه که 1 سال پول گرفته و داره بازی میکنه اما ما توی بد ترین شرایط پول میدیم و همیشه اینجا هستیم .پس باید زبونش کوتاه بشه.[/quote:3a8b1ad378]

دوست عزیزم 100% موافقم . من امروز بودم که یهو از جایگاه پشت نیمکت یکی دو نفر داد زدن ( یه کریمی تی دهانا ......... ) قاسمپور داشت با بازیکنا حرف میزد و بازیکنا تو فکر تمربن بودن که این حرکت کل تمرین رو تحت شعاع قرار داد ....... این کار به تیم و وجهه رشت صدمه وارد میکنه ..... بهترین کار این بود بهد اون غلطی که کریمی کرد به مسئولین خبر دادن و یا حتی چنتا شعار و ...... اما نه فحاشی !!!!! در کل تمرین امروز چتا حرکت تابلو و نکته منفی دیگه هم داشت ! بازیکنانی مثل سرلک و آقایی که جز بدترین خریدهای تیم بودن توسط باشگاه بودن تشویق شدن اما دوستان کم لطف پشت نیمکت در مورد ود بازیکن متوسط رو به بالای ما مگنو و آلوز بودن چه شهارهایی که ندادن !!! یهنی مگنو وآلوز از سرلک و آقایی و نصرتی و محمدی تا اینجا برای تیم مفیدتر نبودن که بهشون گفتن : آلوز سوماپالان یا مگنو اولترا لایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینه شخصیت رشتی ؟؟؟؟ ما با این کارا ادعای فوتبال داریم ؟ در مورد بازیکن بومی که تشویق رو پاسخ نداد ، چندبار مهدوی بود و همچنین چاووشی! حالا دقیقا" کدوم بود ؟ البته نا گفته نماند که شاید نقل مطلب درست نبود و منظور بازیکن بومی ما این بود که این حرکات ممکنه به تیم ضربه بزنه !!!!!![/quote:3a8b1ad378]

وقتی به یک بازیکنی فحش داده میشه سر تمرین و بازیکنها خبرنداشته باشن برای چی باید به هوادارها دست تکون بدن؟

درباره لقب های 2 بازیکن خارجی هم بچه ها بعضی موقع شیطنت هایی میکنن که حودمونم توش میمونیم
نماد کاربر
raincityboy
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:50 pm

در کل ماها خیلی چیزا رو با هم قاطی میکنیم ! هممون ...... کار بچه ها پسندیده بود که از شهر و همشهری و آبروی ما دفاع کردن ، اما فحاشی ، اون هم جلوی دوستان و هم تیمی ها و مربی و اون هم تو تمرین خودی ، یکم نامردی بود ..... راههای بهتری بود .... من نمیدونم کشاورزی چه .... خورده اما من به شخصه این رو قبول دارم چاووشی امروز از اول جوابو نمیداد ...... متاسفانه نکته منفی دیگه چاووشی که همه انقدر دوستش داریم اینه که تا تمرین تموم میشه ماشینو آتیش میکنه و یا علی گلسار . در حالیکه بازیکن حرفه ای میره خونه و استراحت ....... وقت برای چرخ زیاده ... کلا" حرف واسه زدن زیاده اما هر چی بگیم یکی میاد ایراد میگیره و یه انگی بهت میزنه ............
به امید موفقیت رشت و رشتی و داماش شهر باران
just DAMASH

نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:52 pm

بهتره این قضیه تموم شه ولی به بچه ها هم باید حق داد.با اون حرفایی که پشت سره رشتیا میزنن نباید بزاریم کسی دست از پا خطا کنه((غیر بومی ها)) که بعدبره عینه کشاورزی حرفایی رو بزنه که لایقه خانوادشه /9/ /9/ /9/ /9/ /9/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:56 pm

