[quote:5c92297cde="mahyarmaya"]آقای سراوانی:ما کارمون رو خیلی بهتر از اونی که شما فکر کنید بلدیم.میخام باهاتون راحت حرف بزنم امیدوارم ناراحت نشین.
من و شما میدونیم که تبلیغ یه ماجرا حتی اگه دورغ هم باشه به اون محصول شخصیت میده و میتونه اونی که میخاد رو به مخاطب تحمیل کنه.
منظورم اینه تیمی همسایه ست توی هیچ کدوم از بازیهاش ورزشگاهش پر نشده در صورتی که ما لبریز کردیم ورزشگاه رو با حضورمون.باز اینها در شرایطی هستش که ما توی خونه اصلا برد نداشتیم و اونا به سرچشمه 4تا زده بودن و با ذوب مساوی کرده بودن.پس چرا اسم ما جز اون شهر های پر طرفدار نیست ؟
شاید بگید تیم همسایه سابقه داشته و حضور مردم توی مسابقه قبل باعث شده که بهش لقب پرطرفدار رو بدن ؟
من در جواب میگم ما رشتی ها هیچ وقت روی خوش فوتبال رو ندیدیم.سپییدرود ما افتاده دست یه نامرد و فقط اشک ریختن برای خاطراتمون شده عادت.این تیم هم به دلیل نا مسول بودن هر کسی پاس داده شده به یه شرکتی به ارگانی تا این که داماش هستیم .اما واقعا ما مردم کم گذاشتیم ؟باور کنید احمق نیستیم باور کنید تعصب داریم که همیشه هستیم .پس میمونه نداشتن زبان تبلیغ.چرا تراکتور فیلم تماشاگرای وحشی رو به 90 نمیده اما ما از بدترین صحنه ها فیلم میدیم به 90 ؟چرا گزاشگر اونها و هر شهر دیگه تیمشون 10-0عقب هستن بازم ازشون تجلیل میشه اما گزاشگر ما توو سر تیم میزنه ؟چرا ؟اینا دست من طرفداره ؟اینا دست شما و امثال شما مسولین تیم هستش.رک میگم آقای سروانی عزیز شما باید غلو کنید توی رسانه ملی توی روزنامه ها.مثل همه تیمها .شما حتی حقیقت و هویت ما رو نشون نمیدین.من نمیتونم توی روزنامه تبلیغ کنم اما شما و امثال شما وظیفه اتون اینه.
آقای سراوانی ما کی ته دل شما رو خالی کردیم ؟؟؟؟کی دیدید که استادیوم کمتر از 3000 باشه ؟اما شما همیشه ما رو توی استرس گذاشتید.همیشه وقت خوابیدن دلمون میلرزه که قرار سر فوتبال رشت چی بیاد .
این متن رو برای امیر عابدینی بخونید برای اون کسایی بخونید که به فکر نیستن .
پیله آبرار به خدا امی غم داماشه.بخدا خسته بوبوستیم از بس حرف بخوردیم .پیله آبرار امی امید به 3بازی بعد که بتنیم بعد چند سال با افتخار بگیم که رشت آقای فوتباله گیلانه.[/quote:5c92297cde]
آبرار مهیار فقط میگم عاشقتم
همین و بس.