مطالب و تحلیل های مربوط به تیم فوتبال داماش گیلان را قرار دهید.
مديران انجمن: meraj130, MAZIYAR, antiros
توسط jamaran-city » دوشنبه اکتبر 10, 2011 2:11 pm
سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان گفت: تیم ما هر روز صبح و بعدازظهر به طور منظم تمرین میکند و در حال حاضر شرایط تیم بسیار خوب و رو به بهبود است.
مجید جلالی در گفتوگو با ایسنا در خوزستان اظهار کرد: متاسفانه سامال سعید مدافع عراقی تیممان بعد از بازی با فجرسپاسی برای حضور در تیمملی کشورش به عراق رفته و 15، 16 روز است که هنوز نیامده است.
وی بیانکرد: برایمان سخت است که این بازیکن را برای هر بازی که به عراق میرود 15، 16 روز در اختیار نداشته باشیم. اگر بخواهد این طور پیش برود او در تیم جا نمیافتد و من این موضوع را به باشگاه گفتهام.
سرمربی تیم فولادخوزستان درخصوص بازی هفته آینده تیمش مقابل داماش گیلان گفت: این بازی نیز برایمان مثل بقیه بازیهاست و ما خودمان را آماده میکنیم تا یک بازی خوب، قوی و برتر در زمین حریف ارائه دهیم.
وی ادامهداد: در این مدت که لیگ تعطیل بود روی نقاط ضعف تیم به خوبی کار کردیم و سعی خواهیم کرد تیم را تقویت کرده و به مصاف داماش برویم.
جلالی در پاسخ به این پرسش که آیا تعطیلات به وجود آمده در لیگ به کار تیمی شما لطمه وارد نمیکند؟ گفت: ما چون تیمی هستیم که باید مشکلات فنیمان را به مرور برطرف کنیم بنابراین تعطیلات ایجاد شده به نفعمان خواهد بود. تیم ما هر چه جلوتر برود قطعا عملکرد بهتری خواهد داشت.
وی درباره مصدومان و محرومان تیمش در بازی مقابل داماش گیلان گفت: امید خورج، کریم شاهوردی و کاوه رضایی جزو مصدومان تیم هستند و به بازی با داماش نخواهند رسید. همچنین سامال سعید مدافع عراقیمان همچنان به تیم نپیوسته است اما در این بازی محرومی نداریم.
سرمربی تیم فولادخوزستان در پاسخ به این پرسش که آیا این تیم در نیمفصل رقابتها بازیکنی جذب خواهد کرد گفت: در نیمفصل رقابتها در نظر داریم که یکی، دو بازیکن در پست هافبک جذب کنیم تا در جناحها قویتر ظاهر شویم.
وی با بیان نکردن هرگونه اظهارنظر درخصوص بازی ایران – بحرین گفت: اکنون نظر خاصی ندارم. من نقطه نظراتی دارم که فکر میکنم اگر آنها را در فضای خصوصی بگویم، بهتر است. به هر حال امیدوارم که تیم ایران مقابل بحرین نتیجه خوبی کسب کند.
جلالی در پاسخ به این سوال که چرا در سمیناری که بین مربیان لیگ برتری و سرمربی تیمملی برگزار شد شرکت نکردید؟ گفت: با برگزاری چنین جلساتی مسلما نظر سرمربی تیمملی این است که به جای اینکه مربیان لیگ در رسانهها صحبت کنند نظراتشان را به وی بگویند و من ترجیح دادم مواردی را که مدنظرم است در فضایی خصوصیتر به خودش بگویم.
سرمربی سرخپوشان اهوازی در پاسخ به این پرسش که فکر نمیکنید آن جلسه هم خصوصی بود؟ گفت: در آن جلسه همه بودند و من منظورم خصوصیتر است.
دیدار بین دو تیم داماش گیلان و فولاد خوزستان در هفته دهم رقابتهای لیگ برتر روز جمعه 22 مهر در گیلان برگزار خواهد شد. تیم فولاد خوزستان در حال حاضر با کسب 12 امتیاز در مکان هشتم جدول قرار دارد.
-

jamaran-city
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آگوست 05, 2011 12:00 am
-
توسط pedram_1367 » دوشنبه اکتبر 10, 2011 2:16 pm
آقا هافبک می خوای بیا این سرلک مال تو ! برش گردونین تو تیم خودتون ...
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 13, 2011 12:00 am
توسط armin5 » دوشنبه اکتبر 10, 2011 2:20 pm
تركانيم تي تيمه. زنده باد رشت و رشتي
یه تیم داریم تو ایران - اونم داماش گیلان
-

armin5
- کاربر خیلی فعال
.png)
-
- تاريخ عضويت: جمعه آپريل 22, 2011 12:00 am
توسط miladcivil » دوشنبه اکتبر 10, 2011 3:04 pm
[quote:a6f938a262="pedram_1367"]آقا هافبک می خوای بیا این سرلک مال تو ! برش گردونین تو تیم خودتون ...[/quote:a6f938a262]
بازم اگه بازیکن خواستی داریم : هم مدافع ، هم مهاجم ........ نصرتی و سرلک و فرزاد محمدی و کریمی ماااااال خودتون
-