[quote:f6659780a4="raincityboy"][quote:f6659780a4="miladcivil"][quote:f6659780a4="mahyarmaya"]اگه فحش داد که باید زد توی دهن اون بی سرپا .درست کریمی بازیکن غیر بومی و خوبی نیست اما توهین چرا ؟
البته اگه شعار هایی میداد که توهین نبود کریمی بجا کرده دخالت کرده.تیم ماله من و دوستامه .ماله مردم رشته .کریمی باید بدونه که 1 سال پول گرفته و داره بازی میکنه اما ما توی بد ترین شرایط پول میدیم و همیشه اینجا هستیم .پس باید زبونش کوتاه بشه.[/quote:f6659780a4]
دوست عزیزم 100% موافقم . من امروز بودم که یهو از جایگاه پشت نیمکت یکی دو نفر داد زدن ( یه کریمی تی دهانا ......... ) قاسمپور داشت با بازیکنا حرف میزد و بازیکنا تو فکر تمربن بودن که این حرکت کل تمرین رو تحت شعاع قرار داد ....... این کار به تیم و وجهه رشت صدمه وارد میکنه ..... بهترین کار این بود بهد اون غلطی که کریمی کرد به مسئولین خبر دادن و یا حتی چنتا شعار و ...... اما نه فحاشی !!!!! در کل تمرین امروز چتا حرکت تابلو و نکته منفی دیگه هم داشت ! بازیکنانی مثل سرلک و آقایی که جز بدترین خریدهای تیم بودن توسط باشگاه بودن تشویق شدن اما دوستان کم لطف پشت نیمکت در مورد ود بازیکن متوسط رو به بالای ما مگنو و آلوز بودن چه شهارهایی که ندادن !!! یهنی مگنو وآلوز از سرلک و آقایی و نصرتی و محمدی تا اینجا برای تیم مفیدتر نبودن که بهشون گفتن : آلوز سوماپالان یا مگنو اولترا لایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینه شخصیت رشتی ؟؟؟؟ ما با این کارا ادعای فوتبال داریم ؟ در مورد بازیکن بومی که تشویق رو پاسخ نداد ، چندبار مهدوی بود و همچنین چاووشی! حالا دقیقا" کدوم بود ؟ البته نا گفته نماند که شاید نقل مطلب درست نبود و منظور بازیکن بومی ما این بود که این حرکات ممکنه به تیم ضربه بزنه !!!!!![/quote:f6659780a4]
وقتی به یک بازیکنی فحش داده میشه سر تمرین و بازیکنها خبرنداشته باشن برای چی باید به هوادارها دست تکون بدن؟
درباره لقب های 2 بازیکن خارجی هم بچه ها بعضی موقع شیطنت هایی میکنن که حودمونم توش میمونیم[/quote:f6659780a4]

دوست عزیزم یکم منظور شما رو بد متوجه شدم ، اما با این حال عرض کنم که آخرای تمرین این حرکت صورت گرفت ، در حالیکه چاووشی و مهدوی امروز مثل همیشه پاسخ هوادارا رو نمیدادن . در حالیکه عسگری ، غلامی ، نظیفکار ، مختاری ، حاجتی ، آبشک ........ مثل همیشه بودن . در کل بهرته بحث جمع بشه ، کاری که نباید میشد ، شد . شاید بهتره بگیم کاری که نباید به این شکل میشد ......... اما این عبرتی برای امثال فرزاد محمدی شد تا حواسشونو جمع کنن
VIVAAAAAAAA DAMASH
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 11:02 pm

البته موضوع چاووشی بنظر من هیچ ربطی به کریمی نداره و فقط یه بهانس چون موضوع کریمی اخر تمرین اتفاق افتاد ولی چاووشی از اول جواب تشویق هودارارو نمیداد در حالی که همه دست تکون میدادن و چاووشی تنها بازیکن بود که اینکارو نکرد و البته در چند بازیه اخیر هم کمو بیش این مساله رو دیدیم.شاید فقط دوست داره به تشویق هایی که از طرفه عباس میشه پاسخ بده.خوب مشکلی نیست دیگه تشویقش نمیکنیم.این که دیگه عصابانیت نداره خیلی راحت می تونست اینو بگه.در کل قضیه تموم شدست و مشکل خاصی هم نیست و اصلا هم نباید بازم تکرار بشه این اتفاقات چون به ضرره تیمه
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 12:12 am

