توسط MEHRDAD » شنبه ژانويه 29, 2011 12:25 pm
[color=black:dec3003768]چیزی نزدیک به 5 ماه هست که وبسایت وارش اسپرت-تارنمای هواداران داماش گیلان راه اندازی شده و مطمئنا ما تو این چند ماه مشکلات و اشکالات زیادی تو کارمون بوده. تو این چند ماه من خودم به شخصه پیغام های خصوصی زیادی رو داشتم که در بعضی موارد براشون ابهام ایجاد شده بود یا از کارمون انتقاد میکردند. چه در بین کسانی که از نزدیک میشناسمشون و در خارج ازمحیط مجازی سایت بهم راجع به یک شخصیت یا نوع کار انتقاد داشتند که سعی کردیم جواب قانع کننده ای رو بهشون بدیم و چه در بین تعدادی از اعضای این سایت که در محیط مجازی پیشنهاد یا انتقاد میکردند.
اولا من باید باز هم تاکید کنم و بگم که این سایت توسط هواداران داماش شهر باران هست که داره مدیریت میشه و ما هیچ گونه وابستگی به باشگاه نداریم و هیچ در آمدی هم بدست نیاوردیم بلکه از جیب و وقتمون هم داریم یه جورایی میزنیم و البته هیچ انتظاری هم نداریم. در واقع به این علت این سایت رو راه اندازی کردیم چون احساس میکردیم که تو بخش اطلاع رسانی صحیح راجع به داماش گیلان خلع وجود داره و هواداران نمیتونند به اون اخباری که دوست دارند برسند.
این تاپیک به عنوان مطلب ویژه در صدر لینک های بخش متفرقه تالارهای گفتمان هواداران داماش رشت قرار میگیره تا هر وقت که پیشنهاد و یا انتقادی داشتید یا ابهامی براتون بوجود اومد ،بدون تعارف اون رو مطرح کنید تا ما بتونیم بهش پاسخ بدیم چون این سایت متعلق به شما هواداران داماش گیلان و ورزش شهر رشت هست!
[/color:dec3003768]
با تشکر مدیران وارش اسپرت-تارنمای هواداران داماش گیلان
در کل 1 بار ویرایش شده. اخرین ویرایش توسط
MEHRDAD در سه شنبه مه 31, 2011 10:10 pm .