[quote:4a6c3f2611="civilboy"][quote:4a6c3f2611="kasra"][quote:4a6c3f2611="onelove"][quote:4a6c3f2611="pezhman-paskiyabi"]ابرار تمام کنید بازی با فولاد بچسبید شمرا انگار حالی نیبه زاکان فولاد بزنیم بعد ملوان[/quote:4a6c3f2611]
این مطلب رو بخونید بعد قضاوت کنید ...
http://malavanfc.ir/1214--16-7-1390-اطلاعیه-ویژه-کاربران-رسمی-سایت-و-میهمانان-.html[/quote:4a6c3f2611]
من بعد ازدیدن این لینک رفتم تو یه تاپیکشون که برام جالب بود که عنوانش این بود تیم ملی در غرق ا ن ز ل ی چ ی ه ا! بعد که خوندمش دیدم نوشته مسلمان انزلی چی!(تا اونجا که من یادم میاد اصفهانی هست)، پژمان منتظری هم که الان تو استقلاله و اهل اهواز!( این دیگه حتی الانم تو ملوان نیست). از اونجا که من همیشه تو درس تاریخ خوب بودم ولی جغرافیم ضعیف بود رفتم و نقشه ایران رو نگاه کردم تا ببینم وسعت این شهر چقدره که هر کی از هر جا میاد اونجا بازی میکنه بهش میگن ا ن ز ل ی چ ی!ولی هر چه گشتم اصلا رو نقشه همچین شهری رو پیدا نکردم کسی ازش اطلاع داره؟

[/quote:4a6c3f2611]
جالبتر میدونی چیه؟ کلمه "چی" یه پسونده ترکیه

(مطمئنم خیلیاشون نمیدونن) فک کنم قرابت کاملیم با این شهر داره به هر حال به قوله سوگولیشون ( پژمان نوری، که اینم انزلیچی نیست) 90 درصد انزلی ترکن، پس همون انزلیچی برازنده شونه[/quote:4a6c3f2611]

حالا خوبه همین پژمان نوری هم انزلی چی نیست و داره اینا رو .. گیر میاره !؟ بقیه هم که سربازن اینجا !! حالا که تراکتور داره سرباز میگیره دیگه انزلی رو کسی مقاله که هیچ چایخوری قاشق هم نمیزنه ... هر چند که قبلا هم نمیزدن