[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
تالارهای گفتمان هواداران داماش گیلان • مشاهده مبحث - ذوق زدگی برخی ها از مشکلات باشگاه داماش

ذوق زدگی برخی ها از مشکلات باشگاه داماش

مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.

مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros

پستتوسط juventufan » سه شنبه اکتبر 11, 2011 11:18 am

عضدیو برا فولاد جهنم میکنیم به کوریه دشمنای داماشو رشت /11/ /11/
این شهر با همه بدیهاش تو قلبمه
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
juventufan
کاربر فعال
کاربر فعال

تاريخ عضويت: جمعه سپتامبر 09, 2011 12:00 am

پستتوسط pedram_1367 » سه شنبه اکتبر 11, 2011 11:38 am

[quote:9c6c60ec70="onlyrasht"]اقای سراوانی 200 تا پرچم امادست دیگه ....
ما که مثل همیشه از تیمایه رشتی مخصوصا داماش حمایت میکنیم ... امیدواریم مشکلات باشگاه هم حل بشه ...
داماش سرور دشمناش[/quote:9c6c60ec70]

آقا راست میگه ... 10 هفته گذشته ما یه پرچم نداریم :( و همه دست خالی میایم ورزشگاه ! 200 تا رو کی بخره و کی ببینه !؟ دیگه چاپ کردن پرچم که کاری نداره ... من نمی دونم چرا لباس بازیکنان ذخیره تیم های اروپایی رو فروشگاههای ورزشی ما دارن ولی پرچم داماش رو ندارن !!!! من خودم خیلی گشتم ولی نبود !
درباره این صحبت آقای سراوانی هم باید بگم همیشه یه سری افراد سعی در خراب کردن یه تیم دارن و اینا چیز عادی هست پس بهتره ما حمایت کنیم تا تیم تو زمین کار رو تموم کنه تا دیگه کسی نتونه از بیرون کار خرابی کنه هرچند خیلی سخته ولی تا حدودی شدنیه ...
نماد کاربر
pedram_1367
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am

پستتوسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 11, 2011 11:42 am

نابود بشه هر کسی که نتونه خوشحالی و پیشرفت رشت و رشتی رو ببینه .
نماد کاربر
RASHTBOY
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am

پستتوسط saravani » سه شنبه اکتبر 11, 2011 11:43 am

بازهم تاکید می کنم اینکه شما عاشق شهرتون و تیم شهرتون هستید غیر قابل انکار هست اما در رابطه با ترفندهایی که تیمهای دیگر دارند و تبلیغ تیم هایشان را می کنند من زیر بار نمی روم من حاضر نیستم قبول کنم که فلان آقای دلال تحت پوشش خبرنگار و ... چند بازیکن به تیم ما بندازه و بعد در قبالش از تیم تعریف کنه یا به فلانی چیزی بدهیم که در قبالش فلان کار رو بکنه نمیدونم شاید مشکل منم که دزد نیستم و دزد ها و کلاهبرداران را برنمی تابم شاید باید من بروم تا آقای فلان بتواند سالی 10 - 20 میلیون از بابت آوردن یک بازیکن بگیرد ... البته عابدینی زرنگتر از همه اینهاست و دست همه اینها را خوانده وگرنه اون هم بهترین مدیر باشگاه ایران معرفی می شد. عابدینی طی این چند سالی که می شناسم کمک های زیادی به افراد مختلف کرده اما باج بده نیست و این همه رو دشمن داماش کرده است
ما میدانیم که شما عاشقید و ما هم عاشق شماییم این را هم شما باور کنید
نماد کاربر
saravani
کاربر افتخاری
کاربر افتخاری

تاريخ عضويت: پنج شنبه جولاي 07, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 11, 2011 12:03 pm

آقای سراوانی ما نمیخایم ماجرای فیروز کریمی پیش بیاد و اصلا منظورم این نیست و نبوده .من از شما خواهانه احیا کردن شخصیت واقیع داماش هستم .اینکه آقای وهابی گزارشگر نباشه و یا اینکه فیلم بردار داشته باشیم تا حاشیه بد و ناپسند رو انعکاس نده دست ما نیست و ربطی به دلال نداره.
حرف من اینه که حقیقت داماش اینه که داماش جز یکی از پر طرفدار ترین تیم هاست.چرا ملوان رو بزرگ کردن ؟مگه غیر این بوده تا 2 سال پیش همیشه پایین جدول بوده و طرفدارا 2000تا بزور میومدن ؟مگه غیر این بوده که ما حتی پگاه اسمش عوض شد و داماش شد مربیش عبدی بود و ما ورزشگاه رو ترک نکردیم و باز 3000تا به بالا بودیم ؟مگه ما شعور و درک نداریم ؟یا قهر کردن بلد نیستیم ؟ اما ما عاشق تر از اونهایی هستیم که میان توی هوای آفتابی و بازی فینال رو پر میکنن و قو میدازن توی زمین.اما با این فرق که اونا رسانیی میکنن اما ما .....
محض اثبات حرفم:ما رفتیم فینال و اس اس هم بود و ما توی رشت 1.0 بریم آیا 90 اون قدر مایع گذاشت که برای ملولن گذاشت ؟
توی 90 نزهتی دعوت شد با اینکه باختن اما افشین ما با آقای گلی یه بار دعوت نشد.
اینا رو من و دوستام نمیتونیم به همه تحمیل کنیم اینا رو شما که مسولیت دارید باید تحمیل کنید.
نمیدونم منظورم رو اونجوری که باید برسونم رسوندم ؟
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am