[quote:818c073f0b="saravani"]
من پس از تمرین به رختکن نرفتم و نه چاووشی و نه کریمی رو ندیدم چرا که جلو فنس موندم و با هواداران صحبت کردم ببینید من یک مثالی برای چند تا هوادار عزیز زدم و گفتم اگه در دوران جوانی ما کسی از محلی میرفت به محل دیگر و دختر بازی میکرد همانجا جلوش رو میگرفتن نه اینکه اونجا کارش نداشته باشن بعد برن مثلا توی مسجد داد بزنند هی میایی محل ما دختر بازی ببنید اگر کسی که ادعا میکنه کشاورزی اون حرفها زده آدم بسیار بی غیرتی بوده که نزده دهنش را خرد نکرده بعد اومده به من و تو و دیگران گفته میدونید کشاورزی چی گفته کار اون فرد بدتر از همه بوده[/quote:818c073f0b]
کشاورزی وجودشو نداشت به خود بچه ها بگه...در بین بازیکنان والیبال همچین .... خورده بود که مرتضی شیاری بعد از مدتی اونو فاش کرد!!!!
بعد از اینکه بچه ها موضوع رو فهمیدن تو بازیهای بعد به آرش کشاورزی بد و بیراه گفتن...حتی منو چند تن از دوستان چندباری رفتیم سر تمرین والیبال و بدترین حرف ها رو نثارش کردیم که با دخالت حسین معدنی (سرمربی) ما رو از سالن بیرون کردن...
آرش قسم میخورد که همچین حرفایی نزده و مرتضی شیاری از رو غرض ورزی و مشکلات شخصی این شایعات رو در آورده...
هنگام خروج از سالن بچه ها سر کل تیم داد زدن که آرش نباید حتی یک لحظه دیگه تو رشت بمونه...حسین معدنی اومد سمت ما و گفت اون فعلا با ما قرارداد داره اما مطمئن باشین که فصل بعد باهاش تمدید نمیکنیم ( که نکردن)ما کمی آروم شدیم و اومدیم بیرون
حالا 1سوال؟؟؟ (آیا مرتضی شیاری یک بی غیرت به تمام معنا نیست که وقتی کشاورزی اون حرفا رو زد سیلی رو نخوابوند در گوش کشاورزی و این مسئله رو در بین طرفداران مطرح کرد)؟؟؟
یک سوال از خود شما آقای سروانی... اگه ما آرش کشاورزی رو سر تمرین مورد ضرب و شتم قرار میدادیم بابت حرفایی که زده بود خود شما اولین مدعی نبودید که از بازیکن باشگاهتون دفاع کنید؟؟؟؟ (البته بنا به خواسته ی عابدینی)
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط abarar1989 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 12:25 am

من یه طور دیگه شنیده بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! /4/ /4/ /4/ /4/ /4/ /4/
نماد کاربر
abarar1989
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: دوشنبه جولاي 04, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 12:35 am

من امروز سر تمرین بودم...اصلا فحاشی اون فرد رو تایید نمیکنم
اما میخوام رک و راست یه مطلبی رو خدمتتون عرض کنم...مسئولین فوتبال رشت هیچوقت به اندازه ی مسئولین فوتبال شهرهایی مثل انزلی_آبادان_تبریز و ... برای طرفداران خود ارزش قائل نبوده و نیستند(منظورم شخص شما نیست اصلا)
جباب آقای سراوانی امیدوارم پذیرای انتقادات سازنده باشید.
همین طرفداران هستند که جاودان و همیشگی خواهند ماند...
وسلام.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 8:08 am

ابرار میلاد سیبیل چرا بس اعتراض نگودی فلانی تشویق به یا نیبه :( .در ضمن هر کی اطلاع ناره لطف بکونه صحبت نکونه.در کل تمام بازیکنان یه روزی اید یه روزی شید امن طرفداران ایسه ایم . امیدوارم فولاد بوریم با روحیه عالی بیشیم انزلی .برف باران خارج از خانه ارا اورا تیمه مرا شیم تیم تشویق بکونیم بوره بیکار نیم بایم ورزشگاه فوش بدیم .باز دست علی آقا در نکونه همیشه رابطه خوبی طرفدران مرا داره.ولی هیچ بازیکن در حدی نیه بایه بگه طرفدار بایه یا نایه.در کل هو طرفداری که اعتراض بگوده عاشق تیمه کسی مرا مشکل شخصی ناره همشم به خاطر عشق علاقه به خو تیمه شهره
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط havadarehamishegi » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 8:39 am

سلام به همه اين سوال و نميدونم بايد از كي بپرسم شايد اقاي سراواني بتوننن جواب بدن
اقاي سراواني شما ميدونيد چرا قبل يازي اهنگ داماش از ورزشگاه پخش نميشه؟ /4/ /13/
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
نماد کاربر
havadarehamishegi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 2:24 pm

