[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - سوال از آقای سراوانی

سوال از آقای سراوانی

پیشنهادات و انتقادات + مطالب متفرقه ورزشی، اجتماعی، تاریخی و... (ارسال های سیاسی حذف خواهند شد) را در این بخش قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, antiros

پستتوسط MEHRDAD » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 5:56 pm

خب به نظر من کار اون شخصی که فحش داد درست نبود و همون اطلاع رسانی که هواداران به مسئولین کردند و هویی که انجام شد کافی بود .
اما در مورد این قضیه حرف یک بازیکن اینجوری که به من گفتند، یک نفر که نمیدونم کیه و نمیشناسمش داخل رختکن بوده و اومده به تعدادی از تماشاگران گفته که آقای X بومی رگ گردنش زده بوده بیرون و گفته چون به کریمی حرف زدید من نسبت به تشویق ها عکس العمل نشون ندادم و اینکه چرا این ها رو سر تمرین راه میدین و از این حرف ها...
خب من فکر کنم این آقایی که خبر آورده فکر کرده که مثلا تماشاگران چون اون بازیکن رو دوست داشتند همه چیز رو قبول می کنند و خواسته به این شکل مثلا بگه اشتباه کردید ، یا بزرگ نمایی کرده و به نظر من بهتر هست که از خود همون بازیکن X پرسیده بشه که آیا این حرف رو زده یا نه و اگر زده چرا؟!
وقتی تمام بازیکنان به تشویق ها عکس العمل نشان دادند شما چرا به خاطر یک نفر چه در درون زمین و چه نفر خارج از زمین به تشویق عکس العمل نشان ندادی ؟
البته این ها بر روی اگر و اما ها هست و باید مطمئن شد.
تصوير

نماد کاربر
MEHRDAD
مدیر سایت
مدیر سایت

تاريخ عضويت: يکشنبه سپتامبر 05, 2010 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 6:02 pm

مهرداد و انزلیچی عزیز ممنون از توضیحاتتون
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: شنبه مه 28, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 6:08 pm

ممنون /3/
تصوير
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 6:52 pm

اگه فحش داد که باید زد توی دهن اون بی سرپا .درست کریمی بازیکن غیر بومی و خوبی نیست اما توهین چرا ؟
البته اگه شعار هایی میداد که توهین نبود کریمی بجا کرده دخالت کرده.تیم ماله من و دوستامه .ماله مردم رشته .کریمی باید بدونه که 1 سال پول گرفته و داره بازی میکنه اما ما توی بد ترین شرایط پول میدیم و همیشه اینجا هستیم .پس باید زبونش کوتاه بشه.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط damash_city » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 7:03 pm

با این توضیحات کار اون بازیکن بومی بدتر از او اون غیر بومی بود باید از هوادارها عذرخواهی کنن به این ماجرا پایان بدن
نماد کاربر
damash_city
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: جمعه دسامبر 03, 2010 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 7:48 pm

اين كريمي مگه كيه؟ازش حمايت نكنين.چند تا از بازيكنان بوميه ما واقعا بي غيرتن :( .اون مگنو از اينا بيشتر ميدوه.خداييش بعضي اوقات ميگم براي اين بازيكناني كه به ما اهميت نميدن چرا اين همه وقت ميذاريم.اگه معذرت نخوان از اون هايي كه تشويقشون كردند.واقعا نبايد ديگه ازشون حمايت كرد.بازيكنان بارسا با اون عظمتشون به طرفدارانشون نهايت احترامو ميذارن.اين بازيكنان كه ديگه هيچي.ولي من بايد يه برنامه اي براي اين كريمي پر رو پياده كنم.شرمندم نميتونم جلوي خودم بگيرم.با بچه ها دنبالشيم.يه سر نخ هايي پيدا كرديم.كار خصوصي داريم باهاش.نميتونم نتيجه رو بهتون بگم متاسفانه.ولي بعضي اوقات منطق ديگه فايده نداره.
قربون هر كي كه از رشت و رشتي حمايت ميكنه.
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط only_abarar » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:25 pm