پستتوسط Inja-Rasht » سه شنبه اکتبر 11, 2011 6:10 pm

دقیقا. مخصوصا تو همین برنامه 90 هرگز به سود داماش حرفی زده نشده و فقط قصد تحقیر دارند. اونایی که میپرسن دشمنان کیند واقعا این عمل های مغرضانه را نمیبینن؟؟
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

پستتوسط ali126 » سه شنبه اکتبر 11, 2011 6:18 pm

[quote:1ca437d6bc="saravani"]برای من عشق شما به شهر زیبای رشت ثابت شده است و اینو باور دارم این مطلب رو روز گذشته در روزنامه خزر نوشته بودم و امروز دیدم بد نیست برای شما هم بگذارم[/quote:1ca437d6bc]
مرسی ازشما
ali126
کاربر ویژه
کاربر ویژه

تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 2:07 am

[quote:5c92297cde="mahyarmaya"]آقای سراوانی:ما کارمون رو خیلی بهتر از اونی که شما فکر کنید بلدیم.میخام باهاتون راحت حرف بزنم امیدوارم ناراحت نشین.
من و شما میدونیم که تبلیغ یه ماجرا حتی اگه دورغ هم باشه به اون محصول شخصیت میده و میتونه اونی که میخاد رو به مخاطب تحمیل کنه.
منظورم اینه تیمی همسایه ست توی هیچ کدوم از بازیهاش ورزشگاهش پر نشده در صورتی که ما لبریز کردیم ورزشگاه رو با حضورمون.باز اینها در شرایطی هستش که ما توی خونه اصلا برد نداشتیم و اونا به سرچشمه 4تا زده بودن و با ذوب مساوی کرده بودن.پس چرا اسم ما جز اون شهر های پر طرفدار نیست ؟
شاید بگید تیم همسایه سابقه داشته و حضور مردم توی مسابقه قبل باعث شده که بهش لقب پرطرفدار رو بدن ؟
من در جواب میگم ما رشتی ها هیچ وقت روی خوش فوتبال رو ندیدیم.سپییدرود ما افتاده دست یه نامرد و فقط اشک ریختن برای خاطراتمون شده عادت.این تیم هم به دلیل نا مسول بودن هر کسی پاس داده شده به یه شرکتی به ارگانی تا این که داماش هستیم .اما واقعا ما مردم کم گذاشتیم ؟باور کنید احمق نیستیم باور کنید تعصب داریم که همیشه هستیم .پس میمونه نداشتن زبان تبلیغ.چرا تراکتور فیلم تماشاگرای وحشی رو به 90 نمیده اما ما از بدترین صحنه ها فیلم میدیم به 90 ؟چرا گزاشگر اونها و هر شهر دیگه تیمشون 10-0عقب هستن بازم ازشون تجلیل میشه اما گزاشگر ما توو سر تیم میزنه ؟چرا ؟اینا دست من طرفداره ؟اینا دست شما و امثال شما مسولین تیم هستش.رک میگم آقای سروانی عزیز شما باید غلو کنید توی رسانه ملی توی روزنامه ها.مثل همه تیمها .شما حتی حقیقت و هویت ما رو نشون نمیدین.من نمیتونم توی روزنامه تبلیغ کنم اما شما و امثال شما وظیفه اتون اینه.
آقای سراوانی ما کی ته دل شما رو خالی کردیم ؟؟؟؟کی دیدید که استادیوم کمتر از 3000 باشه ؟اما شما همیشه ما رو توی استرس گذاشتید.همیشه وقت خوابیدن دلمون میلرزه که قرار سر فوتبال رشت چی بیاد .
این متن رو برای امیر عابدینی بخونید برای اون کسایی بخونید که به فکر نیستن .
پیله آبرار به خدا امی غم داماشه.بخدا خسته بوبوستیم از بس حرف بخوردیم .پیله آبرار امی امید به 3بازی بعد که بتنیم بعد چند سال با افتخار بگیم که رشت آقای فوتباله گیلانه.[/quote:5c92297cde]
آبرار مهیار فقط میگم عاشقتم :P
همین و بس.
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط pezhman-paskiyabi » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 7:59 am