شاید اینجا جاش نباشه اما به نظر من هم اون حرکت جلوی کل تیم درست نبود ( فحاشی به کریمی ) . اگه قرار به اعتراض باشه من خودم عاشق شعری هستم که واسه نیک نظر خوانده میشه و ...100000% باهاش موافقم چون نشون دهنده فرهنگ اعتراض کردنه ... من خودم با شعاری که مثل شعار نیک نظر باشه واسه آقایی ، سرلک ، نصرتی ، کریمی ، فرزاد محمدی و چندتای دیگه که به درد نمیخورن موافقم ولی توهین اونم تو جمع و وسط تمرین به نظر من ارزش شعارهای دیگه رو پایین میاره ... همونطوری که اینجا قبلا سر شعار برای دینورزاده بحث کرده بودیم و بهترین " دینورزاده استعفا استعفا بود "
در کل ما یه مشکلی تو رشت داریم و اونم اینه که خیلی زیاد به غریبه ها احترام می ذاریم ! در حالیکه شهرهای دیگه ایران اینطوری نیست ! این احترام زیاد به مهمانان باعث میشه اونا حساب دیگه ای باز کنن و بعدش هم حرف و حدیث هایی ایجاد میشه ! نمیدونم چیکار باید بکنیم چون این از فرهنگ بالای شهرمونه و از قدیم اینطوری بوده و کاریش نمیشه کرد . واسه همینه که خیلی از شهر های ایران حداقل چندین خانواده رشتی هستند که حالا بنا به دلایلی اومدن رشت مثلا دانشجو یا واسه کار و اینجا ازدواج کردن و با خانمشون رفتن به شهرشون ...
ما یه دوستی داشتیم که تو یکی از شهرها دانشجو بود و یه شب که داشت میرفت خونه یه نفر جلوشو گرفت و گفت ریش پروفسوریتو بزن چون مرد باید فقط سیبیل داشته باشه ! همین موضوع رو با دانشجوهای که تو رشت هستند مقایسه کنین که آیا کسی بهشون کاری داره ... حالا راه حل چیه !؟ آیا ما می تونیم مثل اونا شیم !؟ من که فکر نمیکنم ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط miladcivil » پنج شنبه اکتبر 13, 2011 2:41 pm

[quote:15ba56e5d4="pezhman-paskiyabi"]ابرار میلاد سیبیل چرا بس اعتراض نگودی فلانی تشویق به یا نیبه :( .در ضمن هر کی اطلاع ناره لطف بکونه صحبت نکونه.در کل تمام بازیکنان یه روزی اید یه روزی شید امن طرفداران ایسه ایم . امیدوارم فولاد بوریم با روحیه عالی بیشیم انزلی .برف باران خارج از خانه ارا اورا تیمه مرا شیم تیم تشویق بکونیم بوره بیکار نیم بایم ورزشگاه فوش بدیم .باز دست علی آقا در نکونه همیشه رابطه خوبی طرفدران مرا داره.ولی هیچ بازیکن در حدی نیه بایه بگه طرفدار بایه یا نایه.در کل هو طرفداری که اعتراض بگوده عاشق تیمه کسی مرا مشکل شخصی ناره همشم به خاطر عشق علاقه به خو تیمه شهره[/quote:15ba56e5d4]

دوست عزیز pezhman-paskiyabi یه نکته رو گوشزد کنم که با همون میشه به کم دقتی تو پی برد . اولا" اسم مستعار من miladcivil هست !! من فرض رو بر اشتباه خوندن تو قرار میدم چون بعد اگه قرار باشه هر کسی اسامی رو هر طوری میخواد اطلاق بکنه اوضاع بلبشویی پیش میاد . دوما" مگه من اسم کسی رو بردم که فحش داد که تو به خودت میگیری و میگی من بیکار نیستم بیام ورزشگاه فحش بدم ؟!؟!؟ سوما" دوست عزیز من تو جایگاه A نشسته بودم و نمیتونستم بیام پشت نیمکت و بگم اینو تشویق کنین و اونو تشویق نکنین ! اصلا" به هر کسی مربوط میشه که هر کاریو انجام میده . اما من گفتم همه کارا خوب بود و حتی اینکه خواستن روی کریمی کم بشه خوب بود ! اما از طریق فحاشی اونم تو تمرین فکر خوبی نبود !!!!! بازم تو این سایت دوستان ما اومدن دم از اطلاع و اخبار و ......... زدن . اصلا" ربطی به اطلاع نداره ، کار بد ، بده و خوب هم خوب . در مورد این قسمت حرفت هم کملا" مواققم که کل این تیم به هواداراشه ، وگرنه اگه این 10،15 هزار نفر نیان ، تیم با این روحیه کار نمیکنه و تیمهای حریف هم براشون کار آسونتر میشه ....... دقیقا" منم گفتم شااااااااید اون بازیکن خاص صحبتش طور دیگه نقل شده و به گوش هوادارا رسیده ، ماها منظورشو بد متوجه شدیم .............
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط ali126 » جمعه اکتبر 14, 2011 6:25 pm

آقای سراوانی نیک نظر جذب شده یا نه؟
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am