البته یه مقدار شلوغ شد و من دقیقا نشنیدم ولی فکر نکنم کسی گفت کریمی این حرفو زد که هوادارا از این به بعد حق ندارن بیان بلکه اون بازیکن بومی x این حرفو زد.اخه اصلا کریمی وجودشو نداره چنین حرفی بزنه که و اگرم چنین چیزی صحت داشته و چنین حرفی زده شده مطمعنن همون x زده این حرفو.من در کل زیاد مایل به اعتراض نبودم و گفتم که به مسوولین باشگاه گفته بهش بهتره و اگر تکرار شد دیگه خودمون بهش گوشزد کنیم ولی در کل یه تشر زدن بد هم نبود و باید بعضی ها حساب کار بیاد دستشون و بفهمن این تیم واسه مردمه رشته نه ارثه باباشون ولی خوب فحش نباید داده میشد که البته انچنان هم چیزی نشد و فقط یه نفر یه حرفی زد که منم سریع بهش گفتم که بره بیخیال و اونم حرف دیگه ای نزد.در کل بهتره اون اقای x هم هوایه کاره خودشو داشته باشه و کسی از اعتماد و حمایت هوادارا بدون کوچکترین اعتراضی و در خواستی سو استفاده نکنه که در اون صورت همونطوری که هوادارا باعث شدن به تیم برگرده همونطورم میتونن تردش کنن ولی درکل بهتره قضیه همینجا تموم بشه.قرار بود گوشزدی بشه که شد و دیگه کش دادن این قضیه به ضرره تیمه و غیر حاشیه درست کردن چیز دیگه ای رو باعث نمیشه.کلا هم قضیه بزرگی نیست که بخوایم بیشتر از این در موردش بحث کنیم و الکی بیشتر بزرگش کنیم.
نماد کاربر
only_abarar
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

تاريخ عضويت: سه شنبه سپتامبر 07, 2010 12:00 am

پستتوسط saravani » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:28 pm

سلام
1 - یکی از دوستان دو شب پیش به من در مورد کریمی صحبتهایی رو کرد همان شب به ناظمی گفتم که گوش کریمی رو بکشه صبح دیروز به سرپرست تیم و قائم مقام باشگاه هم جریان رو گفتم و صبح امروز با خود کریمی صحبت کردم
2 - کریمی ساکن یکی از واحدهای باشگاه است و طبق گزارشهای نگهبانان باشگاه در هیچ زمانی شب رو بیرون از باشگاه نمانده و کاملا به مقررات باشگاه پایبند بوده است
3 - شاهین بنی احمد و سیامک فراهانی از بازیکنان غیر بومی استقلال رشت و پگاه بودند که در این شهر عاشق شده و ازدواج کردند و بچه دار شدند که البته بنی احمد پس از سقوط فرزندش از طبقه 4 آپارتمانش از این شهر رفت
4 - آرش کشاورزی در دوران حضورش در داماش اراجیفی گفته که نزد من همه را تکذیب کرده اما فرض بر این میگیریم که به من دروغ گفت چرا کسانی که حرف او را شنیدند دندانش را داخل دهانش نشکستند؟
5 - چرا فکر می کنیم کریمی به عنوان جوانی 18 ساله مثل کشاورزی است نه مثل بنی احمد و فراهانی؟
6 - من رابطه چندانی با بازیکنان والیبال نداشتم و خیلی هم مایل نبودم با کشاورزی رابطه داشته باشم اما کریمی حدود 3 ماه است که حداقل روزی 3 - 4 ساعت با او هستم پسر ساده و بی ریایی است که اگر از نزدیک با او برخورد داشته باشید ادعای من را قبول خواهید کرد
7- من را قابل دانستید و از من خواستید که از طریق باشگاه بخاطر خطایش با او برخورد کنم پس چرا به او فحش مادر دادید؟
8 - عده ای بازیکن بیش از 4 ماه است که در کنار هم زندگی می کنند در سفرها و اردوها با هم هستند خواه ناخواه به هم علاقمند می شوند حال سوالی مطرح می شود دو دوست در کنار هم در حال عبور از خیابانی هستند بچه های محل به یکی می گویند آقا دمت گرم خیلی باحالی و به نفر بعدی می گویند مادرت را ... شما اگر جای دوست اول بودید چه می کردید؟
9- اگر چاووشی پس از فحش آن 2 - 3 نفر به کریمی به تشویق بقیه پاسخ می داد در ذهن کریمی چاووشی چگونه آدمی معنی می شد؟
10- یادمان نرفته که چاووشی تنها طی 3 سال اخیر و طی یک بازی دوستانه و یک بازی رسمی دو گل از 30 متری وارد دروازه ملوان کرد و سال قبل آقای گل لیگ یک شد و با بیش از 80 گل زده بهترین گلزن تاریخ فوتبال رشت است. همه چیز را فراموش نکنیم اندکی حوصله کنید هفته دیگر در انزلی افشین همان گلها را تکرار خواهد کرد
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:38 pm

آقای سراوانی خبر دارین محسنی اژه ای برای پرونده اختلاس اومده رشت نکنه برای داماش مشکل ایجاد بشه! خبر تازه ای از این قضیه ندارین؟
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط antiros » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:39 pm