ما خانه بدوشیم شهر رشت را به دو عالم نفروشیم.ابرار مهیار دست خوش ولی دانی چیه ابرار امن خودمان باید به امثال وهابی بفهمانیم ایه رشت از ا هفته شروع به ابرار کم کم باید ا قضیه جا دکفه
تارنمای هواداران سپیدرود رشت
http://www.FCSepidrood.com
نماد کاربر
pezhman-paskiyabi
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am

پستتوسط armin5 » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:37 am

اول بايد حال اين وهابي رو بگيريم.بعد بايد شعار هايي عليه فردوسي پور بديم.چون هميشه عليه فوتبال رشت بوده.نميدونم چرا.ولي تو فينال با استقلال اگه يادتون بياد اين مزدك چقدر از استقلال تعريف ميكرد.تو برنامه نود هم هيچ تعريفي از داماش ( پگاه اون موقع) نشد كه با اقتدار به فينال رسيد.سپاهاني رو كه تا فينال آسيا رفت رو چهار تا زديم.ديگه چي مي خواست اين عادل ناعادل.بايد مثل اصفهاني ها يه حركت خودجوش بكنيم.اون موقع ديگه عادل و رسانه ها كمتر براي ما حاشيه درست ميكنه
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
نماد کاربر
armin5
کاربر خیلی فعال
کاربر خیلی فعال

تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am

پستتوسط keyvan » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 9:42 am

اول از همه باید حال این وهابی بی وجود رو بگیریم :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
نماد کاربر
keyvan
متعصب سایت
متعصب سایت

تاريخ عضويت: سه شنبه فبريه 08, 2011 12:00 am

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:07 am

keyvan :ممنونم آبرار.
اینها جزییات بنظر میرسه و شاید آقای سراوانی اینها رو کم ارزش یا بی ارزش بدونه اما همون قدر برایشون کم ارزش هستش همون قدر داره اذیتتمون میکنه.
من میدونم داماش یکی از بهترین و با برنامه ترین تیم های ایران میتونست باشه شاید هم الانم هست اما انعکاس داشت توی ایران ؟چرا زمانی که عضدی رو درست میکنیم و رختکن به اون باحالی درست میکنیم و جایگاه خبرنگارن باحال درست میکنیم عادل ما رو تمسخر میگیره و هیچ اعتراضی نمیشه.
جمله عادل این بود :داماش جایگاه خبر نگاران را جوری ساخته که گلهایی که میخوره ننتونن خبرنگارا ازشون خبری بسازن.
این در حالی هستش که ما اولین بازی رو توی لیگ انجام دادیم و با آبادان 0.0 شدیم و دسته 2 رو با اقتدار اومدیم بالا.
چرا باید این جوری بگه ؟من جوابش رو میدم چون تیمه بی دفاعی هستش.چون توو سرش بزنه کسی نمیگه ساکت باش.
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 10:16 am

جناب آقای سراوانی :یه حرف مستند از یه شخصی میزنم که همه توی پخش زنده دیدیم و جای شبهی از ساختگی نیست.
شریفی(رییس کمیته انظباطی قبلی) که مخاطبش عادل بود میگفت .بچه هام با این که من پدرشونم میگن بابا عادل حق داره با این که به کارم ایمان دارن .
این یعنی که جند میلیون نفری که مخاطب 90 هستن کر و لال هستن و صرفا حرفش رو قبول دارن .
شما حالا فرض کن که هر 90 که شروع میشه یه بار میگه آسانسور .
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط mahyarmaya » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 1:07 pm

اول آخرم حرفم اینه که یه کم بیشتر توی رسانه ها باشید و از داماش حمایت کنید و کمتر جای حرف باقی بزارید .سایت گل توی این چند مدت روان همه مخاطب ها رو پر کرده از چرند گویی هاش.چند مقاله دادن که من داماشی باورم میشه چه برسه عوام که چهره داماش هر روز زشتتر از دیروز میشه.شما مسول هستین که اجازه ندین که جای حرف نباشه نه مایی که برای اثبات حقیقت زیر مطلبش به هر نحوی دفع میکنیم و آخرش با بی ادب مردم شهر دیگه مطلب رو قفل میکنن.باور کنید خسته ایم از این همه بی خیالی که سر فوتبال رشت میاد.
خواهشا جواب حرف هاو رو دقیق با استدلال بدبن
نماد کاربر
mahyarmaya
کاربر ویژه
کاربر ویژه

پستتوسط Inja-Rasht » چهارشنبه اکتبر 12, 2011 2:33 pm

تو تماس با برنامه نود باید مودبانه دلیل این ضدیت رو بپرسیم و اعتراض کنیم. اگه تعداد زیاد باشه حتما یه اثری داره. گل و امثال این نشریات چرند باف تکلیفشون مشخصه ولی برنامه زنده سراسری خیلی زور داره.
دنیا فقط رشت
نماد کاربر
Inja-Rasht
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

تاريخ عضويت: دوشنبه سپتامبر 19, 2011 12:00 am

قبليبعدي

بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان

چه کسي حاضر است ؟

کاربران حاضر در اين انجمن: Google [Bot] و 1 مهمان