miladcivil
- کاربر ویژه
.png)
-
-
توسط abere » دوشنبه اکتبر 10, 2011 4:21 pm
جلالی باشعورترین مربیه لیگ و برام قابل احترامه،ایشاا.. یه بازیه خوب از تیممون شاهد باشیم
-

abere
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه فبريه 20, 2011 12:00 am
توسط ali126 » دوشنبه اکتبر 10, 2011 4:26 pm
[quote:0022d770a3="abere"]جلالی باشعورترین مربیه لیگ و برام قابل احترامه،ایشاا.. یه بازیه خوب از تیممون شاهد باشیم[/quote:0022d770a3]
قبول دارم100درصد
-
ali126
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: چهارشنبه جولاي 20, 2011 12:00 am
-
توسط havadarehamishegi » دوشنبه اکتبر 10, 2011 7:53 pm
بازي خطرناكيه 2-0 ميزنيم ايول به خودمون
گلها يكي ميلاد و غلامي
فوتبال=عابدینی=داماش=رشت=زندگی=جایگاه H
ببین ما یکی دوتا نیستیم داماشیم و بیشمار اره
-

havadarehamishegi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه اکتبر 02, 2010 12:00 am
توسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 11, 2011 6:19 am
اگه بخوان روی برنامه عمق برنامه ریزی کنن با وجود افشین و نوروزی دچار مشکل اساسی هستیم.
چون عمق ما خیلی ضعیف هستش و متاسفانه بازی با فولاد و ملوان استرسم روی دفاع مرکزی هستش که توپ رد نده.اما توپهای روی هوا رو خوب جوع و جور میکنیم
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 11, 2011 7:00 am
یک پیشنهاد داشتم دوستان ، بهتر نیست جلالی رو تو ورزشگاه فقط یکبار قبل از بازی تشویق کنیم چون مطمئن هستم اکثراً با این موضوع که آقای جلالی مربی سالم و بی حاشیه ای هست موفق هستید ، مخصوصاً بعد از اون افشاگری که توی برنامه نود داشت . در هر صورت این یک پیشنهاد بود ، ولی به هر حال فولاد رو توی رشت ذوب می کنیم.
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط mahyarmaya » سه شنبه اکتبر 11, 2011 7:03 am
RASHTBOY :من میخاستم یم اما 2دل بودم .اما خدایی هم فرهنگ ماست هم اینکه لیاقت تشویق رو داره
-

mahyarmaya
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: شنبه مه 21, 2011 12:00 am
توسط pezhman-paskiyabi » سه شنبه اکتبر 11, 2011 7:35 am
به قول پیله نامرد جلالی خیلی مرد
-

pezhman-paskiyabi
- متعصب سایت
.png)
-
- تاريخ عضويت: پنج شنبه اکتبر 28, 2010 12:00 am
توسط RASHTBOY » سه شنبه اکتبر 11, 2011 10:01 am
[quote:fba7fe01f9="mahyarmaya"]RASHTBOY :من میخاستم یم اما 2دل بودم .اما خدایی هم فرهنگ ماست هم اینکه لیاقت تشویق رو داره[/quote:fba7fe01f9]
فکر کنم کار قشنگی باشه ، ما با این کار نشون می دیم که بین خوب و بد فرق قایل می شیم . خلاصه یک فرقی بین جلالی و امثال قلعه نوعی وجود داره .در هر صورت ممنونم از نظر شما .
-

RASHTBOY
- کاربر ویژه
.png)
-
- تاريخ عضويت: يکشنبه آگوست 28, 2011 12:00 am
توسط pedram_1367 » سه شنبه اکتبر 11, 2011 11:29 am
کاملا موافقم ... ولی چجوری میتونیم تشویقش کنیم ؟ یعنی چند نفره که نمیشه باید همه با هم یکی و یک صدا بشیم
-

pedram_1367
- کاربر ویژه
.png)
-
توسط arad » سه شنبه اکتبر 11, 2011 11:39 am
[quote:7e07c827e7="RASHTBOY"]یک پیشنهاد داشتم دوستان ، بهتر نیست جلالی رو تو ورزشگاه فقط یکبار قبل از بازی تشویق کنیم چون مطمئن هستم اکثراً با این موضوع که آقای جلالی مربی سالم و بی حاشیه ای هست موفق هستید ، مخصوصاً بعد از اون افشاگری که توی برنامه نود داشت . در هر صورت این یک پیشنهاد بود ، ولی به هر حال فولاد رو توی رشت ذوب می کنیم.[/quote:7e07c827e7]
100%موافقم
-

arad
- کاربر حرفه ای
.png)
-
- تاريخ عضويت: سه شنبه ژوئن 07, 2011 12:00 am
-
بازگشت به فوتبال و فوتسال داماش گیلان
چه کسي حاضر است ؟
کاربران حاضر در اين انجمن: بدون كاربران آنلاين و 1 مهمان