سلام عرض می کنم خدمتتون اقای سراوانی
اولا باید خدمتتون عرض کنم که فقط یک نفر بلند شد فحاشی کرد و ما هم بهش گوشزد کردیم که اینکارو نکنه و اون هم دلیل کارشو اینطوری بیان کرد:باید این حساب کار بیاد دستش تا مثل کشاورزی دو روز دیگه رفت تهران پشت سرمون چرتو پرت نگه.
بعد خدمتتون عرض کنم اون فحاشی اخر تمرین انجام شد اقای x از اول تمرین چرا هیچ عکس العملی به محبت هوادارا نشون نداد؟؟؟؟ یعنی وقتی که هیچ توهینی هنوز دوستش نشده بود. ...
این بحثا ادامش باعث حاشیه برای تیم میشه.
ولی یه سوال ایا واقعیت داره اقای x یا کریمی بهتون گفتند دیگه هوادارا نیاین سره تمرین؟
زنده باد عادل شاه کبیر ...زنده باد میرزا جنگلی کبیر
antiros
کاندیدا
کاندیدا

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 24, 2010 12:00 am

پستتوسط kesbakh » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:41 pm

باید برخورد شدیدی بشه اگه این کار رو نکنید رو سکوها جنجالی به پا میشه /9/
کسبخ
نماد کاربر
kesbakh
کاربر سایت
کاربر سایت

تاريخ عضويت: چهارشنبه اکتبر 05, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:46 pm

واقعا از چاووشی انتظار نمیرفت!!!خالا چون باهاش دوسته کریمی باید هر غلطی بکنه؟!!!یا باید میزد تو دهنش
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط saravani » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:48 pm

ازمحسنی ازه ای خبری ندارم و اصلا اختلاس ربطی به باشگاه نداره
من پس از تمرین به رختکن نرفتم و نه چاووشی و نه کریمی رو ندیدم چرا که جلو فنس موندم و با هواداران صحبت کردم ببینید من یک مثالی برای چند تا هوادار عزیز زدم و گفتم اگه در دوران جوانی ما کسی از محلی میرفت به محل دیگر و دختر بازی میکرد همانجا جلوش رو میگرفتن نه اینکه اونجا کارش نداشته باشن بعد برن مثلا توی مسجد داد بزنند هی میایی محل ما دختر بازی ببنید اگر کسی که ادعا میکنه کشاورزی اون حرفها زده آدم بسیار بی غیرتی بوده که نزده دهنش را خرد نکرده بعد اومده به من و تو و دیگران گفته میدونید کشاورزی چی گفته کار اون فرد بدتر از همه بوده
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط iman1978 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:00 pm

آقای سراوانی عزیز به چاووشی از طرف ما بگین کریمی میره اما اون اینجا میمونه ....
نماد کاربر
iman1978
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

پستتوسط miladcivil » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:35 pm

[quote:ce2017cea9="mahyarmaya"]اگه فحش داد که باید زد توی دهن اون بی سرپا .درست کریمی بازیکن غیر بومی و خوبی نیست اما توهین چرا ؟
البته اگه شعار هایی میداد که توهین نبود کریمی بجا کرده دخالت کرده.تیم ماله من و دوستامه .ماله مردم رشته .کریمی باید بدونه که 1 سال پول گرفته و داره بازی میکنه اما ما توی بد ترین شرایط پول میدیم و همیشه اینجا هستیم .پس باید زبونش کوتاه بشه.[/quote:ce2017cea9]

دوست عزیزم 100% موافقم . من امروز بودم که یهو از جایگاه پشت نیمکت یکی دو نفر داد زدن ( یه کریمی تی دهانا ......... ) قاسمپور داشت با بازیکنا حرف میزد و بازیکنا تو فکر تمربن بودن که این حرکت کل تمرین رو تحت شعاع قرار داد ....... این کار به تیم و وجهه رشت صدمه وارد میکنه ..... بهترین کار این بود بهد اون غلطی که کریمی کرد به مسئولین خبر دادن و یا حتی چنتا شعار و ...... اما نه فحاشی !!!!! در کل تمرین امروز چتا حرکت تابلو و نکته منفی دیگه هم داشت ! بازیکنانی مثل سرلک و آقایی که جز بدترین خریدهای تیم بودن توسط باشگاه بودن تشویق شدن اما دوستان کم لطف پشت نیمکت در مورد ود بازیکن متوسط رو به بالای ما مگنو و آلوز بودن چه شهارهایی که ندادن !!! یهنی مگنو وآلوز از سرلک و آقایی و نصرتی و محمدی تا اینجا برای تیم مفیدتر نبودن که بهشون گفتن : آلوز سوماپالان یا مگنو اولترا لایت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینه شخصیت رشتی ؟؟؟؟ ما با این کارا ادعای فوتبال داریم ؟ در مورد بازیکن بومی که تشویق رو پاسخ نداد ، چندبار مهدوی بود و همچنین چاووشی! حالا دقیقا" کدوم بود ؟ البته نا گفته نماند که شاید نقل مطلب درست نبود و منظور بازیکن بومی ما این بود که این حرکات ممکنه به تیم ضربه بزنه !!!!!!
نماد کاربر
miladcivil
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به متفرقه

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Bing [Bot] و 2 مهمان